Moduri corporale: Scarificare

Interesele mele includ călătorii în lume, aventură, tatuaje și modificări ale corpului, gătit și romantism.

body-mods-scaridicație

Ce este Scarificarea?

Scarificarea, sau scarificarea, sunt cuvinte folosite pentru a descrie actele sau formele de artă ale celor dintre noi care intenționează să provoace răni de diferite feluri pentru a crea cicatrici pe corpul lor. Tu'Probabil vă întrebați cine sunt acești nebuni și de ce suferă o cantitate atât de mare de durere pentru a crea țesut cicatricial intenționat? (Ceva pe care majoritatea oamenilor încearcă să-l evite.) Fiind unul care a experimentat personal și s-a bucurat de diferite tipuri de scarificare, aș dori să expun și să împărtășesc în continuare experiențele și istoria acestei forme de artă extremă și frumoasă..

De ce ar face cineva un astfel de lucru?

Cicatricarea intenționată poate părea o practică a radiculelor instabilului mental, dar eu'Voi fi primul care vă va spune că cicatricile auto-provocate sunt mai des decât un mijloc de exprimare, mai degrabă decât un strigăt de atenție. Timp de secole, oamenii au suferit aceste transformări fizice ca mijloc de expresie artistică, iluminare spirituală, drept de trecere și experimentări sexuale. De-a lungul trecutului, culturile tribale și războinicii și-au speriat corpul pentru a semnifica majorarea, pubertatea, sacrificiul, statutul social sau militar, căsătoria și confirmările spirituale sau religioase. Practicile contemporane de scarificare pot fi din motive foarte similare cu cele din trecut sau din motive foarte diferite. Toți sunt diferiți, raționamentul lor pentru modificarea corpului lor trebuie privit cu respect și cu o minte deschisă.

Prin propriile mele experiențe personale cu scarificare, eu'Am ajuns să descopăr că durerea fizică în sine este destul de liniștitoare atunci când te poți aduce pentru a o depăși. Acest lucru este ceva cu care cred că mulți adulți de adrenalină și mistici spirituali ar putea să se raporteze. Eu'Am ajuns, de asemenea, să ador modelele imperfecte de frumoase care au rezidat în rezultatul unor astfel de procese artistice afectate de durere. Pentru unii, cred că cicatricea poate fi foarte asemănătoare cu un trofeu sau o medalie care trebuie purtată cu mândrie pentru cantitatea de durere pe care au trebuit să o depășească pentru a o primi..

Aici Vine Durerea!

Acum că eu'Am împărtășit o idee despre ceea ce este scarificarea și unele dintre motivele practicii sale, noi'Vom arunca o privire la unele dintre metodele folosite pentru a crea aceste piese uimitoare și aparent grotești de artă corporală. Aceste metode includ diferite variații de marcare, tăiere și îndepărtare a pielii, arsuri chimice controlate și abraziune.

body-mods-scaridicație

Tăierea și îndepărtarea pielii

Adesea confundată pentru acte de auto-vătămare sau mutilare, tăierea pielii este o modalitate cosmetică de a folosi un aparat de ras sau bisturiu pentru a tăia straturile de piele pentru a crea un model sau un design cu intenții de a speria corpul. Eclozarea și eclozarea încrucișată sunt implementate în timpul tăierii pentru mijloace de umbrire foarte asemănătoare cu metodele pe care un artist le-ar folosi atunci când creează un desen cu cerneală.

Îndepărtarea sau descuamarea pielii este o variantă mai extremă a tăierii pielii. Atunci când efectuează îndepărtarea pielii, artistul va contura, de obicei, tot designul mai întâi cu o serie de incizii. Odată ce conturul este complet, artistul continuă să îndepărteze pielea dorită de pe contur, peeling-o înapoi cu vârful briciului sau bisturiului până când pielea este îndepărtată complet. Unele modele pot dura până la sute de bucăți mici de piele pentru a fi îndepărtate pentru a ajunge la rezultatul dorit, cu toate acestea, în experiențele mele personale, pielea a fost ridicată și îndepărtată cu succes într-o singură bucată.

Ambalarea rănilor este o altă tehnică văzută mai frecvent în culturile tribale. Această practică implică stimularea tăieturilor pline de argilă sau cenușă pentru a încuraja sperierea hipertrofică și cheloidă. Acest lucru se întâmplă în timpul procesului de vindecare pe măsură ce corpul încearcă să forțeze materia forjată să iasă.

body-mods-scaridicație

Strike Branding

Strike branding-ul a fost folosit de-a lungul istoriei pentru a marca bovine, sclavi, criminali și, în acest caz, pânze de artă de corp dorite. O bandă de lovire se realizează prin încălzirea unei bucăți de metal până când ajunge la o brățară roșie strălucitoare, apoi procedând la apăsarea constantă a metalului fierbinte pe piele pentru a provoca o arsură. Loviturile multiple sunt adesea folosite în mod repetat până când designul dorit este complet. Piesele metalice de toate formele și dimensiunile diferite pot fi lucrate la realizarea unei mărci de greve. Strike branding poate face dificilă utilizarea unei precizii mari. De asemenea, poate lăsa țesut cicatricial răspândit și neuniform.

body-mods-scaridicație

Protejarea și marca electrochirurgicală

Aceste metode de branding pot fi realizate folosind mai întâi un șablon sau desenând designul pe client'pielea înainte de începerea procedurii sau pot fi făcute cu mâna liberă.

