18 tunsori pentru creșterea volumului pentru femeile în vârstă cu păr subțire

Pentru majoritatea femeilor în vârstă, odată cu înaintarea în vârstă vine înțelepciunea și maturitatea și încrederea în sine sporită … și de multe ori părul subțire. Și, deși nu puteți întoarce ceasul înapoi, puteți alege o tunsoare (și o coafură) care vă vor ajuta să faceți firele subțiri să pară vizibil mai pline. Când vine timpul pentru următoarea tunsoare, asigurați-vă că purtați o conversație sinceră cu stilistul. Fiți sinceri cu privire la ce tip de întreținere la domiciliu vă puteți angaja, spune Penny Fair, un stilist la Young American Salon din Villa Park, CA. „Realitatea întreținerii și stilului implicat poate face sau rupe o tăietură, în special tunsorile pentru femeile în vârstă cu păr subțire. Este important să fii practic cu privire la o tunsoare care se potrivește stilului tău de viață ”, spune ea.

Apoi, vă recomandăm să vă pierdeți lungimea, mai ales dacă părul dvs. este destul de lung pentru început. „Părul poate fi o pătură de securitate și atât de multe femei cred că părul mai lung înseamnă mai mult păr”, subliniază Fair.

Dar nu este întotdeauna cazul. „Formele mai scurte și gradate sunt mai capabile să susțină volumul și plinătatea”, explică stilistul și artistul de păr creț Gina Rodriguez, proprietarul The Cultivated Curl din Fair Oaks, CA. „Înainte de a părăsi salonul, asigurați-vă că vorbiți cu stilistul despre cum să vă aranjați noua croială acasă. Este un pas adesea trecut cu vederea, dar foarte important ”, spune Rodriguez,„ și poate face o mare diferență atunci când vine vorba de menținerea volumului nou găsit ”.

Amintiți-vă că fixarea tăieturii potrivite este doar o singură piesă a puzzle-ului; și produsele pe care le folosiți joacă un rol. „Produsele și părul subțire au o relație de iubire-ură. Prea mult din produsul greșit și părul se cântărește, prea puțin din produsul potrivit și părul devine încrețit ”, spune Rodriguez.

Îi place să folosească un șampon uscat pentru a ajuta curățarea părului să păstreze plinătatea și volumul, în timp ce Fair recomandă o pulbere de coafat pentru a ajuta la crearea mișcării și a face părul să pară mai dens.

Gata pentru o inspirație stilistică?

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste imagini cu cele mai bune tunsori pentru femeile în vârstă cu păr subțire.

Coafuri de cultură texturate pentru femei peste 60 de ani cu părul blond alb

Coafuri de cultură texturate pentru femei peste 60 de ani cu părul blond albInstagram @justindillaha_hair

Această cultură texturată pentru femeile de peste 60 de ani este plină de rafinament! O tăietură texturată este cea mai bună tunsoare pentru femeile în vârstă cu păr subțire. Straturile din această scurtă decupare creează un efect texturat. Dar, când este pieptănat spre spate și asortat cu un ton blond alb, face un stil la modă și elegant. Păstrați părul în față volumizat pentru o înălțime suplimentară și pentru a ajuta tunsul pentru părul subțire să pară mai gros.

Bob cu unghi modern pentru femei mai în vârstă

Tăiere bob unghiulară modernă pentru doamnele în vârstă cu păr subțireInstagram @silvananeveshair

O tunsoare bob unghiulară modernă pentru doamnele în vârstă implică o tăietură curată unghiulară în jurul feței și straturi adăugate pentru plenitudine. O tunsoare bob modernă arată foarte elegantă, cu franjuri laterale, pentru un plus de corp.

Bob Choppy texturat pentru încuietori mai fine

Bob texturat pentru femei mai în vârstă, cu încuietori mai fineInstagram @chrismaddox_hair

Bobul agitat texturat pentru încuietori mai fine are straturi care oferă un fler diferit de fiecare dată când îl purtați. Această tunsoare scurtă este făcută de stilistul Chris Maddox din Greenville, SC. Este ideal dacă nu vă place același stil în fiecare zi.

Când a fost întrebat despre stilul său, Maddox subliniază că vă puteți folosi mâinile cu un uscător. El adaugă: „O perie rotundă poate fi utilizată în jurul porțiunii și a zonelor pentru a da un volum mai mare.”

Choppy Pixie pe păr subțire

Pixie cocos pentru femeile în vârstă cu păr subțireInstagram @soubecas

Ceea ce este mai bun la un pixie agitat pe păr subțire este că împrospătează fața cu stilul său modern. Terapeutul de înfrumusețare Soubecas Ioannis din Grecia a făcut această tunsoare distractivă și nervoasă pentru ca femeile să încerce.

