46 Cele mai bune coafuri scurte pentru ca părul subțire să arate mai complet

Coafurile scurte pentru păr subțire pot funcționa total pentru tine! Cheia este obținerea tăieturii corecte, a tehnicii de coafare și a produselor pentru păr. Obținerea corectă a acestei combinații vă poate face părul să pară mai plin și mai gros ca niciodată! Discutați cu stilistii dvs. pentru idei despre cum puteți adăuga margini netede sau textură ondulată părului pentru mai multă plinătate și formă.

Deci, dacă sunteți gata să faceți în cele din urmă ceva despre încuietorile voastre subțiri și slabe, urmați aceste sfaturi și trucuri simple pentru a da o iluzie de păr mai gros și mai plin.

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste fotografii și pregătiți-vă să vă inspirați să luați câțiva centimetri cu una dintre aceste cele mai bune tunsori scurte pentru părul subțire sau femeile care dezvoltă părul subțire:

Ultraviolet & Platinum Pixie

Pixie ultra violet și platină pentru păr finInstagram @trishjamesinc

Cea mai bună tunsoare pentru părul subțire fin trebuie să fie acest ultraviolet & par pixie platina! Arătând nervos și mai plin – această tunsoare pixie este optimă pentru șireturile fine. Oferă tipurilor de păr mai fine iluzia densității de care au nevoie. Mai mult, stilul creează un volum cu aspect natural și este uluitor!

Coafură scurtă, ciudată, dezordonată, cu breton lateral

coafură scurtă, agitată, cu breton lateral pentru păr finInstagram @hairby_elisharene

Această coafură scurtă, dezordonată, scurtă, cu breton lateral, are un bob contondent și capete texturate. A fost creat de coafura Elisha Rene Bosch din Scottsdale, AZ. „Capetele sunt tăiate în puncte pentru o atmosferă mai spulberată și mai dezordonată”, explică ea. Buclați-vă în secțiuni de un centimetru cu un fier de călcat plat și asigurați-vă că capetele sunt drepte. Bumble și Bumble spray cu textură filată uscată vă vor ajuta cu textura dezordonată.

Mai puțin este mai mult, spune Bosch. „Nu încercați să fiți perfect cu stilul. Messy este în! Acest lucru este perfect pentru părul fin, deoarece va arăta mult mai plin cu el mai scurt. De asemenea, dacă aveți părul gros, puteți adăuga o textură mătăsoasă sau îl puteți subția pentru a face să pară sfărâmat. Doar o mică cotă cu un fier curling sau un fier de călcat plat va face acest lucru să arate sexy. ”

Stacked Bob with Wispy Bangs

bob stivuit cu breton wispy pentru doamnele cu păr subțireInstagram @chrisjones_hair

Bobul stivuit cu breton aspru ca acesta este potrivit pentru încuietori fine până la medii și direct la încuietori ondulate. Coafurile scurte pentru părul fin ca acesta au nevoie de multă textură. Acest bob stivuit poate face părul fin să pară mai gros.

Tunsor scurt pentru femei cu păr mai fin

Tunsoare scurtă pentru femeile cu păr mai finInstagram @ stilist.miranda

Această tunsoare scurtă pentru femeile cu păr mai fin este un castron blond modern, tăiat cu textură. „Dacă sunteți în căutarea unor coafuri scurte pentru păr fin, aceasta este o alegere excelentă”, spune stilista Miranda Barton din San Jose, CA.

„Acest stil construiește iluzia volumului pe tot parcursul. În plus, vă va îmbunătăți și contura trăsăturile faciale prin cât de mare sau scăzută este plasată linia de greutate. O linie de greutate mai mare face ca acest stil să pară mai nebun. O linie inferioară este mai moale ”, adaugă ea.

