34 Cele mai bune momente esențiale din caramel pentru fiecare tendință a tonului pielii în 2021

Evidențierea caramelului este la fel ca și cum sună cu nuanța ușoară și cremoasă, la fel ca bomboanele Werther’s Originals. La fel ca bomboanele, culoarea părului și aspectele caramelului pot fi combinate în multe moduri diferite, cum ar fi caramelul cu ciocolată neagră. Indiferent care ar fi tenul, tipul de păr sau culoarea naturală a părului, o nuanță caldă de caramel vă poate completa aspectul! Fie că este vorba de un pop subtil de caramel împotriva unor piese mai întunecate sau de o culoare all-over, există întotdeauna o modalitate de a adăuga momente luminoase în viața ta! Fie că este vorba de o notă subtilă de căldură sau de ceva mai contrastant, există întotdeauna o modalitate de a încorpora una dintre aceste evidențieri delicioase de caramel în look-ul tău!

Butterscotch + Caramel Highlights

Frumos ButterscotchInstagram @ m_lolo_14

Aceste dungi calde și dulci de caramel oferă un contrast uimitor care creează un aspect profund și dimensional pentru valurile ei lungi maro.

Iced Coffee Brunette

Iced Coffee BrunetteInstagram @camouflageandbalayage

Mergeți mai ușor în acest sezon fără a deveni blond pe deplin cu această frumoasă culoare blondă topită. Stil cu valuri subtile largi și capete agitate pentru un aspect proaspăt și ușor! La fel ca aroma preferată de cafea, există o nuanță de caramel pentru tine.

Păr castaniu închis cu repere de caramel

Imagine a unui caramel pictat la perfecțiuneInstagram @aimee_cuts_and_dyes

Aceste delicioase piese de alun maro închis pe un păr brunet adânc dovedesc cât de îmbietoare poate fi combinarea acestor două nuanțe. Rezultatul este super sexy, bogat și atrăgător de atenție!

Repere caramel pe lungimea bărbii Bob

Imagine a unui păr luminat, plus tăieturi bune și accente de caramelInstagram @ hair_by_amanda.k

Un bob cu indicii de sirop de caramel care picură pe jos pe o bază întunecată are toată adâncimea de care are nevoie. Această culoare este obligată să facă pe oricine o poartă sofisticată și la modă. Când vine vorba de evidențierea caramelului, coafurile care prezintă tranzițiile de culoare de la mai închis la mai deschis funcționează foarte bine.

Păr castaniu Mocha cu Repere Caramel

Imagine a cremelor caramelInstagram @hairmakeuphappiness

O nuanță atemporală de caramel care măgulește orice culoare naturală a părului – această coafură evidențiază caramelul face o treabă excelentă în crearea unui aspect dimensional. Finisat cu vârfuri ondulate, acest stil este cel mai bun pe lungimea părului mediu spre lung și se poate face pe orice tip de păr.

Repere cu caramel sărat

Repere cu caramel săratInstagram @ amberly.philipps_hairstylist

Î&Un creator de stil, Amberly Philipps

Master Hairstylist @ Texture Salon din Palm Harbor, FL

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este un stil subtil de plajă, cu accente de blond strălucitor, cu accente în principal caramel și un întuneric dedesubt pentru a adăuga adâncime și aspectul de plenitudine. Cel mai bun lucru despre tăietură este că părul ei este foarte fin, așa că tăiem capetele tocite și i-am încadrat fața cu un strat lung, astfel încât părul ei să pară mai plin și voluminos. Îmi place modul în care culorile se amestecă și se prezintă cu buclele moi pentru evidențierea caramelului.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest aspect ar fi perfect pentru cineva cu păr fin și / sau 50% sau mai mult gri, care caută o întreținere mai ușoară. Această culoare a părului caramel se potrivește perfect cu pielea bronzată, deci este perfectă pentru iubitorii de soare.

Părul brun scurt, cu evidențieri caramel

Părul brun scurt, cu evidențieri caramelInstagram @blondeandbalayaged

Î&Un creator de stil, Bailey Lynn

Cosmetolog certificat @ Prep Hair în Winnipeg, MB

Cum ați descrie acest aspect?

