Culoarea părului maro auriu deschis: cum arată și 15 idei la modă

Un păr brun deschis auriu este o culoare brună mai deschisă, cu indicii de tonuri aurii. Este o nuanță bogată și strălucitoare, care va adăuga căldură și strălucire părului tău.

Coafor NJ Kelly McCormick mi-a dat toate detaliile pe această umbră însorită. Sfatul ei numărul unu? „Păstrați întotdeauna dimensiunea în păr pentru a rupe culoarea. Acest lucru îi va oferi o oarecare adâncime, așa că va apărea un maro destul de auriu și nu o culoare lată, ca să se spele, ”spune ea.

Kelly a împărtășit, de asemenea, câteva puncte pentru a medita înainte de a obține o întâlnire color. „Vă va arăta tonul bine? Aflați dacă nuanța pielii dvs. arată mai bine cu tonuri calde sau reci în păr. Uneori, vezi o fotografie și iubești părul pentru că arată bine acelei persoane. Dar atunci nu este chiar potrivit pentru tine. ”

Un alt memento de la ea este să vorbești clar cu stilistul tău. „Afișarea fotografiilor ajută foarte mult. Uneori, doar să spui culoarea stilistului tău poate însemna ceva diferit pentru tine decât înseamnă pentru ei. ”

În cele din urmă, am întrebat despre produsul ei indispensabil pentru a avea la îndemână și pentru a păstra lucrurile în stare proaspătă. „Aș recomanda șamponul albastru pentru a păstra tonurile portocalii. După o perioadă de timp, pot apărea tonuri bronzate. Un șampon albastru nu va scăpa complet de căldură, dar va controla arama până la următoarea vizită ”, ne spune ea.

Această nuanță glam este sigură că vă va străluci sub lumina soarelui în cel mai scurt timp! Iată imagini cu culori de păr maro auriu deschis pentru următoarea inspirație!

Maro auriu deschis pe păr natural

Maro auriu deschis pe păr naturalInstagram @hairbyminnatervo

Răsplata este imbatabilă atunci când o nuanță bogată și caldă se combină cu o coamă lungă, cu aspect mai complet. Nu crezi? Această nuanță de maro auriu deschis pe părul natural este dovada. Cu valuri moi pentru o mișcare impecabilă, acest aspect este un trendetter total.

Păr castaniu deschis de mahon auriu

Păr castaniu deschis de mahon deschisInstagram @corina_wellaproanz

Un păr de culoare maro deschis, de culoare mahon, auriu, are o culoare plăcută, care se împerechează uimitor de bine cu valurile și o croială lungă.

Maro auriu deschis pe părul decolorat

Maro auriu deschis pe părul decoloratInstagram @ hairby.kathryn

Această nuanță de maro auriu deschis pe părul decolorat pare elegantă. Căldura sa formează o dimensiune, ideală pentru firele netede și drepte. Între timp, rădăcina întunecată vă permite să vă dezvoltați culoarea naturală a părului pentru a vă transforma coama de lungime medie într-una lungă.

Repere Caramel

păr brun deschis auriu cu accente caramelInstagram @studionova_etrithair

Caramelul evidențiază un ton însorit în părul castaniu neutru. Valurile mari și voluminoase de pe părul tău lung creează un flux care arată atât de moale cu această culoare a părului.

Păr castaniu deschis și auriu

părul cret deschis și maro auriuInstagram @gab_barroso

Acesta este aurul! Tăiați încuietorile și obțineți o tăietură de lungime medie pentru a vă arăta textura. Cu tonul său strălucitor și cald, acest păr maroniu auriu și cret vă va oferi un stil neprețuit și plin de viață.

Negru până la Lumina Maro Auriu Ombre

ombre de păr negru până la maro auriu deschisInstagram @eccentric_beautysalon

Iată o schimbare dulce și subtilă pentru a vă amplifica părul gros și lung! Acesta este un ombre negru până la maro auriu deschis pentru a completa stilul de zi cu zi. Fie că este vorba de școală, serviciu sau evenimente speciale, valurile în această culoare a părului vor face ceva sublim.

Păr brun deschis auriu frasin

Păr brun deschis auriu frasinInstagram @_unicornhair_

Cine vrea un aspect strălucitor și moale? Luminile de ceai și babele oferă o margine strălucitoare acestui păr brun deschis auriu cenușiu. Coafurați-l cu valuri moi, deoarece acestea adaugă mișcare, subliniind straturile tunsoare lungă.