Această tunsoare scurtă este pentru femeile care au forme faciale puțin mai lungi. Textura părului nu contează. Pentru părul fin, creează volum. Pentru coafare, aplicați un produs de protecție împotriva căldurii și produse active la căldură. Apoi, uscați cu perii rotunde și folosiți tensiunea mâinilor. Netezește-l pentru un stil lustruit.

Bob Blunt modern pentru încuietori subțiri

Bob scurt scurt modern pentru păr subțireInstagram @zammitneville

Un bob contondent modern pentru încuietori subțiri este o alegere inteligentă. Adăugarea de valuri la un bob scurt vă va oferi bobul dezvăluit pe care îl doriți. O coafură bob este excelentă pentru părul subțire, în special cu o tăietură ascuțită, cu stratificare minimă sau nulă. Ideal pentru forme de inimă, ovale și diamante.

Lung Pixie Cut

Tăiere lungă pixieInstagram @sergiosy

O tăietură lungă pixie măgulește femeile cu părul scurt și subțire. Pentru a păstra plinătatea în jurul părților laterale, unde avem păr mai mic, veți avea nevoie de mai puține straturi. Părul subțire pare mai subțire dacă lungimea este mai mare decât bărbia adăugată cu mai multe straturi. Păstrarea mai multor straturi în spate va crea plenitudine, având mai mulți păr cu care să lucrați.

Lungimea gâtului Bob ondulat

Lungimea gâtului Bob ondulatInstagram @colourmesue

Tăierea scurtă pentru părul subțire este ușor înclinată pentru a-i oferi un volum mai mare în spate cu straturi moi, dar nu într-un mod tradițional. A fost tăiat și stilat de coafura Sue Soussain din Amerstdam, Olanda.

„În schimb, este tăiat cu mâna liberă pentru a face părul puțin mai personal”, explică ea.

Pentru coafarea părului tău fin și scurt, folosește un spray de sare pentru mai multă aderență și textură, apoi termină cu câteva răsuciri folosind un ondulator mediu. Folosiți șampon uscat pe părul mai subțire pentru a-i da aspectul mai multor păr.

Faceți-l puțin mai lung / mai scurt în funcție de ceea ce vă place. Mai multe sau mai puține straturi, dar nu prea mult pentru a păstra aspectul mai complet, mai ales atunci când se utilizează o tehnică de straturi cu mâna liberă.

„Folosiți un șampon argintiu bun și un balsam profesionist bun pentru a vă menține părul sănătos și arăta cenușiu”, adaugă ea.

Bob de lungime maxilară cu breton subțire

Lungimea maxilarului bob cu breton subțireInstagram @karenvustudio

Un bob de lungime maxilară, cu breton subțire, este una dintre cele mai bune coafuri scurte pentru păr subțire. Pentru femeile cu păr subțire, ia în considerare bretonul care se află deasupra sprâncenelor. Sunt curate, simple și nu au nicio problemă de stil. Stil cu un pic de Haze by Evo.

Bob asimetric scurt

Bob asimetricInstagram @chromacrowns

Dacă sunteți în căutarea acelei margini suplimentare pentru a vă condimenta părul subțire și scurt, a merge asimetric cu un bob satisface cu siguranță acea dorință. Doar asigurați-vă că obțineți unul care funcționează cu textura părului dvs. pentru a completa acea imagine rece și la modă.

Coloristul Jen Puebla Alfaro din Glendale, CA a creat acest bob scurt, asimetric, contondent și texturat pentru păr subțire. Are plinătate în jurul marginilor, în timp ce este încă jucăuș și ușor cu straturile.

Aceste unde moi oferă o textură excelentă peste tot, iar latura mai lungă crește interesul față. Există, de asemenea, evidențieri ușoare de balayage adăugate pentru dimensiune.

„Găsește un stilist profesionist pe care îl iubești! Această persoană va putea recomanda cea mai bună croială pentru forma feței, textura părului și densitatea ”, spune Jen.

Această tăietură este, de asemenea, excelentă pentru părul scurt și subțire, deoarece oferă iluzia de plenitudine la capete atunci când toate sunt tăiate la un nivel.

