Nou: 24 de idei de culoare maro măgulitor până la blond Ombre chiar acum

O nuanță maro-blond este o culoare a părului care începe cu maro la rădăcini și devine treptat blond pe măsură ce ajunge la vârfurile părului. Aici vine o tehnică de culoare care vă va ridica nivelul jocului părului. Garantat!

Courtney Alexander, un colorist profesionist din Missouri, oferă clienților săi aceste puncte culminante extra-dimensionale. Ea spune: „Luați în considerare dacă aveți deja părul colorat, starea părului și ce ton de blond doriți la capete. Tonurile de cenușă și platină cu puțină căldură în ele sunt la modă în acest moment. ”

Cel mai rău coșmar al tău este să obții un ombré care nu este perfect! Courtney vă sfătuiește să „fiți clari asupra tonurilor pe care le doriți atât blondă, cât și maro. De asemenea, asigurați-vă că acestea sunt realizabile în intervalul de timp dorit și în limita bugetului. ”

Un alt subiect de discutat este istoria ta. Ea explică: „Este crucial pentru stilistul tău să poți găsi cea mai bună modalitate de a-ți atinge obiectivul.”

Înainte de următoarea întâlnire de colorare a părului, consultați aceste fotografii la modă cu idei de culoare de păr brun până la blond!

Caramel Brown la Blonde Ombre cu Bangs

Caramel Brown la Blonde Ombre cu BangsInstagram @yourhairbynicole

O nuanță maro caramel spre blond cu breton oferă o coafură jucăușă și creativă. Ombresele sunt ușor de întreținut pe măsură ce părul crește și arată maiestuos cu valuri de plajă. Între timp, marginea completă adaugă o notă tinerească la cotlet.

Brown to Blonde Reverse Ombre

Coafura de culoare maro până la blondă inversăInstagram @bohemianbeautystudio

O nuanță inversă maro-blond este o culoare de păr cu întreținere redusă, care vă permite să fiți brunetă și blondă în același timp. Vorbește cu stilistul tău despre încercarea unei tehnici ușoare sau de balayage cu o bucată de bani îndrăzneață pentru a-ți oferi un blond strălucitor de blond în jurul feței. Pentru a adăuga textură, folosiți un fier de călcat plat la blondele de la blond până la maro, pentru a crea bucle largi și dezordonate.

Auburn Brown Ombre cu capete blonde

Auburn Brown Ombre cu capete blondeInstagram @ kailee.halifax.hairapist

Luați în considerare ombre maro cafeniu, cu capete blond, dacă doriți o strălucire sărutată de soare. Păstrați-vă încuietorile cu aspect natural, cu o culoare de păr ombre. O bază caldă, brunetă, brun, cu capete blonde, va oferi vibrații de apus de soare.

Strawberry Blonde Ombre pentru păr brunet

Strawberry Blonde Ombre pentru păr brunetInstagram @ janedoe.hair

Luați în considerare o nuanță blondă de căpșuni pentru părul brunet, dacă vă plictisiți de bruneta dvs. Păstrați culoarea părului cu o întreținere redusă, purtând o bază brunetă bogată și caldă, cu un balayage cu ton de cupru căpșuni. Arătați nuanțele frumoase cu niște valuri pentru un finisaj lustruit și luxos.

Drept maro auriu la blond Ombre

Drept maro auriu până la blond OmbreInstagram @tazhairlondon

Luați în considerare o culoare de culoare maro drept auriu până la blond ca o modalitate optimă de a alege un aspect elegant și cu întreținere redusă. Funcționează excelent și va apărea mai elegant și mai fin pe șenile lungi și fine. Pentru un efect mai strălucitor, nu ezitați să folosiți un spray strălucitor pe tot părul.

Cupru ondulat maro până la blond auriu Ombre

Cupru ondulat maro până la blond auriu OmbreInstagram @kaylalockss

Cu o nuanță ondulată de maro cupru până la blond auriu, nu culoarea se topește decât ci inimile oricui o vede. Marginea sa subtilă este motivul pentru care veți fi îndrăgostiți pentru totdeauna de această coafură ombre de lungime medie.

Curly Brown to Blonde Ombre Hairstyle

Coafura Curly Brown to Blonde OmbreInstagram @christinadelgadohair

Îndreptați-vă strâmtorile naturale purtând acest păr de culoare maro creț până la blond. Tonul mai deschis apare mai mult, cauzat de buclele volumizate și de adâncimea rădăcinilor.

Mahogany Brown la Platinum Blonde Ombre

Coafură maro mahon până la blond platinat OmbreInstagram @gems_hair_

Cu o nuanță elegantă maro mahon până la blond platinat adăugată la coama ta, nu vei greși niciodată. Dimensiunea și valurile delicate de pe această coafură funcționează bine împreună. Dacă doriți o atingere frumoasă blondă cenușie pentru tresele brunete, atunci întrebați-vă coloristul pentru această culoare ombre!

