42 de idei uimitoare de culoare roșie a părului în tendințe în 2021

Părul roșu este mai mult decât o culoare, este o atitudine. Roșcatele sunt distractive, înverșunate și gata să intre în lume! Dacă doriți o nuanță de păr roșie, atunci vă aflați în locul potrivit. Culorile părului roșu variază în nuanțe de căpșuni, cupru, castaniu și visiniu. Tot ce trebuie să faceți este să găsiți cea mai bună culoare roșie a părului pentru tonul pielii și culoarea ochilor.

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste imagini cu cele mai bune idei de culoare roșie a părului.

Păr de păr roșu cărămidă

Păr de păr roșu cărămidăInstagram @ perf.scherf.parlour

Acest păr roșu din partea de mijloc a cărămizii arată foarte atrăgător. Îți va plăcea să o porți în fiecare zi! Păstrați-vă lungi, și lăsați strălucirea buclelor cu păr roșu. Așa se accentuează și culoarea adăugată.

Mahon profund pentru femei peste 70 de ani

Mahon profund pentru femeile de peste 70 de aniInstagram @headspacehaus_salon

Mahonul adânc pentru femeile de peste 70 de ani străluceste orice aspect și adaugă un pic de pizzazz oricărei culori existente. Lucrul frumos al nuanțelor roșiatice / violete mai adânci este că pot apărea mai neutre și maronii atunci când nu sunt în lumina directă a soarelui, creând subtilitate și o fac să nu fie atât de dominantă imediat..

Culoare par rosu coral

Păr roșu coralInstagram @stoolissaminja

Culoarea părului roșu coral este o alegere frumoasă pentru o nuanță generală. Coralul este combinația perfectă a tuturor tonurilor calde și se potrivește multor tonuri de piele. Tonurile roșii tind să se estompeze mai repede, astfel încât vizitele regulate la salon sunt absolut necesare.

Păr roșu căpșuni strălucitor

Păr roșu căpșuni strălucitorInstagram @_danielledoeshair

Părul roșu căpșuni strălucitor este strălucitor, luminos și de culoare vie. Cuprul bogat, tonurile roșii sunt minunate pentru roșcatele naturale care doresc să adauge adâncime și să le condimenteze culoarea. Nuanța părului roșu căpșună este vibrantă și pare uimitoare pe tonuri de piele echitabile sau chiar mai întunecate. Pentru a-ți arăta părul roșu aprins, folosește un fier de călcat plat pentru a adăuga unde libere care vor arăta vibrația părului tău.

Tonuri de cupru pentru femei peste 60 de ani

Tonuri de cupru pentru femei peste 60 de aniInstagram @emma_douglas_hairdressing

Minunatele nuanțe de aramă pentru femeile de peste 60 de ani arată cel mai bine pe tonurile medii ale pielii, cu un ton ușor cald. Culoarea caldă a părului arămiu va accentua strălucirea tenului tău cald.

Subtone roz roz cu păr roșu

Subtonuri roz piersic pe păr roșuInstagram @gerilynghaisarzadeh

Subtonurile roz piersic pe părul roșu creează o combinație de culori care provoacă invidie. Acest balayage roz piersic pentru părul lung evidențiază aceste culori de bomboane.

Repere Auburn

Repere AuburnInstagram @hollywiit

Aspectele Auburn sunt o modalitate ușoară de a atinge acel stil modern de a purta încuietori roșiatice. Îndepărtați-vă părul roșu strălucitor cu vopsea mai închisă și oferiți-vă acea imagine tristă și la modă în fotografiile dvs..

Sugestii de Strawberry Ombre

Sugestii de Strawberry OmbreInstagram @constancerobbins

Sfaturi de umbră de căpșuni în acest păr roșu vă vor lua locuri! Flautează culoarea în valuri lungi și bucură-te de o zi frumoasă de păr roșu!