Bob texturat scurt

Bob scurt texturat pentru păr subțireInstagram @vitosatalino_official

Un bob scurt texturat este una dintre acele coafuri scurte ideale pentru părul fin. Femeile care caută o coafură mai completă ar trebui să ia în considerare o tunsoare de lungime scurtă, cu textură moale pentru corp și mișcare. Adăugarea de accente dimensionale poate crește, de asemenea, mai multă textură și corp în păr. Pentru a stiliza, adăugați valuri moi cu una sau două pompe Haze by Evo. Folosiți șampon uscat pentru a păstra stilul lor mai mult de o singură zi.

Razor tăiat subțire

Brici scurt tăiat pentru păr subțireInstagram @hairbycalliesmith

Obțineți o tăietură subțire de ras pentru încuietori scurte cu ușoară gradare. Tăiat de stilistul Callie Smith din Texas, acest lucru face unul dintre stilurile șic de spălat și du-te pe păr scurt!

Smith împărtășește modul în care puteți imita o tunsoare atât de subțire pentru părul scurt. „Am folosit un aparat de ras pentru întregul cap, l-am tăiat uscat, apoi l-am spălat. L-am stilat și cu o franjură în jurul feței. ”

Lungimea bărbii Bob blond platinat

Bob blond platinat lungime bărbieInstagram @ juliana.key

Dispunând de un bob blond platinat lungime bărbie, plin de rafinament! Această tunsoare subțire și scurtă este extrem de versatilă, rămânând în același timp modernă. Pentru a stiliza acest bob lung de bărbie, folosiți o perie cu palete și un fier de călcat Marcel de 3/4 ″ pentru a adăuga o ușoară îndoire. Deși pare divin când este elegant, o textură puțin dezordonată nu va afecta rezultatul general.

Bob în strat stratificat, cu breton lateral

Bob în strat stratificat, cu breton lateralInstagram @philipwolffhair

Un bob stratificat, cu breton lateral, oferă un stil nervos, cu o atmosferă rocker. Această coafură scurtă pentru păr subțire arată modernă și ușor desfăcută. Cu toate acestea, este frumos! Straturile agitate conferă tunsorii scurte mai multă textură, mai ales la capetele părului.

Păr scurt, cu tăietură și franjuri

Păr scurt, cu tăietură și franjuriInstagram @zachspiveyhair

Fă-ți părul scurt, cu tăieturi și franjuri, pentru a oferi încredere și o margine mai îndrăzneață. Încuietorile fine pot beneficia cel mai mult de acest lucru. Dacă doriți o tendință care necesită cel mai mic efort la întreținere și coafare, obțineți o tunsoare scurtă. Tot ce aveți nevoie este produsul dvs. preferat de texturare pentru a separa și a spori textura cotletului.

Hairstylistul Zach Spivey din Exeter, Marea Britanie a creat acest păr scurt, cu o tăietură și o franjură. „A fost creată o structură puternică în păr, mai ales în jurul liniei părului. Lungimea deasupra a fost lăsată pentru a adăuga o mulțime de textură ”, explică Spivey.

Când vine vorba de pixii scurți, există o mulțime de variații în lungime și texturi. Pentru stilul de zi cu zi, utilizați un mouse ușor pentru a ține (Aveda Phomollient) și o pudră de textură (Aveda Pure Abundance Potion Hair). Odată uscat, evitați să folosiți ceva prea greu și să cântăriți părul.

Un Bob scurt ușor de stilat

O tunsoare scurtă Bob ușor de stilatInstagram @timpascoe_hair

Un bob scurt ușor de stilat cu un stil lateral este perfect pentru a oferi volum părului subțire. Este o cotletă lungime maxilară, foarte feminină și versatilă până la stilurile ondulate sau drepte. Pentru a-l clasifica, folosiți un spray de modelare sau de modelare plus un coafor pentru pieptănat și ondulat șireturile. Uscarea suflată a părului cu capul în jos poate, totuși, aduce mai mult volum.