Acest stil este un balayage caramel lobat. Cel mai mare lucru despre acest stil special este rezultatul amestecului de culoare caramel. Culoarea ei naturală a rădăcinii era baza perfectă. Folosind o metodă de vopsire și lumini fine pentru bebeluși, am reușit să obțin acest efect frumos amestecat.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Părul scurt poate părea mai puțin de lucru, dar în funcție de tipul de păr poate însemna și mai multă muncă! Acum, nu lăsați acest lucru să vă sperie, nu este nimic din ceea ce un șampon uscat și pasta de coafare nu pot rezolva cu această lungime și stil special. Cineva care nu dorește să-și spele părul adesea poate menține acest stil sau îl poate modifica după cum este necesar, tot mai departe de ultima zi de spălare. Nuanțele de caramel se amestecă bine cu culoarea părului brun.

Cu toate acestea, dacă vă bucurați de o coadă de cal, poate doriți să luați în considerare ceva un pic mai lung. Dar pot exista alternative la stilul tău preferat de sală sau să scoți părul din calea copiilor, oricare ar fi acesta. Stilul jumătate sus / jumătate jos este favoritul meu pentru această lungime! Fie că faci un coc drăguț sau doar un ponei, cealaltă jumătate poate fi lăsată afară și este super elegantă!

Păr castaniu cenușiu cu evidențieri caramel

Repere Caramel CenușăInstagram @luistaylor_

Î&A cu creatorul de stil, Luis Taylor

Coafeza & Makeup Artist @ Paralelo Estudio Independiente în Roma Norte, Mexic

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este pentru cei care caută ceva ușor natural, fără a schimba tonurile naturale ale părului și folosesc un stil modern în culori naturale, cenușă caramel.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Pentru coafare, este posibil să o faceți cu valuri naturale aplicând un produs cum ar fi loțiunea de mișcare Kevin Murphy sau coafarea cu fier curl și aplicați sare de mare de la Davines și terminați cu o textură puțin uscată de Davines pentru a da mai multă textură.

Repere din caramel de bronz

Repere din caramel de bronzInstagram @matthewryanhair

Î&A cu creatorul de stil, Matt Kwasny

Colorist de păr & Extension Specialist @ Harper Salon din Los Angeles, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Acestea sunt evidențierea caramelului de bronz. Cu siguranță este încă înrădăcinat ca un ombré, dar are puncte luminoase mai subțiri în tranziția adâncimii de la rădăcină în lumina de la capete. Aceasta creează o versiune mai moale a unui ombré tradițional. Mai puțin pictată, mai mult ca și cum ar fi fost la plajă. Cel mai mare lucru despre acest aspect este cât de efort și de frumos este. Pentru mine, destul de mult nu se demodează, deoarece este atemporal. Acesta este un look pe care oricine îl poate purta din cauza cât de moale este. Îmi place, de asemenea, modul în care undele moi de caramel pe care le-am creat completează culoarea.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest aspect specific este minunat pentru cineva căruia îi place puțină căldură în păr. De obicei, culoarea de bază naturală tinde să crească puțin plat, astfel încât aceste panglici de caramel se încălzesc cu adevărat și îmbunătățesc o bază plată. De asemenea, tind să simt că tonurile de caramel tind să complimenteze foarte bine femeile cu tonuri de măsline. Aspectul sumbru este cu adevărat grozav pentru fata care nu vrea să intre în salon o tonă, întrucât se presupune că ar fi „locuit”. Retușez câteva fete la fiecare 4 luni! Îmi înduioșez denumirea acestui aspect de recesiune!

Pixie cu Caramel Highlights

Imagine a unui pixie cu dungi de caramelInstagram @ hair.by.ashmichelle

Î&A cu creatorul de stil, Ashley Barton

Hairstylist @ Hair Klaudt în Charlotte, NC

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un aspect nervos, dar modern, care se joacă cu nuanțe de caramel. Lucrul meu preferat este textura din tunsoare. Îi permite să fie distractiv dacă decideți să-l condimentați cu puțină pomadă sau poate arăta mai modern și mai profesionist dacă îl așezați! Culoarea evidențierii părului caramel creează un aspect jucăuș!

Orice sfat pentru cineva care are în vedere această culoare?

Veți dori cu siguranță un tip de pomadă din fibră dacă doriți să adăugați mai multă textură. Adezivitatea va permite părului să se lipească în timp ce dă o oarecare reținere și nu este prea greu. Acest aspect este minunat pentru oricine, deoarece este atât de versatil în modul în care îl puteți stiliza!

