Ce să faci cu un tatuaj rău: acoperă-l? Scoateți-l? De ce să nu o reinventăm?

Tatuajele sunt viața mea. Cred că sunt cea mai creativă formă de artă din lume.

Tatuaje reinventate

Au existat o mulțime de articole scrise în ultima vreme despre cum să decidem despre tatuaj și ce design de tatuaj să alegem. Acestea oferă câteva sfaturi grozave. Și sper că oamenii o urmăresc. Dar dacă e'e prea târziu? Ce faci dacă ai luat deja decizia proastă? Sau ce se întâmplă dacă ceea ce a fost o decizie bună în acel moment nu este'nu mai este?

With Age Comes Beauty (sau nu!)

Unele lucruri îmbătrânesc frumos. Bronzul de exemplu. Statuia libertății nu era'T mereu verde, oameni buni. Această culoare minunată are chiar un nume minunat, patină. Și scoaterea acestuia din artefacte prin lustruire poate reduce valoarea lor! Din păcate, multe tatuaje nu se descurcă atât de bine odată cu vârsta.

Am văzut un tatuaj care părea nou după 10 ani. Și am văzut fluturi care acum seamănă mai mult cu o molie care s-a întâlnit cu un zdrobitor de muște. S-a întâmplat. Și când o face, ce faci? Sau chiar dacă cerneala de 20 de ani pare încă nouă, poate nu este'Într-adevăr, aspectul pe care ți-l dorești mai mult. Poate că a fost o greșeală. Poate'Nu este la fel. Gusturile se schimbă, stilul de viață se schimbă. Tatuajele, pe de altă parte, sunt pentru totdeauna. Sau sunt ei?

Te-ai căzut din dragoste cu cerneala ta. Acum ce?

Dacă te încadrezi în oricare dintre categoriile de mai sus sau ai un alt motiv pentru care ești mai puțin îndrăgostit de cerneala ta, ce faci? Ei bine, poți trăi cu ea. Mulți oameni o fac. Îi văd peste tot. Și acum că se apropie vara, sunt sigur că vor fi în vigoare! Ei bine, dacă ești unul dintre acești oameni, nu'nu trebuie să fie. Puteți face ceva în acest sens. Există multe opțiuni disponibile astăzi.

Ascunde-l!

Există o serie de acoperiri de tatuaje foarte bune pe piață pentru cei care trebuie să-și ascundă temporar cerneala. Ele vin sub formă de machiaj sau în îmbrăcăminte de fel.

Ai grijă totuși la ceea ce cumperi. Și don'nu economisiți costul. O acoperire ieftină poate lăsa lucrurile să arate mai rău decât tatuajul în sine. Obținerea lucrurilor potrivite vă poate salva ziua. Crede-mă, știu.

Am fost recent în sora mea'Nunta purtând o rochie de domnișoară de onoare care a lăsat la iveală un tatuaj foarte mare al unui craniu. I-am promis că va fi acoperită. Am cercetat o listă lungă de produse online, am citit recenzii și am mers la câteva magazine de produse cosmetice. În cele din urmă m-am stabilit pe ColorTration și am cumpărat un kit de probă care conținea mai multe nuanțe. Asta a fost suficient pentru a-mi acoperi tatuajul pentru nuntă. M-am gândit că, odată ce știam ce nuanță sunt, aș putea cumpăra o sticlă de dimensiuni complete, dacă doresc. A funcționat grozav și chiar a rămas prin recepție, dans nebun și tot. De asemenea, funcționează excelent pentru a acoperi petele!

Îndepărtarea cu laser

Sunt sigur că mulți dintre voi ați auzit de îndepărtarea cu laser ca opțiune pentru îndepărtarea tatuajelor. Am auzit chiar și oameni care se gândeau la tatuaje spunând ceva de genul: "Ei bine, acum există îndepărtarea cu laser și o pot scoate."