Păr roșu castaniu

Păr roșu castaniuInstagram @daniellestyle

Acest păr roșu cafeniu are o culoare topită. Oferă o atmosferă la Christina Hendricks. În timp ce vă colorați părul roșu, păstrați-l în siguranță folosind cele mai bune produse recomandate de stilistul dvs. de încredere.

Repere roșii vii

Repere roșii viiInstagram @ the_hairbend3r

Aceste evidențieri roșii vii lângă un ombre nervos sunt vibrante! Utilizați produse sigure pentru culori pentru a menține culoarea vibrantă. Nu vă faceți griji cu privire la rădăcinile negre, deoarece nu veți avea probleme cu creșterea.

Păr roșu pastel piersic

Păr roșu pastel piersicInstagram @sydneyannlopezhair

Acest păr roșu pastel piersic este un amestec de pastel roz cu tonuri de piersici. Această topire a culorilor devine netedă până la tenuri neutre.

Roșu Rubin închis

culoarea părului roșu rubiniu închisInstagram @ hairby.ashleypac

Acest balayage de culoare roșu rubiniu închis lasă șireturi care par mai edgier și dimensional. Aranjează-ți părul cu valuri subtile, terminându-l cu un spray strălucitor și vezi cum apare culoarea chiar mai bine. Această nuanță roșu rubiniu este o opțiune șic pentru doamnele cu părul închis la culoare care doresc să îmbrățișeze un aspect de foc acum ca o roșcată!

Roșu portocaliu ars

Roșu portocaliu arsInstagram @ailihudson

Vopseaua de păr roșu portocaliu ars este o modalitate excelentă de a vă condimenta părul roșu și simplu. Vopsiți-vă șuvițele cu evidențieri blond, plus câteva nuanțe roz în interior pentru a conferi acestui păr roșu cu nuanțe portocalii o dimensiune.

Abajur Deep Sandy Red pentru femei peste 50 de ani

Umbra roșu nisipiu profund pentru femeile de peste 50 de aniInstagram @soubecas

Nuanța roșie nisipoasă intensă pentru femeile de peste 50 de ani adaugă caracter și margine femeii care o poartă. Terapeutul de frumusețe Soubecas Ioannis din Grecia a făcut ca această culoare vie a părului să prindă viață.

„Este nevoie de o bună calitate a părului pentru a străluci și a emana lux. Produsele de îngrijire hidratante și măștile care îmbunătățesc culoarea sunt vitale pentru întreținere ”, explică Ioannis.

Mahon cu puncte de atracție blondă

Mahon cu puncte de atracție blondăInstagram @lafranceglam

Mahonul cu reflexe blonde este o culoare roșie cu întreținere redusă, cu un pic de condiment! Această culoare specială a fost creată de proprietarul și stilistul salonului Nicole LaFrance din Millbury, MA.

„Culorile roșii mai calde ale părului, precum mahonul, sunt absolut uimitoare”, spune LaFrance. „Roagă-ți stilistul să păstreze baza de mahon prin păr. Apoi adăugați piese de balayage din cupru pentru a da o dimensiune frumoasă. ”

Roșu tinde să se estompeze mai repede decât alte culori. LaFrance spune să vă atingeți balayage la fiecare 4-6 luni. „O topire rapidă a culorii de rutină va face ca această culoare să pară complet reîmprospătată!”

„Le reamintesc întotdeauna femeilor că acestea sunt mai întreținute decât cele mai multe culori din cauza decolorării mai rapide”, adaugă ea. „Folosiți apă rece pentru a vă spăla părul. Fierbinte va deschide cuticula și va ușura alunecarea culorii. În sfârșit, la fel ca orice alt serviciu de culoare făcut, folosiți un balsam bun care lasă o dată pe săptămână! Acest lucru vă va ajuta cu orice deteriorare a părului tratată prin culoare și va restabili umezeala părului! ”

Balayage roșu stacojiu

Balayage roșu stacojiuInstagram @jentheunicornstylist

Acest balayage roșu stacojiu este un pigment glorios și se potrivește cu șireturi de lungime lungă.