Acesta este un bob scurt ușor de coafat pentru păr subțire. A fost creat de coloristul de păr certificat de Redken, Tim Pascoe, din Subiaco, WA. „Linia de bază este tăiată în punct și menținută orizontală. Pulverizare textură / volum și explozie în direcția opusă (fără duză). Pentru volum, acolo unde este necesar, și în jos (cu duza) pentru a păstra mai plat și apoi capete netede pentru a termina “, explică el.

Această tunsoare bob este perfectă pentru femeile care au părul mai drept și fin. Părul mediu până la fin ar fi mai puțin stilat de lucru. Acest bob scurt nu este foarte potrivit pentru părul creț, deoarece forma s-ar schimba dramatic. Pentru coafuri mai fine, un spray de volum și un protector de căldură vor menține părul plin și puternic.

Scurt Bob Curly cu Bangs

Scurt Bob Curly cu BangsInstagram @gellalegaspi

Un bob scurt și cret cu breton este croiala ideală pentru a arăta textura naturală a părului. A fost creat de coafura Angela Legaspi din California. Buclele sunt cea mai ușoară și mai distractivă modalitate de a obține un volum rapid atunci când vine vorba de părul scurt și subțire. Ele fac un stil maxim cu un efort minim.

„Acest bob scurt și cret cu breton a adăugat dimensiuni pentru a face părul să iasă. Pentru părul din partea mai fină, răsuciți și tăiați piesele la întâmplare. Acest lucru va oferi femeilor cu părul subțire un stil voluminos mai complet ”, spune Legaspi.

Dacă aveți păr texturat și vă gândiți să obțineți un bob cret, faceți-l! Mai mult pe lateral, dacă purtați părul creț de cele mai multe ori, atunci nu. Folosiți o mousse de ulei marocan curl și ulei Davines oi pentru a coafa. Cu siguranță merită să vă alocați timp pentru a secționa bobinele și a le difuza.

Straturi Sassy pentru păr fin și scurt

Tunsoare cu straturi Sassy pentru păr fin și scurtInstagram @wickeddopehair

Straturile înțepenite pentru părul scurt și fin sunt cele mai bune atunci când sunt dezordonate și supărate. Stilul face un apel fără efort, dar extraordinar. Straturile pot adăuga mai multă textură părului scurt și fin, așa că încercați Olaplex 6.

Classic Pixie Cut cu ochelari

Clasica croială pixie pentru femei cu ochelari și păr subțireInstagram @ sunshine_grace_3

Clasica tăietură pixie cu ochelari este o alegere inteligentă pentru cei care consideră tunsori scurți pentru femeile cu păr subțire, dar vor să arate și ele elegante. Această tăietură scurtă pentru părul subțire se învârte în jurul urechilor, dar are lungime deasupra pentru a vă oferi plenitudine. Întreținerea pentru a menține această tăietură în formă elegantă trebuie făcută la fiecare 4-6 săptămâni. Dacă vreți vreodată să o dezvoltați din nou, este ușor să transformați această croială într-un bob drăguț pe parcurs.

&# x1f449; Vedeți mai multe imagini cu tăieturi pixie pentru femeile mai în vârstă, cu ochelari.

Lob subțire și feminin stratificat

Tundere Lob subțire și feminină pe păr finInstagram @waxxapeldoorn

Alegeți un lob subțire și feminin, deoarece este destul de drăguț și elegant! Este un bob lung pentru femeile cu păr subțire, lipsit de textură și volum. Lungimea exactă a bobului se bazează pe modul în care este modelată fața. Dacă obrajii sunt mai rotunzi, rugați-vă stilistul să taie o linie chiar sub bărbie pentru a atrage atenția pe lungime.

Acest lob subțire și feminin stratificat este un bob lung blond bej. Tăierea este texturată o lungime cu o piesă frontală măturată lateral. A fost creat de stilistul Aaron din Apeldoorn, NL.

