Păr roșu și negru: Ombre, Balayage și puncte culminante

Părul roșu și negru este atunci când părul negru este colorat în roșu, lăsând o parte din părul negru expus. Cele mai frecvente moduri de a colora părul negru roșu sunt prin evidențieri, ombres și balayage. Acest stil de culoare este o soluție creativă complet nouă pentru a transforma o coamă neagră simplă. Femeile utilizează peste tot acest meci de culoare modern pentru a obține un aspect romantic și dramatic, cu o profunzime și perspectivă deosebită.

Tot ce aveți nevoie sunt modele cu dungi roșii sau un ombre stacojiu multicolor pentru a avea un aspect îndrăzneț sau moale, în funcție de modul în care purtați acest amestec. De asemenea, nu uitați să luați în considerare o nuanță care să se potrivească tenului dvs. și să luați notă de necesitățile roșii de întreținere!

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste fotografii la modă cu culori roșii și negre!

Păr negru cu vopsea roșie

păr negru cu vopsea roșieInstagram @ mennndi.a.l.m.b

Acest păr negru cu vopsea roșie pare divin! Doamnele cu nuanțe neutre și mai calde ale pielii pot agita această culoare a părului. Nu uitați că firele roșii au nevoie de puțin accent, mai ales dacă încuietorile sunt drepte. Coafarea capetelor cu valuri și bucle va face trucul.

Negru cu dungi roșii pentru părul creț

Negru cu dungi roșii pentru părul crețInstagram @hairvolutions

Dungile negre și roșii pentru părul creț sunt combinația de contrast finală. Cu o umbră de bază mai închisă, vă veți bucura de o întreținere redusă, având o culoare vibrantă la capete. Cu toate acestea, serviciul inițial de culoare va necesita o anumită albire.

Viral Colorwash al Celeb Luxury oferă șampoane roșii de înaltă calitate. Le puteți folosi pentru a păstra vibrația roșu în fiecare săptămână. Cu cât îl folosiți mai des, cu atât rămâne mai vibrant.

Vopsea roșie și neagră pentru păr lung

vopsea roșie și neagră pentru părul lungInstagram @judithcastrocreations

Încercați un colorant divizat roșu și negru pentru a obține un stil înfricoșător! Nuanțele negre și roșii se completează foarte bine. O astfel de tendință nu este pentru femeile care urăsc să se întoarcă la salon. Este nevoie de o retușare pentru a-și menține stilul funky.

Jumătate roșie Jumătate negru pe păr drept

jumătate roșu jumătate păr negru pe păr dreptInstagram @supernovahairnz

Îl iubești pe acest păr unic pe jumătate roșu, pe jumătate negru? Dacă faceți acest lucru, trebuie să vă îndrăgostiți și de unele tendințe de modă unice și șocante! Această culoare, indiferent de cotletul cu care se împerechează, va aduce cu siguranță un aspect atrăgător. Jazz-o cu o împletitură și creează un stil remarcabil.

Această jumătate roșu jumătate negru este o culoare distractivă, creată de stilistul Oksana din Noua Zeelandă. Este perfect pentru femeile care nu pot decide ce nuanță doresc mai mult. De asemenea, rețineți că puteți schimba despărțirea în orice doriți pentru un aspect diferit de fiecare dată!

Acest stil se va potrivi majorității femeilor. „Cu toate acestea, acest lucru nu este pentru femeile cu o regresire naturală ușoară, deoarece creșterea ar fi mai dură. Un șampon bun pentru economisirea culorii și tratamentul ajută. Folosiți protecție împotriva căldurii de la aceste instrumente încălzite pentru a proteja culoarea ”, recomandă Oksana.

Păr brun roșu și negru

Păr brun roșu și negruInstagram @amandarosestylez

Aceasta este o abordare sexy a luminilor roșii roșii dulci împotriva părului negru închis. Observați cât de frumos luminile părului roșu maro completează nuanța neagră a bazei pentru a accentua valurile, făcându-le să pară moi, dar pline de farmec!

Repere frumoase din aur roz pe părul negru

Repere frumoase din aur roz pe părul negruInstagram @hannahgodown

Vrei să îți amplifici părul negru cu lumini? Acest amestec superb de o bază super întunecată și piese din aur roz pictate manual face ca stilul să apară cu contrast și adâncime. Acest păr roșu-negru este un stil ușor de recreat și întreținut.

