34 de cele mai tari idei de culoare roz – de la pasteluri la neonuri

Părul roz este o culoare de modă care combină nuanțe mai deschise de roșu pe părul mai deschis. Este ceea ce tânjește orice fată milenară în zilele noastre. Această culoare bubblegum nu va merge nicăieri în afara listei tendințelor de păr roz în curând!

Cu coafurile roz, un lucru important pe care trebuie să-l ai în vedere este nuanța pielii tale. Piei de la bronz până la întuneric sunt cele mai norocoase, deoarece orice nuanță a acestei culori de vis arată uimitoare pe ele. Femeile care au tenuri mai deschise tind să arate uimitoare în nuanțe luminoase sau pastelate.

Cu cât părul tău este mai închis, cu atât vor dura mai multe sesiuni de colorare pentru a ajunge la o culoare roz deschis. Joacă-te cu această nuanță funky sau alege dintr-un vast spectru de roz. Sugestia unui roz poate varia de la neon vibrant și îndrăzneț la pastel subtil și dezactivat.

Părul roz se poate estompa rapid fără o întreținere adecvată la domiciliu, așa că asigurați-vă că vorbiți cu stilistul sau coloristul dvs. despre produsele pe care să le utilizați, cât de des ar trebui să vă spălați părul și despre ceea ce trebuie și nu despre stil.

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste idei populare și destul de roz de culoare roz!

Roz cu două tonuri

Roz cu două tonuriInstagram @ making.magiq

Aceasta este o culoare de păr roz în două tonuri, care oferă un finisaj plin de culoare, cochet. Obțineți un amestec perfect de tonuri folosind vopsele de păr pentru piersici și trandafiri. Tendința se potrivește cel mai bine tenului ten deschis.

Violet-Tinged Pink Hue

Nuanță roz de nuanță violetInstagram @stylehaircabeleireiros

O nuanță frumoasă de nuanță roz în nuanțe de violet oferă unei femei șansa de a-și arăta stilul și marginea. Atunci când se ia în considerare o culoare de modă, femeile pot începe întotdeauna prin adăugarea culorii la alegere cu evidențieri mai întâi, și apoi în cele din urmă mergând peste tot dacă acesta este scopul final. Cu orice culoare de modă, este recomandată o întâlnire la fiecare 4-5 săptămâni pentru a menține vibrația și bogăția.

Păr blond cu dungi roz

Păr blond cu dungi rozInstagram @lushculturebendigo

Adăugarea de dungi roz cu aspectele dvs. normale este un mod distractiv de a schimba părul blond. Porozitatea părului joacă un rol important în cât de bine se menține o culoare a modei. Cu cât părul este mai sănătos, cu atât culoarea va rămâne mai bună! Pentru a păstra culoarea dvs. fantastică, asigurați-vă că utilizați un șampon și un balsam color-safe și folosiți întotdeauna un agent de protecție împotriva căldurii pentru a evita decolorarea.

Pink Pixie Hair

Părul pixie roz al lui Demi LovatoInstagram @_style_cave_

Un pixie scurt, roz, cu laturile ras este nervos și o modalitate excelentă de a-ți arăta personalitatea. Când mențineți o tăietură care are părurile ras, asigurați-vă că programați o întâlnire cu stilistul dvs. la fiecare 3-4 săptămâni pentru a vă asigura că părțile laterale nu devin prea indisciplinate. Puteți alege să tăiați topul la fiecare întâlnire sau să lăsați să crească mai mult pentru o versatilitate și mai mare!

Unicorn Baby Pink

Unicorn Baby Pink HairInstagram @vividhaircreations

Aceste nuanțe dramatice de trandafir roz unicorn pe valuri lungi trebuie să moară și este timpul să le încercați! Acest păr unicorn este perfect pe un ton cald al pielii! Amplificați-l pe o jumătate de updo cu valuri și o clemă de păr lunară pentru a ieși cu adevărat în evidență.

Pink Bangs

breton roz culoarea păruluiInstagram @ christinaperez93

Joacă-te cu breton roz pentru a împrospăta zona din jurul feței. Fringe face o pereche elegantă cu orice culoare de păr blond cenușiu care are și un ton roz.