Roșu maro la blond Ombre

Roșu maro la blond OmbreInstagram @bellebybay

Nu puteți greși niciodată cu o culoare topită pe încuietori lungi și ondulate. Amplifică-ți coafura maro spre blond, scoțând un ombre roșu-maroniu spre blond. Joacă-te cu niște valuri de plajă pentru a spori dimensiunea adusă de balayage.

Mocha Brown către Subtle Blonde Ombre Bob

Mocha Brown la Coafura Bob Ombre Subtil BlondeInstagram @yochigershon_

Țipi pentru o culoare de păr topită, care să vă lumineze încuietorile și să se potrivească cu tenul de măsline? Acesta este un bob mocha lung până la umeri, brun până la blond, cu breton lateral, potrivit pentru părul tău fin.

Honey Brown Roots to Blonde Ombre

Honey Brown Roots to Blonde Ombre StyleInstagram @dalma_petnehazi

Optează pentru o culoare de păr miere brond ombre, care să completeze atmosfera cochetă și cochetă pentru care mergi. Înveseliți-vă aspectul cu aceste rădăcini maro miere în ombre blonde și condimentați-le cu bucle la capete.

De la maro la alb blond Ombre

Stilul Ombre de la Brun la Alb BlondInstagram @tassathair

Uneori, doamnelor nu le plac valurile și buclele, iar acest lucru este în regulă, deoarece un ombre poate avea în continuare acel factor wow pe părul drept! Dacă părul tău este drept și ai părul mediu spre lung, acesta este ombreul blond brun-alb pentru tine. Nuanța este garantată pentru a vă oferi acea atmosferă nervoasă, care, de asemenea, flatează un ton de piele echitabil.

Brown to Ash Blonde Ombre

Brown to Ash Blonde OmbreInstagram @salonaugustin

O nuanță blondă de culoare maro până la cenușă va respira o nouă viață în pantalonii tăi plictisitori. Valurile de plajă vor îndeplini mai multă dimensiune și pe părul tău stratificat, tăiat în V.

Negru maro la blond Ombre

Stil negru maro până la blond OmbreInstagram @ hairbymonika.q

Cine nu ar fi obsedat de amestecarea treptată a acestui ombre negru-maroniu cu blond? Acesta este cu siguranță un mod elegant de a vă amplifica culoarea naturală a părului. Valurile pot scoate mișcarea și strălucirea pe lungi.

Ash Brown la Blonde Balayage Ombre

Cenușă Cenușie pentru Blond Balayage Ombre HairstyleInstagram @balayageorbust

O nuanță de balayage maro cenușiu până la blond plus valurile de plajă rezultă într-un finisaj elegant. Coafura Danielle Cooley din Canada a pictat acele dungi blonde pentru un aspect natural. Ea a folosit „lumini de ceai și folie pentru a crea această blondă frumoasă, fără sudură”.

Marron castan mediu până la blond Ombre

Marron castan mediu până la blond OmbreInstagram @theorganicmane

Optați pentru un ombre de culoare castaniu mediu până la blond, care are evidențieri balayage. Cu această culoare uimitoare, este, de asemenea, important să vă stilizați încuietorile cu valuri moi.

Scurt maro închis la blond Ombre

Coafură scurtă de culoare maro închis până la blond OmbreInstagram @terri_nadin_hair

Această nuanță scurtă de culoare maro închis până la blond prezintă un efect de topire a culorii impecabil. Și, arată frumos pe șenile fine! Această tendință oferă o rădăcină întunecată, lăsând încuietorile naturale să crească fără vopsire constantă. Lucrați la coafarea tăieturii până la gât cu valuri, deoarece nimic nu bate un bob ondulat șic.

Hairstylistul Terri Nadin din Cardiff, Marea Britanie numește acest lucru o ombre tradițională sărutată de soare, cu o tranziție ușoară de la rădăcini mai întunecate într-o blondă de biscuiți, apoi în capete mai luminoase. Este tăiat într-un bob contondent, de o lungime, decorat cu valuri de plajă texturate. Este atât de versatil și se potrivește aproape tuturor!

Culoarea topită pe acest păr scurt este ideală pentru femeile care se luptă să ajungă la salon pentru servicii regulate de culoare. Dacă ești întunecat și ți-ar plăcea să devină mai ușor fără menținerea punctelor de atracție tradiționale, poți păstra rădăcinile naturale și culoarea va crește frumos.

Ombre de culoare maro deschis la blond, cu evidențieri de încadrare a feței

Ombre de culoare maro deschis la blond cu evidențieri de încadrare a fețeiInstagram @ manely.painted

Valurile de plajă libere se potrivesc cu această nuanță lungă de culoare maro deschis la blond, cu evidențieri încadrate pe față. Accentele mai ușoare creează un finisaj suav de balayage.

„Îmi place modul în care pop-urile blondelor arată perfect textura din părul ei și rama blondă din jurul feței îi atrage întregul aspect”, afirmă Hannah Moore, specialist în balayage din Statesville, NC.

