28 de păr blond cu lumini slabe pe care trebuie să le vedeți în 2021

Ești o blondă care caută o schimbare, dar nu o schimbare mare? Încercați câteva iluminări slabe pentru a face ca tonurile dvs. ultra blonde să apară cu adevărat! Iluminarea redusă este o modalitate excelentă de a adăuga adâncime și dimensiune oricărei nuanțe blonde.

În plus, poți da părului tău o pauză ușoară de la acea acțiune de ridicare ridicată și revitalizează părul stresat. Distrați-vă și încercați o blocare și o plasare creativă a culorilor pentru a maximiza potențialul părului.

Luați-vă blonda la nivelul următor cu nuanțe pastelate sau tonuri de cupru aprinse pentru un aspect stelar care vă garantează strălucirea! Orice ați decide, aceste idei pentru părul blond cu lumini slabe vă vor inspira cu siguranță.

Păr blond la modă de frasin, cu lumini slabe

Imagine a unui blond cenușiu la modă și cu lumini slabe pentru părul lungInstagram @hairbyamympete

Stilistul Amy Petersen a pictat acest păr blond cenușiu puțin mai rece pentru a atenua tonurile aurii și a adăugat câteva lumini slabe pentru dimensiune și adâncime.

Culoarea părului blond înghețat

Imagine a unei lumini slabe cu tendință primăvară blondăInstagram @ tori.johnstonnn

Toată lumea devine din ce în ce mai deschisă în zilele noastre, ca această culoare la modă, care este perfectă prin adăugarea de lumini slabe în coama blondă înghețată.

Bob lung blond cu lumini joase

Bob lung cu lumini slabe blondeInstagram @orosalon

Stilistul Amanda a creat acest bob lung și a adăugat câteva lumini slabe care îl fac să apară cu adevărat.

Păr blond cu lumini slabe pentru femeile în vârstă

O culoare de păr blond, cu lumini slabe pe o femeie mai în vârstăInstagram @ondespalon

Athena a colorat, a tăiat și a stilat și a coafat această blondă foarte contrastantă cu lumini slabe. Acesta este un exemplu perfect de colorare și stil pentru femeile în vârstă.

Blond platinat Balayage Hair Lowlights

lumina slabă a blondului platinatInstagram @saloncouture_ny

Dashing Blonde Highlights și Lowlights

Evidențierea blondă și luminile scăzuteInstagram @amyneddermanhair

Î&A cu creatorul de stil, Amy Nedderman-Schroder

Stilist & Proprietar @ Amy Nedderman Hair (ANHair) în Granger, IN

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este un balayage blond strălucitor, cu conturarea părului. Părul acestui client este în mod natural ușor, așa că i-am adăugat anumite bucăți de adâncime pentru a-i face să apară luminozitățile, cam ca atunci când ți-ai contura fața cu machiajul.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acesta este un stil minunat pentru cineva care este deja blond, dar dorește să adauge din nou adâncimea și dimensiunea. Este perfect pentru părul care a fost suprasolicitat toată vara și dorește să readucă dimensiunea în timp ce arăta ca o blondă..

Păr blond plajos cu lumini slabe maro

Părul blond de plajă, cu lumini slabe maroInstagram @thehairdreier

Î&A cu creatorul de stil, Shannon Dreier

Hairstylist @ Fringe Salon în Scotts Valley, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este aspectul optim de plajă, Barbie Malibu, California. Amestecul perfect de blond nisipos, rădăcini naturale, capete decolorate, straturi texturate și valuri ușoare creează aspectul de a petrece ore în ocean.

Cel mai bun din acest păr este dimensiunea de la rădăcină, ceea ce îl face să pară încă proaspăt între vizitele la salon.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Dacă doriți acest aspect, evidențierea și sprayul de textură vor fi cel mai bun prieten al dvs. Repere oferă părului californian îmbrăcat la soare orice culoare de bază naturală. Evidențierea părului îi va oferi, de asemenea, mai multă textură singură pentru a ține acele valuri libere de plajă.

