Obținerea locului de muncă cu piercing-uri și tatuaje

Eu'Sunt scriitor online de peste patru ani scriind despre orice, de la controlul animalelor la tatuaje.

modificări ale corpului-la-locul-de-muncă-aterizare-la-locul-de-muncă-cu-peircings-și-tatoos

Peg Essert, flickr

Modificări ale corpului la locul de muncă

Mulți oameni cred că nu puteți avea modificări ale corpului și că veți obține un loc de muncă bun. Poate că acest lucru s-a întâmplat în anii 1960, dar acum suntem o societate mult mai progresistă. Asta nu înseamnă că va fi ușor să convingi un angajator să te angajeze.

Mulți angajatori sunt dispuși să ia în considerare faptele asupra aspectului indivizilor. Cu toate acestea, modificarea corpului dvs. poate contribui la decizia lor. Ați putea fi la fel de calificat ca un alt candidat care solicită un loc de muncă care are contact cu clienții. Potențialul dvs. angajator este mai probabil să angajeze individul care nu are modificări corporale din cauza percepției unui aspect mai profesional.

Pași pe care îi puteți face

Cu toate acestea, există pași pe care îi puteți face, care vor crește probabilitatea de a fi angajați și vă vor permite în continuare să vă bucurați de stilul dvs. de viață alternativ.

Pentru piercinguri

Dacă modificarea corpului la alegere este piercing-ul, puteți lua niște pași simpli, eficienți și ieftini pentru a vă îmbunătăți șansele de a obține un loc de muncă bun.

Mulți comercianți cu amănuntul care vând bijuterii piercing vând și dopuri. Dopurile sunt clare, sau tonul pielii, dispozitive care „înfundă” gaura de perforare. Acest lucru oferă iluzia că nu aveți un piercing în timp ce lucrați și împiedică închiderea găurii.

Puneți prizele înainte de a merge la serviciu și înlocuiți-le cu bijuterii la alegere când ajungeți acasă. De asemenea, este o idee bună să vă planificați cu atenție piercingurile.

Dacă intenționați să vă măsurați piercing-urile, acestea vor deveni greu de conectat. Dacă ați atins un ecartament suficient de mare, dopurile nu vor face diferența în aspectul dvs. profesional. Cel mai bine este să evitați multe piercing-uri faciale. Fața ta este una dintre cele mai vizualizate locații de pe corpul tău. Cu cât aveți mai multe piercing-uri în această locație, cu atât sunt mai greu de ascuns.

Păstrați piercingurile ascunse în timp ce lucrați, faceți alegeri inteligente cu privire la locația lor și limitați numărul de piercing-uri faciale. Acest lucru vă va ajuta să câștigați avantajul necesar în lumea afacerilor.

Modificări ale corpului la locul de muncă

Pentru tatuaje

Ascunderea tatuajelor este la fel de importantă ca ascunderea piercingurilor. Există mai multe tehnici pentru a ascunde tatuajele pentru a prezenta un aspect mai profesional.

  • Acoperă-ți tatuaje. Acest lucru poate fi simplu pentru unii, dificil pentru alții. Dacă aveți o mulțime de tatuaje pe brațe, purtați mâneci lungi. Asigurați-vă că cămașa este suficient de groasă sau de întunecată încât tatuajele să nu apară prin ea.
  • Dacă nu poți purta mâneci lungi, poate fi necesar să devii creativ. Purtați bijuterii care vă acoperă tatuajul. Pentru o femeie, o brățară groasă sau un ceas ar trebui să acopere un tatuaj la încheietura mâinii. Pentru bărbații cu tatuaj la încheietura mâinii, un ceas este de obicei cea mai bună alegere.
  • Pentru tatuaje mai sus pe braț, poate fi necesar să încercați să vă machiați înainte de a lucra. Corectorul poate face o treabă excelentă la acoperirea tatuajelor mai ușoare. Este posibil să fie necesar să fie reaplicat pe tot parcursul zilei. Așadar, fiți conștienți de starea tatuajului dvs..
  • Un band-aid este o alternativă la machiaj. Găsiți un bandaj în tonul pielii, suficient de mare pentru a vă acoperi tatuajul și care să nu arate neplăcut. Verificați confortul și bățul pe tot parcursul zilei.
  • Dacă mediul dvs. de lucru o permite, o bandă de sudoare poate fi utilizată și pentru a acoperi un tatuaj. Alege unul confortabil; o vei purta toată ziua. Asigurați-vă că culoarea nu se ciocnește cu restul ținutei dvs., atrăgând atenția asupra benzii de sudoare.
  • Ca și în cazul piercingurilor, evitați tatuajele faciale. Tatuajele pe sau în jurul feței tale sunt aproape imposibil de acoperit în mod adecvat.

Mult noroc

Dacă reușiți să vă ascundeți corect modificările corpului, acestea nu ar trebui să devină o problemă pentru angajare. Dacă acoperirea lor este inacceptabilă pentru dvs., luați în considerare o carieră care nu necesită contact personal cu clientul. Vă puteți asigura, de asemenea, că sunteți cel mai calificat, obținând toată educația opțională posibilă.

A face acest lucru ar fi depășirea percepțiilor oamenilor prin vânzarea abilităților dvs. ca fiind mai valoroase decât acele percepții. Societatea noastră începe să accepte modificarea corpului ca practică obișnuită. Așadar, în timp, este posibil să nu fie o problemă și poate că nu va trebui să vă ascundeți modificările corpului în viitor.

Acest conținut este corect și fidel, după cunoștințele autorului și nu este destinat să înlocuiască sfaturile formale și individualizate de la un profesionist calificat.