Coafuri scurte drepte pentru 2013

Anul acesta tunsorile scurte sunt populare printre fetele cu coafuri atractive și uimitoare. Majorității fetelor le place să poarte tunsori sau coafuri scurte uimitoare și atractive cu părul îndreptat. Iată câteva coafuri populare purtate cu părul îndreptat arată elegant, la modă și elegant.

Tunsoare Pixie este una dintre cele mai populare și la modă tunsoare scurtă din 2013. Arată cel mai bine cu părul îndreptat, iar tonul mai deschis al tonului de culoare blondă a părului adaugă mai multă frumusețe pixie scurt și tunsoare la modă.

Tunsori scurte pixie pentru tuns drept

Sursă

Tunsorile scurte cu coafuri îndreptate arată cel mai bine și la modă pe acele fete care aveau o formă ovală a feței.

Coafuri scurte pentru fețe ovale și păr drept

Sursă

Bangs este una dintre tunsorile foarte la modă, unice și elegante din acest an. Bretonul este purtat mai ales cu firele îndreptate și, de asemenea, cu lungimea mai scurtă a părului. Tonurile mai închise la culoare ale părului arată, de asemenea, atrăgătoare cu coafura breton.

Coafuri bob drepte cu breton

Sursă

Breton lung arată foarte elegant și la modă cu tunsorile scurte uimitoare și atractive. Bretonul lung se potrivește doar pe părul îndreptat. Tonurile mai deschise și mai întunecate ale tonurilor de culoare a părului blond arată, de asemenea, uimitor cu bretonul lung.

Stiluri scurte de păr cu breton lung

Sursă

Un alt stil de păr simplu, scurt, fin și ușor este purtat de această doamnă de mai jos. A purtat această coafură fină și simplă cu părul îndreptat și, de asemenea, cu tonul frumos de culoare blond deschis.

Coafuri scurte pentru păr fin și drept

Sursă

Iată câteva coafuri scurte populare cu părul îndreptat sunt prezentate mai jos în imagini.

Coafuri scurte drepte pentru 2013-1

Sursă

Această doamnă a purtat o tunsoare scurtă ușoară cu firele îndreptate.

Coafuri scurte drepte pentru 2013-2

Sursă

O altă coafură scurtă, populară și foarte atractivă, cu părul îndreptat este purtată de această fată tânără și elegantă din imaginea de mai jos.

Coafuri scurte drepte pentru 2013-3

Sursă

Tonurile mai închise la culoare ale părului par, de asemenea, atractive și la modă, cu coafurile scurte și îndreptate purtate de fetele tinere și la modă.

Coafuri scurte drepte pentru 2013-4

Sursă

Coafuri scurte drepte pentru 2013-6

Sursă

Coafuri scurte drepte pentru 2013-7

Sursă

Coafuri scurte drepte pentru 2013-8

Sursă

Coafuri scurte drepte pentru 2013-9

Sursă

Coafuri scurte drepte pentru 2013-10

Sursă

Coafuri scurte drepte pentru 2013-11

Sursă

Coafuri drepte scurte pentru 2013-12

Sursă