„Pentru acest lob stratificat pentru păr subțire, folosiți o spumă ușoară înainte de a curăța sângele și puneți șampon uscat pe rădăcini. Apoi textura pulverizează restul părului. Croiala este foarte ușor de coafat ”, adaugă Aaron.

Bob cu unghi scurt

Coafuri scurte cu unghi Bob pentru păr subțireInstagram @courtneyxcentrichair

Această tunsoare este un bob scurt, ușor unghiular, cu o conicitate ascunsă în spate. A fost tăiată de hairstylistul Courtney Bond din Waterloo, ON.

„Forma este creată în zona clapei pentru a da o siluetă curbată, permițându-i să fie elegantă fără straturi de shag, menținând în același timp efectul conic”, explică Bond.

Femeile cu părul scurt și subțire, care nu vor să se agite cu părul lor, vor beneficia de ușurința și versatilitatea acestei tăieturi.

Părul subțire până la mediu funcționează cel mai bine și de obicei cei care au lungime și plinătate în față vor atinge acest grad de unghi. Adăugarea unei părți laterale adânci pentru a crea o linie diagonală face ca această tăietură să fie potrivită pentru orice formă a feței.

Bond sugerează că utilizarea unui spray de textură ca produs de finisare este cel mai bun pentru această tunsoare. „Părul subțire și fin tinde să fie cântărit prin suprautilizarea produsului. Spray-ul de textură oferă doar suficientă sferă părului subțire și permite mișcarea ”, adaugă ea.

Texturat & Strat Pixie Bob Cut

Tuns pixie bob texturat și stratificat pentru păr subțireInstagram @georgiykot

Încercați un texturat & tăiat în formă de pixie stratificat pentru a da un plus de viață părului subțire șchiopătat. Straturile texturate creează lățimea și volumul părului, care tinde să se întindă. Adăugați câteva produse de menținere, cum ar fi tonicul volumizant Aveda sau tonic îngroșător, pentru a da puțină aderență părului atunci când se usucă prin suflare.

Scurt Bob absolvent cu Banguri lungi

Bob scurt de absolvire cu breton lung și păr dreptInstagram @maygovintage

Aceasta este o scurtătură cu gradare la ceafă cu cele mai lungi straturi frontale și ușoare. A fost tăiată de coaforul Mayara Goulart din Sao Paolo, Brazilia.

„Produse de styling cu o fixare ușoară care conferă strălucire și volum părului tău, cum ar fi Perfect Me (de la EIME Wella Professionals) înainte și după uscare”, explică Goulart.

Acest bob este destinat femeilor moderne care doresc practicitate cu o notă de rafinament în stilul lor de zi cu zi. Această tunsoare este excelentă pentru femeile care au părul subțire sau normal și forma scurtă a feței.

Scurt Bob Shaggy

bob shaggy pentru păr scurtInstagram @hairbygunny

Acest scurt bob shaggy țipă mișcare și textură! Straturile, dacă sunt decorate cu valuri moi, arată atât de natural pe șenile subțiri. Pentru a adăuga o atmosferă tinerească, breton cu pene și o culoare de păr blond cu rădăcini întunecate, vor amplifica această tunsoare scurtă..

Acest bob scurt Shaggy este, de asemenea, cunoscut sub numele de bob texturat. A fost creat de coafura Gunny Hastings din Chicago, IL. „Un aparat de ras a fost folosit pentru a da aspectul unei tunsoare în loc. Atâta timp cât sunteți dispus să stilizați ușor acest bob stratificat, îl puteți face cu ușurință să pară îmbrăcat în sus sau în jos ”, explică Hastings.

Dacă tipul tău de păr este foarte fin, este posibil ca un bob sărac să nu fie potrivit pentru tine. Stilul în vrac este ceea ce va face ca această tăietură să iasă în evidență și să îți îmbunătățească șuvițele de păr.