Repere roșu închis pe culoarea părului negru

roșu închis evidențiază culoarea părului negruInstagram @shmoakin_hair

Dacă doriți să vă păstrați părul natural, dar adăugați margine, luați în considerare să puneți bucăți de vopsea de păr roșu închis peste tot. S-ar putea să nu fie vizibile la prima vedere, dar cu siguranță sunt eficiente în accentuarea undelor și adăugarea unei luminozități părului tău negru cu lumini roșii.

Păr negru închis cu lumini roșii aprinse

Păr negru închis cu lumini roșii aprinseInstagram @chrissignaturehair

Vopsirea părului tău negru cu lumini roșii aprinse poate avea o impresie cu adevărat uimitoare prin contrastul pe care îl oferă. Este o modalitate ușoară de a obține un gust al vieții roșcate fără a face prea multă întreținere pentru a o păstra.

Negru intens cu puncte de atracție Auburn

Negru intens cu puncte de atracție AuburnInstagram @lindsaymkco

Uneori, a merge subtil cu o coafură ombre roșu și negru este cel mai bun mod de a merge! Dungi frumoase de brunetă roșiatică sau nuanță maro închis vor ridica părul fabulos pentru un aspect mai viu.

Puncte roșii magenta pe părul negru

Puncte roșii magenta pe părul negruInstagram @manderyo

O modalitate grozavă de a obține un balayage roșu magenta fără toată întreținerea este să îl obțineți pe părul negru! Contrastul este uimitor și cu siguranță arată drăguț pe părul drept simplu.

Păr negru la cupru roșu Ombre

Păr negru până la cupru roșu OmbreInstagram @ allieburton.hairart

Cu cele mai întunecate la rădăcini și terminând cu tonuri vibrante la capete, acest păr ombre roșu și negru este perfect pentru femeia care dorește părul roșu, dar într-un mod natural. Ceea ce este cu adevărat minunat la această umbră roșie de cupru pe părul negru este că permite rădăcinilor naturale să crească fără nicio linie dură.

Negru Jet și Roșu Ombre pe părul de lungime medie

Negru Jet și Roșu Ombre pe părul de lungime medieInstagram @neeckster

Dacă aveți deja părul întunecat în mod natural și doriți să încorporați focul în aspectul dvs., acest topit păr roșu și negru este pentru dvs.! De asemenea, este foarte ușor de întreținut atunci când păstrați culoarea scăzută și aproape de capete.

Repere maro-roșii pe părul negru

Repere maro-roșii pe părul negruInstagram @elissawolfe

Această culoare roșie intensă cu cerneală pe un păr negru cu jet moale și strălucitor funcționează extraordinar pe un lob proaspăt tocat sau pe orice tunsoare sau lungime. Atâta timp cât sunteți dispus să vă oferiți părului negru și roșu menținerea de care are nevoie, cu siguranță îl veți scoate pe acesta!

Păr negru și roșu în două tonuri în Balayage

culoare bicoloră a părului negru și roșu în balayageInstagram @hairbykael

Părul negru și roșu în două tonuri are o nuanță vibrantă, mai ales cu un spray de strălucire. Deci, pentru toate brunetele de acolo, nu este nevoie să alegeți o blondă completă doar pentru a obține o culoare strălucitoare a părului. Acest lucru va merge.

Acest păr de două tonuri este un bogat balayage de vin roșu pe o bază neagră, cu valuri libere de vis, care este o bijuterie de păr realizată de stilistul Kaeleigh Burke din New Jersey..

„Doamnelor, dacă doriți un pic de roșu în părul dvs. lung, în primul rând, roșul este o culoare cu întreținere ridicată! Veți dori să veniți la fiecare 6 săptămâni pentru o glazură pentru a reîmprospăta culoarea! De asemenea, veți dori să vă spălați părul cu apă rece, pentru a vă menține cuticula sigilată și pentru a ajuta roșul să nu se epuizeze “, subliniază Burke.