O marcă de cauter utilizează un instrument portabil de cauterizare termică pentru a topi pielea în modelul sau designul dorit.

Mărcile electrochirurgicale (cunoscute și sub denumirea de mărci laser) sunt efectuate cu unități electrice chirurgicale care utilizează electricitate pentru a vaporiza efectiv pielea.

Aceste metode de branding sunt mai precise datorită cantității mai mari de control implicate în timpul procesului de branding. Aceste tipuri de mărci lasă de obicei cicatrici mai curate și mai uniforme.

body-mods-scaridicație

Brandare solară

Această metodă de branding este cea care personal mi se pare cea mai interesantă! Marcarea solară este procesul de utilizare a razelor UV ale celei mai strălucitoare stele din sistemul nostru solar pentru a arde pielea în modele distinctive cu o lupă. Aceste arsuri pot începe să semene cu hârtie subțire tăiată ca niște marcaje și, în câteva zile, încep să se răspândească și să înflorească în frumoase modele artistice.

body-mods-scaridicație

Arsuri chimice controlate și abraziune

Abrația poate fi utilizată pentru a crea țesut cicatricial prin frecare. Unelte precum hârtie de șlefuit, fișiere metalice, ace de tatuaj fără cerneală și perii de sârmă pot fi utilizate pentru a îndepărta straturile de piele pentru a crea o cicatrice decentă.

O arsură chimică controlată folosește substanțe chimice pentru a se deteriora și a topi straturile de piele pentru a crea o cicatrice dorită. Această metodă de scarificare poate fi instabilă și extrem de periculoasă.

Doare?

Dacă o procedură de modificare a corpului arată și sună dureros, asta'pentru că este. Pur si simplu. Durerea procedurii în sine nu este'T este singura parte dureroasă a creării cicatricii. Procesul de vindecare poate fi la fel de dureros dacă nu mai mare decât durerea inițială a rănii cauzate. Totul depinde de alegerile personale în timpul îngrijirii ulterioare a cicatricii vindecătoare.

La fel ca majoritatea formelor de modificare a corpului, este extrem de important să mențineți igiena personală și să păstrați curatele răni deschise pentru a preveni infecțiile.

Procesul de vindecare

Metodele folosite pentru vindecarea rănii au o influență asupra modului în care va evolua cicatricea. Cu cât o rană se vindecă mai repede, cu atât se va cicatrice mai puțin. Din acest motiv, se fac multe scanări pentru a prelungi procesul de vindecare, crescând astfel cantitatea totală de țesut cicatricial. O rană poate fi lăsată deschisă pentru ca aerul să le vindece uscat. Când se formează cruste, acestea sunt apoi îndepărtate pentru a redeschide rana și procesul se repetă. Procesul de vindecare a rănilor poate fi prelungit și prin vindecare umedă. Acest lucru se realizează prin menținerea plăgii acoperite cu un bandaj sau celofan și menținerea ei hidratată. În timpul procesului de vindecare, rănile pot fi, de asemenea, spălate energic cu perii sau frecate cu sare pentru a opri creșterea celulelor noi și a prelungi procesul de vindecare. Produsele de frecare, cum ar fi oțet, suc de lămâie și lămâie și tincturi de iod direct în rana deschisă, pot fi, de asemenea, făcute pentru a încuraja speria.

Frumusețea cicatricilor

Scarificarea poate părea o formă de artă bizară și supremă. Cu o minte deschisă și voința de a înțelege, ar trebui acordat un mare respect artiștilor și pânzelor care participă la toate aceste practici. Ne place sau nu, scarificarea este aici pentru a rămâne. Cine știe, poate cândva tu'Ne vom alătura în această lume în continuă evoluție a artei corporale.

Până atunci, Noroc!

-Skyler

Acest conținut este corect și fidel, după cunoștințele autorului și nu este destinat să înlocuiască sfaturile formale și individualizate de la un profesionist calificat.

Comentarii

Louise Powles din Norfolk, Anglia pe 13 februarie 2017:

Da eu'Am mai văzut programe despre asta înainte. Doamne, pot'Imaginează-ți că este dureros!