Cele mai bune 18 moduri de a obține cele mai importante momente ale blondului deschis acum

Evidențierea blondului deschis este o tehnică de colorare a părului care adaugă dungi de nuanțe luminoase și deschise unei culori de bază mai închise. Este o alegere perfectă dacă vrei să fii blondă, dar nu vrei să intri cu totul.

Este nuanța ideală pentru femeile care doresc o culoare plină de contrast. Evidențierile vin sub diferite forme – un balayage, un ombre sau evidențieri complete sau parțiale. Calea ta către blondă ar trebui să depindă de stilul tău și de nivelul de angajament.

Specialist în blondă și balayage Stefan Riccardi spune: „Înțelegeți că a deveni blond deschis este un angajament și va necesita vizite regulate la salon pentru a menține.”

Deveni blond deschis necesită, de obicei, pre-ridicarea părului cu înălbitor. Din acest proces, părul va deveni mai poros, deci este esențial să folosiți regulat acasă o formă de construcție de legături pentru a ajuta la reconstrucția cuticulei. Riccardi recomandă linia de produse pentru păr Olaplex pentru acest proces.

Întrebați-vă stilistul dacă părul dvs. este suficient de sănătos pentru a face față procesului de a fi mai ușor și întrebați ce nuanță de blond ar fi cea mai potrivită pentru profilul dvs. facial.

Înainte de următoarea întâlnire de colorare a părului, consultați aceste fotografii cu cele mai bune idei pentru evidențierea blondului deschis.

Blond deschis de miere

blond miere cu lumini blond deschisInstagram @kacilleshi

Doriți un aspect tânăr și dimensional? Dacă da, balayage și valurile sunt calea de urmat. Acest păr blond miere vă va oferi firelor lungi nuanțe mai reci pentru o atmosferă proaspătă.

Părul blond murdar cu puncte de atracție

păr blond murdar, cu accente de blond deschisInstagram @hairbycourtneymg

Părul blond murdar, cu accente, are cantitatea potrivită de tonuri reci care scot în evidență strălucirea coamei tale lungi. Cu valuri moi adăugate la încuietori, dimensiunea subtilă apare.

Caramel și blond Repere pe părul castaniu deschis

Caramel și blond Repere pe părul castaniu deschisInstagram @paullinhonetto

Aceste accente caramel și blond pe părul brun deschis sunt o combinație de nuanțe. Ele formează o blondă dimensională fermecătoare, cu accente caramel, care funcționează bine cu valurile pe părul mai închis la culoare.

Locuri Auburn cu Highlights Blonde Light

păr castaniu cu reflexe blond deschisInstagram @amandagracejenkins

Vă puteți distra cu culorile dacă aveți o coafură lungă de protecție! Aceste locuri roșii cu lumini blond deschis sunt o declarație de modă. Nuanța blondă îți va înveseli cu siguranță fața.

Violet cu lumini de culoare blondă mai deschisă

Violet cu lumini de culoare blondă mai deschisăInstagram @vanitate_canibală

Oferiți-vă o viață lungă, fină, încorporând câteva culori vii. Luați în considerare culoarea violet cu lumini blond mai deschis pentru a aduce strălucire bazei dvs. întunecate. Balayage face întotdeauna o combinație excelentă cu valurile, așa că nu vă îndoiți de obținerea lor.

Maro deschis și blond deschis

păr castaniu deschis, cu reflexe blond foarte deschisInstagram @kevin_moshier

Obțineți părul blond cu aspect natural al viselor tale! Lăsați nuanțele de maro deschis și blond cu adevărat deschis să creeze o dimensiune frumoasă. Repere care sunt blond deschis vor adăuga adâncime părului altfel plictisitor.

Blond închis cu fripturi blond deschis

blond închis cu reflexe blond deschisInstagram @rebellion_blonde

Adăugați claritate încuietorilor dvs. blond închis pentru un stil dimensional! Veți aprecia modul în care punctele culminante adaugă bogăție părului. Simțiți-vă liber să oferiți corpului și mișcării lungi trese prin adăugarea de valuri de plajă.

