Găsit: 33 de moduri frumoase de a avea părul închis la culoare cu elemente blonde

Părul închis la culoare cu părul blond este o combinație de culoare a părului care are bucăți sau panglici de păr deschise, adăugând rezultate de adâncime și dimensiune. O mulțime de metode pot fi realizate cu evidențieri – înghețare, sfărâmare, cap complet, parțiale, evidențieri tradiționale și balayage, care este o tehnică de pictare manuală care are ca rezultat o vopsire cu aspect natural!

Sfaturile sărute de soare ale blondelor îți pot transforma pantalonii într-o versiune mai plină și mai plină de viață, iar acest lucru este foarte mult realizabil, indiferent de culoarea pielii tale. Ce este important de luat în considerare este cât de mult sunteți dispus să puneți în întreținere.

Mersul cu un balayage vă conferă momente luminoase și fără întrerupere și face ca creșterea să fie ușor de întreținut, optând pentru o tranziție mai distinctă de nuanțe, ar putea avea nevoie de retușuri frecvente și vizite la salon. Măștile de păr și produsele hidratante sunt o necesitate, deoarece deschiderea firelor întunecate provoacă deteriorarea părului.

Așadar, înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste fotografii populare cu părul închis la culoare cu reflexe blonde.

Păr scurt întunecat cu Blonde de căpșuni Repere

părul scurt și întunecat, cu accente de blond căpșuniInstagram @ jesshunt.hair

E timpul să vă înveseliți părul întunecat și scurt, cu accente de blond căpșuni! Rezultatul obținut de combo are o atmosferă ultra-chic și feminină. Rădăcinile sunt mai întunecate, ceea ce permite ca nuanța blondă să apară și mai strălucitor, conferind părului mai multă margine și dimensiune.

Par castaniu profund cu accente blond

Păr castaniu profund cu accente blondInstagram @hairbyaline

Părul castaniu profund cu accente blond este nuanța perfectă dacă doriți să adăugați un strat suplimentar de căldură aspectului dvs. general. Panglicile de blond pe baza bogată de castan vor face o declarație îndrăzneață. Este perfect pentru orice ton de piele.

Păr castaniu, mediu și brun, cu evidențieri blonde

Părul brun cret, cu accente blondeInstagram @nicollelovescurls

Părul brun cret, cu accente blonde, îmbunătățește aspectul modelului tău de buclă și poate adăuga plinătate buclelor mai fine. Evidențierea blondă creează un efect de umbrire cu nuanțele maronii medii, sporind aspectul modelului de buclă, conferind volum nesfârșit.

Aspecte bej pe părul întunecat

Evidențieri bej pe părul întunecatInstagram @yukihairstylist

Evidențierile bej pe părul întunecat funcționează cel mai bine la nivelurile 3-6, creând un amestec moale în tonuri de blond care nu va arăta prea deschis sau gri. Ideal pentru profesioniști ocupați și mame ocupate care doresc o nuanță ușoară în părul bugetului. Culoarea părului cu întreținere redusă este realizată prin necesitatea unei retușuri a rădăcinii doar la fiecare 6 luni.

Brunette-to-Blonde Hair Ombre

Ombre de păr brunet până la blondInstagram @beautystylistjalva

O nuanță de păr brunetă-blondă este o modalitate mai sigură de a încerca blondul utilizând tehnicile adecvate. Adresați-vă stilistului piese blonde mai strălucitoare la capete, lăsând dimensiunea deasupra. Pentru a combate bronzul, încercați șamponul Oligo pro-Blue sau violet între vizitele la salon.

Păr maro auriu închis cu reperele caramel

Păr maro auriu închis, cu accente caramelInstagram @hairmeroar

Părul maro auriu închis, cu accente caramel, este o alegere fabuloasă. Rămâneți cu câteva niveluri de culoare cu baza și punctele luminoase creează o frumoasă loo moale care arată mai natural. Un simplu balayage sau foilyage va crea un amestec fără sudură. Asigurați-vă că părul se ridică excesiv, aveți nevoie de o anumită căldură pentru a crea un caramel frumos și îi economisește și părului un pic de stres. Perfect pentru nivelurile de culoare 3-6.