Un spray de textură sau un fixativ foarte flexibil va ține valurile și va avea un finisaj mat pe păr, care are aspectul de a fi pe plajă în nisip și apă sărată toată ziua.

Păr blond caramel

Imagine a unei lumini slabe blond caramelInstagram @marlenydoeshair

Î&A cu creatorul de stil, Marleny Aguilar

Colorist @ Fringe Salon și Color Bar din Houston, TX

Cum ați descrie acest aspect?

Îmi place dimensiunea și tonurile variabile. Părul are în mod natural mai multe tonuri din cauza luminii solare și a expunerii la elementele din lume.

Unul dintre lucrurile mele preferate despre acest aspect este cât de natural arată, în ciuda unor piese mai ușoare care îi conferă definiție și mișcare.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Oricine poate purta acest look. Frumusețea din spatele acestuia este că poate fi personalizată pentru absolut oricine și stilul lor de viață, textura părului și tonul pielii. Cu această tehnică de pictare manuală, putem îmbunătăți tonul pielii prin crearea unor piese mai deschise în jurul feței și îmbunătățirea celor cu unele piese mai întunecate pe tot părul.

Amestecarea diferitelor tonuri este ceea ce face ca acest aspect să aibă o întreținere redusă. Diferitele culori din această coafură vor crea mișcare și vor face părul fin să pară mai plin.

La fel ca în cazul oricărui alt serviciu de colorare a părului, aș recomanda Șamponul și balsamul Eufora Bodifying cu complexul Damage Cure și Vibrant Color Complex pentru a ajuta la repararea părului și pentru a oferi reținerea culorii..

Urmat de Sistemul de blocare a culorii Eufora creat cu Glaze pentru Sculpture Styling și Illuminate Shine Mist, amestecarea acestor două va închide complet cuticula și va sigila foliculul pentru o reținere maximă a culorii.

Balsamul Eufora Smooth’n Straightening vă va ajuta să neteziți și să reduceți frizul, oferindu-vă în același timp beneficiile părului drept sau al părului moale și voluminos.

Valuri atractive ale părții mijlocii lungi

Imaginea unei părți medii lungi atrăgătoare scoate în evidență blondeleInstagram @hairbymarissaeliz

Î&Un creator de stil, Marissa Hodge

Coafeza & Make-up Artist @ Volume One Salon în Pensacola, FL

Cum ați descrie acest aspect?

Aceasta este blonda „înghețată” perfectă. Acest lucru este destinat clienților care doresc un aspect blond îndrăzneț și rece, dar au un stil de viață mai aglomerat și nu se pot angaja în programul normal de întreținere frecventă.

Acest lucru se realizează prin balayage + becuri (folii) pentru a obține acea blondă super-ușoară și rece și bani îndrăzneți. De asemenea, prin adăugarea unor lumini slabe pentru adâncime și amestecarea unei rădăcini de umbră pentru un proces de creștere mai ușor.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest aspect este minunat, deoarece poate funcționa pentru aproape oricine! Dacă stilul tău de viață este agitat, luminile slabe amestecate și rădăcina umbrelor îți vor oferi timp suplimentar până la următoarea vizită.

Blonda strălucitoare este perfectă pentru tipurile de personalitate îndrăznețe și chiar și pentru cineva care este mai relaxat (ar putea să-i scoată din zona lor de confort).

O sugestie ar fi utilizarea unui șampon / balsam purpuriu pentru a menține răceala blondului și a lovi orice arămie pentru a reduce serviciul la domiciliu..

Baza blondă închisă

Imagine a unei blonde ușor de întreținut și texturată cu lumini slabeInstagram @bystephanieborgelt

Î&A cu creatorul de stil, Stephanie Borgelt

Hairstylist @ Salon 860 West în Brea, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Acest client anume a avut aproximativ opt luni de creștere și s-a estompat. Am vrut să o păstrez lumină și strălucire, dar am adăugat și o culoare de bază blondă închisă și lumină slabă pentru a o menține naturală pe măsură ce crește. Pentru a obține blonda, m-am balayat și m-am împiedicat în lumini de babă.