Păr castaniu mediu cu tonuri caramelizate

Păr castaniu mediu cu cremăInstagram @pk_hair

Î&A cu creatorul de stil, Paige Yates

Stilist independent în Sarasota, FL

Cum ați descrie acest aspect?

Acest look întruchipează acele vibrații de vară pe care le caută fiecare femeie brunetă. Amestecul de culoare naturală și valurile însorite caramelizate creează decorul perfect pentru orice ocazie.

Cel mai mare lucru despre această coafură și culoarea părului caramel este uniformitatea atât a întunericului, cât și a luminii. Dimensiunea arătată dă viață părului și spiritului! Această croială este clasificată drept „bobul modern” pe care femeia îl poartă peste tot. Această tăietură permite să ai o lungime în față cu care să te joci, dar și să poți elibera greutatea în spate.

Orice sfat pentru cineva care are în vedere această culoare?

Acest aspect este foarte universal pentru toate formele și personalitățile femeilor, cu toate acestea, toate modificările aduse părului necesită un anumit nivel de întreținere. Acest vis Caramel este minunat pentru un aspect de spălare și uzură, astfel încât stilul poate fi minimizat în funcție de textura părului clientului.

Întreținerea culorilor variază în funcție de fiecare client. Unii preferă să aibă mai mult un aspect trăit și înrădăcinat, în timp ce alții nu suportă să vadă un centimetru de creștere. Mai presus de toate, produsul este esențial pentru coafarea și menținerea culorii părului caramelizat.

Produsele mele preferate sunt orice Amika. Am început acest aspect prin uscarea părului cu ajutorul spray-ului bombei Amika Brooklyn la rădăcini, urmându-l cu spuma Amika. Apoi trec la stilul uscat. Încep întotdeauna cu spray-ul anti-umiditate The Shield înainte de orice serviciu de căldură, pulverizând fiecare secțiune înainte de a mă ondula, apoi o termin cu spray-ul de text Undone pentru a crea aceste valuri frumoase de plajă.

Ciocolată maro cu repere cremoase de caramel

Imagine de păr pe dungi de caramelInstagram @blertta_hairstylist

Î&A cu creatorul de stil, Blerta

Cosmetolog licențiat / Colorist @ Giancarlo Hair Studio din Bronx, NY

Cum ați descrie acest aspect?

Aceasta este o combinație clasică de ciocolată și evidențiază cu adaosuri cremoase de caramel. Îmi place că arată atât de sănătos și strălucitor.

Orice sfat pentru cineva care are în vedere această culoare?

Am folosit Colorly2021 și Wella pentru a obține acest aspect.

Ciocolată Caramel Swirl

Imagine a unui vârtej de ciocolată caramelInstagram @lacey_dru

Î&A cu creatorul de stil, Lacey Dru

Stilist @ Salonul Maggie în Pembroke Pines, FL

Cum ați descrie acest aspect?

Această nouă mămică are părul gros, așa că și-a dorit un aspect care să aibă o întreținere redusă și ușor de coafat. Ceva de spălat și du-te. Valurile ei naturale sunt perfecte pentru acest pop de balayage și straturi de caramel.

Orice sfat pentru cineva care are în vedere această culoare?

În calitate de stilisti, luăm în considerare forma feței, printre altele. Cu toate acestea, lungimea este perfectă pentru ea, deoarece încă o poate coada. Cu promisiunea The Euphora curl, ea își poate îmbrățișa valul natural și poate avea un pic de luminozitate din piesele sale evidențiate.

Balayage Caramel Babylights

Babylight Foils & amp; Coafura BalayageInstagram @suchalizzy

Î&Un creator de stil, Lizzy Campos

Hairstylist @ The Beauty Bar at Carmel in Westfield, IN

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect a fost creat cu folii de babylight și balayage. Lucrul meu preferat despre aspect este subtilitatea acestuia. Aduce dimensiune și pete de culoare caramel părului fără ca clientul să simtă că este blond.

Orice sfat pentru cineva care are în vedere această culoare?

Aceste caracteristici slabe de întreținere cu caramel sunt perfecte pentru cineva care nu este obișnuit cu programările. L-aș recomanda, de asemenea, pentru cineva care este timid să meargă mai ușor.

Orice formă a feței ar putea scoate acest aspect. Dacă vă trageți părul înapoi des, vă recomand să aveți folii așezate în jurul liniei părului. Acest aspect a fost creat pe cineva cu părul fin.