Combinația de culori este similară cu cea purtată de A-lister Mary Charteris. Este un mod atât de creativ de a vedea dacă nuanțele mai strălucitoare ale treselor pot arăta excelent unei femei.

Păr scurt roz deschis

Păr scurt roz deschisInstagram @halohairphilly

Luați un roz deschis complet pentru părul scurt, mai ales atunci când aveți o tăietură bob ca aceasta! Este ideal pentru tonuri de piele neutre sau răcoroase. Nu îți amintește de părul roz al lui Ashley Tisdale?

Roz lavandă

Roz lavandăInstagram @ fameho0ker

Acest roz lavandă aproape arată ca o perucă, nu-i așa? Îmi place acest finisaj decolorat ombre care începe liliac, apoi se spală adorabil până la capetele ei ondulate. Folosirea celor mai bune produse de îngrijire a părului este esențială pentru obținerea acestui păr neted și strălucitor.

Culoare roz Bubblegum

culoarea parului roz gumă

Culoarea roz Bubblegum este o nuanță moale și dulce roz de bomboane pictată pe părul pre-luminat. Pentru a menține această vibrație, poate necesita mai multă întreținere acasă. O altă opțiune este să-l lăsați să se estompeze într-o versiune de trandafir prăfuit și să obțineți tot ce este mai bun din el.

Roz magenta cu rădăcini întunecate

Roz magenta cu rădăcini întunecateInstagram @kampaamokulma

Rozul cu rădăcini întunecate arată mai dramatic cu valuri moi pe o croială de lungime medie. Este un mod atât de cochet și creativ de a-ți colora perfect părul! Părul tău natural va crește cu ușurință, se va amesteca în culoarea rădăcinilor, pentru a-ți economisi vizitele săptămânale la salon.

Păr de sirenă roz

Păr de sirenă rozInstagram @lestatty_

Părul de sirenă roz este o modalitate excelentă de a pune capăt culorii tale întunecate și plictisitoare. Cereți-i stilistului să vă vopsească părul cu această nuanță roz roz roz. Acest roz se amestecă într-o nuanță purpurie pe părul lung și lung. Adâncimea rădăcinilor lasă tonurile să strălucească și mai puternic, care seamănă și cu încuietorile roz cu rădăcini închise ale modelului Irene Kim.

Roz închis pentru părul creț

Roz închis pentru părul crețInstagram @ enigmatic_designs

Înviorați părul adăugând pete de nuanțe încântătoare de roz, violet și coral peste tot. Doar asigurați-vă că hidratați pentru a vă menține încuietorile în nuanțe de roz sănătoase și puternice.

Cupru Trandafir roz

Cupru Trandafir rozInstagram @lindamikaelsdotter

Culoarea roz roz de cupru și mocha vibrantă arată uimitoare atunci când sunt combinate. Completează părul ondulat lin și creează un aspect dimensional care este îmbunătățit frumos.

Culoarea parului Lemonade roz

Culoarea parului Lemonade rozInstagram @cutxcolor

Această culoare răcoritoare, de limonadă roz, este o nuanță de roz care potolește setea. Această nuanță de garoafă foarte moale și ușoară este realizată pe păr de lungime medie, care se termină în vârfuri roz piersic, cu un ton portocaliu.

Păr roz neon

Roz neonInstagram @hairbymandypavia

Părul roz neon nu este pentru oricine. Este nevoie de multă întreținere pentru a gestiona această culoare electrizantă roz roz. Această coafură roz degradată completează orice textură și lungime a părului.

Trandafir metalic

păr roz roz metalicInstagram @maggiemh

Aceasta este o culoare de trandafir metalic cu un ton roz pastelat de bumbac, care funcționează dacă părul este luminat corespunzător. Această culoare roz roz a părului pare uimitoare pe texturi netede pentru a arăta strălucirea, așa că găsiți cel mai bun colorist pentru a vă face părul roz.

Păr roz roz

Păr roz rozInstagram @oxyjennbeauty

Această culoare roz aprins este o idee pentru femeile care doresc o atmosferă de prințesă de sirenă. Este o nuanță strălucitoare și uimitoare, care arată bine pe orice culoare a pielii. Este nevoie de multă răbdare și efort pentru a obține acest rezultat solid, roz, dar în cele din urmă merită absolut.