„Dacă luați un fier de călcat și ondulați câteva bucăți de pe față în timp ce lăsați unele bucăți drepte și dacă folosiți un spray sau o pulbere de textură uscată vă va oferi acel stil neefăcut”, adaugă ea.

Scurt Bob Choppy

Bob scurt scurt pentru păr subțireInstagram @mooloolahvalleyhair

Un bob scurt și agitat constă din tunsori scurte și agitate pentru femeile cu păr subțire. Ele dau textură și mențin un stil mai complet. O astfel de tăietură ar funcționa dacă crești un pixie scurt și ai observat o creștere a părului pe ceafă. Puneți stilistului tăiat până la linia părului în zona ceafei. Acest lucru creează o tăietură mai echilibrată între părțile laterale crescând ca spatele.

Tăiere scurtă până la medie

Tăiere scurtă până la medie pentru păr subțireInstagram @sgexpatcolourist

O croială scurtă până la medie are o lungime mare pentru a încerca diferite stiluri. O poți lega sau purta, spune stilistul Rachel House din Londra.

Aceasta este o coafură scurtă ideală pentru femeile cu păr subțire. House a creat-o folosind o tehnică ușor unghiulară. „Oferă iluzia unei plinătăți mai mari în spate, păstrând în același timp o anumită lungime în jurul feței. Nu există straturi, ceea ce îi conferă mai mult un aspect contondent ”, spune House.

Cutie scurtă elegantă pentru femei peste 40 de ani cu păr subțire

Cutie scurtă elegantă pentru femeile de peste 40 de ani cu păr subțireInstagram @hairbyjaimilea

Această scurtătură elegantă pentru femei de peste 40 de ani funcționează excelent pe părul subțire. Face coama să pară mai groasă și mai plină decât este. De asemenea, este despărțit în mijloc pentru a încadra frumos fața. Atunci când coafați, dați-i câteva valuri pentru a obține un volum instant și sări.

Tunsoare scurtă cu păr ondulat

Coafură scurtă ondulată modernă pentru păr subțireInstagram @rodrigocintra

Luați în considerare o tunsoare scurtă, cu păr ondulat, care oferă mai multă viață și mișcare șireturilor. O lungime de degresare a umerilor oferă o senzație mai plină de păr fin. Valurile naturale libere dau, de asemenea, lățimea părului și adaugă textură volumizată. În timp ce tăieturile pixie pentru păr fin oferă un impact maxim, această tăietură este, de asemenea, pentru cei care doresc să păstreze o anumită lungime, dar câștigă mai multă plinătate a părului.

Blunt Bob cu Choppy Bangs

Blunt Bob cu Choppy BangsInstagram @_locksxlukacz_

Un bob contondent cu breton agitat oferă o iluzie de păr gros și gros. Bretonul dramatic scurt (franjuri) și textura ondulată a treselor sunt absolut uimitoare atunci când sunt combinate. Această tăietură înmoaie trăsăturile feței, cum ar fi pomeții pronunțați și linia maxilarului. Terminați-l cerând stilistului să taie părul uscat pentru un rezultat și mai contundent.

Bob cu straturi scurte

Bob scurt stratificat pentru păr subțireInstagram @linda_carmineandco

Tunsorile bob cu straturi scurte sunt foarte versatile și funcționează cu orice tip de păr și forma feței. Arată frumos femeilor la orice vârstă! Maestra stilistă Linda Pomilio din Pennsylvania, care face scurtături, spune cum a făcut-o.

„În acest bob stratificat, am folosit straturi pătrate. Acestea mențin lungimea în partea de sus pentru a-i oferi o senzație mai modernă. De asemenea, am creat textura prin tăierea punctelor cu foarfeca mea ”, notează ea.

Pixie stratificat

Pixie stratificatInstagram @hairbyfranco

Această tăietură pixie pentru păr subțire are o nuanță purpuriu-argintiu dezactivată pe o tăietură de ceafă sălbatică. Straturile adaugă mai multă densitate și textură care pot da iluzia grosimii acestui stil scurt.

