Cele mai bune 40 de moduri de a obține părul brun-închis cu puncte de atracție

Părul maro închis cu accente este o modalitate excelentă de a adăuga la mod accesibil și la modă culoare părului tău. Deși o culoare brunetă întunecată are o tonă de adâncime pe cont propriu, adăugarea unei pete de culoare cu evidențieri subtile sau chiar îndrăznețe vă poate transforma părul brunet unidimensional într-o capodoperă multidimensională. Și cea mai bună parte? Puteți evidenția părul brun, fără înălbitor!

Înainte de următoarea întâlnire pentru culoarea părului, consultați aceste fotografii fabuloase cu părul brun închis, cu idei evidențiate!

Repere maro deschis

Repere maro deschisInstagram @joshua_sajtar

Evidențierile maro calde pot adăuga un aspect tânăr atunci când sunt vopsite pe păr ondulat maro închis. Contrastul magnific de lumini subtile de culoare maro deschis și bază de culoare închisă vă poate transforma instantaneu întregul aspect fără a vă schimba prea mult culoarea.

Puncte de atracție ale brunului închis până la blond cenușiu

Culori ombre de culoare maro închis până la blond cenușiuInstagram @hair_one_tom

Evidențierea ombrei de culoare maro închis până la blond cenușiu funcționează cel mai bine la femeile care au o bază naturală întunecată. Evidențierile ombre cenușă-blondă dau panglici moi de blond și dimensiune aspectului general. Pentru a obține această culoare, cereți coloristului dvs. o nuanță blondă deschisă cenușie pe baza dvs. întunecată.

Maro întunecat de mahon cu puncte de atracție

Maro mahon închis cu accenteInstagram @heatherrosegold

Maro-mahon închis, cu accente, creează un sunet subtil de căldură împotriva bazei întunecate. Ar funcționa cel mai bine la femeile care doresc o nuanță de păr cu întreținere redusă. Pentru a obține această culoare, adresați-vă coloristului câteva puncte esențiale de pe pantalonii dvs. de culoare maro închis mahon.

Repere Auburn pentru încuietori maro închis

Evidențiază Auburn pentru încuietori maro închisInstagram @haley_beauty

Evidențierile roșii pentru încuietori maro închis funcționează cel mai bine la femeile cu șenile maro închis natural. Evidențierile roșii dau o dimensiune caldă bazei maro închis. Pentru a obține această culoare, adresați-vă coloristului pentru evidențieri roșii împotriva părului dvs. brun închis.

Repere de ciocolată ușoară

Culori ușoare de ciocolatăInstagram @maishair__

Culorile ușoare de ciocolată arată cel mai bine la femeile cu o bază întunecată în mod natural, deoarece conferă contrast luminilor. Pentru a obține această culoare, întrebați coloristul dvs. pentru evidențieri subtile de ciocolată împotriva bazei dvs. întunecate.

Blonde închis Repere pe părul brunet

Blonde închise la culoare pe părul brunetInstagram @romeufelipe

Evidențierea blondului închis pe părul brunet poate fi spectaculoasă dacă tehnica este realizată corect. Pentru a crea un aspect amestecat, dar dramatic, puneți-le pe coafură să folieze câteva puncte de atracție mai aproape de rădăcină și în jurul feței și să folosești și câteva bucăți pe capete..

Repere sarutate de soare cu valuri de plaja

Repere sarutate de soare cu valuri de plajaInstagram @samanthag_hair

Adu vara cu tine oriunde te duci cu aceste evidențe dulci și sărutate de soare pe părul brunet închis. Puneți o textură începând de la nivelul urechii lin până la capete pentru o dimensiune atrăgătoare, perfectă pentru brunetele întunecate care caută o nuanță bogată.

Aceste evidențieri călduroase ale brunetei flatează un ton al pielii bronzate și accentuează cel mai bine ochii căprui.

Repere Balayage maro închis

Repere Balayage maro închisCredit: Pinterest

Acest păr brunet adânc, cu accente de balayage, este perfect lustruit cu valuri moi. Rezultatul este într-adevăr perfecțiunea balayage! Mergeți pentru un păr atât de întunecat, cu accente, dacă aveți un ten mai deschis la culoare.