Culoarea părului roșu stacojiu

culoarea părului roșu stacojiuInstagram @nat_doeshair

Această culoare roșu stacojiu este o aplicație acerbă cu o singură culoare, care adaugă iluzia de maxime și minime în păr.

Femeile care se gândesc să meargă pe un ton stacojiu trebuie cu siguranță să știe câteva lucruri. În primul rând, acest lucru vă poate scoate la iveală subtilități frumoase pe care nu le-ați observat niciodată. Există multe nuanțe diferite, variind de la roșu arămiu până la roșu violet sau roșu adevărat.

Apoi, se estompează rapid, așa că obțineți un șampon bun pentru a nu curăța în exces acel nou ton frumos chiar de pe firul de păr. Părul de acest fel are nevoie de o retușare la fiecare 4-6 săptămâni.

De asemenea, este normal ca aceste tonuri să rămână puțin pe exteriorul firului de păr, mai ales dacă mergeți în semi. Vederea scurgerii de culoare în apă atunci când spălați sau sângerați pe prosoape este foarte normal, așa că luați unele vechi sau întunecate!

Roșcată naturală

Roșcată naturalăInstagram @beth_conlin

O roșcată naturală este cea mai rară culoare a părului pentru doamnele moderne. Nimic nu poate merge prost pentru voi, doamnele norocoase, care au părul roșu natural.

„Această culoare naturală este o abordare modernă a tăieturii shag. Ai putea să te usuci la aer cu niște spray de sare și să ai încă un finisaj dezordonat ”, spune coafura Beth Conlin din Tigard, SAU.

Lumini reduse mai profunde

Lumini reduse mai profundeInstagram @haircraft_bysarah

Lumina slabă roșie mai profundă creează o culoare bogată a părului pe care doamnele o vor saliva. Tonul său roșiatic măgulitor apare perfect pe părul lung și gros. Straturile subtile vor accentua și mai bine culoarea.

Roșu magenta

Roșu magentaInstagram @beautyby_coley

„Roșul magenta poate fi foarte distractiv”, spune coafura Nicole din Derry, NH. „Culorile adânci de afine îi conferă suficientă subtilitate pentru ceva puțin funky. Această creație de culoare este amestecul de adâncime și vibrație împreună. ”

Femeile cu idei de vopsire a părului roșu ar trebui să țină cont de acest lucru: culorile fanteziste sunt mult întreținute.

Nicole vă sugerează să faceți o pre-carte cu stilistul dvs. la fiecare 6-8 săptămâni pentru a păstra această culoare proaspătă. „Dacă vrei o culoare de păr ca aceasta magenta vopsită, șamponul uscat este cel mai bun prieten al tău. Cu cât îl speli mai puțin, cu atât durează mai mult culoarea. ”

Cinnamon Red Fashion

Cinnamon Red FashionInstagram @radicaljason

Această culoare roșie de scorțișoară are o nuanță bogată, aprinsă! A fost creat de proprietarul și stilistul salonului Jason Bunce din New Haven, CT. „Sigur, veți avea un look Regina Elisabeta purtând această culoare. Este pre-luminat de la rădăcini până la capete și apoi se topește cu ajutorul unei formule din două părți pentru a atinge dimensiunea maximă “, spune Bunce.

„Dacă doriți o culoare roșie a părului, luați în considerare nuanța pielii, culoarea ochilor și culoarea naturală a părului”, adaugă el.

Roșu granat pentru părul scurt

Roșu granat pentru părul scurtInstagram @thehivesalonuk

Roșu granat pentru părul scurt strigă vibrant. „Cereți stilistului dvs. un ton roșiatic la prima vizită. Apoi cereți un ton prune în timpul celei de-a doua vizite ”, spune coafura Chloe Lyons din Marea Britanie.

