Aceste 22 de idei de culoare de păr caramel sunt în tendințe pentru 2021

O culoare a părului caramel este o nuanță sărutată de soare, cu unt. De ce nuanțele aurii calde sunt iubite atât de stilisti experți, cât și de vedete!

Nuanțele de caramel ating echilibrul perfect între nuanțele bogate de roșu, blond și brun. În plus, are câte un pic din fiecare, arătând un amestec de totul sub diferite tipuri de lumină. Mai ales când este împotriva unei culori de bază bogate și mai întunecate.

Piei adânci, de măsline, precum și tenuri corecte, cu tonuri reci. Acestea sunt cel mai bine completate de nuanțe calde de caramel. Întreținerea depinde de modul în care veți purta această culoare caramel.

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați această colecție foto actualizată de idei pentru culoarea părului caramel!

Culoare caramel auriu cu bucle lungi și libere

Culoare caramel auriu cu bucle lungi și libereInstagram @suzycolorist

Aceste bucle lungi largi sunt făcute mai delicioase de aceste fire bogate cu blond caramel, balayaged. Acest păr mai deschis de culoare caramel este excelent și pentru majoritatea tipurilor de piele.

Umbra Light Mocha Caramel

Umbra ușoară de caramel mochaInstagram @nahee_stylist

O nuanță ușoară de caramel mocha este o nuanță rece de culoare brunetă, care este foarte la modă. Tonurile de maro mat deschis sunt foarte unice și permit brunetelor să se joace cu diferite nuanțe de culoare mocha și caramel. Pentru părul care arată moale, are multă mișcare și pentru a-ți arăta culoarea răcoroasă a părului mocha, folosește un curling pentru a coafa, apoi folosește un pieptene cu dinți largi sau o perie de paletă pentru a slăbi valurile, oferind un finisaj luxos fără efort..

Caramel Brown și Auburn Blend

Caramel maro și amestec castaniuInstagram @hairbyelijahs

Un amestec maro caramel și castaniu este o culoare uimitoare a părului, care reflectă căldura și frumusețea. Lumina slabă maro închis și luminile roșii cafeniu cald se îmbină perfect pentru a crea această culoare de păr strălucitoare, strălucitoare, multidimensională. Încercați un toner cald de caramel de cupru peste părul blond, plictisitor, lipsit de viață, pentru a reîmprospăta și a readuce viața și longevitatea în culoarea părului..

Balayage de cafea Deep Caramel

Balayage de cafea cu caramel profundInstagram @jessicascotthair

Balayage de cafea cu caramel profund strălucește strălucitor de căldură și luminozitate. Cuprul și tonurile de castaniu adânc adaugă strălucire și vibrație, care vor lăsa părul tău să pară moale și strălucitor. Aceste nuanțe de ciocolată și caramel arată uimitor pentru femeile cu tonuri de piele adânci și aduc viață și strălucire la tresele întunecate.

Caramel și blond bej

Caramel și blond bejInstagram @hairbyamybee

Părul blond caramel și bej este o nuanță perfectă pentru femeile cu păr mai închis la culoare și tenuri de culoare cafenie, părul mai închis deja deviază căldura. Tonurile de caramel sunt bogate și oferă cantitatea potrivită de căldură fără ca acesta să arate sumbru. Topirea ființei în el va ajuta la echilibrarea ambelor tonuri, deoarece are combinația potrivită de răceală și căldură, producând un rezultat natural.

Puncte de atracție Caramel gros

Evidențieri caramel grosInstagram @hairmeroar

Evidențierile groase din caramel adaugă buzunare adânci pentru a crea o dimensiune frumoasă pe părul brunet. Evidențierea caramelului se pot potrivi tuturor tenurilor, deoarece pot fi ușor modificate.

Honey Caramel Color

Honey Caramel ColorInstagram @samantha_hairdesign

Uimeste-i pe toata lumea cu dimensiunea si corpul adus de aceste accente caramel miere pe parul castaniu mediu. Valurile uriașe și ușoare pe tăietura de lungime medie vă oferă acel rezultat uimitor atunci când sunt evidențiate de vopseaua de păr cu caramel miere.

Păr cremos de caramel

Păr cremos de caramelInstagram @hairbyabbyhelms

Condimentează părul până la umeri cu o nuanță cremă de caramel și valuri de plajă pentru un aspect profund și dimensional! Tonul rece de caramel este perfect pentru orice tip de piele în toate cele patru sezoane.