Puncte de atracție pentru față-cadru maro nuc

Puncte de atracție pentru față-cadru maro nucInstagram @hairbymelissapeiffer

Cu doar câteva piese balayaged maro închis, ai putea avea o schimbare adorabilă în look. Aceste evidențieri care încadrează fața pe încuietori maro închis adaugă un efect de strălucire fără a fi nevoie să vă tăiați părul pentru straturile tradiționale.

Repere de aur

Păr brun închis, cu accente auriiInstagram @lisasatornhair

Dacă sunteți genul căruia nu-i place să-și petreacă prea mult timp pe părul castaniu închis, aceste momente aurii cu o coafură fără efort plus tăierea până la umeri sunt perfecte pentru dvs.! Aceste evidențieri nu numai că conferă o nuanță mai deschisă rădăcinilor maro închis, dar adaugă și dimensiune și textură părului.

Repere de scorțișoară

Repere de scorțișoarăInstagram @pattylowehair

Parul dimensional superb poate fi obținut prin combinația perfectă de lumini calde și lumini slabe pe încuietori brunete întunecate. Acest balayage de păr castaniu deschis ridică într-adevăr baza de ciocolată neagră și îi conferă adâncime.

Honey Blonde Repere

Honey Blonde RepereInstagram @ manes.by.morgan

Adăugați un pic de fler părului brunet cu aceste accente de miere care conferă un contrast și o strălucire uimitoare părului dvs. întunecat.

Acest păr de culoare brun închis, cu culori evidențiate, este o idee a stilistului Morgan Rogers din Seattle. Arată natural și va avea un decolorare naturală.

„Culoarea se estompează într-o blondă bogată cu unt. Dacă aveți timp să păstrați această tăietură și culoare, atunci este, de asemenea, un aspect distractiv să vă schimbați la fiecare 6-10 săptămâni “, explică Rogers.

Repere de ciocolată neagră

Repere de ciocolată neagrăInstagram @ monica.tanglesofevans

Aceste accente de ciocolată neagră pe părul brun închis conferă un astfel de contrast culorii părului de bază. Creată de stilista din Georgia, Monica Fairall, există tonuri mai deschise, care pot accentua trăsăturile feței!

Fairall notează: „Punctele culminante sunt ușor amestecate cu părul întunecat, astfel încât să crească ușor. Nu necesită multă întreținere. “

Păr castaniu închis cu evidențieri roșii vii

Păr castaniu închis cu evidențieri roșii viiInstagram @nikkipophair

Aceste evidențieri roșii vii pentru părul brun închis au fost create folosind o evidențiere din folie și balayage. „Părul care a fost lăsat afară din folie pentru a da cu adevărat acelor capete vibranță, descrie stilistul Nikki Popkow de la Sherman Oaks, CA.

„Cu evidențieri vibrante, este întotdeauna important să aveți în vedere îngrijirea la domiciliu. Aceste culori se estompează, iar unele se estompează rapid! Dacă utilizați un șampon fără sulfat, cum ar fi Redken’s Color Extend Magnetics, veți observa că culoarea dvs. va avea mai multă viață, deoarece pH-ul său este echilibrat pentru a nu dăuna direct culorii “, adaugă ea.

Repere Rose Brown

Repere Rose BrownInstagram @amhrytsak

A avea părul brun închis, cu accente, este o modalitate excelentă de a lucra cu evidențieri vechi, menținând în același timp integritatea părului. Stilistul Amanda Routly of Calagary își propunea acest maro bogat, dimensional, în tonuri de trandafir.

Pentru a menține nuanța maro-roșiatică, Routly sugerează să vizitați salonul la fiecare 5-6 săptămâni pentru o retușare și glazură pentru lungimi.

Repere de șampanie pe Brown Brown

Repere de șampanie pe Brown BrownInstagram @ hair.by.ebonyeliza

Aceste puncte de șampanie pe părul scurt au o culoare cu întreținere redusă. Se pot amesteca chiar bine cu părul natural cenușiu.