„Este potrivit atât pentru părul drept, cât și pentru părul creț, dar și pentru toate tipurile și texturile de păr. Cu toate acestea, nu este o idee bună pentru fețe foarte rotunde și pline “, afirmă Ioannis.

Timeless Pixie Bob pentru femei mai în vârstă cu păr drept

Timeless Pixie Bob pentru femei mai în vârstă cu păr dreptInstagram @ hair_by_rae.m

Tunsoarea atemporală Pixie Bob nu reușește niciodată să realizeze un finisaj interesant. Coafurile scurte de acest fel fac o idee de păr cu întreținere redusă pentru o doamnă ocupată, bătrână. Fie pentru un eveniment casual sau formal, acest bob drept în stil pixie poate oferi o coafură impresionantă.

Bobul cu pene pentru păr subțire pentru a crea iluzie de păr gros

Bobul cu pene pentru păr subțire pentru a crea iluzie de păr grosInstagram @cabelosfhabioribeiro

Coafura bob cu pene oferă mișcare de care de obicei au nevoie subțiri subțiri. Această tunsoare are lungimea maxilarului și prezintă straturi pentru a face părul să pară fluid, dar mai plin. Este un aspect clasic, cel mai bine purtat de femeile în vârstă.

Bob scurt absolvent pentru păr subțire

Bob scurt absolvent pentru păr subțireInstagram @ chelsea.gilliam.hair

Un superb bob absolvent pentru subțierea părului arată cel mai bine femeilor în vârstă. Această coafură scurtă oferă un stil șic și nervos. Are chiar și breton bătut lateral pentru o atmosferă tinerească adăugată. Un bob scurt ca acesta este ușor de coafat, dar întreținerea ar putea fi puțin solicitantă.

Drăguț și clasic Wash-and-Go Short Cut Layered Cut

Drăguț și clasic Wash-and-Go Short Cut Layered CutInstagram @hair_tezy

Clasica croială cu straturi de spălare și uzură este ceva pe care fiecare bunică trebuie să îl încerce. Acest bob stratificat este întotdeauna drăguț, măgulitor, plus că nu se demodează niciodată. Lungimea care atinge linia maxilarului în această tăietură de spălare și uzură este perfectă, deoarece permite părului fin și subțire să pară mai gros.

Lobul pentru păr subțire de lungime medie

Lobul pentru păr subțire de lungime medieInstagram @rosarioabsoluta

Lobul pentru părul subțire, de lungime medie, este optim pentru doamnele în vârstă. Este ușor să crească și arată minunat în timpul procesului. Îți va plăcea și cât de versatil este. Texturat? Elegant? Ondulat? Puteți chiar să o despărțiți într-o parte pentru a arăta ca un bob lung asimetric. Opțiunile de coafare a acestui păr de lungime medie sunt nesfârșite. În plus, stilurile de păr și tăieturile de acest fel creează o iluzie de păr gros pe care femeile cu încuietori subțiri le vor plăcea.

Tăierea stratificată pentru părul lung și subțire

Tăierea stratificată pentru părul lung și subțireInstagram @hairby_vix

O tăietură stratificată pentru părul lung și subțire arată foarte boho, cu straturi lungi cu franjuri. Straturile sunt ideale pentru a oferi părului drept o mișcare și un corp ușor. Această tunsoare stratificată a fost creată de coafura Victoria Hernandez din Bettendorf, IA. „Nu este nimic prea nebunesc, ci suficient pentru a da părului volum & viaţă. Această tunsoare pentru părul subțire are cu siguranță o întreținere redusă ”, spune Hernandez.

Mare pentru coafuri lungi sunt valuri libere care pot dura zile! Când vine vorba de coafarea coafurii pentru părul subțire, ea sugerează: „nu poți greși cu un spray de păr mai plin pentru a-i oferi un volum & terminați acest stil cu spray de textură uscată! ”

Face-Framing tăiat pentru femei în vârstă, cu ochelari

Face-Framing tăiat pentru femei în vârstă cu ochelariInstagram @ coiffs.by.khadija

Această croială cu cadre pentru femei cu ochelari a fost creată de coafura Khadija Jaii din Victoria, BC. „Este un bob shag cu breton în bucăți”, explică ea.

Această croială este perfectă pentru femeile care caută o tunsoare și un stil de întreținere redus. Crește foarte moale din cauza tuturor straturilor și a îndepărtării greutății în tot și în breton. Tunsorile de păr subțiri fără efort funcționează cel mai bine femeilor cu un pic de mișcare în păr – ondulat până la bucle libere.