Roz liliac

Roz liliacInstagram @jeffreyrobert_

O nuanță roz liliac este o nuanță modestă căutată de milenii chiar acum. Are o combinație de metalic și un roz prăfuit împreună într-o singură nuanță. Aceste idei de păr roz pot fi realizate numai pe părul pre-decolorat.

Roz de pepene verde

Păr roz de pepene verdeInstagram @marciedidmyhair

Această culoare roz dulce de pepene verde este pentru tine dacă vrei să fii rece pentru vară. Arătați această culoare frumoasă cu câteva straturi, dungi și textură pentru un rezultat dimensional.

Șampanie roz

Păr roz șampanieInstagram @mahasoafr

Șampania roz face o culoare romantică a părului, care radiază o impresie jucăușă. Folosiți o nuanță fucsia pentru a întuneca rădăcinile. Ajută tonul de șampanie să apară. Simțiți-vă liber să actualizați încuietorile cu valuri pentru a crea o textură subtilă.

Platină roz

Păr roz platinatInstagram @sydneyannlopezhair

Platina roz are o combinație între o nuanță metalică și o nuanță roșiatică palidă. Îndreptați-l și poate adăugați bretonul, veți trece de vopseaua de păr roz a lui Nicki Minaj. Este o culoare perfectă a părului pentru doamnele pline de farmec, care iubesc tendințele la modă și vibrante. Asigurați-vă că coama este sănătoasă pentru a-și păstra strălucirea.

Nuanță roz moale

Nuanță roz moaleInstagram @ color.by.yasmeen

„Culorile de modă decolorate, precum această nuanță roz moale, se estompează mai repede decât alte culori”, explică coloristul Yasmeen Osman din Boston, MA. „Deci, produsele potrivite sunt esențiale pentru a vă ajuta să vă mențineți aspectul cu părul roz. Șamponul uscat vă permite să mergeți mai mult între spălări, păstrând culoarea roză vie. De asemenea, rugați-vă coloristul să vă amestece un balsam colorat. Folosirea acestui lucru la fiecare spălare vă va ajuta să restabiliți puțin din pigmentul pe care îl pierdeți cu spălările. “

Pentru a obține o culoare vibrantă, Osman spune că va trebui să vă ridicați părul la o bază destul de ușoară. Cu toate acestea, acest lucru vă poate compromite integritatea părului.

Produsele de styling și protecția împotriva căldurii vă mențin părul roz moale sănătos și strălucitor.

Osman continuă să spună: „dacă vă gândiți să vă lăsați în roz, dar nu sunteți încă gata să purtați roz, puteți juca oricând cu pop-uri de culoare în lumina maro sau blondă sau în balayage. Rozul este, de asemenea, o culoare bună de acces, dacă ați luat în considerare tonurile de modă în general. Suficient de subtil pentru a fi purtat într-un cadru de birou, dar totuși o afirmație îndrăzneață. ”

Culoarea parului Pinky Rose Gold

Culoarea parului Pinky Rose GoldInstagram @ks_bellashair

„Cu valurile amestecate cu culoarea aurie roz și roz, îmi imaginez o frumoasă Hailey Baldwin Bieber asemănătoare unei sirene”, spune coafura Katlynn Squyres din De Ridder, LA.

„În timp ce faci o culoare distractivă, asigură-te că ai capete proaspete”, notează Squyres. „Acest lucru vă va spune dacă părul dvs. roz strălucitor este sau nu sănătos. Folosiți linia de culori Goldwell pentru cele mai bune rezultate în obținerea părului de aur roz. ”

„Ascultă, fată cu păr roz”, adaugă ea, „folosește apă rece când te speli pe păr. Utilizați un șampon și un balsam viral roz deschis. Cea mai importantă cheie pentru balansarea acestei culori și stil este încrederea. ”

Păr cuarț roz

Păr de cuarț roz și rozInstagram @fullhairalchemist

Aceste trese roz cuarț roz sunt nervoase, dar purtabile! Această nuanță specială a fost creată de specialistul în culori Felicia Jean din Williamsburg, VA.