Păr castaniu închis cu puncte de atracție naturale

păr brun închis cu accente naturale care încadrează fațaInstagram @romeufelipe

Părul brun închis, cu evidențierea naturală a cadrului feței ca acesta, este pentru zeițe. Piesele frontale blonde și calde oferă strălucire și, dacă sunt asortate cu valuri, adaugă catifelare structurii feței. Optează pentru această culoare a părului dacă vrei un mod subtil de a-ți accentua tunsoarea.

Blonde Balayage Repere pe părul mai închis la culoare

balayage blond evidențiază pe părul mai închis la culoareInstagram @coloredbycaitlin

Stropi de balayage blond pe plajă evidențiază pe părul mai închis la culoare scoate în evidență o dimensiune glorioasă. Pentru a sublinia dungile blond deschis, valurile mari pe lungimea părului lung sunt o opțiune excelentă. Un balayage superb ca acesta poate merge cu orice ținută – fără îndoială!

Păr lung brun închis

păr lung brun închisInstagram @coloredbycaitlin

Părul lung și brun închis va apărea aproape întotdeauna sofisticat. Acest păr cu rădăcini întunecate are o dimensiune fină, care funcționează bine cu valuri moi, dar cu aspect mai plin. Cu nuanțe combinate de păr blond și castaniu ca acesta, procesul de creștere nu va fi o preocupare. Și, nu uitați de lungimea sa, ceea ce îi conferă versatilitate.

Păr brun-închis scurt, cu evidențieri blond

păr brun închis, scurt, cu accente blondeInstagram @hairbyladysadie

Părul brun brun închis, cu accente blonde, conferă părului o dimensiune caldă și grațioasă. Este o tăietură pixie cu straturi pentru a oferi încuietori maro subțiri volum suplimentar și ridica la rădăcini. Are, de asemenea, o tăietură pentru a reduce greutatea treselor groase. Una peste alta, acest păr brun-brun-brun are un stil care se potrivește femeilor de toate vârstele!

Bob maro cenușiu închis cu evidențieri blonde

bob maro cenușiu închis cu reflexe blondeInstagram @hairfairymandy

Obțineți un bob maro cenușiu închis, cu accente blonde, pentru a obține acea margine elegantă și modernă. Suvitele mai ușoare sunt în cea mai mare parte din față pentru a vă lumina fața. Acest păr maro cenușiu evidențiat are rădăcini întunecate pentru creșteri ușor de gestionat. Având în vedere această croială uimitoare cu o dimensiune șic? S-ar putea să doriți să adăugați unde pentru a-l amplifica.

Culoarea părului maro ciocolată neagră cu evidențierea blondului caramel auriu

Culoarea părului maro ciocolată neagră cu evidențierea blondului caramel auriuInstagram @ashplowman

O culoare de păr maro ciocolată neagră, cu dungi blonde, se potrivește foarte bine cu tonurile pielii bronzate, așa că pregătește-ți pielea de vară! Evidențierea blondului caramel auriu pe părul castaniu arată dulce și însorit în același timp.

Păr negru ondulat cu evidențieri blonde blonde

Păr negru ondulat cu evidențieri blonde blondeInstagram @ its_ashley.h

Părul negru cu accente blond face instantaneu minuni atunci când este combinat împreună. Această muncă de vopsire cu platină a fost făcută imaculat, arătând ca singura alegere cu care să evidențiezi părul întunecat. Valurile slăbite fac o opțiune șic pentru a vă asigura că aceste capete blonde balayage sunt subliniate.

Repere blonde pentru părul întunecat

Repere blonde pentru părul întunecatInstagram @ hairstylist.madison

Nu este nevoie să exagerați cu tonurile de blond atunci când doriți o coamă mai strălucitoare. Evidențierile blonde pentru părul întunecat se amestecă foarte bine cu luminile slabe. Rezultatul? S-a adăugat strălucire și dimensiune impecabilă! Valurile de pe lungi lungi asigură mișcarea și un finisaj mai texturat.