Eliminarea tatuajelor cu laser este într-adevăr reală și funcționează. Dar nu trebuie luat cu ușurință. Funcționează prin arderea cernelii. Aceasta înseamnă că este dureros. Chiar mai mult decât să-ți faci tatuajul în majoritatea cazurilor. Și poate lăsa cicatrici. Așadar, s-ar putea să scăpați de cerneală, dar, de asemenea, s-ar putea să nu arătați ca nou.

Un al treilea lucru de luat în considerare este costul. Poate dura multe tratamente și nu sunt ieftine și nu sunt acoperite de asigurare. Acestea fiind spuse, uneori acesta este cel mai bun mod de a merge. Cunosc un domn care a avut două mâneci complete aproape complet îndepărtate din motive personale. Tot ce păstra era un portret al soției sale. Brațele lui arată fantastic. Nu ai ști niciodată ce fusese acolo. De asemenea, a suportat luni de tratamente dureroase și a cheltuit mii și mii de dolari.

Deci, cei dintre voi care citesc acest lucru care încă se fac tatuaje sau își gândesc primul, don'Nu cred că există o soluție rapidă acolo dacă decideți că doriți să fie eliminată.

Produse de îndepărtare

Există produse pe piață care susțin că, atunci când sunt aplicate tatuajelor, acestea vor face ca tatuajul să se estompeze și, în cele din urmă, să dispară. Nu am nicio experiență personală cu aceste produse și nici nu cunosc pe cineva care să aibă.

O căutare rapidă online pentru recenzii a avut rezultate mixte. Se pare că durează destul de mult timp să lucreze și nu sunt o idee bună pentru cei cu pielea sensibilă. Cel puțin, ar putea merita o lovitură pentru cineva cu un tatuaj mic și multă răbdare. Ca întotdeauna, și pot'Nu spune asta suficient, fă-ți cercetările.

Reinventează-l!

Poate că eliminarea cernelii nu este'nu este deloc necesar. S-ar putea chiar să obțineți mai mult. Dar ce zici de acel tatuaj pe care îl ai și de care ești mai puțin îndrăgostit? Poate's-a estompat. Poate că a fost o decizie proastă. Poate că nu este'A fost capodopera pe care ți-ai dorit-o, dar a fost tot ce ți-ai putea permite în acel moment. În loc să trăiești cu cerneala proastă sau să obții încă o nouă piesă, de ce să nu faci ceva în legătură cu vechea cerneală? Obțineți-o retușată. Sau faceți-o refăcută complet.

Există artiști de tatuaje buni care pot să-ți ia greșeala de beție sau trandafir neclar și să-l transforme într-o operă de artă. De ce să trăiești cu ceva ce ești'Nu ești mulțumit / ă sau ceva necorespunzător? Fă ceva în privința asta. S-ar putea să fii chiar mai fericit cu rezultatele decât dacă ai obține ceva nou.

Don't Grăbiți-vă în îndepărtarea tatuajelor fără să vă gândiți în prealabil

Dacă aveți de gând să vă faceți tatuajul retușat sau acoperit cu altul, se aplică aceleași reguli ca și tatuajul nou. Nu vă grăbiți în el. Tu nu'Nu vreau să transform o mică greșeală într-una mai mare!

Nu economisiți costul. Tatuajele sunt scumpe. Nu există nici o cale de a evita acest lucru. Dacă nu mai aveți bani acum, economisiți. Consideră-o o investiție într-o operă de artă – și în tine. A face cumparaturi prin apropiere.

Cu siguranță doriți să mergeți la un artist care a făcut o mulțime de lucrări de acoperire și retușare. Uită-te la unele dintre lucrările lor. Și, desigur, vorbește cu ei. Discutați despre obiectivul dvs. și despre preocupările dvs. Dacă ești deloc nemulțumit de răspunsurile sau personalitatea lor, nu-i lăsa să te atingă. Acolo'Există o mulțime de concurență acolo. Dacă nu vor satisface nevoile dvs., puteți merge la altcineva.

Vrei ca aceasta să fie o experiență bună. Un artist bun va lucra cu tine la proiectare. Dacă doriți o dimensiune și o schimbare minime, asta se poate face. Dacă vrei cu adevărat să mergi pentru ea, cerul este limita. Obține ceva spectaculos.