Pentru tăietură, am vrut să fie ușor de întreținut, dar cu multă textură.

Îmi place că vedeți diferite variații de culoare în toate blondele și luminile slabe, oferindu-i un aspect natural.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest tip de look este ușor de coafat. Lungimea funcționează bine pe aproape orice formă a feței și este excelentă pe texturile de păr fin până la mediu, indiferent dacă îl purtați drept sau adăugați niște valuri de plajă.

Îmi place să folosesc Kenra’s Blow Dry Spray pentru strălucire și Root Pump pentru volum suplimentar pe măsură ce mă usuc. Puteți termina cu o baghetă sau un fier curling pentru a adăuga acele valuri distractive și a le distinge cu o pomadă sau un spray de textură.

În general, dacă sunteți o blondă întunecată naturală și doriți să o luminați, dar să vă amestecați în creștere, acesta este un stil minunat pentru dvs..

Lowlights ușoare

Imagine a unei blonde foarte naturale cu lumini slabe adăugateInstagram @styledbysabs

Î&Un creator de stil, Sabrina Chowdhury

Stilist independent în Los Angeles, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Aș descrie acest aspect ca fiind ușor de întreținut și un aspect foarte natural, deoarece am adăugat lumini slabe. Este un aspect pe care mulți oameni îl pot scoate, indiferent dacă au sau nu timp să-și aranjeze părul, ceea ce este lucrul meu preferat la acest aspect.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Unele sfaturi pe care le-aș da unui client care are în vedere acest aspect ar fi să-și dea seama că poate fi un proces de realizat, în funcție de culoarea părului lor. Cu toate acestea, lucrul bun este că acest aspect este minunat pentru orice tip de păr și formă de față.

Cel mai bun produs pentru a menține acest aspect ar fi un șampon care protejează culoarea, fără sulfat și parabeni. Dacă ai o personalitate relaxată și un stil de viață ușor și natural, atunci acest look ar fi perfect pentru tine!

Păr blond multidimensional

Coafură blondă multidimensionalăInstagram @paulaavery_hairstudio

Î&A cu creatorul de stil, Paula Avery

Stilist / Proprietar @ Paula Avery Hair Studio din Stoneham, MA

Cum ați descrie acest aspect?

O blondă multidimensională este unul dintre cele mai solicitate look-uri de culoare ale mele. A început să fie o blondă puternică. Luminile joase au fost adăugate pentru a-i readuce baza și culoarea naturală. Lumina slabă adaugă, de asemenea, contrast, sporind astfel piesele ei blonde.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest aspect de întreținere mai redus este perfect pentru un stil de viață ocupat.

Blonda dimensională

Coafura Blonda dimensionalaInstagram @stylesbyaliiii

Î&A cu creatorul de stil, Ali Weiss

Administrator & Master Stylist @ 303 Beauty Bar din Denver, CO

Cum ați descrie acest aspect?

Blondele dimensionale sunt preferatele mele absolute! Clientul meu a venit cu un aspect peste tot blond și a vrut să fie mai cool cu ​​mai multă dimensiune. De asemenea, ea a vrut să scape de a merge mai mult între întâlniri. Am făcut un balayage complet pe ea cu folii și am făcut un 7 p pe tot ce a rămas afară.

Lucrul meu preferat la acest aspect este că îi face părul să pară mai plin și să-i ofere dimensiunea de care are nevoie. Nu trebuie să o coafeze în fiecare zi pentru a avea părul dezordonat și fără efort.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Dacă acesta este aspectul pe care îl doriți, trebuie să vă amintiți că nu toți suntem destul de norocoși să avem părul ușor de luminat. S-ar putea să dureze de câteva ori pentru a ajunge acolo.

