Cum să obțineți părul roz Ombré – 17 idei drăguțe pentru 2021

Un păr ombré roz este o culoare de păr care prezintă o nuanță de roz tranziționată într-o altă culoare de păr vie sau naturală sau invers. Pentru fanii îndrăzneți, cu vată de zahăr, care ar dori să simtă mișcarea părului roz, ombré ar trebui să fie primul tău pas!

Specialist în culori de păr Philly Brit Evans‘Feed-ul Instagram este un punct dulce al unei varietăți de păruri ombré roz care induc serios invidia. De la roz roz la pastel moale, până la rozuri de neon fierbinți, împerecheate cu alte nuanțe și pictate pe pixii, lobi și valuri de plajă – cu siguranță îți vei dori să le poți încerca pe toate!

Tendința părului roz a ajuns chiar și la icoanele pop din zilele noastre, Lily Allen, Grimes, Jemima Kirke și Lucy Hale, deoarece recent și-au transformat firele în coafuri cu două tonuri și și-au făcut declarațiile..

Dar, desigur, a avea o culoare ciudată a părului nu vine fără costuri. Schimbarea culorii părului dvs. ar însemna, de asemenea, o schimbare a stilului de viață, deoarece trebuie să vă angajați pentru a vă menține șuvițele de vis care durează mult. Consultați coloristul de încredere pentru cele mai bune recomandări de produse și sfaturi de îngrijire la domiciliu!

Luați-vă media socială prin furtună când arătați una dintre aceste culori de păr roz ombré super-populare de mai jos!

Căpșuni și Ombré roz

Căpșuni și ombré rozInstagram @daisyhairaffair

Un ombré roz șampanie mai saturat pentru părul lung este un lucru de moarte!

Dark to Light Pink Ombré

Păr ombré de culoare roz închis la deschisInstagram @evemiskala

Culorile prune-piersici într-o versiune lucioasă este ceea ce are nevoie o fată în aceste zile, nu crezi? Vedeți mai multe culori de păr roz deschis aici.

Ombré roz și piersic

Ombré roz și piersicInstagram @aleynahcolorist

Ce combo cu bule! Aceste culori de bumbac sunt de dorit!

Ombré albastru și roz

Albastru și rozInstagram @ crystalann.styles

Ce creație divină! De parcă zeii nu te-ar fi binecuvântat suficient cu frumusețe, scoaterea acestui combo ombré albastru și roz este următorul lucru în ceruri.

Dark to Flamingo Pink Ombré

Dark to Flamingo PinkInstagram @ youarebeauty22

Acum este o mare intrare chiar acolo! Un stil ombré roz flamingo ?! Cu siguranță veți stabili o tendință cu această coafură.

Dark to Light Rose Ombré roz

Ombré roz rozInstagram @emilyboulinhair

Folosirea unei anumite tehnici pentru a crea variații pentru o culoare este cu adevărat o abilitate de obținut. O coafură ombré roz lucios, această superbă este o descoperire rară.

Dark to Pastel Pink Ombré

Culoarea parului roz pastel ombréInstagram @lestatty_

Lucrul cu o singură culoare poate crea numeroase efecte, ca aceasta. Tonurile întunecate și culorile deschise, roz pastelate infuzează pentru a vă oferi această minunată creație ombré.

Ombré roz și portocaliu

Ombré roz și portocaliuInstagram @hairbykaseyoh

Dacă vă gândiți să încercați două culori simultan, încercați aceste culori piersici. Este o simplă înțelegere care merge de la simplă la uimitoare.

Dark to Light Rose Petal Pink Ombré

Roz întunecat până la lumină roz petalInstagram @ lisa.loves.hair

Î&A cu creatorul de stil, Lisa Wagner

Stilist @ Bang Salon din Chicago, IL

Cum ați descrie acest aspect?