Am folosit un fier de călcat plat pentru a ondula secțiunile superioare, am adăugat Air Control de la Aveda, apoi am scuturat buclele.

Ciocolată neagră cu folie de caramel

Coafură Caramel FoilayageInstagram @katiepdxhair

Î&Un creator de stil, Katie Pattison

Stilist @ Rock Paper Scissors Salon din Portland, OR

Cum ați descrie acest aspect?

Aș descrie acest aspect ca pe un strat de caramel pe o bază de ciocolată neagră. Ceea ce îmi place la evidențierea caramelului este că pot adăuga căldură naturală și strălucire unei culori de bază întunecate, menținând în același timp armonia culorii.

Ceea ce îmi place la tehnica foilayage este că vă permite să vă ridicați prin firele maro natural închis (sau chiar colorate anterior) mai repede decât balayage în aer liber, totuși creează aceleași aspecte naturale, înrădăcinate, care fac ca balayage să fie atât de scăzut întreținere.

Orice sfat pentru cineva care are în vedere această culoare?

Aceste elemente esențiale sunt o alegere excelentă pentru oricine dorește să adauge adâncime și dimensiune părului mediu sau întunecat, cu toate acestea, cu siguranță nu sunt pentru cineva căruia nu îi place căldura în păr.

Obținerea de puncte de atracție folosind tehnica foilayage sau balayage este excelentă pentru clientul care dorește o culoare de întreținere redusă, care să arate natural și să crească frumos.

Maro natural cu Caramel Highlights

Coafură de culoare naturală îmbunătățităInstagram @blairepowell_hair

Î&A cu creatorul de stil, Blaire Powell

Senior Stylist @ Berry Lane Hair în Grafton Street, Cairns

Cum ați descrie acest aspect?

Aș descrie acest aspect ca o culoare naturală îmbunătățită. Am folosit tonuri calde și naturale de caramel pentru a-i completa părul natural.

Lucrul meu preferat la acest aspect este că nu-i poți spune că a fost colorată artificial. Acesta ar putea fi într-adevăr un cap de păr natural.

Orice sfat pentru cineva care are în vedere această culoare?

Recomand această culoare a părului caramel cuiva care dorește să-și schimbe aspectul, dar totuși vrea să se simtă ca sinele lor natural. Acest aspect este cel mai potrivit pentru cineva cu un ton cald al pielii. Cred că părul lung funcționează cel mai bine pentru a arăta toate tonurile diferite.

Repere Caramel mai îndrăznețe

Coafura Bolder Caramel HighlightInstagram @ chelsearich.hair

Î&A cu creatorul de stil, Chelsea Rich

Color Expert / Owner @ Golden Edge Studio în Olathe, KS

Cum ați descrie acest aspect?

Aș descrie acest aspect ca un punct culminant mai îndrăzneț față de un punct subtil caramel. Aceasta ar putea fi o „rundă a doua” grozavă pentru cineva care a avut în trecut evidențieri caramel, dar care dorește să facă pasul următor!

Îmi place toată dimensiunea pe care o are cu tonurile diferite împotriva profunzimii bazei sale naturale. Totul se topește atât de frumos!

Orice sfat pentru cineva care are în vedere această culoare?

Aspectele caramel sunt prietenoase pentru majoritatea clienților, deoarece sunt mai ușor de realizat și întreținut decât cele mai ușoare. Întreb întotdeauna clienții mei care este nivelul lor de confort în ceea ce privește stilul înainte de a face orice serviciu de culoare, deoarece culoarea merită să fie prezentată, nu aruncată într-un coc dezordonat în fiecare zi!

Acest aspect va necesita un serviciu mai lung datorită densității și lungimii părului și pentru că este un balayage complet și este necesară o lumină slabă cu un luciu. Dacă clientul dvs. are părul compromis sau dorește să-și păstreze părul în stare sănătoasă, vă recomand să utilizați un sistem de lipire precum Redken PH bonder sau Olaplex.

În ceea ce privește produsele după service, vă recomand să utilizați un șampon color-safe sau orice șampon marca salonului. Îi avertizez pe clienți că șampoanele și balsamurile pentru farmacii pot dezlipi rapid nuanța de caramel și pot face părul să pară plictisitor și lipsit de viață.

Lob caramelizat

Coafură Lob Caramel HighlightedInstagram @ hair_by_matt_84

Î&Un creator de stil, Matthew Gucci

Stylist / Master Colorist / Specialist pentru mirese @ Salon de mașini de păr în Rockville Center, NY

Cum ați descrie acest aspect?