Caramel + Culoare ciocolată

Culoare Caramel CiocolatăInstagram @strangestylez

Bucle elegante, fascinante, cu tonuri de caramel și ciocolată, potrivite pentru orice eveniment de la cafeneaua locală, organizată până la o întâlnire informală. La fel ca bomboanele, amestecul de culori aici este minunat!

Ash Caramel Balayage

Ash Caramel BalayageInstagram @chiyukihair

Un contrast confortabil între cenușă închisă și culoarea caramelului blond! Această versiune estompată de nuanțe de caramel pe valurile plajei are o catifelare și o atracție impresionantă!

Păr Caramel cu Repere Blonde

Păr Caramel cu Repere BlondeInstagram @hairartistrybyjordinh_

Pe acest mediu, părul stratificat este un contrast între firele blond platinat și caramel-alune. Combinația de tonuri creează un efect de culoare a părului blond murdar, care se potrivește cu siguranță doamnelor cu un ton de piele corect.

Păr blond caramel cald

Păr blond caramel caldInstagram @ hair.by_laurenn

O nuanță moale strălucitoare pentru a vă ușura valurile – aceste puncte de atracție blond caramel sunt un adevărat opritor! Propriile trese sărutate de soare care arată adorabil pe tot parcursul anului!

Păr negru cu repere de caramel deschis

Păr negru cu repere de caramel deschisInstagram @jillianmariebeauty

Deveniți o brunetă dimensională cu vârtejuri dulci de miere și indicii de caramel în trese! Este o nuanță totală lowkey, care nu necesită prea multă întreținere sau stil. Adăugarea unei culori caramel la o culoare de bază mai închisă creează un nou spectru de culori. Sigur funcționează pe un bob scurt sau o tunsoare lungă și ondulată.

Păr castaniu închis cu repere de caramel

Păr castaniu închis cu repere de caramelInstagram @_locksbylexa_

Dacă doriți să vă luminați încuietorile de ciocolată neagră și să adăugați dimensiune, încercați aceste evidențieri caramel. Amestecul de culoare de bază și evidențiază creează dungi captivante de caramel.

Umbra maro auriu deschis de păr caramel

Umbra maro auriu deschis de păr caramelInstagram @hairby_prattana

Acest ton moale maro auriu pe părul caramel este calea de urmat pentru o definiție și o strălucire de neegalat. Este o nuanță naturală de caramel cald, care te va face obsedat de noul tău!

Nuante Caramel Toffee

Nuante Caramel ToffeeInstagram @ n.m_hair

Magia pe care o poate face un balayage caramel-caramel plus lumini de noapte! Acest păr multi-tonal este perfect pentru doamnele care doresc versatilitate atunci când vine vorba de coafare.

Caramel Balayage pe baza maro închis

Caramel Balayage pe baza maro închisInstagram @glenhew

Acesta este un ombré de balayage caramel deasupra culorii naturale a părului brun închis, creat de artistul de păr Glen Hew din Malaezia. Acest lucru creează un efect multidimensional de evidențiere cu caramel. Cea mai bună parte este că vă puteți menține culoarea naturală în timp ce arătați la modă și proaspătă.

Hew notează: „Culoarea caramelului pe părul întunecat este diferită de altele în care durează mai mult. Și cu tehnica balayage ombré, veți arăta în continuare bine chiar și după ce vor crește noi rădăcini de caramel. ”

Această culoare a părului este potrivită pentru părul natural sau colorat – de la negru, maro mediu până la maro deschis. Puteți personaliza nuanța în funcție de forma feței și de nuanța pielii. Folosiți doar tehnica balayage de încadrare a feței.

Este potrivit și pentru o femeie care dorește ceva care să dureze mai mult. „Păstrați-vă tonurile calde și stilul cu un spray de plajă. Încercați și un balsam fără păr și uleiuri naturale pentru păr ”, sugerează Hew.

Caramel Balayage cu corectarea culorii

Caramel Balayage cu corectarea culoriiInstagram @theladymisst

Acest superb balayage caramel a fost creat de fapt printr-o corecție a culorilor. Creatoarea stilului Theresa Hardy descrie procesul său mai jos.