Proiectate de coaforul Ebony Hammond din Australia, culorile sunt grozave, deoarece se completează reciproc, ambele fiind pe partea mai caldă. Culoarea de bază oferă o adâncime plăcută, iar foliile creează suficientă luminozitate pe tot parcursul, fără a copleși baza.

„Această culoare a părului este asociată cu o tăietură care este ușor concavă, cu textură grea în straturi, pentru a crea un aspect dezordonat”, explică Hammond..

Repere din aur roz

Repere din aur rozInstagram @beautybybrandz

Adăugarea de reflexe din aur roz la părul brun închis creează un aspect dimensional perfect pentru toamnă.

Brandie Rivas, un stilist din Florida, spune: „Dacă aveți părul lung creț sau extrem de gros, vă gândiți să faceți un fier uscat și plat, deoarece vremea rece de toamnă nu l-ar face să crească, așa cum va face vremea mai caldă”.

Repere castane

Evidențiază castanii pentru părul brun închisInstagram @karllkyl

Aceste evidențieri de castan ajută femeile cu părul negru în mod natural să obțină un aspect de întreținere redusă. Vă puteți lăsa rădăcinile ca culoarea naturală a părului, deoarece acest amestec de tonuri calde și reci evidențiate creează mai multă dimensiune și mișcare!

Stilistul Karl din Singapore recomandă o tehnică de balayage cu bricheta Loreal Professional Blond Studio Multi Techniques pentru ridicare și Loreal Professional DIA Richesse 5,13 (diluându-l cu clar) pentru a obține acest aspect! „În timpul procesului de colorare, recomand, de asemenea, să legați inteligent pentru a minimiza orice deteriorare a părului”, notează el.

Puncte de atracție Ombre Pink Bright

Umbre roz strălucitoare pentru părul brun închisInstagram @ heatherharroun.hairstylist

Aceste evidențieri roz strălucitoare pe părul brun închis sunt o culoare purtabilă drăguță și îndrăzneață. Este o culoare distractivă care se amestecă ușor cu o nuanță naturală de maro închis. Rozul este o culoare foarte modernă a părului chiar acum și având mai multe tonuri în păr oferă un aspect frumos la apus!

Potrivit stilistului canadian Heather Harroun, a avea produsele potrivite este imens atunci când vine vorba de menținerea culorilor de modă. Ea spune: „Recomand un șampon și un balsam delicat fără sulfat, precum Pureology Hydrate și Redken Color Extend Magnetics. Încercați să vă spălați părul cât mai puțin posibil și, atunci când faceți acest lucru, spălați-l în apă rece, pentru a nu se estompa mult ”.

Blonde cenușă Repere

Blonde cenușă RepereInstagram @ erica.merakibeauty

Acestea sunt reflecții blond cenușiu pe părul maro ciocolată neagră, care nu sunt reflecțiile dvs. tradiționale din folie, dar, în schimb, sunt echilibrate pentru a arăta soarele. Coafura Ashley Moehring din Mason City, IL a creat această nuanță frumoasă.

Moehring recomandă femeilor cărora nu le place să se întrețină strălucirile tradiționale din folie, acest păr brun închis, cu accente blonde. „Tonurile calde tind să funcționeze cel mai bine la cei cu tonuri calde ale pielii sau la femeile a căror culoare naturală este de nivelul 4 sau mai închisă”, adaugă Moehring.

Repere Mocha pentru părul întunecat

Repere Mocha pentru părul întunecatInstagram @nataliecarmichael

Adăugarea de evidențieri mocha părului tău brunet închis este o modalitate excelentă de a avea aspectul „M-am trezit așa”. Stilistul Natalie Carmichael din Chico, CA ne demonstrează de ce cu această culoare specială a părului.

„Vă recomand să folosiți un spray de textură uscată sau spray-uri de ceară precum Unite Texturiza sau Sexy Hair Play Dirty. Aceste tipuri de produse sunt o necesitate pentru a crea un aspect texturat, fără efort, care are doar un stil jucăuș, fără a arăta dezordonat “, notează Carmichael.

Repere din cupru

Repere de cupru pentru părul brun închisInstagram @ louisesb123

Dacă doriți un păr casual și cu aspect texturat, încercați să adăugați lumini de cupru. „Creează acest stil fără efort, dar descurcat”, spune stilista Louise a Angliei.

