Cele mai tari 20 de idei de culoare inversă pentru părul Ombre pentru 2021

Un ombre invers este o tehnică de colorare a părului care prezintă un ton mai deschis pe partea de sus transformându-se treptat într-unul mai întunecat spre capete. Cu combinațiile nesfârșite de nuanțe din care puteți alege, este o modalitate minunată și captivantă de a lovi lucrurile cu o crestătură pentru noua dvs. culoare de păr!

Datorită versatilității sale, puteți personaliza nuanțele în funcție de nuanța pielii, deci este esențial să consultați coloristul părului despre culorile care vă pot completa tenul. Un alt lucru de care trebuie să fii recunoscător este faptul că omurile inversate funcționează bine pe toate tipurile de păr – drept, subțire, ondulat sau creț.

Artist de păr Kay L. Townsend arată cât de moale și de tranzițional este un ombre invers cu creațiile ei uimitoare de păr folosind palete de culori frumoase! Acestea sunt principalele motive pentru care este unică și pe lângă coafurile obligatorii de la concepție.

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste fotografii populare cu ombre inversate anul acesta!

Blondă la Red Ombre

Blondă la Red OmbreInstagram @hairstylist_julialind

Parul de vopsea cu vopsea dip pare a fi tendința ascendentă în zilele noastre. Ce modalitate de a încerca decât niște vârfuri de piersici pe păr ușor colorat, nu crezi?

Blondă la Auburn Ombre

Blond până la castaniu ombreInstagram @emily_paints_hair

Luați în considerare o nuanță care întoarce capul, cum ar fi ombre blond-brun, unde jumătatea inferioară se transformă într-un roșu intens. Perfect pentru evenimente speciale precum Halloween și Ziua Îndrăgostiților. Chiar dacă culoarea începe să se estompeze, această nuanță va părea totuși măgulitoare și fără sudură.

Pastel Lavender Reverse Ombre

Ombre inversă pastel lavandăInstagram @ ame.kirkpatrick

O ombre inversă pastel lavandă este excelentă pentru femeile care doresc să experimenteze cu culori distractive și să arate la modă. Pentru a menține această culoare, utilizați un șampon și un balsam color-safe, cum ar fi Davines Minu, pentru a minimiza deteriorarea părului și pentru a păstra culoarea părului..

Cool Platinum Blonde to Silver Reverse Ombre

Cool Platinum Blonde to Silver Reverse OmbreInstagram @lively_looks

Mergeți până la capăt cu o nuanță mai deschisă și o treabă frumoasă de înălbire pentru a obține acest superb păr blond platinat până la argintiu. Oricât de dăunător ar fi, acest ombre invers va ajuta la creșterea sănătoasă.

Păr de culoare Burgundia până la Caramel Ombre

Păr de culoare Burgundia până la Caramel OmbreInstagram @mikemihay

O mahon ars sau o nuanță de burgundă închisă la un caramel mai deschis face un ombră sărac când este decorat cu o mulțime de straturi!

Caramel Blonde to Chocolate Brown Reverse Ombre

Caramel Blonde to Chocolate Brown Reverse OmbreInstagram @honeybeehair_mandy

Blond caramel și ombre maro ciocolată – o pereche de culori atât de rea! Această lucrare de colorat este nebună!

Roșu închis la cupru Ombre

Roșu închis la cupru OmbreInstagram @stylebarclt

Obțineți acele păruri stacojii ușoare care se strecoară cu acest minunat stil subtil de balayage ombre invers.

Violet închis până la violet deschis Ombre pe Pixie Cut

Ombre de la Violet închis la violet deschis pe Pixie CutInstagram @hairlust__

Ce ar putea face un pixie lung cu o tăietură mai extravagant decât acest efect violet ombre invers? Având două tonuri de violet ca culoare, presupun!