Platinum Blonde Repere pe părul mai închis la culoare

Platinum Blonde Repere pe părul mai închis la culoareInstagram @alydavishair

Tonurile contrastante duale ale blondului platiniu evidențiază pe părul întunecat imită adâncimea și fac părul să pară mai ponderat. Valurile și lungimea adaugă mai multă dinamică acestui design.

Păr întunecat stratificat, cu evidențierea blondului sărutat de soare

Păr întunecat stratificat, cu evidențierea blondului sărutat de soareInstagram @ kristen.lumiere

O călătorie la salon pentru a obține aceste lumini blond bronzate cu părul întunecat înseamnă a obține acel aspect de plajă fără agitația soarelui dur!

Păr de culoare brun închis, cu evidențieri blonde

Păr de culoare brun închis, cu evidențieri blondeInstagram @emdoesmyhair

Acest păr brun închis, cu accente aurii, este dimensional. A fost creat de coafura și maestrul colorist Emily Alderson din Winnipeg, MB. „Puteți vedea străluciri din nuanța blondă aurie, dar punctele culminante nu depășesc bogata bază brunetă”, notează ea.

Pentru o culoare dimensională, Alderson spune să vă asigurați că nu evidențiați prea mult. „Dimensiunea este creată prin pictarea pieselor mai deschise, alături de piesele mai întunecate. Dacă părul dvs. este deja destul de ușor, poate doriți să adăugați și câteva lumini slabe pentru a readuce o anumită adâncime. ”

Repere la modă roz și blond pe părul întunecat

Repere la modă roz și blond pe părul întunecatInstagram @hairbykotay

Multi-tonuri de blond, roz, violet, liliac și negru arată surprinzător ca lucrări de artă. Adăugați valuri lungi pentru vibrații maxime de punk rock.

Păr întunecat cu puncte de atracție blond și dungi de burgundă

Păr întunecat cu puncte de atracție blond și dungi de burgundăInstagram @ adyalonzo07

Pentru toate brunetele cu tunsoare de lungime medie, distrează-te cu aceste accente deschise și întunecate! O nuanță întunecată roșiatică cu lumini blonde blochează tot acest „do, făcându-l să arate super trendy.

Baza maro închis cu evidențieri blond roșu și cupru

Baza maro închis cu evidențieri blond roșu și cupruInstagram @jessgodlove

Punctele roșii de mahon și blond de aramă creează o coafură aburitoare! Faceți ca nuanțele dvs. roz să apară cu aceste nuanțe.

Blonde cenușă subtile se evidențiază pe părul brun închis

Blonde cenușă subtile se evidențiază pe părul castaniu închisInstagram @aimme_hastaelultimodetalle

Aceste evidențe subtile ale blondului cenușiu aduc un aspect natural! Apar ca și cum soarele ți-ar fi lovit părul întunecat în toate locurile potrivite!

Blonde și roșu Repere pentru Brunete

Blonde și roșu Repere pentru BruneteInstagram @ray_of_lightsalon

Faceți părul castaniu coama principală în timp ce marcați două culori suplimentare blond și roșu. Acest păr întunecat cu accente blond împinge moda la limite!

Honey Blonde Repere pe părul castaniu închis

Honey Blonde Repere pe părul castaniu închisInstagram @sadieface

Culorile blond miere pe părul brun închis sunt ideale pentru o doamnă care dorește păr dimensional. Panglicile de nuanțe de miere, cu părul mai închis la culoare, creează o culoare brună șic.

Aceste accente blond miere pe părul brun închis arată contrastul tonurilor. Au fost create de Sadie Curtin, specialist în culori, din Costa Mesa, CA.

„Combinația moale dintre maro cald și blondele bej bej accentuează tăietura”, notează Curtin.