Cultură super scurtă pentru păr subțire

Cultură super scurtă pentru păr subțireInstagram @thaai_andrade

Obțineți o cultură super scurtă pentru părul subțire pentru un stil ușor de manipulat. Arată multă încredere, în plus, arată atrăgător și mai plin. Cu un pic de textură, această cotletă va oferi cu siguranță păr excelent fără a încerca din greu.

Bobul inversat cu adevărat scurt

Tunsul Bob cu adevărat scurt inversatInstagram @hotsaucehair

Bobul inversat foarte scurt este o tunsoare drăguță până la gât care beneficiază de părul subțire și fin. Oferă straturi în spate pentru un efect voluminos și mai voluminos. Boburile scurte pentru păr fin pot fi nervoase și elegante, în funcție de stilul său. Această croială subțire arată uimitoare atunci când este dezordonată sau elegantă.

Păr scurt cu valuri de plajă

Păr scurt cu valuri de plajăInstagram @hairbyjaimilea

Amplificați părul scurt cu valuri de plajă pentru un rezultat elegant, flirty! Această coafură scurtă arată dezordonată și sexy, cu valuri dezordonate. Tunsurile scurte pentru părul subțire sunt mai ușor de coafat atunci când adăugați multă textură pentru a crea mai mult volum și formă. Stratulți spray-ul de mare folosindu-l chiar din duș, apoi din nou când părul este uscat.

Cultură elegantă pentru femei peste 60 de ani

Cultură elegantă pentru femei peste 60 de aniInstagram @thevanityloungehairandbeauty

Aceasta este o cultură elegantă de pixie pentru femeile de peste 60 de ani care sunt gata să meargă cu părul scurt. Dacă sunteți una dintre acele doamne cu părul subțire, puteți schimba o tăietură pixie texturată și stilul cel mai bun. O combinație de fire gri și blond poate face o tunsoare scurtă superbă pentru femeile de peste 60 de ani, cu siguranță!

Pixiul asimetric

Asimetric Pixie CutInstagram @kalnascimentostudio

A purta tăietura asimetrică pixie este ca și cum ai purta părul lung și scurt. Croiala îngrijită în lateral și în spate completează bretonul lung din față. Aceasta este o tăietură decupată atât de măgulitoare, care respiră volum până la încuietori fine și subțiri.

Păr scurt și creț

păr curat și curatInstagram @dknastudio

Obținerea unor straturi care măresc volumul înseamnă clasificarea părului tău scurt și creț. Straturile scurte adaugă mai multă mișcare și textură încuietorilor întunecate pe care fetele cu păr subțire, cu fața rotundă, le vor admira cel mai mult.

Argintiu Pixie pentru femei peste 50 de ani

pixie argintiu pentru femei peste 50 de aniInstagram @bglam_boston

Cea mai bună tunsoare scurtă pentru femeile de peste 50 de ani cu păr subțire este ceva care conferă confort și un aspect tânăr. Tăiați-vă părul gri și actualizați-l acum! Încercați acest pixie argintiu măgulitor pentru femeile de peste 50 de ani. Pentru părul subțire, este ușor de administrat și coafat, așa că vă va plăcea cu siguranță!

Lungime ceafă lungă dezordonată Pixie

lungime de ceafa lung dezordonat pixieInstagram @shmoakin_hair

Dispune de un pixie dezordonat lung până la ceafă, care dă corp tunsorilor scurte pentru păr fin! Când vine vorba de o cotletă optimă pentru încuietori fine, acest pixie se potrivește descrierii. Lungimea, straturile și chiar nuanța de blond bej contribuie la părul mai plin.