Aceasta este o tunsoare bob lungă sau lob. Lobii sunt tăiați astfel încât părul să cadă între bărbie și claviculă, creând în esență un aspect ciudat, răcoros și nici prea scurt sau prea lung. Această tăietură fără efort funcționează cu aproape orice formă a feței și textura părului, deci este o croială perfectă pentru oricine dorește să-și schimbe aspectul într-o clipită.

Această clientă a cerut balayage, dar nu a vrut să fie mult mai deschisă decât culoarea ei de bază blondă, așa că i-am făcut o adevărată culoare blondă caramel. Am folosit un fulger și o glazură care constau din Goldwell’s Colorance, 80Mills of Colorance Lotion, 20Mills of 8GB și 20Mills of 8BA.

Lucrul meu preferat despre această imagine este că culoarea părului ei apare cu cantitatea potrivită de evidențieri balayage pentru a-și contura tunsoarea într-un mod în care părul ei dă un flux frumos. A fost doar cantitatea potrivită de culoare pentru ca toată tunsoarea să funcționeze. A vrut o schimbare și a obținut-o!

Orice sfat pentru cineva care are în vedere această culoare?

Orice client care are în vedere evidențierea caramelului trebuie să se gândească cu adevărat la modul ei de viață, imaginându-se cu acest aspect și cu îmbrăcămintea de zi cu zi. O tăietură ca aceasta necesită întreținere și puțin TLC. Prin TLC mă refer la îngrijirea noii tunsori și a culorilor cu o utilizare adecvată a produsului.

Am folosit două până la trei pompe din Serul Just Smooth Goldwell și o pompă de Ulei de 10 cheratine înainte de a-și arunca părul cu volum. Am folosit un fier curling de 1 inch pentru a obține aspectul ondulat. În ceea ce privește întreținerea acasă, ea a cumpărat Blondele Goldwell & Șampon și balsam pentru păr evidențiat împreună cu produsele pe care le-am folosit pentru coafare.

Păr lung cu Caramel Repere

Coafura Warm ColorsInstagram @mayliz_hairmad

Î&Un creator de stil, May Zavala

Cosmetolog @ MLZ Hair & Machiaj în Central Valley și San Diego, CA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acesta este un păr de culoare caldă, cu câteva luminițe de soare, atinse cu un fir de nuanță de caramel, totul realizat cu tehnica balayage. Evidențierea caramelului ajută la luminarea culorii de bază calde și la scoaterea în evidență a tuturor tonurilor și strălucirii minunate.

Ce produse recomandați pentru a crea și a menține acest aspect?

Am folosit pudră Affinage lite cu 20vol pentru lumini de babă și folii. Am aplicat apoi Matrix Socolor 5m cu 20vol pe părul care a fost lăsat în afara foliilor (care este tonul de bază). Am procesat aproximativ 35 de minute după ce am terminat cu culoarea de bază. Am completat-o ​​cu Matrix Socolor 6w pentru luminile de babă.

Am folosit Olaplex (preferatul meu) cu întregul proces. Modelul meu a luat acasă șampon și balsam Joico Keratin, șampon Techitaly Lumina (șampon violet) și tratament Olaplex # 3. Acest aspect necesită ajustări regulate la fiecare două luni și o retușare la fiecare patru până la șase săptămâni.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Toți părul are nevoie de un pic de TLC. Nicio culoare sau tăietură a părului nu poate străluci dacă este eliminată, indiferent de tonul pielii, tipul de păr sau stilul de viață!

Caramel Blonde

Caramel BlondeInstagram @beautyby_brittanyjean

Î&Un creator de stil, Brittany Lavoie

Hair Artist and Nail Technician @ Hairaholic Salon in Mansfield, MA

Cum ați descrie acest aspect?

Acestea sunt evidențiații caramel ombre. Am folosit o tehnică de foilayage pentru a obține tonurile de blond deschis în toate capetele ei.

Această nuanță de caramel a fost destul de transformare și a durat aproximativ 3 ore de la început până la sfârșit, dar îmi place modul în care culoarea se topește de la început până la sfârșit și modul în care lumina și nuanțele zaharurilor maro închis îi completează tunsoarea.

Orice sfat pentru cineva care are în vedere această culoare?