Louise declară: „Pentru a menține cele mai importante momente, recomand șamponul Biolage Color Last”.

Tonurile de cupru și culoarea bogată în mocha completează ochii maro închis, alun sau verde, precum și un ton cald al pielii, care are tonuri galbene și aurii.

Puncte de atracție blondă sărutat de soare

Repere Blondă Sărutată de SoareInstagram @ ashleycre8salon

Adăugarea de reflecții blond sărutat pe soare pe părul brun-închis este cel mai bine realizată cu tehnica balayage, spre deosebire de foilyage.

Artistul de păr din Florida, Ashley Meyer, nu recomandă aceste nuanțe de maro și blond pentru femeile care în prezent își moară părul.

Caramel Miere Repere

Evidențiază miere de caramel pentru părul brun închisInstagram @hairbytran

Evidențierea mierei de caramel pe părul brunet închis are o întreținere redusă. Potrivit specialistului în culori Tran Nguyen din New York, nu trebuie să intri des pentru că nu există o linie de demarcație pe măsură ce crește. Balayage caramel și miere sunt pentru tipul de femeie care nu vrea să vină la fiecare șase săptămâni.

„Vă recomand să utilizați șampon și balsam pentru piatră prețioasă R + Co. Nu conține sulfat, ceea ce ajută la menținerea culorii și nu dezbracă culoarea părului sau devine întunecat. După șamponare, recomand R + Co High Dive pentru umezeală și puțin din gelul flexibil R + Co pentru motociclete în jurul liniei părului pentru a ajuta la netezirea buclelor naturale în timpul bolii “, sugerează Nguyen.

Puncte de atracție Ash Brown

Evidențiază maro cenușiu pentru părul brun închisInstagram @gogetpretty

Dacă doriți un ombre maro moale, atunci luați în considerare adăugarea de evidențieri maro cenușă la încuietori.

„Culoarea în sine trece ușor de la un maro bogat la săruturi ale unei blonde aurii închise. O umbră poate fi foarte drastică în gradarea culorii sale de la întuneric la lumină sau de la lumină la întuneric, în timp ce o umbră este doar câteva nuanțe mai deschise de la cea mai profundă nuanță ”, afirmă stilistul Tammi S. Ramirez din Tempe, AZ.

Ramirez sugerează cu tărie un tratament de luciu din linia Redken’s Shades EQ Gloss la șase până la opt săptămâni după aplicarea culorii, pentru a menține culoarea proaspătă. Ea adaugă: „Cu proteine ​​de orez și uleiuri de rodie, conferă părului tonuri de strălucire, păstrând în același timp tonul și puterea minunate din păr.”

Repere calde Bronde

Evidențieri brune calde pe părul castaniuInstagram @ jacki.liftedsalon

Acest păr bogat de maro ciocolată, cu accente calde de culoare brună, a fost realizat cu tehnica balayage de către stilistul Jacki Spellman din California.

„Nu este o culoare cu întreținere ridicată, deoarece contrastul este la mijloc și la capete, amestecându-se ușor cu culoarea de bază”, spune Spellman.

Acest aspect este minunat pentru brunetele cu tonuri calde ale pielii. Subtonurile galbene din piele ajută la îndepărtarea bogatelor nuanțe aurii din păr. Dacă aveți un ton de piele mai rece (cu tonuri roz), alegeți tonuri de cenușă bej sau mai reci.

Blond nisipos moale Repere

Blond nisipos moale RepereInstagram @ tr1zzz

Aceste evidențieri blond nisipos pe părul brun închis, de către stilistul din Massachusetts Jordan Truong, au fost realizate folosind tehnica balayage ombre. Această tehnică va lăsa o creștere naturală moale, spre deosebire de rădăcină.

„Aceste aspecte esențiale sunt minunate pentru femeile cu stiluri de viață foarte ocupate. Culoarea este vopsită din rădăcină, prin urmare, orice culoare aleasă nu se va ciocni cu pielea “, afirmă Truong.

