Iată, 80 de tatuaje pe care fiecare fată trebuie să le vadă

Indiferent dacă doriți un nou design de tatuaj sau pur și simplu apreciați opere de artă frumoase, credeți-mă când vă spun că veți dori să urmăriți următoarele zece minute pentru a naviga pe această listă obligatorie de modele uimitoare și minunate de tatuaje pentru femei. Gândește-te la asta ca la 10 minute din viața ta pe care nu le vei mai dori niciodată. Derulați în jos pentru modele florale superbe, piese creative și jucăușe și orice altceva de care nu ați știut niciodată că aveți nevoie.

Aripa asta de fluture.

Aripă de fluture de Michele Volpi

(Foto: Michele Volpi)

Nu se poate nega faptul că tatuajele cu dublă expunere au capacitatea de a vă respira într-un mod în care puține alte modele de tatuaje pot. Detaliile, posibilitățile nesfârșite ale conceptului, cantitatea mare de lucruri care se întâmplă fac tatuajul cu dublă expunere la fel de captivant ca oricare altul. Acest fluture, sau poate aripa de molie, prezintă mediul natural al insectei.

Această piesă de coapsă florală.

Piesa florală a coapsei de Nando

(Foto: Nando)

Din când în când vine un tatuaj floral care este atât de frumos încât îți vine să-l încadrezi și să-l montezi pe perete. Acesta este unul dintre aceste modele. Lucrările de artă florale ale lui Nando au fost întotdeauna exact asta – opere de artă. Și pentru toți cei care spuneți că buchetele nu sunt la fel de frumoase ca florile de sine stătătoare, acest design tinde să nu fie de acord.

Aceste superbe flori fucsia.

Superbe flori fucsia de Joice Wang

(Foto: Joice Wang)

Am văzut doar câteva modele fucsia, dar după Piesa uimitoare fuchsia a lui Nando acum câteva săptămâni, pot spune cu toată certitudinea că devin rapid un favorit al meu. Modul în care florile fuchsia atârnă de tulpini le fac subiecte minunate pentru desenele antebrațului.

Acest copac al acuarelii vieții.

Copac acuarelă de LUNA

(Foto: Luna)

Dintre toate lucrările minunate ale Lunii, acest design este cu siguranță preferatul meu. Simbolul arborelui vieții a fost un design extrem de popular, care de atunci a devenit oarecum o priveliște rară. Cu toate acestea, odată ce această listă va fi publicată, sunt sigur că va exista o reapariție, dacă este oarecum minoră;).

Acest triunghi floral.

Triunghi floral de Gabriela Blaezer

(Foto: Gabriela Blaezer)

Acest glif triunghiular floral aduce înapoi amintiri plăcute ale timpului în care am postat acea capodoperă a lui Felipe Kross în 2016. A fost un design similar cu acesta, dar a prezentat flori de hibiscus, în care acest design eșantionează trei soiuri diferite.

Această semilună.

Semiluna de Ghinko

(Foto: Ghinko)

Tatuajele florale cu semilună sunt zilnic în fiecare zi. Le vedem la fiecare pas, dar, dintr-un anumit motiv, nu ne îmbolnăvim niciodată de ele. Compoziția acestui design, modul în care tatuajul este vizibil deși un tunel de foi sau perdele, utilizează un efect creativ de încadrare pentru a conferi designului o importanță mai mare.

O floarea soarelui.

O floarea soarelui de Dragon

(Foto: Dragon)

Tatuajele cu floarea-soarelui sunt despre vară. Trandafirii, bujorii și lalelele sunt toate fine și dandy, dar niciunul dintre ei nu țipă într-adevăr mai mult de sezon decât floarea-soarelui. Ei bine, acum, când mă gândesc la asta, lalelele sunt la fel de primăvară pe măsură ce devine primăvara, dar îți dai seama.

Acest patinator.

Roller skater de Jefree

(Foto: Jefree)

Când vine vorba de impact și de acel factor „wow”, nimic nu depășește un design de realism bine executat. Acestea fiind spuse, pentru a realiza o lucrare de realism în mod eficient, trebuie să aveți un artist iad. Pentru că nimic nu arată mai rău decât o piesă de realism care este puțin mai puțin. Fotorealismul este cheia. Ca și în lucrare, lucrarea ar trebui să fie aproape indistinctă de cea a unei fotografii.

Această carte în acuarelă.

Carte în acuarelă de Ondrash

(Foto: Ondrash)

Tatuajele de carte sunt un concept popular pentru că, bine, cui nu iubește să citească? Anterior am pus laolaltă o listă de tatuaje de carte care a fost întâmpinată cu recenzii relativ bune și cu un număr decent de acțiuni și vizualizări. Acest design este unul dintre preferatele mele și, dacă l-aș avea înapoi, poți paria că ar fi făcut acea listă.

Aceste picioare.

Tatuaje la picioare de Lil Castle

(Foto: Castelul Lil)

Chiar când crezi că ai văzut totul, vine un design atât de frumos, atât de inovator și atât de îndrăzneț încât îți ia respirația. Aceste modele replică aspectul jambierelor și fac aproape imperativ să purtați pantaloni scurți, indiferent de temperatura de afară.