Anterior, decolorase părul de la serviciile de culoare din trecut, cu o creștere de aproximativ 3-4 centimetri. În mod natural este foarte ușoară, așa că, pentru a evita înălbirea, am modificat argintul în cărbune închis folosind o culoare demi-permanentă de Keune.

Rozul este Blush de Pulp Riot. Modul în care aș descrie acest aspect ar fi cărbunele care intră într-un ombré roz bombon. Pentru stil, tocmai am făcut o explozie frumoasă rotundă cu niște valuri de fier ondulat. Lucrul meu preferat la acest aspect este aspectul grunge crescut. Oferă o margine frumosului roz!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Aceste culori nenaturale au o întreținere mai ridicată. Trebuie să înțelegeți că va fi nevoie de mai multă muncă din partea dvs. pentru a menține aceste tonuri vii, precum și pentru a vă menține părul sănătos. Tonurile vii necesită aproape întotdeauna servicii de iluminare și, în funcție de câte niveluri de lumină are nevoie un stilist pentru a le ridica, părul poate avea un efect asupra procesului de albire. Prin urmare, este important să aveți un șampon și un balsam hidratant / reparator și color-safe.

La salonul meu, vindem și tratamente de făcut săptămânal care să păstreze părul sănătos (balsam reparator Olaplex pasul 3 sau B3). Le sugerez clienților mei să facă unul dintre aceste tratamente o dată pe săptămână și să doarmă în tratament peste noapte.

De asemenea, cu culori vii, este atât de important să nu vă spălați sau să nu vă clătiți părul cu apă fierbinte. Încerc să explic clienților mei că cuticulele de păr de pe un fir de păr care păstrează culoarea, se deschid și se închid asemănător cu porii pielii tale. Când faceți un duș fierbinte, apa fierbinte vă deschide porii sau cuticulele părului. Apa mai rece va menține acea cuticulă de păr strânsă, ținând culoarea.

Pentru orice culori vii, acestea se vor estompa cu timpul. Cu cât sunt mai ușoare, cu atât durează mai puțin. Tonificarea regulată a salonului pentru aceste culori poate varia de la fiecare 2-6 săptămâni pentru a menține culorile la fel de vii ca ele.

Ombré roz și alb

Roz și albInstagram @ jacobsdesign1

Î&A cu creatorul de stil, Saige Jacobs

Color Specialist @ Winslow Salon din Kirkland, WA

Cum ați descrie acest aspect?

Această nuanță roz ombré nu este nimic mai puțin decât un showstopper. Topirea din cel mai fierbinte roz în platină argintie fără o culoare de tranziție este unul dintre efectele mele de culoare preferate. Când este făcut corect, păcălește ochiul să se gândească, „este acest balayage? folie? ombré? ”

Răspunsul real este înălbitor și ton cu o pată de rădăcină. Nu în modul tradițional de a ascunde un serviciu de trăsnet, ci luându-l la un nou nivel și testând limitele „normei” cu o umbră naturală la nivelul scalpului – am decis să împingem spre cealaltă parte a spectrului cu roz aprins!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Această culoare specifică nu este pentru cei slabi de inimă. Mai întâi a trebuit să ajungem acest client la o blondă platină fără sudură, care poate dura până la un an, dacă nu mai mult de un an, în funcție de culoarea inițială, istoricul culorilor și integritatea. De acolo am tonificat toată căldura rămasă cu o platină argintie / violetă. Ultimul pas este să se usuce și apoi să-i topească culoarea roz de pe scalp.

Întreținerea și îngrijirea la domiciliu sunt mari. Deoarece blonda dvs. este ridicată la cel mai ușor nivel de blondă, se recomandă tratamente săptămânale pentru a remedia și menține integritatea capetelor.