Repere lucioase din mahon

Repere lucioase din mahonInstagram @jasmineonajourney

Puteți obține evidențieri de mahon într-o multitudine de moduri diferite pe parcursul mai multor sesiuni, pentru a-l menține proaspăt și la buget.

Stilistul Jasmine Nicole Miller din Dayton, OH spune: „Pentru a menține acest aspect, este obligatoriu să obțineți produse sigure pentru culori. Orice culoare bogată se va estompa fără produse adecvate pentru a lua acasă. Toate culorile, cu excepția griului și blondului, au roșu, ceea ce înseamnă că se vor estompa rapid și veți pierde valoarea tonală bogată a părului “, notează Miller.

Repere roz înrădăcinate

Repere roz înrădăcinateInstagram @ashleyjoaldoeshair

Aceste evidențieri roz pe părul roșu închis sunt o modalitate excelentă de a vă pregăti pentru vară fără să vă faceți tot capul. Pentru aceste puncte culminante, stilista Ashley Joal Hambly din Las Vegas sugerează că va trebui să luminați părul în prealabil.

Acest lucru este cel mai potrivit pentru femeile cărora nu le deranjează părul de trei sau patru zile (un șampon uscat uimitor va fi cel mai bun prieten al tău!) Deoarece culoarea va rezista mai mult cu atât mai puțin îl vei spăla.

Hambly explică: „Dacă petreceți mult timp la soare, este mai probabil să se estompeze și culoarea. Vă sugerez să purtați o pălărie dacă intenționați să stați la soare pentru o vreme. ”

Repere Mocha pe părul de lungime medie

Repere Mocha pe părul de lungime medieInstagram @dashu_lovehair

Dacă sunteți o brunetă închisă la culoare, atunci adăugarea de evidențieri mocha este o opțiune excelentă, deoarece „această culoare va apărea amestecată mult timp”, spune coafurul rus Dashu.

Repere de căpșuni roz

reflexe de căpșuni rozInstagram @hairbymalisaweaver

Obținerea unor evidențieri roz de căpșuni pentru părul brun închis este o tranziție excelentă atunci când te plictisești cu evidențierile tale blonde. Este bogat și la modă, dar poate fi totuși adecvat pentru birou. Stilistul Malisa Weaver din Ohio spune că atunci când se estompează, se va transforma într-un pastel frumos.

Weaver afirmă: „Recomand un șampon fără sulfat. Preferatul meu este șamponul și balsamul Lanza Healing Color Care. Are plante botanice care împiedică culoarea să se estompeze și oferă o moliciune și strălucire incredibile. Utilizați un tratament de condiționare profundă de una până la două ori pe lună, în special pe părul pre-luminat. ”

Repere subtile pentru parul castaniu inchis

Repere subtile pentru parul castaniu inchisInstagram @efectul de durere

Dacă doriți un aspect simplu și elegant, mergeți pentru evidențieri subtile pe părul dvs. brun închis.

Stilistul Abby Grieve din Corona, CA explică că „este perfect pentru femeile ușoare care nu trebuie să fie strălucitoare, vor doar o schimbare suficient de mică pentru a se simți frumoase! Este foarte natural și ușor de gestionat și, spre deosebire de blondele foarte drastice, acest tip de culoare este destul de ușor de trecut. ”

Caramel moale Repere

evidențiază caramel moaleInstagram @hairbylucke

O combinație de accente moi de caramel și o bază maro închis este o tendință populară a părului. Arată elegant și dimensional, mai ales cu valurile de plajă. Culoarea funcționează și pe orice lungime și tip de păr!

Repere dimensionale din bronz

Aspecte dimensionale din bronz pentru părul brun închisInstagram @hairbyamybee

Aceste lumini organice din bronz permit femeilor cu păr brun închis să obțină o strălucire frumoasă, fără întreținerea luminilor tradiționale care încep de la nivelul scalpului. Stilistul Amy Baugh de la Fruita, CO sugerează adăugarea unor modele „v” adânci pentru a crea o tonă de dimensiune pe tot părul.

Pentru a menține acest aspect, Baugh recomandă șamponul și balsamul Pureology Hydrate. Apoi adaugă: „Vă recomand, de asemenea, să folosiți un șampon violet o dată pe săptămână pentru a combate tonurile bronzate, precum și Olaplex # 3 pentru a menține părul sănătos și puternic între serviciile chimice.”