Spălați-vă părul de 1-2 ori pe săptămână doar pentru a păstra culoarea și utilizați produse fără sulfat și fără silicon. Folosiți o pernă de culoare închisă sau dormiți cu un prosop pe pernă, astfel încât culoarea roșie a părului să nu sângereze. Burke adaugă: „Cereți stilistului dvs. să vă facă un balsam personalizat pe care să îl folosiți acasă între vizite!”

Negru la Wild Cherry Ombre

Negru la Wild Cherry OmbreInstagram @beauty_full_dani

Acesta este un ombre de la roșu la negru, dar cu unele tendințe de balayage în modul în care a fost amestecat în sus. Cotletele mari au un contrast de bucle de fier roșu și negru și plat.

Potrivit stilistului din Idaho, Danielle Dyer, doamnele trebuie să țină cont de faptul că acest lucru va avea o întreținere destul de ridicată. Negrul contrastează foarte mult cu orice creștere care nu este și neagră. Deci, obțineți rădăcinile retușate periodic, precum și roșul dacă se estompează.

„Un șampon color-safe este o necesitate pentru părul de cireș negru ca acesta. Ascultați recomandările stilistului dvs. Șampoanele profesionale costă mai mult, dar vă vor ajuta să mențineți acea culoare foarte vibrantă pe care tocmai ați petrecut atât de mult timp și bani ”, sugerează Dyer.

De asemenea, luați recomandarea stilistului dvs. de unde începe roșul. Unele forme ale feței arată cel mai bine, începând mai mult de la tâmple, unele la obraji, altele la bărbie. Înțelegeți că ceea ce vă va face să arătați bine s-ar putea să nu arate exact la fel pe altcineva. Dyer subliniază: „Ascultă-ți stilistul și discută de fapt cu ei care va fi cea mai bună plasare și nuanță a părului tău negru și roșu vopsit”.

Repere roșu aprins pe părul negru cenușă

Evidențiază strălucirea părului roșu și negru cenușăInstagram @ashalily

Aceasta este o culoare de bază rece negru de cenușă și apare de reflexe vibrante roșu aprins. „Există mult contrast între culorile din acest stil”, spune creatorul de stil Ashlyn Warren din Texas.

Această culoare a părului roșu și negru poate fi purtată pe toate tipurile de păr. Warren afirmă: „În general, funcționează cel mai bine la femeile cărora le plac culorile puternice și strălucitoare! Tonurile vibrante, cum ar fi aceste accente de păr negru, durează mai mult la femeile care nu se spală în fiecare zi. Ca și în cazul oricărei culori de păr roșii, folosiți produse sigure pentru culoare la spălare și coafare! ”

Lămpi de prune violet roșcat pe negru prăjit francez

Lămpi de prune violet roșcat pe negru prăjit francezInstagram @hairbymariahd

Acest păr negru și roșu de balayage este atât de distractiv. „Este plin de dimensiuni, cu indicii de roșu și violet, oferind culoarea perfectă de prune violet, ideală pentru toamnă”, spune coafura Mariah Danic din Canada.

Deși stilurile de păr roșu și negru arată uimitor și cu siguranță vă vor face să ieșiți în evidență într-o mulțime, de obicei există o mulțime de întreținere. Danic explică: „Aceste culori tind să se estompeze mai repede decât culorile naturale, așa că fii pregătit să vizitezi salonul la fiecare 4-6 săptămâni pentru a păstra aspectul proaspăt.”

Repere de ghimbir pe părul negru

Repere de ghimbir pe părul negruInstagram @brookeabbate

Acest negru cu reflecții roșii este asociat cu un bob A-line stivuit. Culoarea este maro ciocolată, cu accente roșii. “Acest lucru este minunat pentru brunetele care doresc să adauge o anumită adâncime și dimensiune culorii lor, în special pentru sezonul de toamnă”, afirmă Brooke Abbate, un stilist din Tulsa, OK.

Abbate sugerează: „Găsiți un stilist excelent care să vă consulte și să afle ce stiluri și culori vă vor scoate în evidență cele mai bune caracteristici”.

Repere roșii maronii pe părul negru natural

Repere roșii maronii pe părul negru naturalInstagram @hairondisplay

Acest balayage roșu pe încuietori negre a fost creat de stilistul Susana Haro din California. Culoarea de bază este culoarea naturală a părului. Punctele de atracție au fost adăugate cu o tehnică de balayage, astfel încât pare natural și etapele de dezvoltare nu sunt severe.