Cred că acest aspect este minunat pentru oricine are nevoie de ceva nou sau vrea doar să aibă aspectul unui păr mai plin. Fiecare balayage este diferit în funcție de tipul feței și de amplasarea luminilor slabe. Doriți cu adevărat să evidențiați caracteristicile clientului dvs.! În acest caz, am vrut să-i alungim fața, așa că am adus-o pe blondă mai sus în jurul feței, cu lumini slabe, evidențiindu-i pomeții.

Pentru a menține acest aspect, șamponul violet este o necesitate absolută. Pur și simplu păstrează totul proaspăt și răcoros. Șamponul meu violet preferat este Surface Pure Blonde. Cred că este un aspect extraordinar pentru oricine nu poate intra în salon oricât ar dori, dar totuși dorește să se simtă blondă în jurul feței pentru o lungă perioadă de timp!

Vă recomand să veniți la fiecare opt săptămâni pentru a vă reîmprospăta, dar unii dintre clienții mei îl împing până la 12 săptămâni și încă își iubesc părul!

The Blonde Vibe

Coafura Blonde VibeInstagram @aryane_coiffure

Î&A cu creatorul de stil, Aryane

Coafor în Repentigny, QC

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un mod frumos de a intra în „atmosfera blondă” fără a compromite sănătatea și puterea încuietorilor.

Ceea ce îmi place cel mai mult la acest aspect este cu siguranță dimensiunea și profunzimea pe care le creează, fiind în același timp atât de ușor și rapid de creat în salon. Cu siguranță va ieși în evidență mult mai mult decât cele clasice!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Incearca! Dacă sunteți obișnuiți cu evidențierea obișnuită și doriți să vă luminați aspectul global sau dacă aveți părul fin și căutați o modalitate de a adăuga grosime și volum, acesta este un mod minunat de a o face.

Lumina slabă arată superb pe orice tip de blondă, dar și pe tonurile mai închise. Această tehnică de păr arată uimitoare, fie cu părul ondulat natural, pe niște bucle rapide, fie chiar cu o uscare rapidă.

Lumina slabă este minunată pentru a se roti în timpul iernii, deoarece acestea sunt de obicei pe partea mai rece. Cu siguranță vor apărea cu zilele albe de zăpadă! Există într-adevăr atât de multe avantaje acestei tehnici, de ce nu încercați?

Blond cald cald

Coafură blondă caldă LowlightInstagram @meraki_hairdesign

Î&Un creator de stil, Mylena Vittori

Coafor / coproprietar @ Meraki Hairdesign în Winterthur, Elveția

Cum ați descrie acest aspect?

Această lumină slabă blondă este o schimbare de culoare foarte inartificială. Ceea ce îmi place la ea este tenul neted, dar încă uimitor de culori. Îi face pe oameni să întoarcă capul pe străzi, dar îți oferă totuși acel aspect natural decent.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest aspect se potrivește perfect femeilor cu un tip de păr cald de primăvară sau toamnă, ideal cu părul brun deschis până la blond. Deoarece linia părului este mai închisă, o întinerire a culorii este necesară doar la fiecare trei luni. Majoritatea clienților mei cu un program încărcat și un stil de viață cu jet-set preferă asta.

Îngrijirea părului este însă cheia tuturor părului lung. Recomandăm din când în când un balsam și o mască de păr.

Culoare rădăcină umbră cu evidențieri

Culoare rădăcină umbră cu coafură HighlightsInstagram @krystalball_

Î&Un creator de stil, Krystal Ford

Stilist @ Salon Foushee în Littleton, CO

Cum ați descrie acest aspect?

Aceasta este o culoare de rădăcină de umbră cu evidențieri.