Este o întreținere destul de redusă odată ce ați atins acest nivel de lumină, dacă aveți o culoare naturală a părului. Dacă vă colorați rădăcina, va trebui să vă mențineți rădăcina.

Aspectul ombre este foarte ușor de întreținut și poate fi reîmprospătat ori de câte ori sunteți gata! Cea mai bună formă a feței pentru un aspect ca acesta este o față rotunjită sau pătrată. Din față, amplasarea verticală a culorii vă ajută să vă atrageți ochii și să creați iluzia alungirii feței.

Este întotdeauna recomandat cu blondele pentru a ține pasul cu tratamentele regulate de condiționare profundă acasă, deoarece părul tinde să fie mai poros și poate fi fragil după servicii de iluminare.

În ceea ce privește bucla de plajă, puțina protecție la căldură înainte de ondularea cu o baghetă și separarea ei cu un fixativ de păr mediu este suficientă pentru a menține stilul moale și ușor de atins.!

Păr negru cu repere caramel

Păr negru cu caramelInstagram @ carly.colors.hair

Un tratament delicios pentru părul tău întunecat în mod natural, aceste evidențieri dulci cu caramel pot face ca orice tip de păr să pară dimensional datorită contrastului excelent pe care îl oferă.

Păr castaniu deschis cu caramel

Păr brun deschis cu caramelInstagram @krystinamariahair

Î&Un creator de stil, Krystina Maria

Creative Hair Colorist @ Creative Hair Artistry în Walnut Creek, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este evidențiat în caramel. Cu culorile și amplasarea, oferă clienților 12-18 săptămâni înainte de a fi nevoie să se întoarcă la salon. Am topit cele mai importante momente și am pătat rădăcina, așa că dă un aspect clasic „Am-petrecut-toată-vara-la-plajă-primind-lumina-naturală a soarelui”.

Pentru clienții cu o densitate mai mică a părului, dau o tăietură în straturi de halou pentru a da o oarecare mișcare, volum și definiție părului lor. Am amestecat straturi mai scurte în straturi mai lungi pentru a realiza acest lucru și folosesc un fier de curling fără a utiliza clema, deoarece o baghetă oferă o buclă perfectă boho beachy, care arată fără efort.

Orice sfat pentru cineva care are în vedere această culoare?

Pentru clienții mei care se spală și se usucă, recomand întotdeauna sprayul seric Color Charge de la Kenra, care miroase ceresc pe părul umed pentru a pregăti blowdry-ul și apoi este urmărit cu Volume Burst la rădăcină și balsam de ulei uscat peste tot pentru a seta stilul.

Pentru clienții mei termici, îmi place să-i încep cu aceeași rutină cu sprayul seric Platinum Color Charge Kenra pe părul umed, apoi să se usuce. Înainte de a folosi un ondulator sau un fier de călcat plat, folosesc spray-ul termic Paul Mitchell Hot Off the Press cu menținere redusă pentru a pregăti stilul de căldură. Apoi urmez cu Volume Burst de la Kenra la rădăcină și un spray ușor de balsam uscat de ulei.

Repere de miere caramel

Puncte de atracție a mieriiInstagram @prissyhippiebeautyshop

Sexy, delicată și delicioasă, aceste valuri moi sunt luminate și definite mai mult de aceste accente perfect plasate pe evidențierea caramelului miere pe părul brunet închis.

Bomboane de mere pe păr întunecat

Bomboane de mere pe păr întunecatInstagram @brittdeshair

Î&Un creator de stil, Brittany Des Rosiers

Master Hairstylist @ Avalon Hair Designs în San Antonio, TX

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect incredibil a fost creat prin adăugarea evidențierilor caramel balayage părului virgin și finisarea acestuia cu o tăiere lungă a stratului. Minunata mea clientă își dorea să devină mai ușoară și să aibă totuși ceva care să crească bine fără să arate prea îndrăzneț pe părul ei întunecat natural.

Ea a fost foarte îngrijorată în timpul consultării cu privire la aspectele sale care arătau prea sumbre sau portocalii. Am reușit să-mi fac griji pentru a mă odihni discutând despre modul în care funcționează un toner și că vom folosi un toner la sfârșitul serviciului pentru a controla cantitatea de căldură văzută pe luminile sale.