Păr brun-negru Ombre

Păr brun-negru OmbreInstagram @hairby_meggray

Înapoi la jet black? Ombra potrivită pentru părul tău lung poate fi o culoare neobișnuită, dar cu un balayage adecvat, va deveni atât de fumat ca acesta.

Red to Black Reverse Ombre

Umbră inversă de la roșu la negruInstagram @ marmbrister7

Postați-vă cu părul întunecat, cum ar fi acest amestec de ombre roșu Phoenix pe șenile de abanos.

Brun deschis până la brun închis Ombre

Umbra inversă de la maro deschis la maro închisInstagram @misscharlottehair

Un ombre invers maro deschis până la întuneric va crea cu siguranță o întorsătură neobișnuită pe o culoare foarte naturală!

Ombre de la Gri la Negru

De la Gri la NegruInstagram @ssscoundrel

Această tendință inversă a părului a fost creată de stilistul Alaina Walker din Denton, TX.

Dacă vă gândiți la acest aspect, Walker spune să vă uitați într-un șampon violet pentru a menține părul frumos și argintiu! „Barcelona by Pulp Riot este unul dintre șampoanele mele violete preferate de folosit”, notează ea.

„De asemenea, aș recomanda cu siguranță utilizarea apei reci pentru șamponare și clătire din două motive. Negrul este o culoare semipermanentă peste blonda pre-ridicată, deci acest lucru se va estompa după fiecare șampon. Apa rece va contribui la minimizarea oricărei culori care pătrunde în restul părului ”, adaugă ea.

Albastru pentru Brunette Ombre

Albastru pentru Brunette OmbreInstagram @rycnyc_hair

Dacă nu sunteți în căutarea unui aspect mai androgin, optați pentru un păr scurt albastru până brunet. Stilistul Russell Cordeiro din New York este în spatele acestei tăieturi și culori.

El spune: „asigurați-vă că aveți personalitatea pentru aceasta sau sunteți dispus să ieșiți din propria cutie. O consultare foarte amănunțită este o necesitate. Cum te vei stiliza? Cât timp sunteți dispus să vă dedicați zilnic? Dacă mergi de la lung la scurt, vrei toată atenția? ”

Cenușă blondă rădăcini la Grey Balayage

Cenușă blondă rădăcini la Grey BalayageInstagram @hairbywhos_joni

Acesta este un ombre invers, în tonuri subliniate. A fost creat de stilistul și coloristul Joni Davenport din Portland, OR.

Ea explică, „deoarece s-au folosit culori semipermanente, trebuie să fie reîmprospătate la fiecare 6-8 săptămâni. Recomand întotdeauna un șampon de depozitare gri-argintiu pentru a menține culoarea proaspătă între întâlniri. Păstrați aceste unelte fierbinți la foc mic și folosiți întotdeauna un agent de protecție împotriva căldurii pentru a evita estomparea. ”

Pink Reverse Ombre

Pink Reverse OmbreInstagram @miriahxxhair_

Această ombre inversă multi-nuanță roz a fost creată de stilistul Mariah Degraffenried din St. Louis, MO. Clientul ei își dorea o culoare care să arate luminozitatea și strălucirea unui personaj anime.

„Am ales un roz mai deschis la rădăcini pentru a prezenta lumina care i-a lovit baza și apoi a topit-o într-un roz mai închis, dar neon strălucitor”, explică ea..

Degraffenried vrea să înțelegeți că unele culori necesită timp pentru realizare. „Procesul poate fi lung, dar merită să le salvați integritatea părului. Pentru a menține culoarea, cumpărați șampoane colorate și fără sulfat. Este mai bine să folosiți produse de ultimă generație pentru a atinge longevitatea cu culoarea. Desigur, folosiți balsamuri de culoare personalizate! ”

Blond la Purple Ombre

Blond la Purple OmbreInstagram @hairbynivein

Această ombre blondă până la violet a fost creată de stilistul Nivein din Kitchener, ON.