Acest client a venit cu doi centimetri de excrescență dintr-un blond blond supraprocesat anterior și căuta un aspect mai natural care să-i înmoaie creșterea în viitor.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Sfatul meu pentru clienții care caută să încerce o rădăcină de umbră este să înceapă cu o consultare amănunțită cu stilistul tău. Această clientă iubește să fie ușoară și blondă, dar nu a dorit să aibă aceeași creștere ca și serviciul său de evidențiere anterior.

Îi anunț pe clientul meu că creșterea ei va fi „înrădăcinată” și mai moale în comparație cu o linie dură de demarcație și va trebui să se întoarcă pentru o retușare la fiecare șase până la opt săptămâni. S-a dus acasă cu șamponul nostru Paul Mitchell Platinum Blonde pentru a păstra aspectele sale deosebite între întâlniri, precum și uleiul de tratament Paul Mitchell Awapuhi pentru un plus de umiditate și strălucire..

Acest aspect este minunat pentru cei care ar dori să încerce o schimbare subtilă față de cele mai importante obișnuite și care doresc, de asemenea, să facă parte din noile tendințe.

Culoare dimensională a părului blond miere

Coafură dimensională Blonde miereInstagram @păr.eroină

Î&Un creator de stil, Caitlin Eyk

Maestrul coafor & Salon Colorist @ Avantgarde din Grand Rapids, MI

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aș descrie acest aspect ca pe o blondă miere dimensională cu lumini slabe naturale amestecate.

Lucrul meu preferat în legătură cu acest aspect este modul în care plasarea luminilor slabe adaugă contur pentru a crea o „rădăcină de umbră” falsă, în timp ce luminile păstrează luminozitatea în jurul feței și în toate straturile..

Ce produse recomandați pentru a crea și a menține acest aspect?

Pentru a crea acest aspect, cel mai bine este să formulați luminile slabe într-un interval de două niveluri al culorii naturale a oaspetelui dvs. Pentru acest client, am evidențiat cu Paul Mitchells Synchro Lift și 20vol și am iluminat cu Paul Mitchell Color xg 20grams 7nb 10grams 6n și 10vol. Am terminat prin tonifiere la castron după șamponare cu Paul Mitchell Demi 1oz 9g 1oz 9N și soluție de procesare.

Menținerea acestui aspect depinde de preferințele oaspetelui dvs. Dacă nu le deranjează un aspect înrădăcinat, pot merge aproximativ opt săptămâni și pot avea un amestec natural frumos cu amplasarea luminilor slabe. Am adăugat B3 bondbuilder la toate formulele mele pentru a proteja părul de daune și pentru a preveni decolorarea culorii.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Acest stil este cel mai potrivit pentru oaspeții care caută o culoare de întreținere medie. Culoarea este potrivită pentru părul de orice densitate și dimensiunea poate crea de fapt iluzia de grosime a părului mai subțire. Pe părul blond natural și creț, aș încorpora mai multe puncte de atracție în zona coroanei.

Blondele aurii sunt cele mai potrivite pentru tenurile corecte, cu tonuri calde. Acest stil ar fi potrivit pentru orice stil de viață care permite părul frumos. Arată minunat finisat cu bucle măturoase, o explozie lină sau un val de plajă.

Balayage dimensional

Coafură dimensională BalayageInstagram @hairbyallisonwindsor

Î&Un creator de stil, Allison Windsor

Hairstylist @ Morgan Ashley Salon din Birmingham, AL

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aș descrie acest aspect ca un balayage dimensional. Este important să înțelegem ce fel de aspect dorește clientul cu balayage. Vor să vadă lumină și întuneric sau preferă blondul solid la capetele lor??

În acest caz, clientul meu a fost foarte blond de ani de zile cu folii tradiționale și am fost încet în tranziție la balayage. Am vrut să despart blonda de la capete cu panouri mari cu lumină scăzută pentru a se potrivi cu adâncimea de la rădăcină, astfel încât să aibă lumina și întunericul pe tot părul.

Balayage i-a oferit un aspect mai natural și a crescut mult mai bine decât foiling, ceea ce funcționează pentru ea, deoarece caută un aspect de întreținere mai mic.