Amestecul acestor evidențieri cu mâna liberă este partea mea preferată a acestui look. Cu un astfel de amestec fără sudură, clientul meu nu va trebui să se grăbească înapoi în salon la patru până la șase săptămâni, deoarece vede o linie puternică de delimitare (crește). Acest amestec uimitor îi permite să aleagă când vine pentru următorul serviciu de culoare, în funcție de dacă dorește să mențină sau să meargă și mai ușor.

Orice sfat pentru cineva care are în vedere această culoare?

Aceste evidențieri caramel sunt uimitoare pentru aproape fiecare tip de păr. Cu balayage-ul care se dezvoltă atât de perfect, poate fi foarte bugetar. Cel mai mare lucru de care trebuie să fii conștient atunci când iei în considerare evidențierea caramelului balayage este că evidențierile tale vor avea o anumită căldură în ele.

Discutați cu stilistul dvs. ce vă place la culoarea pe care le arătați. Vorbește prin diferitele tonuri pe care le vezi, astfel încât tu și stilistul tău să poți fi pe aceeași pagină. Caracteristicile caramel balayage sunt super construibile. Ele pot fi rezultatul final sau o treaptă uimitoare pentru a merge și mai ușor!

Repere de caramel bej bej

Repere Sandy CaramelInstagram @ artistry.by.nicole

Aduceți căldură oriunde mergeți adăugând bucăți calde pe nuanțe mai închise de caramel. Valurile pe părul lung sunt garantate pentru a adăuga un aspect mai sufocant.

Nuanțe de caramel pentru părul scurt

Nuanțe de caramel pentru părul scurtInstagram @epic_hair_studio

Î&A cu creatorul de stil, Mariam Khan

Stilist profesionist @ Epic Hair Studio din Winnipeg, MB

Cum ați descrie acest aspect?

Părul brunet nu trebuie să arate înfundat. Prin adăugarea acestor evidențieri moi de caramel, dă o lovitură părului brunet și îl transformă în crestături!

Ce îmi place la acest aspect este modul în care adâncimea și luminozitatea intră în joc cu straturile și tonurile calde care se amestecă perfect. Literal, orice culoare de bază a părului va apărea mai mult dacă obțineți evidențieri caramel.

Prin adăugarea unor straturi strălucitoare în spate și conturarea cadrului feței, permite părului să se miște liber și să nu-l cântărească.

Atingerea finală este, desigur, o lovitură bună cu o perie rotundă, amintindu-vă că lucrați la rădăcini pentru o anumită ridicare și la capete pentru un aspect elegant și neted.!

Orice sfat pentru cineva care are în vedere această culoare?

Luați în considerare următoarele: forma feței, menținerea stilului și dacă este potrivit vârstei. Există atât de multe versiuni ale unei „tunsoare bob”.

Bobul cu lungimea bărbiei (de multe ori se adresează mai mult femeilor mature), tinde să înmoaie trăsăturile feței, ceea ce face femeile să arate mai elegante. Bobul lung pe care l-am făcut aici este perfect dacă nu vă place să faceți, dar nu doriți nici întreținerea unei tunsoare lungi. Trucul este să țintești lungimea claviculei, oferind un aspect ușor de coafat și de îngrijit.

Acest lucru este perfect pentru femeile active care se antrenează la sală sau pentru mama care aleargă în fugă după micuții lor, deoarece este suficient de lungă pentru a fi legată.

Păr de culoare maro ciocolată cu reperele caramelului auriu deschis

Păr maro ciocolată cu caramel auriu deschisInstagram @megandiez

Cu o bază bogată în maro ciocolată, cu accente caramel, ideală pentru orice lungime și textură a părului. Nuanțele calde și luminoase funcționează întotdeauna atât de bine pentru a lumina orice tip de păr și pentru a adăuga adâncime mai ales atunci când sunt cu valuri.

Caramel întunecat

Caramel întunecatInstagram @ kaylad.artistry

Nuanțele mai deschise și calde pot oferi unei baze întunecate adâncimea și dimensiunea de care are nevoie. Aceste șuvițe de caramel închis permit, de asemenea, ca textura părului să fie în centrul atenției, permițându-vă să coafați cu ușurință această vopsea..

Caramel de Aur Repere

Repere AuriiInstagram @glayda

Aspectele aurii sunt un mod plin de farmec de a asigura strălucirea în încuietorile tale lungi și ondulate. Nuanța sa de caramel, care se potrivește cu nuanța mai închisă, lasă o dimensiune greu de îndrăgostit.