Maro cu evidențieri blond foarte deschis

Maro cu evidențieri blond foarte deschisInstagram @hair_by_kendalll

O nuanță de maro cu accente de blond foarte deschis este exact ceea ce are nevoie părul tău de lungime medie. Este un balayage brunet cu piese care încadrează fața pentru doamnele cu tonuri de piele reci și calde.

Păr roșu cu elemente de culoare blond deschis

părul roșu cu accente blond deschisInstagram @ stylingshyla253

Tonificați-vă părul roșu cu accente accentuate de blond mai deschis și bucăți de bani pentru un finisaj mai moale. Și, cine nu iubește o tunsoare care păstrează umerii cu bucle moi?

Păr argintiu cu cele mai ușoare lumini blonde

Păr argintiu cu elemente de culoare blond deschisInstagram @kamhairandbody

Cu tonuri înghețate, argintii și o nuanță cremoasă, veți ajunge să obțineți o culoare plină de dimensiuni și adâncime. Părul argintiu cu cele mai ușoare lumini blond este o idee modernă de culoare a părului blond.

Maro Cenușiu deschis cu Blond Auriu deschis

maro cenușiu deschis cu reflexe blond auriu deschisInstagram @thelongislandbalayage

Maro cenușiu deschis, cu reflexe blond auriu deschis, este o declarație de modă. Balayage amestecă foarte bine nuanțele, funcționând ca magia pe părul lung și drept.

Maro deschis cu puncte de atracție blond deschis

Maro deschis cu puncte de atracție blond deschisInstagram @harverkstanthn

Fiecare transformare a părului este senzațională, iar aceasta nu face excepție. Alegeți o culoare a părului pentru a vă oferi un castaniu deschis, cu accente de blond deschis cenușiu! Nu veți avea nicio problemă să alegeți între purtarea directă sau cu valuri.

Blonde Highlights Ideal pentru părul negru

lumini blond deschis pe părul negruInstagram @jjuniorpro

Luați în considerare aceste elemente esențiale, care sunt ideale pentru părul negru. Culoarea ta întunecată naturală este încă intactă, deoarece nuanța blondă apare spre capete. Straturile cu pene pe o coamă lungă o fac potrivită indiferent de vârsta ta.

Blonde deschis cu Highlights

Blonde deschis cu HighlightsInstagram @ reneek.hair

Aceste lumini blond deschis, cu lumini slabe, oferă dimensiunea potrivită. Asortați culoarea cu o croială care trece peste umeri pentru a vă scoate valurile perfecte. Întrebați-vă stilistul dacă aspectele de pe părul blond deschis ar arăta cel mai bine și cu straturi.

Păr de platină cu blond deschis

Păr de platină cu puncte de atracție blond deschisInstagram @ rene.teresa

Iată părul de platină cu accente de culoare blond deschis pentru a-ți spori părul lung și creț. Iluzia dimensională pare dramatică cu fluxul vizibil al acestui punct de păr blond platinat.

Repere blonde pe părul brun închis

par brun inchis cu accente blond deschisInstagram @suetyrrellstylist

Păstrați-vă pletele lungi frumoase și luminoase! Incorporează valuri mari pe părul tău maro închis, evidențiat. Volumul și mișcarea acestuia vor sublinia dungile de blond deschis.

Păr castaniu cu elemente de culoare blondă mai deschisă

par castaniu cu accente blond deschisInstagram @tangled_moonchild

Părul castaniu, cu accente de blond deschis, este o opțiune de balayage la modă. Adâncimea și dimensiunea sunt evidente, în timp ce suma de bani este subtilă. Este modul perfect de a combina o atmosferă sărută de soare și valuri moi pe o croială de lungime medie.

Blond cupru deschis Repere pe părul întunecat

Blond cupru deschis Repere pe părul întunecatInstagram @juleshairtbay

Aceste lumini blond-aramiu deschis pe părul negru au fost create de coafura Jules Carlson din Thunder Bay, ON.

Ea explică: „Acest păr de pe modelul din imagine a fost realizat cu ușurință prin falsificarea unei lumini slabe de cupru pe tot capul plin, cu scopul de a amesteca vechile blonduri în părul ei întunecat. Am vrut să adăugăm dimensiune și să rupem vechile linii de folii. ”

Pentru stil și întreținere, Carlson sugerează utilizarea Joico Lumishine, deoarece oferă o acoperire uimitoare, sănătate și strălucire!