„Procesul pentru acest aspect a fost foarte simplu”, explică ea. „Mi-am folosit tehnica de 100 de folii, lol! (Pentru că a fost nevoie, literalmente, de 100 de folii) pentru ao ușura. Practic, era vorba de felii subțiri de foiling. Apoi ne-am flexibilizat (este un tratament cu fibre pentru a menține integritatea părului după luminare). “

Ea continuă, „se adaugă punctele culminante pentru a da o dimensiune suplimentară părului. Apoi a învărât părul, a secționat părul începând din spate, apoi, folosind tehnica mea ombre, a aplicat culoarea mov. ”

Nivein nu recomandă acest ombre dacă sunteți o mașină de spălat în fiecare zi. „Doar pentru că nu veți obține longevitatea acestei culori de păr. De asemenea, rețineți că aceste culori pătează (nu permanent) dușuri, fețe de pernă etc. ”

Pentru ca culoarea să se păteze, părul trebuie prealuminat. Porozitatea părului joacă un factor imens. De obicei, aceste culori nu sunt pre-formate fără consultarea adecvată. Înțelegerea întreținerii și așteptările sunt foarte importante atunci când lucrați cu culori de modă.

Umbra de blond căpșună la roșu

Umbra de blond căpșună la roșuInstagram @becky_james_curtis

Această nuanță este un ombré invers roșu foc. A fost creat de coafura Rebecca Curtis.

În formulă, Curtis a adăugat câteva picături de pigmenți pur Goldwell roșu, care amplifică vibrația și strălucirea culorii părului..

„Roșu se estompează destul de repede, deci pentru a vă asigura că rămâne vibrant mai mult timp, trebuie să clătiți cu apă mai rece”, notează ea. „Apa caldă deschide cuticula firului de păr, determinând molecula roșie să iasă mai repede, apa rece menține cuticula închisă. ”

Femeile care au părul mai deschis în mod natural nu vor trebui să lumineze părul mai întâi, puteți depune roșu. Femeile care sunt mai întunecate în mod natural sau au o culoare mai închisă anterior pe păr ar trebui să se lumineze mai întâi, apoi să depună roșul.

Blond deschis până la întuneric

Blond deschis până la întunericInstagram @ashleykcromer

O ombră inversă poate fi una dintre cele mai dificile culori de făcut, deoarece uneori poate fi greu să imagini întunecarea capetelor părului blond. Cu toate acestea, artistul de păr Ashley Cromer din Corbin, KY, l-a pus pe acesta.

„Selecția culorilor a fost cea mai importantă parte a acestei culori”, notează ea. „Nu numai tehnica pe care o folosiți, ci și tonurile pe care le alegeți vor face acest lucru să arate perfect. Am vrut ca blonda să fie completată de culorile închise, să nu fie preluate. Așa că am ales o blondă goală, mai moale, de culoare Mydentity, care să se topească în capetele ei de ciocolată cu lapte. ”

Când luați în considerare acest aspect, Cromer dorește să vă amintiți că aceste scopuri nu vor mai fi niciodată blonde, „așa că fiți pregătiți să le întrerupeți când v-ați săturat de acest aspect”.

Culoare roșu până la maro Ombre pe părul scurt

Culoare roșu până la maro Ombre pe părul scurtInstagram @givethemhairbykristi

Există o simplitate la acest tuns scurt și ombre roșu-maro. A fost creat de stilistul principal Kristi Richards din Grand Rapids, MI.

„Fii pregătit să-ți vizitezi stilistul la fiecare 4 până la 6 săptămâni”, spune Richards. „Părul scurt vă va economisi timp cu stilul zilnic, dar va necesita ceva mai multă întreținere pentru a păstra totul tăiat și a arăta lustruit.”

Blond alb-platinat la Bob maro

Blond alb-platinat la Bob maroInstagram @celyscissors

Acest blond alb-platinat până la maro ombre bob este revoluționar! Este chiar mai bine pentru femeile cu părul subțire, datorită atracției mai grele a ombre-ului invers cu bucle semi-strânse.