„Amplasarea amestecată îl face moale și îi conferă o senzație naturală, în timp ce tonul este mai intens și mai vibrant”, spune Jean. „Părul natural are culoarea roz amestecată la rădăcină.”

Acest păr roz închis poate crește luni de zile și poate continua să arate grozav, cu opțiunea de a-l schimba puțin cu tonul.

Jean spune să rețineți că pentru a obține aceste tipuri de culori, părul trebuie să fie pre-luminat. „Un balayage amestecat este perfect, deoarece îl menține cu o întreținere redusă, deoarece continuă să crească.”

Cu culorile de modă, utilizați un șampon fără sulfat precum Pureology cât mai puțin posibil. Apa rece și rece este cea mai bună, deoarece păstrează cuticula închisă și închide culoarea.

Aceste practici vă vor oferi cea mai mare longevitate pentru aceste culori semipermanente. Îmbrățișează decolorarea! Fii îndrăzneț și joacă-te cu straturi diferite de tonuri pe măsură ce se estompează în nuanța ta naturală.

Părul galben purpuriu și roz

Părul galben purpuriu și rozInstagram @brittni_perry

Acest păr de galaxie violet și roz a fost creat de stilistul junior Brittni Perry din Boston, MA. „Lucrul său de vopsea violet și roz este o culoare topită fantezie”, explică Perry. „Bucățile de păr vopsite în roz și violet sunt foarte trendy.”

Alegeți culori care se căsătoresc împreună și combinați-vă cu o culoare de tranziție frumoasă. Terminați-vă părul roz cu o mică răsucire pentru a arăta mai multe culori.

Perry ne amintește că părul mai rece și blond este mai ușor de luminat decât părul de culoare maro închis. „Încercarea acestei culori roz poate fi distractivă și nouă, dar este posibil să nu obțineți acel„ pastel perfect Pinterest ”la prima dvs. încercare.”

Clătiți în apă rece și folosiți căldură minimă. Acest lucru vă va permite să păstrați culorile roz ale părului strălucitoare și frumoase. Culorile fanteziste pot fi purtate de femeile de toate vârstele și puteți să vă schimbați aspectul roz în diferite moduri.

Culoare par roz roz

Culoare par roz rozInstagram @ styleby.louise

Acest roz prăfuit perfect a fost creat de coaforul Louise Keyvan din Suedia. „Foarte des vezi o culoare dramatică cu o tăietură și mai dramatică”, spune Keyvan. „Cel mai frumos lucru este că tăierea simplă și dreaptă face ca culoarea să vorbească de la sine. Stilul este curat, ceea ce subliniază culoarea netedă. ”

Dacă vă înălbiți părul, Keyvan spune să folosiți Olaplex pentru a-l menține în stare bună. „Este un tratament care vă protejează și păstrează textura părului.”

Ea continuă să explice: „folosiți șampon și balsam conservant pentru culoare. Nu uitați să folosiți o mască de păr. Rezervați-vă întâlnirile cu părul în termen de 8 până la 9 săptămâni pentru a menține cele mai bune rezultate ale părului roz prăfuit. ”

Faded Pink Ombre

Faded Pink OmbreInstagram @jbootybb

„Acest ombre roz decolorat este un ombrel moale pastelat”, spune cosmetologul Julie Kathryn din Baltimore, MD.

„Există o tranziție fluidă între rădăcina roz vibrantă și capetele roz platină”, explică ea. „Pentru femeile care doresc să-și coloreze părul în roz sau cu o notă de roz, aceasta este cu siguranță o primă opțiune bună. Pastelurile sunt mult mai implicate decât își dau seama majoritatea femeilor. ”

Vopseaua de culoare roz deschis durează mai mult pentru a se potrivi cu firele de păr mai închise la culoare. Dacă sunteți în căutarea unei inspirații pentru păr roz, Julie vă sugerează să luați în considerare un ombre care să vă ajute să faceți tranziția.

„Întrebați-vă stilistul despre extensiile roz înainte de a face schimbarea”, adaugă ea. „Tonurile pastelate au o durată de viață mai scurtă decât alte tonuri vii, deci mergeți mai adânc decât vibrant. Veți obține mai mult din culoarea dvs. roz pe măsură ce se estompează. “

Culorile vii și pastelate nu pot fi pentru femeile cu păr roz care trebuie să se spele pe păr în fiecare zi. Căutați poarta către viața unicornului? Pastelurile sunt ascunse și mai ușor de îndepărtat dacă este necesar.