De asemenea, fii atent la roz! Cum mențineți rozul? Pentru această culoare de modă se folosește un colorant direct. Această moleculă de culoare se află în principal chiar în interiorul cuticulei. Ceea ce înseamnă asta să stai departe de căldură va fi în favoarea ta! Utilizați apă rece la șamponare (cu un șampon profesional sau balsam de curățare sigur) și stați departe de instrumentele mecanice pentru coafare. Bineînțeles, acest lucru nu este realist pentru majoritatea dintre noi – stilul minim de încălzire ar fi recomandarea mea cu un bun agent de protecție împotriva căldurii, desigur. Preferatul meu este uleiul de diamant strălucitor de la Redken!

Culorile modei se estompează ușor, iar înălbitorul și tonurile cresc rapid. Vizita dvs. la salon ar trebui să fie la fiecare 4 săptămâni, nu mai mult de o dată la 6 săptămâni, pentru întreținere.

Tunsoarea completează acest stil adăugând mișcare, corp și luciu piesei finite. Fundația tăieturii trebuie făcută înainte de culoare, deoarece culoarea este modelată în jurul tunsorii. Acest lucru va evita căderile nedorite de roz, făcând o tunsoare amestecată să pară „agitată”. Din acest motiv fac tunsoarea înainte de multe dintre serviciile mele de evidențiere.

Dark to Hot Pink Ombré

Roz fierbinteInstagram @demilu_

Î&A cu creatorul de stil, Demi Lunam

Specialist în culori / Educator TIGI @ Studio Cento în Scottsdale, AZ

Cum ați descrie acest aspect?

Am adăugat adâncime la rădăcină cu o cenușă dublă calibrată de nivelul 4 și i-am reîmprospătat balayage-ul cu brichetă și activator de 20 de volume. Apoi, i-am tonificat lungimea medie și se termină cu un pumn de mac de roz. Am adăugat galben la formula mea roz pentru a da un finisaj de evidențiere. I-am înmuiat straturile și ne-am înfășurat cu un fier de călcat plat în direcții opuse pentru a da o senzație de trai. Am terminat cu spray de textură pentru a adăuga volum și cu ulei pentru a adăuga strălucire și pentru a-i defini capetele.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Un balayage înrădăcinat este o opțiune excelentă de întreținere redusă pentru un client cu cheie redusă. Iubesc arată așa, deoarece inițial are un pumn, dar decolorarea este la fel de distractivă! Dar dacă doriți să păstrați pinul roz, vă sugerez să programați un toner și o întreținere a tratamentului cu stilistul dvs. la fiecare 3 săptămâni.

Acest stil are ca scop îmbunătățirea texturii naturale și adăugarea unui pic de dramă pentru a-i permite clientului meu să se simtă cea mai proastă versiune a ei, indiferent dacă își petrece 5 sau 45 de minute pe păr..

Acest aspect necesită un fulger pentru a obține, astfel încât părul dvs. va beneficia de adăugarea de tratamente regimului dvs. pentru a menține părul moale, strălucitor și sănătos. Îmi plac TIGI Copyright Care Boosters în reparații – strălucire și netezire o dată pe săptămână timp de 5 minute!

Dark to Cotton Candy Pink Ombré

De culoare închisă la bumbac rozInstagram @morganwiththegoodhair

Î&Un creator de stil, Caitie Morgan

Coafor @ KLS Studios din Reston, VA

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta a fost un proiect super distractiv pentru mine. I-am spus că vreau să îi dau o culoare de păr care să întoarcă capul și să-i facă pe oameni să se oprească și să comenteze „OMG, îți iubesc părul!” Aceasta a fost prima dată când a experimentat cu culori vii și a fost destul de nervoasă, pentru a spune cel puțin. I-am luat părul blond, destul de luminat anterior, și l-am refăcut cu un amestec de violet și tonuri reci.