Repere subtile Caramel Brown

Repere subtile maro caramelInstagram @renauxcarterhair

Nu poți să greșești cu un bob clasic și câteva reflexe maro caramel pe părul brun închis.

Pentru a crea și menține părul brun-închis scurt, cu accente, stilistul din Michigan, Renaux Carter, recomandă utilizarea Oribe Straight Away Smoothing Blowout Cream. „Acesta este noul meu produs preferat pentru părul mediu până la grosier! Sigilează cuticulele părului, lăsând un finisaj elegant și frumos. De asemenea, reduce timpul de uscare ”, menționează Carter.

Cupru bogat & Repere violete

Cupru bogat & amp; Repere violeteInstagram @beautybynickigazlay

Aceste lumini de aramă și violet pe părul brun stratificat au fost create de specialistul în culori Nicki Gazlay din Texas.

Ea explică: „Zona rădăcinii este mai naturală, iar panglicile îndrăznețe de culoare atrag atenția ochiului. Subtonurile violete bogate, cu evidențierea dramatică a cuprului, creează un combo dinamic. ”

Plaje de Aur Repere

Plaje de Aur RepereInstagram @carliesoule_pmtsgl

Adăugarea de elemente de reflexie aurii balayage va arăta într-adevăr culoarea dimensiunii. Un exemplu excelent al acestei idei de păr este făcut de stilistul Carlie Soule din Port Huron, MI.

„Este o culoare și un stil minunat pentru femeile care caută un aspect cu întreținere redusă. Valurile de plajă adăugate sunt minunate pentru femeile care caută un stil rapid, care poate dura de la zi la noapte ”, aprobă Soule.

Soule adaugă: „Cea mai bună parte a balayajului pictat manual este că este amestecată în partea de sus, ceea ce îi permite să crească frumos și extinde timpul dintre vizitele la salon. Combinația celor două este dinamită. ”

Repere dimensionale gri

Repere dimensionale griInstagram @koryclark_artistry

Aceste evidențieri cenușii dimensionale se topesc perfect de la întuneric la lumină. Este o culoare uimitoare a părului realizată de un stilist Kory Clark din Brookfield, WI.

„Recomand fie un șampon violet, fie argintiu, pentru a păstra culoarea argintie să nu se estompeze cât mai mult posibil”, menționează Clark.

Ea adaugă: „Această culoare va avea ceva mai multă întreținere dacă doriți să o păstrați argintie. Vizitați-vă salonul pentru un luciu o dată pe lună. ”

Repere de argint fumuriu

Aspecte argintii fumuriiInstagram @kittycooboo

Dacă doriți luminozități argintii care să iasă de părul dvs. brun închis, atunci aceasta este nuanța pentru dvs..

KC Benson, un coafor din San Jose, CA, spune: „Este posibil să aveți nevoie de un brichetă pentru a vă atinge nivelul dorit, dar și pentru sănătatea părului.”

Repere mai ușoare pentru brunetele cu părul lung

Repere mai ușoare pentru brunetele cu părul lungInstagram @_douglasjack

Acesta este un aspect boem, fluturat pe plajă, cu o culoare naturală și subtilă, alcătuită din evidențieri mai ușoare pentru babilini care încadrează fața. Este proiectat de specialistul în culori Douglas Jack din Beverly Hills, CA.

„Folosiți un șampon și un balsam fără sulfat și parabeni. Recomand OI de Davines. Acest brand este foarte hidratant și vă va menține părul sănătos, protejându-vă în același timp culoarea ”, comentează Jack.

Jack adaugă: „Recomand acest tip de evidențiere pentru majoritatea tipurilor de păr – de la gros la subțire și cret la drept. Funcționează cu multe texturi diferite, ceea ce este minunat. Este foarte subtil, dar poate fi personalizat pentru femeile cărora le place un pic mai mult sau mai puțin un pop. ”

Consultarea este esențială pentru a vă asigura că toată lumea este pe aceeași pagină și veți obține cele mai bune rezultate pentru o culoare de păr brun închis, cu accente!