Notă: Fotografiile din acest articol sunt oferite de artistul meu tatuator, Steve. L-aș lăsa să mă doodle dacă vrea. Și asta vreau să spun prin alegerea artistului potrivit. Steve lucrează la Primal Inc. la 1955 Central Ave., Albany, NY.

Acest conținut este corect și fidel, după cunoștințele autorului și nu este destinat să înlocuiască sfaturile formale și individualizate de la un profesionist calificat.

Comentarii

Zoe pe 21 iunie 2017:

Chiar trebuie să îmi reinventez tatuajul!

Dana Strang (autor) din Ohio pe 29 decembrie 2016:

Dacă este atât de mic, absolut DA. Faceți cumpărături în câteva locuri și priviți-vă munca. Cu așa ceva, văd o mulțime de artiști răi doar acoperă-l cu negru și încearcă să-l lucreze într-un design mai mare. Veți sfârși cu blob mare! …. Dacă este foarte întuneric, există o serie de creme pe care le puteți folosi mai întâi pentru a le ușura. Un artist bun va lucra cu tine pentru a-l face bine.

sonia pe 20 noiembrie 2016:

Am tatuat teribil profesionist un steag în principal în albastru de dimensiunea unei cutii de chibrituri, poate fi acoperit cu succes

Dana Strang (autor) din Ohio pe 28 februarie 2013:

ShaydeShaffer – Îmi pare foarte rău să aud despre moartea tatălui tău. Tatuat sau nu, el este alături de tine în fiecare zi și va face întotdeauna parte din tine …. Sper că vei decide să faci ceva grozav cu tatuajul tău. Ar trebui să fie întotdeauna ceva care să te facă să te simți bine când îl privești. Luați-vă timp cu decizia …. Nu aveam idee cât de mult se putea face cu un tatuaj existent până când nu mi-am văzut prietenii cum lucrează, Uimitor! …. Vă doresc toate cele bune.

Shayde Shaffer din Morrisville, VT pe 28 februarie 2013:

Îmi place acest Hub! Tatăl meu era la tatuator și, când a murit, mi-am făcut un tatuaj în memoria lui, dar artistul a făcut-o rău cu mâna ușoară pentru că aveam 13 ani, acum am aproape 20 de ani și'Încep să se estompeze, cred că aș putea lua ideea ta la suflet! Mulțumesc, mult pentru asta! Pur și simplu aveam să-l ating, dar asta, îmi place asta.

Dana Strang (autor) din Ohio pe 31 decembrie 2012:

Vellur – vă mulțumesc foarte mult pentru că ați citit acest lucru. Sperăm că, dacă vreodată decideți să vă cerneală, nu veți avea nevoie de revizuiri. Tatuajele nu sunt'Este la fel de ușor de editat ca scrierea noastră! :

Nithya Venkat din Dubai pe 30 decembrie 2012:

Un hub excelent, creativ. Dacă îmi fac un tatuaj și se descurcă, știu ce să fac. Vă mulțumim pentru distribuire.

Dana Strang (autor) din Ohio pe 27 octombrie 2012:

Docmo – Vă mulțumim pentru complimente. Fără tatuaje? Vreodată? Sau pur și simplu nu sunt rele? Pun pariu că ți-aș putea răzgândi; ar putea lua o băutură întreagă. 🙂 Mulțumesc pentru vot și împărtășește.

Mohan Kumar din Marea Britanie pe 20 octombrie 2012:

Frumoasă Dana. Dacă primesc vreodată un 'rău' tatuaj Știu ce să fac. De fapt, știu ce să fac acum, adică să nu obțin unul. simplu. nu? Centrul extrem de creativ aici, cu o mulțime de idei utile din minunea tatuată. da tu. sus / partajat.

Dana Strang (autor) din Ohio pe 22 mai 2012:

Linda – Mulțumesc pentru lectură. Există atât de multe păreri despre tatuaje cât sunt oameni. Apreciez foarte mult oamenii ca tine care știu că nu sunt, dar îi pot aprecia în continuare ca lucrări de artă și mijloace de exprimare.