„Această culoare a părului granat este uimitoare pentru acea ridicare instantanee a părului tău”, adaugă Lyons. „Este o culoare cu întreținere ridicată, care trebuie completată cu tonere.”

Balayage de aur roșu și roz

Balayage de aur roșu și rozInstagram @beautyby_brittanyjean

Balayage din aur roz are o culoare roșie aprinsă. Oferă o mulțime de dimensiuni care funcționează bine cu valuri sau bucle.

Repere roșu ciocolată

Repere roșu ciocolatăInstagram @krs_styles

„Această culoare este diferită de nuanțele mai moderne ale părului roșu”, spune stilistul Katie Spidle din Columbus, MS.

„Roșul ar putea fi o culoare dură de îndepărtat de pe șuvițe”, notează ea. „Această culoare este pentru femeile care doresc mai degrabă un ton mai arămiu, brun, decât ceva strălucitor. În plus, este nuanța care se potrivește cu pistrui și poate accentua ochii albaștri. “

Spidle spune că trebuie să luați în considerare două lucruri principale: nuanța dorită și tipul de întreținere cu care veți avea de-a face. „Există multe nuanțe diferite de culoare roșie a părului: roșu-portocaliu, roșu-violet, albastru-roșu, roșu cafeniu și multe altele!”

Balayage Roșu Cireș

Balayage Roșu CireșInstagram @nathaliegavrailov

Acest balayage roșu vișiniu prezintă evidențieri negre vopsite peste părul roșu arămiu.

Bronz roșu însorit

Bronz roșu însoritInstagram @ jennie2479

Acest bronz roșu însorit are o culoare cupru însorită, care se potrivește bine pe o tăietură bob ondulată. A fost creat de coafura Jennifer Ebbinghouser din Sparta, NJ.

„Întrebați-vă stilistul despre un model triunghiular mic în timp ce vă împrospătați balayage-ul”, spune Ebbinghouser. „În timp ce vă tonificați lumina roșie de bronz, cereți Redken Shades”.

Dyed Poison Apple Red

părul roșu vopsit cu bretonInstagram @samantharose_hair

„Această culoare roșie măr otrăvită vopsite adaugă strălucire feței tale.

Dacă doriți o astfel de culoare, trebuie să fiți dispus să folosiți produse profesionale. Încercați un șampon și balsam pigmentat pentru menținerea nuanței, cum ar fi sistemul alchemic roșu Davines.

Roșii vopsite arată minunat la femeile cu pielea palidă și la femeile care nu au tonuri roz în piele.

Culoarea părului roșu Merlot

Culoarea părului roșu MerlotInstagram @hairbytawnee

Această culoare de păr roșu merlot este o culoare profundă adevărată a vinului, cu piese strălucitoare de balayage. „Piesele sunt pictate de-a lungul capetelor și din față pentru a încadra fața”, explică coafura Tawnee Hedley din Victoria, BC.

„Adâncimea acestei nuanțe îi permite să completeze majoritatea tipurilor de piele”, adaugă Hedley. „Această nuanță merlot este, de asemenea, perfectă pentru a scoate niște ochi verzi uimitori!”

O culoare roșiatică aprinsă poate fi scoasă pe multe tipuri de păr, dar cel mai bine este asociată cu păr sănătos.

Mahon cu puncte de atracție blondă

Mahon cu puncte de atracție blondăInstagram @bam_good_hair

Aceasta este o nuanță de mahon roșu, cu accente blond și culoare topită. „Are o portocaliu de cupru vibrant, cu accente aurii de balayage. A purta acest păr auriu este modalitatea perfectă de a-ți canaliza interiorul Nicole Kidman “, explică stilistul senior Ashley Bahm din Stillwater, OK.

Această combinație de culori este excelentă pentru femeile cu tonuri calde și corecte ale pielii.

„Îmi place în special o nuanță roșie-aurie pentru femeile cu ochi verzi! Această culoare de mahon este excelentă pentru femeile de toate tipurile de păr ”, spune Bahm.