Ea adaugă, „atunci când alegeți o culoare a părului, cel mai bine este să căutați culori apropiate de culoarea și textura naturală a părului. Acest lucru va permite mult mai ușor cu întreținerea pe linie. Adăugarea de panglici de blond vă va ajuta să vă luminați aspectul fără prea multă ușurință. ”

Păr de culoare Burgundy închis cu puncte de atracție blond

Păr de culoare Burgundy închis cu puncte de atracție blondInstagram @jlucywoods

S-ar putea părea că se întâmplă multe aici, dar felul în care blonda și burgundia se amestecă este cu adevărat captivantă.

Blond argintiu Repere pe părul foarte întunecat

Blond argintiu Repere pe părul foarte întunecatInstagram @ririhair

pe părul foarte întunecat creați o culoare de balayage din oțel topită. Coafura Ria Jade din Canada a creat această frumoasă nuanță.

„Culorile metalice ale părului nu sunt ușor de atins. Mai ales nuanțe mai reci ca această culoare oțel / gri ”, explică Jade. „Dacă o culoare cenușie este medie sau închisă, tot trebuie să fii o blondă foarte deschisă dedesubt. Acest lucru vă va permite să obțineți această blondă cu toner. Tonerele de bază mai reci absorb mai multă lumină, nu arată la fel de strălucitoare și trebuie aplicate pe o pânză mai strălucitoare. “

Jade consideră că aspectele blonde pe părul întunecat nu sunt pentru fiecare femeie de acolo. „Dacă părul dvs. a fost compromis sau dacă aveți o istorie complicată a părului, vă recomandăm să evitați această culoare. Femeile care au folosit vopsele de cutie sau care se confruntă cu ruperea ar trebui, de asemenea, să fie prudente. Aceste evidențieri blonde nu sunt pentru femeile care caută o culoare cu întreținere redusă ”, adaugă ea.

Consultați-vă frecvent coloristul pentru un toner pentru a vă asigura că nuanța dorită este menținută. Adresați-vă coloristului / stilistului dvs. produse adecvate pentru a lua acasă pentru îngrijirea ulterioară între sesiuni.

Păr violet închis, cu evidențieri blond

Păr violet închis, cu evidențieri blondInstagram @katiegct

Acest bob asimetric, tăiat pe părul purpuriu închis, cu accente blonde a fost creat de coafura Kate Gallagher de la Old Saybrook, CT.

„Această idee drăguță de păr este înșelătoare, cu o întreținere redusă”, spune Gallagher. „La fel ca în cazul oricărui viu, m-aș aștepta ca movul să înceapă să se estompeze după câteva săptămâni, dar efectul ombré de la întuneric la blond va rămâne proaspăt pentru o vreme. De obicei, văd acest client la fiecare 6-8 săptămâni pentru retușuri. ”

Gallagher recomandă acest aspect femeilor cu o culoare naturală închisă a părului și o textură a părului drept pentru rezultate și purtabilitate optime. „Aș recomanda, de asemenea, așezarea unui șampon de protecție a culorilor, cum ar fi Moroccanoil Color Complete și pentru cel mai bun șampon de păstrare a culorii cu apă rece,” adaugă ea.

Păr roșu închis, de lungime medie, cu dungi blonde

Păr roșu închis, de lungime medie, cu dungi blondeInstagram @masterpiece_by_meg

Acest bob elegant unghiular, cu o culoare roșie îndrăzneață a părului și evidențieri blond. a fost creat de coafura Meeghan Truss din Southington, CT.

„Roșul intens accentuează pielea, în timp ce blonda grosolă adaugă ceva distracție și dimensiune”, explică Truss. „Dacă aveți părul drept sau chiar ușor ondulat, acesta poate fi un stil de spălat și du-te, cu doar puțin ser.”

Păr de culoare brun închis cu puncte de atracție a blondului închis

Păr castaniu închis cu evidențieri blond închisInstagram @cris_cobucci

Înveseliți părul maro închis cu reflexe blond închis pentru o dimensiune șic, mai închisă. Această culoare a părului este de întreținere redusă. Suvitele blonde adaugă suficientă strălucire și textură tăieturii. Aranjează acest păr degradat maro-blond cu valuri pentru a obține acel contrast perfect de nuanțe deschise și întunecate.