Linda Bilyeu din Orlando, FL pe 22 mai 2012:

Frumoase lucrări de artă! Eu'Nu sunt fără tat și intenționez să rămân așa. Eu'Sunt un fan al tatuajului's pe alții și admirați-i des. Sfaturi excelente pentru hub!!!

Dana Strang (autor) din Ohio pe 19 mai 2012:

Heather – Mă tem că ai putea avea dreptate. Unii oameni ar putea fi încă în viață cu acea distorsiune decolorată, indiferent de ceea ce sunt sportivi. Bine pentru ei! Nu este atât de bun pentru noi, privitorii.

În apropiere există un loc de concerte (Saratoga Performing Arts Ceter – SPACC), care are spectacole de grat rock și o zonă de gazon foarte frumoasă. Una dintre părțile mele preferate de vară este să stau pe gazon, să ascult muzică și să mă uit la toată lumea'tatuaje. 🙂

Heather din Arizona pe 19 mai 2012:

Am și un crin în inima imaculată a tatuajului fecioarei Maria pe braț. Și sunt de acord, unii oameni ar trebui să își refacă munca, dar problema este că eu nu'Nu cred că își dau seama cât de groaznic este pentru început. Aceasta'Probabil că sunt destul de aurii pentru ei.

Dana Strang (autor) din Ohio pe 8 mai 2012:

Nell Rose – Am văzut câteva suplimente grozave la tatuajele existente. De exemplu, o bandă tribală simplă cu flori a adăugat ulterior. Rezultatul final a fost superb. Dacă îți vine o idee care îți place, mergi după ea!

Mulțumesc pentru votul sus!

Nell Rose din Anglia pe 8 mai 2012:

Îmi place tatuajul meu'e un captivator de vise. este minunat și ce idee bună să-l reinventezi sau să-l schimbi. S-ar putea să primesc altul acum! laugh out Loud! a votat!

Dana Strang (autor) din Ohio pe 8 mai 2012:

theclevercat – Îmi place ideea de a merge de la un soare la o lună! Unul dintre tatuajele mele este conceput pentru a fi adăugat. Sunt sigur că de-a lungul anilor va fi nevoie și de retușări. Eu pot'Așteptați să vedeți în ce se transformă pe măsură ce se dezvoltă.

Rachel Vega din Massachusetts pe 8 mai 2012:

Îmi plac foarte mult tatuajele și intenționez să le fac pe ale mele (un soare) să fie retușate într-o lună de îndată'Am trecut deja de 14 ani și eu'Sunt gata pentru o schimbare. Un hub excelent și vă mulțumim pentru sfatul despre ColorTraition! A votat util.

Dana Strang (autor) din Ohio pe 8 mai 2012:

Jeanieinabottle – Am fost uimit de aceste fotografii de acoperire când le-am văzut pe prietenul meu'site-ul web. Mi-ar plăcea să-l văd făcând una. Poate că mă va lăsa cândva.

Mă bucur că îți place încă tatul tău decolorat. Acesta este cel mai important lucru după toate, nu este'nu-l?

Mulțumesc pentru votul sus!

Jeannie Marie din Baltimore, MD pe 8 mai 2012:

Am doar două tatuaje, dar cel mai vechi începe să se estompeze puțin. Am fost avertizat că galbenul și albul se pot estompa, dar am făcut-o oricum. Oh bine. Încă îmi place. Poate că îl voi atinge și îl voi adăuga într-o zi. Vă mulțumim pentru partajare și hub excelent! A votat!

Emma Kisby din Berkshire, Marea Britanie pe 01 aprilie 2012:

Haha, mulțumesc x

Dana Strang (autor) din Ohio pe 01 aprilie 2012:

oooh! Înțeleg dorința de a face ceva în acest sens. Sper să treci cu ea și să obții ceva cu care ești fericit. Noroc!