Bahm vă recomandă să utilizați culoarea de bază și balayage pe tot parcursul (alternativ) pentru a adăuga dimensiuni culorii dvs. „Folosirea unui șampon și balsam fără sulfat și spălarea / clătirea întotdeauna cu apă rece vă vor ajuta să vă mențineți aspectul și să îl păstrați frumos și vibrant. Dacă utilizați zilnic un fixativ, stați departe de spray-urile cu conținut ridicat de alcool. Alcoolul va face ca culoarea dvs. să se estompeze mai repede și să devină foarte strălucitoare “, afirmă ea.

Ineluri roșii purpurii

Ineluri roșii purpuriiInstagram @hairbymeagan

Aceste inele roșii purpurii prezintă roșii și cupru vibrante. Au fost create de stilistul Meagan Eldridge din Nashville, TN. „Roagă-ți stilistul să combine roșu vibrant cu cupru amestecat și roșu aprins”, notează ea.

Umbra și tonul potrivit trebuie alese după o consultare amănunțită. Aceste bucle roșii sunt uimitoare, pline de viață și merită fiecare bănuț.

Maro & Violet Burgundia

Maroon & amp; Violet BurgundiaInstagram @ameliarempel

Această culoare maro și violet bordo este un maron bogat, cu accente balayage. „Îmi plac pop-urile de cupru strălucitor care se desfășoară peste tot”, spune coafura Amelia Rempel din Canada.

Această culoare este cea mai potrivită pentru femeile cu tonuri mai reci ale pielii sau pentru femeile cu piele deschisă și subtonuri roz.

„Folosiți apă mai rece și nu vă spălați prea mult pentru a economisi culoarea”, spune Rempel. „Spălați-vă părul cu un șampon și un balsam color-safe, precum Goldwell Fade Stop și R + Co Gemstone. Dacă doriți să obțineți o culoare ca aceasta, solicitați mai multe tonuri de roșu / cupru / violet. Dimensiunile vă vor oferi o decolorare foarte frumoasă până când veți putea reveni la stilistul dvs. ”

Această culoare este cea mai potrivită pentru cineva cu tonuri de piele mai reci sau pentru cineva cu piele netedă și subtonuri roz.

Rempel are acest sfat pentru coloristul tău:

„Baza a fost aplicată mai întâi. Utilizarea efectelor Topchic și Silk Lift au fost aplicate folosind o tehnică de balayage cu mână liberă. Aceasta a fost pentru a ne asigura că culoarea de bază se va amesteca. A fost procesată timp de 30 de minute și apoi tonificată la bazin timp de 15 minute. ”

Roșu Burgundy pentru vară

Roșu Burgundy pentru varăInstagram @saraihairwizard

Acest roșu visiniu a fost creat de maestrul colorist Sarai Speer din Kansas City, MO.

„Aceasta este o coafură destul de redusă de întreținere”, notează Speer. „Culoarea trebuie atinsă la fiecare șase până la opt săptămâni pentru a menține vibrația.”

Pentru femeile cu subtilități de visiniu în pielea lor, această culoare le va spori.

Folosiți culorile Joico Lumishines și Schwarzkopf (și bineînțeles Olaplex) pentru a crea această nuanță roșie.

Europa de Vest Maro-roșcat

Europa de Vest Maro-roșcatInstagram @strutmichelle

Această culoare de bază maro roșiatică a Europei de Vest este despărțită de reflexe de cupru. „Este ideal dacă nu doriți să vă stabiliți cu părul vechi întunecat sau maro”, spune Michelle Conway din Canada, stilist senior și specialist în culori..

Nuanțele de culoare roșie caldă conferă pielii o strălucire atât de necesară.