Caracteristici drăguțe Caramel Brown

Caracteristici drăguțe Caramel BrownInstagram @locksbythalia

Pentru a-ți înveseli părul de lungime medie, niște reflexe drăguțe maro caramel vor face treaba. Este o nuanță maro care conferă căldură și luminozitate bazei tale întunecate. Purtați-l chiar și într-o zi obișnuită și veți fi auriu! O culoare de bază maro castan sau maro arțar se combină bine cu această nuanță de caramel.

Păr castaniu mediu cu evidențieri caramel

Caramel moale pe părul castaniu mediuInstagram @mjstylesbeauty

Aceste bucăți de caramel moale pe părul castaniu mediu sunt gata să orbească! Evidențierile balayage strălucesc cel mai bine sub soare ca o bijuterie legitimă. Finalizați-l cu o textură puțin, făcându-l să pară fermecător ca niciodată.

Î&Un creator de stil, Mary Jane Demirjian

Master Colorist / Aveda Colorist @ Daryl Christopher Lifestyle Salon & Spa în Waltham, MA

Cum ați descrie acest aspect?

Îmi place absolut să fac asta pentru oricine cu păr mai închis, care caută o nuanță sau o culoare mai deschisă, fără a deveni blond, rămânând în lumea brunetă. Aspectele caramel includ o gamă atât de largă de culori, de la maro deschis până la cele mai închise nuanțe de blond. Caramel, caramel și miere – există atât de multe tonuri frumoase între ele. Puteți lumina cu adevărat părul oricui dorește o dimensiune mai ușoară pentru un aspect frumos sărutat de soare.

Clientul meu Liz era pregătit pentru schimbare. L-am cuie! De obicei, vine să mă vadă la fiecare 4 săptămâni pentru retușul rădăcinii, dar era pregătită pentru o schimbare puțin interesantă, așa că am vorbit despre jocul cu o anumită culoare și luminarea mai ușoară, deoarece își iubește părul lung și eu și eu.

Suntem în salonul de stil de viață Aveda, așa că folosesc culoarea Aveda care este organică și 97% derivată din plante. Pentru luminile ei moi de ton caramel, am folosit noul brichetă Aveda din lut. Am plasat puncte luminoase țesute foarte subțiri și am pictat în unele piese de lumină în stil balayage în partea de sus, pe care le numim punct culminant parțial. Apoi am folosit un toner foarte cald de nivel 8 pentru a scoate la iveală căldura părului ei de culoare mai închisă, pe care am adus-o până la jumătate de nivel de la 5 la 6. Ea și-a dorit cu adevărat niște luminoase cu aspect natural, care să-i înveselească părul mai închis, deci ore suplimentare când putem începe să mergem puțin mai ușor pe culoarea ei de rădăcină, care a fost și unul dintre obiectivele noastre. Acest lucru îi oferă acel ton frumos, natural, mai deschis. Am reușit să-i dau un punct culminant foarte moale, care va crește foarte frumos, așa că nu va fi multă întreținere. Nu va trebui să o scoatem din nou în evidență decât dacă a vrut după câteva vizite.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Vă sfătuiesc să obțineți evidențieri caramel peste evidențieri cenușii pentru persoanele de obicei cu un ton mai mult măsliniu sau cu tonuri bronzate, care vor arăta absolut frumos cu aceste nuanțe. O modalitate excelentă de a testa dacă aceste tonuri îți arată mai bine în loc de tonul de cenușă este să ții bijuteriile lângă pielea ta. Dacă aurul galben este mai măgulitor împotriva tonului pielii dvs., mai degrabă decât argintiu, atunci probabil că ați arăta foarte uimitor în unele momente de caramel.

Blonde și Caramel

Blonde și CaramelInstagram @gma_styles

Balayage și valurile clasice pe părul lung explică efortul și farmecul care atrag atenția în fiecare ocazie.

Caramel și roșu

Caramel și roșuInstagram @gingerhairgirl_erin

Iată o culoare captivantă a părului, compusă din caramel și roșu! Cu lovituri de nuanță blondă, creează și un efect de dimensiune. Poartă-ți încuietorile drepte de lungime medie acum cu acest aspect pentru un makeover uimitor.

Repere Caramel

Repere Caramel TanInstagram @loveisinthehairxx

Valurile moi sunt excelente pentru a adăuga caracter coafurilor de lungime medie. Împreună cu accentele potrivite, poate scoate în evidență și înțepenirea și spumă din tine.