Repere blond subțire pentru părul castaniu

Repere blond subțire pentru părul castaniuInstagram @ jaime.laynebeauty

Această inspirație de păr prezintă evidențieri blond subțiri pentru părul brun. A fost creat de cosmetologul Jaime Layne din Keller, TX.

„Cel mai frumos lucru la acest lucru este dimensiunea pe care o creează balayage-ul. A creat adâncime până la centrul panglicii și a evidențiat panglica exterioară pentru a apărea ca floarea-soarelui, spre deosebire de un trandafir ”, explică ea..

Layne spune, „această culoare este foarte versatilă și poate fi purtată de toate formele feței și nuanțele părului. În plus, o tăietură de lungime medie este mai plăcută din punct de vedere estetic, cu dimensiunea împletiturii de flori. ”

Păr castaniu închis cu puncte de atracție blond deschis

Păr castaniu închis cu puncte de atracție blond deschisInstagram @the_colunga

Acest păr brun închis, condimentat cu accente de culoare blond deschis, a fost creat de cosmetologul Manuel Colunga din Kansas City, MO. El explică: „Am făcut un„ foilayage ”cu o rădăcină de umbră, astfel încât ea să aibă o perioadă de creștere mai lină.”

„Ceea ce îmi place cu adevărat la acest aspect a fost că puteți vedea toate dimensiunile diferite ale părului cu buclele și am lăsat câteva păruri evidențiate anterior pentru a adăuga și mai multă dimensiune”, adaugă el. „Ceea ce îmi place și la acest aspect este că, dacă ai părul creț sau drept, îl poți lovi complet!”

Păr castaniu cu Caramel Blonde Highlights și Lowlights

Păr castaniu cu Caramel Blonde Highlights și LowlightsInstagram @mane_ivy

Aceste lumini blond caramel și luminile slabe lucrează minunat împreună. Ele scot la iveală o culoare tridimensională cu aspect moale, ideală pentru brunete. Mențineți adâncimea la bază pentru a face ca piesele mai ușoare să apară. Obțineți această culoare a părului brond cerând o brunetă pentru a încălzi balayage blond caramel. Aranjarea acestuia cu valuri poate accentua mai bine tonurile.

Repere Blonde Chunky pentru păr brunet

Repere Blonde Chunky pentru păr brunetInstagram @kenzidoesmyhair

Evidențierile blondelor puternice revin și arată la fel de incredibil ca oricând! Această tendință este o alternativă excelentă la blondele de vară. Consolidați dimensiunea culorii părului coafând încuietorile cu valuri. Folosiți un ondulator de 1,25 ″ pentru valuri ușoare, fără efort.

„Aceste elemente de blondă grosolane au o culoare de toamnă îndrăzneață”, spune proprietarul salonului și stilistul Kenzi Thompson din Owasso, OK.

Ea remarcă: „roagă-ți stilistul să utilizeze plasarea foliei spate-în-spate pentru a crea momente îndrăznețe și groase. S-a folosit o culoare de bază maro ciocolată, o lumină slabă roșu-maroniu, cu accente de ton caramel. ”

Blond mai închis, lumină slabă pe părul drept și blond

Blond mai închis, lumină slabă pe părul drept și blondInstagram @hollysalonmatos_

Acest păr natural blond, amestecat cu câteva lumini slabe în ton de miere a fost creat de specialistul în culori Holly Conger din Spring, TX.

Ea explică, „ceea ce îmi place la acest aspect este că am reușit să-i amestec culoarea anterioară adăugând o lumină slabă de miere. Este luminos, dar totuși natural! ”

Acest aspect va fi minunat pentru blondele tradiționale care caută o adâncime și o dimensiune subtile. Tăierea are straturi lungi, cu încadrare subtilă a feței, este excelentă pentru femeile care doresc să mențină lungimea, dar au totuși puțină finețe și mișcare!