Ce produse recomandați pentru a crea și a menține acest aspect?

Pentru a menține acest aspect, recomand un șampon violet bun și un agent de protecție împotriva căldurii. În cazul clientului meu, am folosit șamponul Blonde.Angel al lui Kevin Murphy și am urmat tratamentul Blonde.Angel. Acesta este un șampon purpuriu minunat și este, de asemenea, fără sulfat, pentru a-și menține tonerul și a lumina scăzută mai mult timp.

De asemenea, am folosit Kevin Murphy Untangled, care este un balsam care nu lasă spray și un agent de protecție împotriva căldurii. Pentru coafare, deoarece textura părului este bună, folosesc Anti.Gravity pentru volum al lui Kevin Murphy și Doo.Over pentru volum și textură adăugate. Pentru a realiza aceste valuri libere, am folosit o baghetă conică și am luat secțiuni de un centimetru. Prefer să folosesc Neuro Wand al lui Paul Mitchell.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Acest tip de look funcționează cel mai bine pentru persoanele care au lungimea umerilor sau părul mai lung. Fac mult balayage și majoritatea clienților mei au un „lob” (bob lung) sau păr mai lung. Recomand acest lucru persoanelor care au un nivel natural de 6 sau cel mai întunecat nivel de păr blond, cu excepția cazului în care clientul are un aspect de contrast ridicat.

Nu cred că este necesar să vă ondulați părul dacă aveți balayage atâta timp cât a fost bine amestecat. Îmi place să văd și părul balayaged care funcționează drept! Recomand acest lucru și persoanelor care caută o culoare trăită, care să crească bine.

Culoarea părului blond de tranziție

Coafură Blondă de tranzițieInstagram @jackyohhair_

Î&A cu creatorul de stil, Jacky Alberto

Hairstylist @ Studio 1514 în Dallas, TX

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aș spune că acest aspect este distractiv și apare fără efort în ceea ce privește culoarea. Îmi place că arată dimensional, dar are, de asemenea, o rădăcină umbrită, astfel încât creșterea să nu fie atât de dură ca și cum ar arăta atunci când obțineți puncte culminante. Este mai tranzitoriu.

Ce produse recomandați pentru a crea și a menține acest aspect?

Recomand cu siguranță șampoane fără sulfat și colorante! Șamponul meu preferat este Repair.Me spală și clătește de Kevin Murphy, împreună cu tratamentul Blonde.Angel. Șamponul este important pentru părul colorat, deoarece ajută cu siguranță la menținerea culorii în tact și împiedică decolorarea atât de rapidă a culorii sau obținerea bronzului.

De asemenea, recomand întotdeauna clienților mei blondi să folosească un șampon violet sau un tratament pentru a menține o culoare frumoasă blondă acasă!

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Îmi place acest aspect pe pielea de culoare cafenie sau măslinie, dar simt, de asemenea, că este foarte versatil cu tonurile pielii. Acest aspect este bun pentru o fată ocupată, care iubește o schimbare mare, dar care nu are întotdeauna timp să fie în salon la fiecare câteva săptămâni pentru a face o retușare.

Are dimensiunea suficientă pentru a crea mișcare, mai ales atunci când este purtată într-un val de plajă. Rădăcina umbrită îl ajută să arate mai modern și permite creșterea să fie mai lină și intenționată.

Blond deschis

blond deschis cu lumini slabeInstagram @melinahairartist

Iată o nuanță blondă deschisă pentru a scoate în evidență vibrațiile lungi și ondulate. Aceste lumini adânci, îndrăznețe, aurii sunt perfecte pentru părul fin și subțire. Acestea creează o iluzie de fire mai groase. Tonurile aurii naturale îi conferă un aspect la modă, precum Barbie.