„Pentru a obține aspectul, îndepărtați cinci centimetri de păr și apoi faceți un extractor de culoare pentru a scăpa de unele dintre tonurile de păr roșu.” Stilistul din Florida continuă: „Cereți o umbră subtilă la rădăcină și păstrați tonul în familia de caramel mai caldă și mai bogată. Acest lucru îl va menține cu o întreținere redusă. ”

Acest proces de colorare a caramelului a durat în total 4 ore și jumătate. „Asigurați-vă că utilizați Olaplex la fiecare pas pentru a ajuta la menținerea integrității părului. Această culoare vă va dura aproximativ 4 până la 6 luni, cu o întreținere redusă a garniturilor, luciului și tratamentelor ”, explică Hardy.

Păr castaniu deschis cu caramel

Păr castaniu deschis cu caramelInstagram @sophsoph_luxe

Acest păr castaniu deschis, cu accente de caramel, oferă o catifelare culorii. Privitorul creator Sophie Henderson din Chatswood, NSW afirmă, „balayage este o tehnică de culoare cu întreținere redusă și fără efort. După ce ați terminat culoarea, aceasta poate fi menținută luni de zile ulterioare cu tonere color. Și nu trebuie să vă faceți griji că vă întoarceți la salon la fiecare 5-8 săptămâni pentru a vă completa creșterea. “

Potrivit lui Henderson, „tonurile de caramel sunt populare deoarece au o gamă mai largă de culori de rădăcină sau de bază, în special la femeile cu păr mai închis. Culoarea caramelului permite o variație subtilă foarte frumoasă. Tonurile mai calde reflectă mai mult lumina, astfel încât părul să arate sănătos și strălucitor. ”

Balayage este minunat pentru femeile care doresc o culoare cu îngrijire ușoară a părului. Cu toate acestea, prima întâlnire este adesea una mare. Henderson recomandă utilizarea mărcilor precum Olaplex, Davines, Kerastase. Ea adaugă: „Sunt minunate pentru a menține starea părului și pentru a vă menține culoarea mai lungă. Pierderea intensității culorii poate face o diferență uriașă în coafură. ”

Dark to Light Caramel Ombre pe părul brunet natural

Dark to Light Caramel Ombre pe părul brunet naturalInstagram @hairlust__

Această nuanță de caramel de culoare închisă până la lumină pentru părul brunet a fost proiectată de stilistul Rhiana Cielonko din Texas „Este o culoare frumoasă de păr auriu caramel. A fost transformată într-o blondă cremoasă, cu o ușoară nuanță aurie ”, remarcă Cielonko.

„Cel mai bun lucru despre acest caramel cu o umbră sărată este cât de multă căldură poate fi prezentă în coafură. În zilele noastre, tonurile mai reci sunt ceea ce își doresc multe fete ”, adaugă stilistul.

Această culoare este pentru femeile care încă mai doresc să fie brunete, dar adăugă un pop de blondă în viața lor. Faptul că culoarea naturală a rădăcinii se topește într-un caramel creează o întreținere minimă. Totuși, păstrând în continuare aspectul luminat peste tot.

Culoare bogată în păr Caramel Latte

Culoare bogată în păr Caramel LatteInstagram @bbridgetta

Această culoare latte caramel este subtilă. Crește frumos și îți oferă atmosfera de boho ușoară! De asemenea, este foarte ușor de păstrat! Această bijuterie pentru păr a fost creată de Bridget Holmgren din Los Angeles.

Dacă doriți să vă ușurați părul, ar trebui să aveți întotdeauna produse pentru a-l menține sănătos și strălucitor. „Strălucitorul va deteriora părul indiferent de ce. Deci, o îngrijire sau un tratament este o necesitate cu acest serviciu de culoare ușoară a părului caramel ”, explică Holmgren.

Păr Caramel închis

Păr Caramel închisInstagram @behindjessieschair

Aceasta este o tunsoare cu o întreținere redusă, dar de înaltă calitate și o culoare mai închisă a caramelului, de către coafura Jessie Maulden din Huntersville, NC.

„Această culoare de păr caramel închis este pentru fetele relaxate care nu doresc să-și mențină culoarea părului la fiecare 4-6 săptămâni. Este mai mult pentru femeile cărora nu le-ar deranja să meargă la fiecare 8-12 săptămâni “, notează Maulden.

Cel mai frumos lucru este căldura pe care o are culoarea, deoarece este pe spectrul mai cald al caramelului.