Transformare la modă a coafurii lungi până scurte

Transformarea părului lung până la scurt pentru doamnele cu păr finInstagram @nomoreboringhair

Acest frumos makeover de păr brun este o tranziție dramatică de la o coafură lungă la un balayage bob scurt, care conferă părului mai mult volum. Coafurile scurte pentru părul fin ca acesta devin din ce în ce mai moderne, cu partea laterală unghiulară și valurile subtile.

Păr ondulat stratificat, cu puncte culminante

Păr ondulat stratificatInstagram @cambonesdibble

Lucrați un nou bob ondulat scurt, cu evidențieri blonde, pulverizând niște spray de sare de mare pentru o textură adăugată care completează nuanțele de păr brun și blond ca acesta. O parte laterală adâncă ajută la echilibrarea feței unghiulare care necesită înmuiere și, de asemenea, adaugă volum coafurilor pentru părul fin.

Subcut asimetric funky

tăietură asimetrică pentru femeile cu păr mai finInstagram @courtneyxcentrichair

Scoateți această tăietură asimetrică funky dacă doriți aceeași atmosferă nervoasă. Unda ușoară de deasupra adaugă mișcare și textură părului drept natural. Această tăietură blondă este superbă și necesită doar un stil minim. Deși nu sunt cele mai populare tunsori scurte pentru părul fin, este foarte la modă acum.

Lob ondulat cu pene

Tuns cu lob ondulat cu pene pe păr scurtInstagram @ anastasia_potapova14

Acest lob ondulat cu pene face unele dintre cele mai bune coafuri scurte pentru păr fin. Este versatil și personalizabil! Un lob cu pene funcționează bine cu orice textură și arată bine pe orice lungime. Adăugarea de breton și straturi de încadrare a feței îi permite să se potrivească oricărei forme a feței. Un lob ondulat este perfect pentru femeile care au valuri naturale în picioare.

Deconectat tunsoare Pixie Undercut pentru femei

pixie decupat decupat pentru femeile cu păr mai finInstagram @sonia_rohrbach

O tunsoare pixie decupată decupată pentru femei pare întotdeauna nervoasă și sofisticată. Deci, dacă acesta este atmosfera pe care o căutați, încercați să luați în considerare acest scurt pixie argintiu. Are o cotletă cu păr mai lung deasupra și o parte rasă. Când aranjați tunsori scurte pentru părul fin ca acesta, utilizați un produs texturizant. Acest lucru vă va oferi încuietori drepte volum și mișcare.

Bob drept cu breton lateral

Bob drept cu breton lateralInstagram @sergeyshapochka

Acest bob drept cu breton măturat lateral face o tendință clasică care este aici pentru a rămâne pentru totdeauna. Este nevoie de un efort minim atunci când se coafează și se potrivește majorității formelor feței. Știți că este una dintre cele mai bune coafuri scurte pentru păr fin, deoarece această tăietură oferă un rezultat mai complet.

A-Line Bob Cut pentru păr negru subțire

O linie bob tăiată pentru părul subțire negruInstagram @evancutshair

Bobul tăiat în linie A pentru părul subțire negru are o linie exagerată pentru a menține lungimea în față. Stilistul Evan din Idaho a creat această cotletă clasică pentru inspirație. „Am tăiat ușor forma prin tăierea canalului și tăierea punctată pentru a crea puțină mișcare”, descrie el.

Evan explică faptul că această croială are un front mai lung, ideal pentru cineva care are o linie maxilară mai largă. „Oferă iluzia de a o slăbi, deoarece lungimile frontale sunt mai lungi.”

Păr scurt, minunat, cu volum

Păr scurt minunat cu volumInstagram @julia_edwardsandco

Părul scurt minunat, cu volum și textură, promite o margine care oferă plinătate. Stilul voluminos plus lungimea, unde părul pășunește gâtul, oferă un finisaj mai îndrăzneț. Împărțirea coamei pe o parte ajută, de asemenea, la oferirea unui volum instantaneu stilului. Shag-urile subtile sunt tunsori grozave pentru femeile cu păr subțire, deoarece sunt mai ușor de întreținut.