15 tunsori mari scurte și drepte

Femeile vor să facă sport coafura dreapta scurta ceea ce i-ar face cu siguranță să arate uimitor de unic și minunat. La fel, există ceva în coafurile scurte și drepte, care este foarte atractiv și cool. Din acest motiv, coafurile drepte scurte vor fi întotdeauna una dintre alegerile majore la modă ale majorității femeilor moderne. Aici sunt câteva tunsori drepte scurte populare și la modă pentru 2013:

Părul scurt drăguț și neîngrijit

Această drăguță tunsoare scurtă, neîngrijită, este practic o abatere de la tunsorile scurte, de obicei îngrijite și ordonate pentru femei. Este expresiv al inocenței și al lipsei de pretenții, minunat și atractiv în același timp.

Păr scurt drăguț și neîngrijit

Părul negru drept și scurt

Acest tip de coafură este uimitor de minunat și atractiv pentru fetele care doresc o expresie curată și plăcută. Este foarte feminin, cu o scurtătură obișnuită în spate, permițând părului feminin să se expună. Este o coafură atrăgătoare și minunată pe care cu siguranță o vei iubi.

Păr negru scurt și drept

Tunsul scurt Chelsea Kane

Tunsor minunat și foarte domnișor, această coafură este extrem de răcoroasă și atractivă. Părul drept înclinat într-o parte arată de partea feminină amabilă a unei persoane. Cu siguranță ți-ar plăcea să porti această coafură fantastică.

Chelsea Kane Tuns scurt

Coafura asimetrică elegantă

Aceasta este o adăugare minunată la lista de coafuri drepte scurte minunate pentru femei. Este uimitor de atractiv și foarte sofisticat. Îmbunătățește aspectul feminin al unei persoane, oferindu-ți un aspect atractiv și modern.

Coafură asimetrică elegantă

Coafura drepte scurte simetrice stratificate

Acest lucru este fantastic de răcoros și minunat. Bretonul amplifică aura feței tale, iar franjurile tăiate frumos ale părului îți oferă un aspect tentant. Răcoros și incitant, cu siguranță veți iubi această coafură atractivă.

Coafură drepte scurte simetrice stratificate

Coafura Me-So-Pretty Short

Această coafură minunată aruncă un aspect foarte clar și amabil pe fața ta. Minunată și atractivă, această coafură este foarte feminină, chiar dacă este scurtată și scurtă. Bretonul neregulat îți oferă o expresie mai tânără, atât de încântătoare și plăcută.

Coafura Me-So-Pretty Short

Coafura scurtă Nifty

Această coafură scurtă și elegantă este extrem de atractivă, oferindu-vă un comportament curat și frumos. Îmbunătățește conturul feței și capului și îți oferă un aspect extrem de feminin, care este destul de sofisticat și la modă. Îți va plăcea să încerci această coafură.

Coafură scurtă Nifty

Coafura scurtă voluminoasă

Aceasta este o coafură extrem de unică și extrem de atractivă, care conferă atât de mult aspect look-ului tău. O plecare excelentă față de coafura de fată elegantă, acest lucru vă va oferi cu siguranță spațiu pentru creativitate în coafura dvs. Este o coafură fantastic de diferită și uimitor de vizibilă.

Coafură scurtă voluminoasă

Superba coafură dreaptă scurtă

Această coafură extrem de la modă este foarte atractivă pentru femeie. Părul drept și strălucitor acoperă în mod natural fruntea, îmbunătățindu-vă comportamentul. Vă oferă un aspect seducător și atrăgător, modern și modern.

Superba coafura dreapta scurta

Coafura scurtă geometrică

Această coafură îți oferă un aspect fantastic de atractiv și cu adevărat radical. Accentuează simetria și geometria, oferind feței tale un aspect bine definit, amabil și atractiv în același timp. Cu siguranță îți va plăcea să fii puțin experimental cu acest tip de coafură unică.

Coafură scurtă geometrică

Coafură scurtă pe spate

Această coafură scurtă cu spate scurtă este extrem de atractivă și oferă un aspect clar al feței tale. În mod similar, este fermecător de curat și răcoros și îți oferă un miros rece de încredere feminină, care este atât de atrăgător și atractiv. Într-adevăr minunat!

Coafură scurtă pe spate

Coafură scurtă blondă Pixie

Această blondă scurtă coafura pixie este atractiv sofisticat. Oferă feței tale un aspect foarte hotărât, care este incredibil de încrezător, dar atrăgător. Cu siguranță îți va plăcea să experimentezi acest tip de coafură.

Coafură scurtă blondă Pixie

Coafura Pixie Drăguță și Matură

Această coafură îi asigură pe ceilalți de caracterul tău încrezător. Minunat și sofisticat, îți oferă un aspect matur, dar foarte feminin. Această coafură pixie este extrem de drăguță și atrăgătoare și cu siguranță îți va plăcea să ai această coafură.

Coafură Pixie drăguță și matură

Coafura Pixie Foarte Chic și Minunat

Această coafură minunată este atrăgătoare. Oferă feței tale un aspect misterios seducător, care este uimitor de minunat și feminin. În mod similar, vă abate parțial focalizarea de pe ochi, dar se concentrează minunat pe conturul buzelor. Foarte minunat!

Foarte elegant și minunat coafura Pixie

Coafura scurtă blondă

Aceasta este o coafură minunat de minunată, cu părul care curge în jos către ochi, transformându-ți fața într-un comportament drăguț, dar seducător. Există ceva răcoros și atractiv în acest tip de coafură și, cu siguranță, această coafură va fi una dintre coafuri la modă din 2013.

Coafura scurta blonda

Coafura asimetrică atractiv de superb

Această minunată coafură asimetrică oferă feței tale un aspect uimitor de vizibil, care este foarte atrăgător și atractiv. La fel, îți îmbunătățește atitudinea, subliniind conturul natural al feței tale. Drăguță și minunată, această coafură va adăuga cu siguranță ceva la aura feței tale.

Coafură asimetrică atractiv de superb