Această tăietură este excelentă și pentru părul fin sau subțire, spune Jaii. „Lungimea de deasupra umărului nu cântărește părul, iar straturile creează mult volum. De asemenea, bretonul dezamorsează piesa, ceea ce înseamnă că ar arăta mai puțin scalpul. ”

Pixie lung stratificat pentru femei peste 70 de ani cu păr subțire

Pixie lung stratificat pentru femei peste 70 de ani cu păr subțireInstagram @ nikkilarmer.beauty

Un pixie lung stratificat pentru femeile de peste 70 de ani este cea mai bună opțiune pentru persoanele în vârstă care doresc ca firele lor subțiri să aibă un păr mai plin. Menținerea formei și frumuseții celor mai bune tunsori pentru părul subțire necesită o tăiere regulată la fiecare 4 până la 6 săptămâni. Du-te, adaugă o nuanță de blond miere pentru a oferi tunsorilor atât de scurte femeilor un factor extraordinar.

Shag scurt pentru femei peste 50 de ani

Shag scurt pentru femei peste 50 de aniInstagram @ juliet_stylist292_

Un shag scurt pentru femeile de peste 50 de ani este o modalitate excelentă de a obține o textură cu aspect natural. Are un efect de pene plus o bretonă frizantă care fac una dintre cele mai bune coafuri pentru femeile de peste 50 de ani. Tunsorile de păr pentru femeile în vârstă sunt ușor de coafat și de întreținere redusă. Pentru femeile de vârstă mijlocie care doresc să obțină o textură cu aspect natural, care să arate descurcat, solicitați tehnica de tăiere a aparatului de ras.

Bob Shaggy cu Bangs pentru fețe rotunde

Bob Shaggy cu Bangs pentru fețe rotundeInstagram @hairbylizgraibe

Acest bob shaggy cu breton pentru fețe rotunde include o franjă pentru a ascunde ridurile de pe frunte cu ușurință! Oferă un aspect care arată ca bobul francez. A îmbătrâni nu înseamnă a purta un stil de păr lipsit de viață. Femeile mature, cu o formă rotundă a feței, par a fi promițătoare în boburile cu lungimea bărbiei ca aceasta. Culoarea părului de aramă și textura ondulată a părului vor arăta cu siguranță tinerețe. Au cea mai bună vibrație și personalitate potrivită pentru această croială modernă.

Taietura texturata pentru parul cret si subtire

Taietura texturata pentru parul cret si subtireInstagram @lucindaelleryconsultancy

Luați în considerare obținerea unei tăieturi texturate dacă aveți părul subțire și creț, la care femeile în vârstă tind să nu se gândească. Ce este minunat la această tendință scurtă a părului creț este că arată voluminos și plin de aer. Dacă sunteți o doamnă cu păr mai subțire care nu are prea mult timp pentru coafat, încercați această coafură creț! Funcționează atât pentru textura naturală a părului, fie pentru părul permanent.

Bob texturat Sassy pentru păr fin

Bob texturat Sassy pentru păr finInstagram @ hair_by_rae.m

Un bob texturat subțire pentru păr fin poate arăta incredibil. Îmbătrânind, nu este ușor să previi subțierea șireturilor și este normal. Deci, atunci când doriți să faceți părul să pară mai plin, alegeți o tunsoare scurtă, cu multă textură. Cereți și o tehnică de tăiere cu ras pentru margini mai detaliate!

Tăiere cu pană modernă cu franjuri laterale pentru femei seniori

Tăiere cu pană modernă cu franjuri laterale pentru femei senioriInstagram @soubecas

O tăietură modernă cu pene este un bob de lungime scurtă, cu straturi care adaugă mai mult corp părului. Are un finisaj clasic, în stil retro, care măgulește doamnele mai în vârstă cu părul gri. Pentru a oferi coafurilor seniori cu păr subțire un stil mai tânăr, adăugați o franjură laterală și o parte laterală profundă.

Tăierea scurtă Pixie pentru femeile în vârstă cu păr subțire, cu culoarea părului gri

Tăierea scurtă Pixie pentru femeile în vârstă cu păr subțire, cu culoarea părului griInstagram @ hair_by_rae.m

O tăietură scurtă pixie este o tunsoare populară în rândul femeilor mature cu părul gri. Este mai scurt în spate, astfel încât să poată fi simțită o briză pe zona ceafei. În astfel de tăieturi de pixie, șuvițele din față sunt mai lungi pentru a da acces la o franjă măturată lateral. În cele din urmă, cum poți să spui nu coafurilor la modă, trăsnite și pline de farmec pentru femeile în vârstă?