„Această culoare este perfectă pentru femeile care doresc să lumineze părul roșu anterior”, spune Conway. „Aspectele din cupru microfin ambele luminează culoarea roșie generală, dar conferă culorii vechi un sunet! Când se estompează, poate arăta foarte asemănător cu culoarea părului Amy Adam. “

Cuprul se potrivește într-adevăr femeilor cu coafuri brun-roșiatice. Dar, alte nuanțe includ, de asemenea, roșu cupru, cupru strălucitor și blond căpșuni.

Roșu maro ruginiu

Roșu maro ruginiuInstagram @rickikouryakus

„Această culoare roșie maro-roșie arată minunat pe o roșcată dimensională. Doar adăugați piese mai strălucitoare și o linie de bază puternică “, spune coafura și coloristul Ricki Kouryakus din Birmingham, MI.

Acest maro-roșu ruginit este destinat femeilor care doresc un aspect nervos și care sunt dispuse să mențină culoarea dimensională.

Ruby Red Ombre

Ruby Red OmbreInstagram @wtfrinna

Acest ombre roșu rubiniu strălucitor, cu o rădăcină de umbră, a fost creat de coafura Marinna Guasto din Long Island, NY.

„O rădăcină mai întunecată îi dă o lovitură suplimentară și de fapt face ca culoarea să dureze puțin mai mult între sesiuni”, spune Guasto. „Roșcatele sunt foarte greu de întreținut, deoarece părului îi este greu să păstreze această culoare.”

„Încerc să subliniez oamenii să nu folosească culoarea cutiei și să văd un cosmetolog autorizat care folosește culoarea profesională”, adaugă ea. „Spălați-vă părul roșu cât mai puțin posibil și folosiți întotdeauna un agent de protecție împotriva căldurii și căldură scăzută. Căldura ridicată estompează culoarea atât de repede. ”

Nuanță roșie caldă

Nuanță roșie caldăInstagram @kelsey_theyoungamerican

Această nuanță roșie caldă dă serios vibrații de toamnă! Pentru a obține această culoare, cereți coloristului dvs. un roșu portocaliu intens care să scoată obrajii înroșiți.

Caise moale

culoarea moale a părului cais roșuInstagram @evielily_hair

Acest cupru moale de caise are tonuri reflectorizante. Este vibrant și a fost creat de stilistul Evie Williams din Essex.

„O culoare moale de cais aramiu se pot potrivi oricărei femei, dar este vital să găsești tonul potrivit”, spune Williams. „Femeile cu un ton cald al pielii ar trebui să ceară o bază de aur de cupru.”

Păr deschis castaniu

Lumină AuburnInstagram @emily_at_hc

Culorile părului prăjit de culoarea castaniu deschis nu reușesc niciodată să facă capul să se întoarcă. Această culoare a fost creată folosind o tehnică ombre.

Cupru mediu + roșu irlandez

Cupru mediu și roșu irlandezInstagram @hairbyleahoxo

Cuprul mediu plus un roșu irlandez este o culoare ghimbir care vă va face să doriți nuanțe mai calde. O strălucire roșie aprinsă arată uimitoare pe părul mediu.

Maro închis și roșu indian

maro închis și roșu indianInstagram @mirhairlove

Acest combo maro închis și roșu indian cu evidențieri este o idee nouă pentru a vă înveseli încuietorile întunecate.

Balayage dramatic din lemn de trandafir

Balayage dramatic din lemn de trandafirInstagram  @hairgoddesskat

Acest balayage dramatic din lemn de trandafir este diferit de balayage-ul dvs. tipic. „Aceasta este culoarea perfectă a părului pentru femeile care doresc să se distreze cu părul lor”, susține stilistul Kathleen Austin din Stockton, CA.

„Folosiți un șampon roșu și o afecțiune precum Fanola”, notează ea. „Acest balayage de culoare roșie este destinat femeilor cu ten mediu, măsliniu sau profund.”

Vibrant Fire Engine Red

Vibrant Fire Engine RedInstagram @hairbykaseyoh

Acest roșu vibrant pentru pompieri este atât de picant! Culoarea roșu strălucitor nu arată aproape ca o perucă?