Am folosit un amestec de diferite culori Pulp Riot din colecția lor Raven pentru a-i oferi culorii vii o dimensiune și o adâncime. Am folosit un fier de călcat plat pentru a-i aranja buclele, ceea ce nu este obiectivul meu pentru curling, dar îmi place valul moale pe care l-am creat cu el. Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult la look-ul ei este creșterea instantanee a încrederii pe care a primit-o clientul meu când și-a văzut noua culoare. Atitudinea și ticăloșia ei au ieșit la iveală și cred că post-fotografiile pe care le-am făcut cu ea arată cu adevărat asta.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Orice client care ia în considerare această culoare roz ombré trebuie să știe mai întâi că longevitatea pe culori vii mai deschise nu este lungă. S-ar putea să te uiți la 3+ ore în salon pentru culoarea care se estompează până la a 4-a spălare. Aceasta este natura culorii vii – cu cât culoarea este mai deschisă, cu atât este mai puțină longevitate. Ceea ce recomand întotdeauna clienților mei vii este șamponul viral pentru depunerea culorii pe care să îl folosesc acasă. Aceste șampoane sunt o modalitate rapidă și ușoară de a vă menține culoarea proaspătă între retușuri.

Deși a avea părul ca un inorog este un vis împlinit, mulți nu își dau seama că ajunge acolo poate fi o călătorie. De exemplu, dacă aveți părul lung plin de vopsea neagră și doriți să aveți părul roz pastel într-o singură zi, fără să pierdeți lungimea, nu este realist.

Pentru a vă menține părul sănătos, vă recomand să vă luminați în sesiuni și să folosiți tratamente Olaplex acasă pentru a vă întări părul. Olaplex este un schimbător de jocuri pentru industria părului, care a ajutat la aducerea multor păr înapoi de la marginea dispariției, reparând daunele din interior.

Short Blonde to Pink Ombré

Blondă scurtă până la rozInstagram @paigeteresahair

Î&A cu creatorul de stil, Paige Vanevenhoven

Stilist @ Studio 622 Salon în Yuba City, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Îmi place această nuanță de ombré roz datorită contrastului său. Este pentru acea fată care este dulce, dar are o latură sălbatică. Este greu, dar moale. Blonda bej moale din partea de sus nu este ceva ce vedeți de obicei atunci când împerecheați o culoare strălucitoare, vibrantă, precum magenta. Cred că culoarea îți atrage cu adevărat privirea spre forma tăieturii și modul în care este stilat.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Distrează-te cu el! Aceasta nu ar fi o coafură pentru clientul meu rezervat și supus. Aceasta este pentru cei îndrăzneți! Pe lângă personalitate, cred că lungimea și stilul sunt universale în cea mai mare parte. Cred că o mulțime de oameni ar putea scoate acest stil și culoare atâta timp cât au încrederea în a-l asculta! Se estompează minunat într-un roz moale, atâta timp cât nu este spălat și întreținut cu un șampon și un balsam color-safe.

Ombré negru și roz

Negru și rozInstagram @katkolors

Î&Un creator de stil, Kat Collett

Proprietar de salon @ With Love Salon în Kansas City, MO

Cum ați descrie acest aspect?

Această lucrare este o rădăcină naturală întunecată într-un ombré roz neon. Unele dintre lucrurile mele preferate în acest sens sunt vibrația și bogăția și amestecul pe care am putut să-l creez folosind culoarea Pulp Riot. L-am asociat cu o croială personalizată și un stil dezordonat pentru a-i aduce cu adevărat dimensiunea și a evidenția piesele de neon.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Fiți pregătit pentru spălarea rece a părului, deoarece acesta va fi cel mai bun mod de a prelungi viața culorilor modei. Cel mai important lucru este să îmbrățișezi decolorarea. De fiecare dată când vă spălați părul se va transforma din ce în ce mai mult într-un ton pastel de această culoare. Nu doriți să vă spălați părul în fiecare zi pentru a prelungi perioada de timp în care veți avea culoare în păr. Șamponul uscat este King. Folosind culoarea părului Pulp Riot, am descoperit că am cea mai frumoasă decolorare și fidelitate tonului.