Acest aspect permite oricărei doamne să se bucure de culoarea ei și să crească în stilul ei cu mai puțină întreținere și mai puțină grijă că trebuie să intre și să-și atingă culoarea la fiecare 6-8 săptămâni!

Cacao maro până la blond mediu Ombre

Cacao maro până la blond mediu OmbreInstagram @ marion.castang

Acest aspect este o nuanță blondă cremoasă naturală pe părul castaniu a coafurii Marion Castang din Vancouver, BC. „Îmi place că este strălucitor și sănătos. Îmi place, de asemenea, că acest păr brond ombre pare foarte natural ”, subliniază Castang.

Acest stil ombre este destinat femeilor care nu doresc părul cu întreținere ridicată. Acasă se recomandă un șampon și un balsam hidratant pentru a menține părul sănătos și neted.

Castang adaugă: „Din când în când, folosește un șampon violet pentru a păstra nuanța blondei. Se poate face pe orice tip de păr (subțire, gros, lung sau scurt). ”

Chocolate Brown to Blonde Ombre

Chocolate Brown to Blonde OmbreInstagram @jureintorres

Aceasta este o umbră de ciocolată care se topește dramatic, cu fire blonde pe o coafură ondulată și stratificată, creată de stilistul din Massachusetts, Jurein Torres..

„Aceasta este o culoare dimensională a părului care trece de la rădăcinile maro deschis și cald la capetele blondului strălucitor. Acest aspect a fost decorat cu un fier curling cu bucle periate pentru a da o coafură mai moale și ondulată “, descrie ea.

Torres explică: „Poate fi retușat la fiecare șase luni pentru cei care nu doresc să se ocupe de a vedea rădăcini la fiecare 4 până la 6 săptămâni. Aș recomanda, de asemenea, această culoare femeilor care nu doresc să scape complet de părul blond, dar care doresc să încerce ceva nou în părul lor, cum ar fi aventurarea în maro intens și bogat. ”

De la Brown la Dirty Blonde Ombre

Coafura de culoare maro până la blond murdarInstagram @paintmeprettyct

Această nuanță blondă maro până murdar a fost creată de artista de balayage Katie Carroll din Milford, CT.

Ceva pe care Carroll le spune de obicei brunetelor care doresc să devină blond este modul în care funcționează procesul și câte sesiuni va dura pentru a obține aspectul. Acest lucru a durat Carroll aproximativ 3 până la 4 sesiuni pentru a atinge luminozitatea, având în vedere cât de întunecate sunt încuietorile naturale.

Mediu brun până la blond Ombre

Mediu brun până la blond OmbreInstagram @hairbykamo

Ombra este realizată cu un balayage, care este o tehnică de colorare a părului cu mâna liberă, care oferă un aspect natural amestecat, fără linii evidente..

Stilistul Kamo Kameran din Malmö, SE iubește să facă această tehnică. El spune: „Jocul cu culorile este cea mai bună parte a muncii mele și apoi tăierea, deoarece dă viață părului. Ultimul lucru este stilul care vine după tăiere, astfel încât să poată prezenta modul în care părul a fost tăiat clar. ”

Cel mai bun lucru despre această tehnică (balayage) este că întregul proces poate fi realizat fără amoniac, deci nu este mai dăunător decât orice alt proces de culoare. Deși, explică Kameran, „Trebuie să fim sinceri și să le spunem femeilor dacă se potrivește de fapt cu forma feței și personalitatea lor, deoarece părul este cea mai importantă parte a corpului tău.”

Brun cald până la blond închis Ombre

Coafură de culoare maro cald până la blond închisInstagram @_lyssacolors

Tehnica utilizată este un ombré de balayage, deoarece capetele sunt ușurate.

Coloristul Alyssa Berg din Sacramento, CA explică: „I-am balansat părul și i-am dat o tunsoare bună scoțând o tonă de greutate. Atunci când devii blond, ia în considerare întotdeauna să iei câțiva centimetri. Ne place părul sănătos! ”

Berg subliniază, de asemenea, „Dacă vă gândiți să vă faceți blond, veți avea nevoie de produse pentru păr, cum ar fi uleiuri, șampoane violet, șampoane reparatoare, măști, loțiuni de păr etc. Este cu siguranță un angajament!”

Ombre de culoare maro până la blond deschis

Coafura de culoare maro până la blond deschisInstagram @plushhairartistry

Acest ombre are un amestec moale deasupra. Tunsoarea adaugă straturi moi și încadrare a feței, care scoate în evidență trăsături frumoase, iar buclele libere adaugă atingerea perfectă stilului. Întreaga idee de păr este făcută de Lily Nguyen, o stilistă din Canada.

Când i s-a cerut sfaturi, Nguyen afirmă: „Să știți că a merge la o blondă cenușie de culoare maro închis înseamnă că nu părul tuturor este același. Anumite tipuri de păr pot avea nevoie de mai multe sesiuni pentru a obține acest aspect. Un sfat pentru toate femeile este să vă asigurați întotdeauna că aveți șampon violet în rutina părului! ”