Top 10 culori de păr de toamnă pentru femei peste 60 de ani în 2021

Culorile părului de toamnă pentru femeile de peste 60 de ani în 2021 sunt tonurile tinere, bogate și vibrante care oferă nuanțe de toamnă. Acestea sunt nuanțele care fac unul dintre cele mai măgulitoare stiluri pentru femeile mature!

Cele mai moderne nuanțe ale toamnei sunt mai mult pe nuanțele de roșu, maro și blond închis sau murdar. Acestea au similitudini cu culorile în schimbare ale frunzelor. Pot fi foarte plictisitoare sau foarte strălucitoare, în funcție de preferințele unei femei.

Unele dintre cele mai bune tehnici de culoare pentru femeile de peste șaizeci de ani sunt balayage sau ombre. Primul oferă o margine mai dimensională, în timp ce acesta din urmă oferă o culoare topită impecabilă.

Împrospătați-vă încuietorile cu aceste tonuri uimitoare și inspirați-vă din aceste imagini ale celor mai populare culori de păr de toamnă pentru femeile de 60 de ani!

Blonda închisă cu evidențieri subtile din cupru

Blond închis cu momente de cupru subtileInstagram @jacquelinethehairgirl

O nuanță de blond închis cu accente subtile de cupru se îmbină bine cu rădăcinile gri. Rezultatul? Culoare a părului cu întreținere redusă pentru femeile de șaizeci de ani! Este o culoare excelentă a părului de toamnă și este ușor de realizat pentru blondele naturale.

Arțar roșu

Arțar roșuInstagram @ komtani.studio

Arțarul roșu este o culoare minunată a părului de toamnă, care oferă un ton bogat și elegant. Face o treabă excelentă de a condimenta o tunsoare pixie, oferindu-i un finisaj atrăgător. Nuanța va îmbunătăți cu siguranță și un ton mai cald al pielii!

Blondă murdară cu evidențieri subtile de prune

Blondă murdară cu evidențieri subtile de pruneInstagram @beicapellierie

Scoateți blonda murdară cu evidențe subtile de prune pentru o dimensiune în afara lumii! Această tendință face prima experiență de colorare a părului atât de distractivă și nu înfricoșătoare. Este o nuanță cu întreținere redusă, perfectă pentru persoanele în vârstă care își cresc părul cărunt.

Peachy Rose Gold

Peachy Rose GoldInstagram @tanyusha_younusova

Un aur roz piersic ajută la o tunsoare nervoasă să pară feminină și elegantă. Prezintă tonuri mai reci și mai bogate, care măgulesc cel mai mult tenul neutru al pielii. Căldura directă poate estompa culoarea părului, așa că folosiți un agent de protecție împotriva căldurii înainte de coafare.

Maro castaniu închis

Maro castaniu închisInstagram @kirstyatfrenchhair

Încercați o nuanță maro castaniu închis pe părul scurt și drept, dacă căutați o coafură următoare. On-point, elegant și mătăsos – cum nu poți să-l iubești? Pentru brunetele în vârstă de 60 de ani, aceasta necesită doar o întreținere minimă.

Cidru roșu auriu

Cidru roșu auriuInstagram @haidynsmama

Iată un cidru roșu-auriu pentru a permite părului să aibă un stil mai clasic și mai proaspăt. Tonul oferă un finisaj mai feminin, dar arată nervos pe o tunsoare scurtă. Poate fi o alegere excelentă pentru a face părul fin să pară mai voluminos în timpul toamnei.

Red Auburn

Red AuburnInstagram @amariechihair

Purtarea părului roșu cafeniu pentru toamnă nu este niciodată dezamăgitoare, deoarece se potrivește foarte bine sezonului. Creează o nuanță bogată și caldă pentru a oferi încuietorilor un rezultat mult mai interesant. Uimitoarele cu ten mai rece vor adora cel mai mult această tendință de păr!

Scortisoara Bronde

Scortisoara BrondeInstagram @clifpop

Luați în considerare o culoare de păr brună cu scorțișoară dacă sunteți o brunetă naturală. Umbra face un luciu plin de farmec, care poate împrospăta păturile întunecate. Este o opțiune atrăgătoare pentru doamnele în vârstă care doresc o schimbare pentru sezonul de toamnă.

Condimente de dovleac

Condimente de dovleacInstagram @ iluminatehair.3oaks

O nuanță de condimente de dovleac face una dintre cele mai bune culori de toamnă pentru femeile de peste 60 de ani! Completează cel mai bine tonurile de piele echitabile până la palide. Dacă este pictată pe șenile groase, nuanța pare mai delicioasă decât oricând!

Blonda cremoasă caldă

Blondă cremoasă caldăInstagram @ beauty.by_katy

O blondă cremoasă caldă îi va măguli pe femeile în vârstă de peste 65 de ani. Umbra se amestecă bine cu firele albe naturale, ceea ce o face să aibă o întreținere redusă. Arată atât de clasic pe o tunsoare scurtă și ondulată.