Blondă murdară

Este o bucurie să vezi o culoare a părului și să tai în armonie. Unghiul unui bob A-line îți atrage atenția în mod natural, așa că păstrează tonurile cele mai deschise și mai strălucitoare ale blondei lângă față. Farurile aurii, amestecate fin, trec cu ușurință la un finisaj mai întunecat în acest aspect șic.

Blond A Line Bob cu lumini de aur aurii Blond A Line Bob cu vedere laterală Golden Lowlights

Cel mai bun ton de piele și tip de păr:

Tonul rece de aur al acestei blonde se potrivește cel mai bine unui ten ușor galben / auriu. Părul ușor natural, fin (nivelul 9) beneficiază cel mai mult de nivelul 7-8 cu lumină slabă.

Bacsis:

Îmbunătățiți părul fin cu un pic de backcombing.

Blondă cu două tonuri

blond dublu ton cu lumini slabeInstagram @peachstockholm

Încorporarea unei blonde cu două tonuri poate readuce părul la viață. Este o tendință atât de mișto să scapi de nuanța blondă cu ridicare ridicată. Adăugați câteva reflecții medii de cenușă sau blond nisipos pentru a rupe culoarea curentă a părului. Asigurați-vă că firele din jurul feței au o nuanță mai deschisă pentru a evita șocul culorilor. Bruneta sau tonul auriu rece măgulesc cel mai bine tenul auriu al pielii.

Blond pastel

blond pastel și lumini slabeInstagram @ k.dziewulskahairdesign

O nuanță blondă pastelată este ideală dacă optați pentru unele nuanțe pastelate și tonuri fumurii. Spune la revedere combinației obișnuite maro și blond. Aceasta arată o metodă diferită de iluminare scăzută care combină tonurile blond și pastel rece. Interacțiunea dintre tonul blond cald și rece din acest păr funcționează mai bine pe tonul deschis al pielii.

Amestec blond șampanie

blondă șampanie cu lumini slabeInstagram @ valarie.ann_

Amestecul blond șampanie are contrastul cel mai profund la bază, astfel încât capetele mai deschise ies afară. Amestecați nuanța de iluminare extrem de scăzută cu căldura unei blonde pentru o dimensiune îmbunătățită, moale. Această culoare a părului are, fără îndoială, tonuri de brun brun auriu pentru a înviora o frumusețe blondă aurie deschisă.

Blond Ombre

ombre blonde și lumini slabeInstagram @beauty_bydaisy_

Această ombre blondă reprezintă frumusețea. Este greu să nu fii obsedat de asta! Tranzițiile moi de la rădăcini întunecate la tonuri de nisip-auriu pe lungimi medii îl mențin cu o întreținere redusă. Lumina slabă face ca firele super blonde să apară și mai strălucitoare. Această culoare a părului ombre are tonuri aurii naturale de blond pentru a se potrivi unui ten mai deschis.

Ashy Blonde

blond cenușiu cu lumini slabeInstagram @hair_arena

Mergeți blond cenușiu oricând doriți acel echilibru perfect de profunzime și accent. Această coafură are un ton argintiu fumuriu pentru a obține o culoare ultra-blondă. Este ideal dacă ești genul de fată care dorește să părăsească statutul de bombă blondă. Un ton răcoros al acestei blonde cu o nuanță fumurie flatează tonuri mai deschise ale pielii.

Blonda aurie

blond auriu cu lumini slabeInstagram @hellorae_hair

Acest păr lung și auriu blond este atât de divin! Cu valuri de plajă blondă, dimensiunea apare și mai mult, iar nuanța arată mai proaspătă. Păstrați baza un pic mai întunecată pentru a obține acel stil moale, de nuanță aurie.

Tonuri Caramel Blonde

tonuri blond caramelInstagram @hellorae_hair

Tonurile de blond caramel adaugă căldură treselor pentru o strălucire tinerească. Există o interacțiune de nuanțe de blond nisipos și auriu care se potrivește unui ten galben sau piersic. Amestecarea tonurilor de caramel întunecat și deschis este cel mai bine pentru a înmuia părul blond auriu.