Culoarea este măgulitoare pe multe tipuri de piele și, deoarece este un balayage, va arăta bine pe măsură ce crește.

Când i se cere un sfat, Haro spune că femeile care iau în considerare această culoare trebuie să-și dea seama că roșul este una dintre cele mai dure culori pentru a păstra aspectul proaspăt în păr. „Se estompează cel mai rapid, așa că, dacă îl luați în considerare, trebuie să fiți dispus să intrați și să îl reîmprospătați la fiecare 6-8 săptămâni. Acest serviciu de tonifiere durează aproximativ o oră. De asemenea, dacă aveți tendința de a avea subtonuri roșii în piele, este posibil ca înroșirea să nu fie pentru dvs. ”, afirmă ea.

Repere Burgundy pe părul scurt întunecat cu breton lateral

Repere Burgundy pe părul scurt și întunecat cu breton lateralInstagram @brandimariecos

Acest păr întunecat cu accente de visiniu închis are o vibrație dimensională înfricoșătoare, proiectat de artistul de păr Brandi Marie din Denver. Culoarea este asociată cu un tuns scurt, stratificat, pentru un plus de condiment.

„Cea mai bună parte este densitatea luminilor roșii de pe părul negru. Are o folie de densitate mare pentru a vă asigura că aspectul general a fost de 50% roșu ”, subliniază ea.

Bob negru cu Highlights Crimson

Bob negru cu Highlights CrimsonInstagram @helendoeshair

Acest păr negru deschis, cu accente roșii, este un bob unghiular cu mai multe tonuri, cu o împletitură olandeză. Creatoarea de stil Helen Panteli din Canada spune că este modalitatea perfectă de a arăta culorile părului.

Pentru doamnele care doresc această culoare a părului, trebuie să fiți dispusă să investiți în produsele potrivite de îngrijire la domiciliu, pentru a le menține strălucitoare și vibrante. Panteli avertizează că tonurile roșii și violete nu sunt de întreținere redusă. Acestea sunt predispuse la decolorare mai rapidă decât alte culori.

„Folosiți un șampon color-safe cu un balsam pentru depunerea culorii. De asemenea, spălați cel mult în fiecare a doua zi și folosind apă rece. Chiar face diferența. Apa fierbinte este foarte dură pentru culoarea părului negru și roșu ”, afirmă Panteli.

Păr negru și burgundiu Ombre

Negru și Burgundy OmbreInstagram @_kpstylist

Acest păr negru și visiniu este o alternativă ombré. În plus, nu a fost decolorat înainte de colorarea părului. Nu era frumosul păr blond și nici nu era amestecat. „Cea mai bună parte în acest sens este liniile fără sudură care au fost create, mai ales când vine vorba de culori naturale versus culori ale modei”, spune Kasia Pawluk, coloristul din Chicago..

Dacă părul dvs. nu este deja albit, Pawluk vă sfătuiește să fiți ridicat destul de ușor pentru ca culorile să se țină. De asemenea, întreținerea este o prioritate.

Pawluk explică: „Culorile părului nu discriminează. Acest ombre negru și roșu poate fi făcut pentru femeile care doresc să aibă un pic mai multă culoare pop. Dar, dacă ești unul care să-ți speli părul în fiecare zi și să nu-ți pese și să-l vrei atât de rău, pentru că arată rece, este posibil ca aceasta să nu fie culoarea ta. “

Repere de cupru pe părul negru

Repere de cupru pe părul negruInstagram @hairbybritny

Acestea sunt accente calde, dimensionale din cupru pe părul negru! Baza naturală a fost păstrată pentru o întreținere redusă, astfel încât stilistul Britny Bassett din Virginia a creat un balayage.

„Acest ton nu este bun pentru toate tonurile pielii, deci acesta este un factor care ar trebui discutat în timpul unei consultații”, subliniază Bassett.

Tonurile de roșu și arămiu tind să se estompeze mai repede, așa că, de obicei, va trebui să reveniți la întâlnirile cu toner pentru a-l menține proaspăt. Va trebui să investiți în produse sigure pentru părul colorat. Culoarea părului roșu și negru are nevoie de un echilibru bun al tratamentului.