Barbie Pink, AKA The Millennial Pink Hair

Barbie Pink, AKA The Millennial Pink HairInstagram @style_haus_salem

Acest păr roz Barbie este, de asemenea, cunoscut sub numele de roz milenar. A fost creat de coaforul Cortney Pinion din Salem, OR.

Dacă aveți părul blond sau platinat, Pinion spune să întrebați stilistul despre adăugarea mai întâi a rădăcinilor de opal pastel. „Împerecheați coafura simplă cu o culoare foarte actuală sau nervoasă pentru a crea o dinamică excelentă. Croiala simplă face ca culoarea să apară, iar nuanța strălucitoare arată eleganța unei tăieturi clasice. ”

Pinion ne amintește că nu este o culoare de întreținere redusă. „Pentru stilurile de păr roz, va trebui să reduceți la minimum șamponarea și doar șamponul în apă rece. Utilizați săptămâna de tratamente Olaplex pentru a vă îngriji părul și culoarea părului ”, notează ea.

Rozul este o culoare universal măgulitoare. Arată grozav pe toate tonurile și tenurile pielii. În plus, oferă o strălucire sănătoasă atât subtonurilor calde, cât și celor reci. Rozul milenar este noua blondă. Este mai intens decât rozul pastel, dar mai palid decât rozul aprins.

Dark to Bright Pink Ombre

Dark to Bright Pink OmbreInstagram @codyaroussel

Această coafură ombre roz-închis la culoare este îndrăzneață, dar minimă. A fost creat de coafura Cody A. Roussel din Prairieville, LA. „Juxtapunerea neonului strălucitor de la bază se combină cu un roz-bebeluș. Totuși, în timp ce pastelul conferă moliciunii bobului contondent ”, spune Roussel.

Când alegeți să faceți o nuanță de modă, Roussel ne amintește că poate scoate la iveală o personalitate pe care nu ați știut-o niciodată. „Nuanțele roz și violet sunt mult mai netede la tranziție. Aceste nuanțe se transformă de obicei în blonduri prea tonifiate și aurii roz. ”

Este crucial ca stilistul dvs. să aibă o consultare amănunțită cu dvs. pentru a vă asigura că sunteți pe aceeași pagină. Discutați cu coloristul părului despre tonifiere de rutină și tratamente.

Păr roz înghețat

Păr roz înghețatInstagram @hairicome_

„Părul roz înghețat, la fel ca toate nuanțele de culoare roz, este atât de popular acum”, spune Melissa Howlett, coafură de mireasă din Gold Coast, QLD.

Pentru întreținerea la domiciliu, Howlett spune să folosiți șampon uscat, fixativ și pudră de textură pentru a bloca rozul înghețat și a vă păstra părul.

Păr roz pastelat

păr roz pastelat pentru femeile cu părul scurtInstagram @jeanclaudeelmoughayar

Acest roz pastel este simplu și ascuțit. Este o opțiune perfectă pentru femeile care ar dori să încerce ceva colorat, dar nimic prea luminos.

De asemenea, se estompează frumos de la părul roz pastel mai deschis la blond din nou. Cel mai mare lucru despre acest aspect este tonul moale roz deschis al culorii.

Pentru a obține această culoare pastelată, utilizați șampon sau balsam pigmentat. Va ajuta la menținerea tonului roz.

Smokey Pink Strands

Smokey Pink StrandsInstagram @tracy_ellen_beauty

Șuvițele roz fumurii și încuietori roz piersic pe părul negru natural arată aproape ca ceea ce Kim K ar purta.

Bumbac roz roz

Bumbac roz rozInstagram @hairbyashleylynds

Acest păr roz din vată de zahăr cu valuri de plajă creează volum și textură. Totul despre aceste piese de culoare este frumos!

Flamingo Pink

Culoare par roz flamingoInstagram @hairtiste

Această culoare roz de flamingo este distractivă și captivantă. Îmbunătățiți aspectul tonurilor de păr roșu și roz, stilându-vă și încuietorile cu valuri.