Păr deschis castaniu auriu deschis

Păr deschis castaniu auriu deschisInstagram @headspotfalt

Un păr castaniu auriu deschis la culoare are o nuanță mai profundă și este plin de eleganță. Plinătatea unei coame lungi plus valurile moi la capetele părului vor funcționa ca un vis cu această nuanță.

Păr brun-auriu foarte deschis

Păr brun-auriu foarte deschisInstagram @hairartbyyvonne

Îți iubesc încuietorile lungi? Mai bine le oferiți o renovare, astfel încât să poată străluci cel mai puternic. Scoateți un păr maro auriu foarte deschis, deoarece se potrivește cu atmosfera dvs. elegantă. Undele voluminoase și textura îmbunătățesc lucrurile, așa că le încorporează.

Păr brun deschis de cupru auriu

Păr brun deschis de cupru auriuInstagram @brittneywinklerhair

Dacă doriți o schimbare subtilă, încercați un păr castaniu deschis de auriu. Dungile mai ușoare oferă o strălucire naturală încuietorilor tale lungi și ondulate pe care le vei iubi.

Balayage maro auriu deschis

balayage păr deschis la culoare maro auriuInstagram @sarahnicholehair

Un balayage maro auriu deschis oferă un rezultat superb pentru a adăuga mai multă dimensiune părului tău. Potrivește-l cu un cotlet de lungime medie și valuri pentru o transformare finală a părului.

Maro auriu deschis cu puncte de atracție blondă

păr brun deschis, deschis, cu accente blondeInstagram @ katemontani.hair

Maro auriu deschis, cu accente blond, complimentează tonurile de piele corecte. Acesta luminează trăsăturile feței și, de asemenea, adaugă caracter la încuietori ondulate și lungi.

Repere maro auriu deschis pe părul negru

Repere maro auriu deschis pe părul negruInstagram @beautydufva

Dacă doriți mai multă dimensiune în părul dvs. întunecat, luați în considerare adăugarea de lumini maro auriu deschis. Așa a făcut Tanja Dufva din Helsinki, FI pentru clientul lor. „Am vrut să ne apropiem de culorile pământului. A fost aleasă tehnica Balayage pentru că am vrut să păstrăm o culoare închisă în jurul feței pentru a-i încadra trăsăturile frumoase ale feței. Culoarea caldă din părțile de balayage conferă această căldură, astfel încât pielea nu arată atât de palidă ”, spune Dufva.

Un alt beneficiu al acestei creații uimitoare de culoare? Mai mult volum. Dufva spune: „dacă doriți mai mult volum pentru părul dvs., tehnica culorii balayage vă poate oferi o dimensiune diferită, astfel încât părul să pară mai plin”.

Maro auriu deschis pe părul întunecat

Maro auriu deschis pe părul întunecatInstagram @alissathesauce

Uitați de tresele plictisitoare, deoarece trendul sărutat de soare este aici! Cu valuri moi, dungile de maro auriu deschis pe părul întunecat vor fi mai intensificate. Păstrați lungimea părului chiar deasupra pieptului pentru a explora diferite stiluri.

Coafura Alissa Grossi din Newport Beach, CA a creat această culoare uimitoare. „Lucrul meu preferat la acest aspect este cu siguranță dimensiunea. Îmi place să creez profunzime în munca mea, astfel încât lumina să se reflecte diferit pe păr ”, spune Grossi.

Luând în considerare păstrarea unora dintre rădăcinile dvs. pentru a crea un efect de rădăcină de umbră. Potrivit lui Grossi, „adâncimea de la rădăcină permite părului natural să crească ușor, ceea ce păstrează această tăiere și o culoare de întreținere redusă”.

Maro auriu deschis pe părul brun închis

Maro auriu deschis pe părul brun închisInstagram @hair_by_ada_

O culoare de bază maro ciocolată medie asociată cu un balayage blond miere creează o nuanță uimitoare de maro auriu deschis. Este creatorul, maestrul colorist Mirsada Kuci din Ridgewood, NY, spune că această culoare arată minunat pe aproape orice culoare de bază a părului. Cu toate acestea, consultați mai întâi coloristul. Potrivit lui Kuci, „un lucru care rămâne dificil – mierea este caldă, deci trebuie să verificați dacă vă flatează tonul pielii.”