Emma Kisby din Berkshire, Marea Britanie pe 01 aprilie 2012:

Și-a dorit să evite să facă asta și avea 32 de ani când și-a luat-o. Al meu este de sirenă, realizat în negru, deși este puțin abstract! Mi-ar plăcea dacă ar părea bine – asta'S-a estompat, arată aproape albastru.

De asemenea, nu'Nu înseamnă nimic pentru mine. Aceasta'E plăcut să am ceva de ceva sens. M-am gândit că poate într-o zi aș putea să-l elimin și apoi altceva, dar aș putea să-l refac – așa cum ați spus. Aceasta'Sunt de partea mea, așa că nimeni nu o vede cu adevărat!

Dana Strang (autor) din Ohio pe 01 aprilie 2012:

Emma – te deranjează dacă te întreb care este tatuajul tău? Nu ai făcut-o'Nu ai ales fluturele aleatoriu din catalog?!

Dana Strang (autor) din Ohio pe 01 aprilie 2012:

Se pare că ai făcut exact ceea ce mi-era teamă că voi face. Și de aceea nu am făcut-o'Nu-ți face un tatuaj până la 30 de ani! Și îmi place. Este craniul din poza mea despre tatuarea în timpul sarcinii … Asigurați-vă că mergeți la un artist excelent. Reluarea necesită mult mai multă abilitate. Poate că îți cer sfărâțat câteva sfaturi 🙂

Emma Kisby din Berkshire, Marea Britanie pe 01 aprilie 2012:

Mare hub. Am un tatuaj pe care îl urăsc. A fost prost realizat și majoritatea oamenilor mă întreabă ce ar trebui să fie. Pe de altă parte, partenerul meu are un copac perfect de floare de cireș 'creştere' pe spate (fotografia este pe butucul meu de cireș).

Diferența este că eram tânăr când am făcut și nu am făcut al meu'Nu mă gândesc la ce am vrut. Tocmai am ieșit într-o zi cu prietenii și am ales orice. OH-ul meu a cercetat ce dorea și unde să meargă și arată perfect.

M-am gândit să o refac și să o reinventez pe a mea – arată atât de bine! Multumesc pentru idei 🙂

Dana Strang (autor) din Ohio pe 24 martie 2012:

Bill, mulțumesc că te numeri printre cei care pot vedea arta tatuajelor. prea mulți oameni încă îl consideră ca pe ceva ce fac doar interlopii. Nu aș fi crezut niciodată posibil să schimb un tatuaj atât de dramatic până nu am văzut aceste fotografii. Îmi doresc doar ca cuvintele mele să o poată exprima la fel de bine ca și fotografiile. Voi ajunge acolo!

Bill Holland din Olympia, WA pe 24 martie 2012:

Ce diferență incredibilă în imaginile dinainte și după. Nu am avut niciodată un tatuaj, dar ele mă fascinează, iar calitatea operei de artă nu este de râs. Mulțumesc că mi-ați oferit o apreciere mai mare a artei.

Dana Strang (autor) din Ohio pe 24 martie 2012:

Thundermama – Vă mulțumim pentru compimente. Și le voi transmite și lui Digger. Îți vine să crezi că lucrul cu tatuajul face parte doar ?! Puteți vedea cele 2 tatuaje ale mele aici. Cel cu Crinii pe care mi l-a proiectat. Sunt pe moarte pentru a adăuga la asta! .. Ne vedem în jurul hub-urilor! https://hubpages.com/literature/Yes-it-hurt-And-so…

Catherine Taylor din Canada pe 24 martie 2012:

Un hub excelent și acoperiri uimitoare sau ar trebui să spun reinventări. Ai un mare artist care lucrează la tine!

Dana Strang (autor) din Ohio pe 23 martie 2012:

tu'ai dreptate. este uimitor. de aceea chiar îmi doresc ca mulți oameni cu cerneală proastă să o refacă în loc să primească lucruri noi!

timmathisen pe 23 martie 2012:

Frumos hub. Aceasta'Este uimitor cum un bun tatuator poate să-și asume o treabă greșită și să-l modifice în ceva nou.