Ombré roz și violet

Roz și VioletInstagram @adlydesign

Î&A cu creatorul de stil, Amber Yancey

Cosmetolog / Master Stylist @ Salon 104 în Hendersonville, NC

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este un ton modern ombré roz. Are în continuare aspectul clasic al unui ombré, dar mai amestecat în jurul cadrului feței. De asemenea, am folosit modul în care straturile sunt în păr pentru a plasa amestecul mai sus, astfel încât plasarea culorii să curgă. Acest tip de culoare va apărea mai mult dacă părul este ondulat sau are o textură ușoară.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Orice tip de culoare creativă are o întreținere mai ridicată decât culoarea naturală a părului. Trebuie să aveți un șampon și un balsam colorat, fără sulfat, pentru spălare. Spălați-vă părul la fiecare 3-7 zile. Cu cât este mai puțin șamponat, cu atât va dura mai mult culoarea. Șamponul uscat va fi noul dvs. cel mai bun prieten. Acest tip de culoare este cel mai potrivit pentru cineva care poate merge câteva zile fără șamponare. Orice textură a părului poate avea această culoare dacă pânza este ridicată în prealabil la o blondă frumoasă de unt.

De la Brown la Pink Ombré

Maro până la rozInstagram @ delaney.dip

Î&A cu creatorul de stil, Delaney FitzGerald

Hairstylist @ DumBlonde Smart Hair în Fort Worth, TX

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un balayage roz de vară strălucitor, amestecat! Culoarea este estompată în părul natural, fără pete sau decolorare.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Dacă cineva se gândește să obțină un ombré roz, primul meu gând este „heck da!”

Încercarea culorilor modei poate fi atât de distractivă! Singurul lucru este că dăunează părului pe termen lung dacă nu este condiționat în mod regulat. Acest aspect este destinat persoanelor cărora le place să iasă în evidență și nu sunt prea preocupate de aspectul „profesional”. Cu cât părul natural este mai deschis, cu atât este mai ușor de decolorat și colorat. Dacă cineva are părul mai închis la culoare în mod natural, poate dura câteva procese înainte ca aspectul dorit să fie atins. Totul depinde de cantitatea de dăruire pe care cineva este dispus să o aibă pentru a crea acest aspect și a-l menține într-un mod sănătos.

Roșu și roz

Roșu și rozInstagram @samanthaahernstyles

Î&A cu creatorul de stil, Samantha Ashley Ahern

Stylist @ Lavish Salon în Derry, NH

Cum ați descrie acest aspect?

Am făcut o vopsea de păr ombré de la roșu la roz, unde am folosit o bază roșie mai închisă, amestecată în roz deschis la capete! Am folosit culoarea părului ID pentru baza roșie, am ușurat arborele intermediar și capetele la un nivel 9 și am folosit Pulp Riot pentru roz la capete. Lucrul meu preferat la această culoare este cât de vie și distractivă este!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Această culoare are cu siguranță o oarecare versatilitate. Nu este culoarea ta tipică roșie sau naturală a părului, dar nu este prea sălbatică. Clientul meu lucrează la mașini pentru a-și câștiga existența, așa că având părul roz îi lasă personalitatea să iasă! Ea spune că nu a încetat să primească complimente nici măcar până în momentul în care trebuia să fie retușată.

Ce este important de știut despre această culoare este că se va estompa. Pentru a păstra aspectul proaspăt și drăguț, trebuie să-l recoloreze la fiecare 6 săptămâni. Luarea măsurilor adecvate de îngrijire ulterioară este esențială pentru ca culoarea să dureze.

Pentru cineva care dorește ceva puțin diferit, vrea să iasă în evidență în mulțime și este dispus să se angajeze să-l mențină, aceasta este o culoare cu adevărat grozavă! Poate fi personalizat și. Dacă cineva a dorit-o roz mai strălucitor sau mai mult aur roz, există o mulțime de modalități de a-l modifica!