28 de cele mai tari idei de culoare blondă Ombre în 2021

Luați culoarea blondă nenaturală sau naturală la nivelul următor cu una dintre aceste culori populare de păr blond ombre! Părul blond negru este încă una dintre cele mai moderne tehnici de colorare a părului de astăzi și devin mai creative odată cu trecerea timpului. Lucy Hale este o celebritate preferată, care este un knockout total cu acest job de vopsitorie.

Din părul împletit, ondulat, drept sau creț, veți găsi o coafură ombre care vă va inspira cu siguranță următoarea culoare. Anul acesta, culorile populare ale blondelor includ platină, gheață, titan, sărutat la soare, șampanie, frasin, blond deschis și închis. Indiferent dacă vă dezvoltați părul scurt și doriți să vă acoperiți rădăcinile sau doriți să schimbați culoarea pentru părul lung sau mediu, există ceva aici pentru dvs. Bucurați-vă de aceste idei de culoare super trendy blonde ombre!

Blond platinat până la maro auriu Ombre

Blond platinat până la maro auriu OmbreInstagram @kelsforbeauty

Această uimitoare blondă întunecată până la lumină ombre pe valuri lungi și sexy este un uimitor absolut! Acest lucru arată și mai uimitor la tunsorile lungi ombre cu toate dimensiunile. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la creșterea șireturilor dvs. cu această bază maro, deoarece acest aspect este unul foarte puțin întreținut!

Flawless Brown to Blonde Ombre

Flawless Brown to Blonde OmbreInstagram @unfade_royren

Acest ombre destul de maro până la blond este perfect pentru brunetele naturale pentru un avantaj de întreținere redusă. Tendințele de culoare ale părului o fac ideală pentru o femeie căreia nu îi place angajamentul vizitelor regulate la salon.

Vedeți mai multe idei de culoare păr brun sau blond.

Blond închis la blond deschis

blond închis la blond deschis ombreInstagram @oladementeva

Culoarea blond închis spre blond deschis creează o capodoperă plină de clasă. Această întreagă idee de păr se dovedește a fi una dintre inspirațiile ombre ideale pentru părul blond. Cu rezultatul său elegant, doamna care o poartă va arăta frumos fără să încerce.

Blond la alb blond Ombre Hair

Păr blond superb spre alb OmbreInstagram @zoewiepert

Î&A cu creatorul de stil, Zoe Wiepert

Hair Colorist / Educator @ Bumble and bumble. în New York, NY

Cum ați descrie acest lucru?

Această nuanță de blond alb până la blond deschis a fost vopsită într-o blondă de vanilie înghețată. Găsiți un colorist specializat în blonde naturale. Nu credeți că există doar câteva tonuri de blond, cum ar fi blondul auriu sau culoarea părului blond cenușiu. Există atât de multe tonuri între ele: bebeluș blond, vanilie, cremos, grâu, bej, însorit, caramel, fesier, cais, roz, roz, etc..

Care este cel mai bun sfat al tău?

Luați în considerare nuanța pielii, culoarea ochilor, culoarea sprâncenelor și modul în care purtați machiajul. Dacă aveți nuanțe roz sau aurii în piele, dacă aveți o culoare a părului prea aurie, rozul va ieși mai mult în evidență. Aurul din piele se va amesteca cu părul și va fi prea mult peste o singură culoare.

Dacă pornești cenușat, pielea ta ar arăta puțin superficială sau ai părea să arăți mai în vârstă. Acestea fiind spuse, dacă aveți nuanțe roz / aurii, ați fi cel mai bine cu o blondă mai bebelușă sau blondă bej sau să faceți ceea ce se întâmplă în această imagine – bej în partea de sus care trece încet la o blondă înghețată.

Este posibil ca părul asiatic să fie atât de ușor și să aibă o tranziție ușoară, dar acest lucru va dura timp, iar răbdarea este importantă și atunci când treceți de la întuneric la lumină. Imaginați-vă arborele ca un inel de copac când mergeți de la întuneric la lumină. Pe măsură ce devine din ce în ce mai ușoară, cuticula părului devine mai subțire, dar cu produsele potrivite, puteți întări părul.

Coafura Ombre de la Negru la Dirty Blonde

Blondă murdară elegantă pe păr negru Coafură OmbreInstagram @crystaldquach

Î&A cu creatorul de stil, Crystal Quach

Hairstylist @ Essence Salon din San Diego, CA

Cum ați descrie acest lucru?

Cel mai bun lucru despre acest ombre blond murdar este toată dimensiunea care se amestecă perfect. Este o blondă naturală trăită, care se topește din rădăcinile naturale. Cereți coloristului dvs. să vă tundă mai întâi părul, apoi vopsiți în bucăți strălucitoare care apar.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Folosiți șamponul violet Framesi color lover o dată pe săptămână pentru a vă asigura că nu devine prea sumbru. Șamponul Amika Kure & balsamul este pentru uz zilnic, deoarece nu conține sulfat și este plin de umiditate.

Este o culoare de întreținere foarte scăzută (de obicei, mergeți la salon la fiecare 3-4 luni).

Blond cenușiu Ombre pe păr castaniu

Blonda cenușă excepțională pe părul castaniuInstagram @hairbyrachelmae

Î&Un creator de stil, Rachel Menchken

Designer @ Hair To Dye For din Easton, PA

Cum ați descrie acest lucru?

Acesta este un balayage ombre blond cenușiu. Panourile de păr au fost vopsite folosind un brichetă de lut. Tonalitatea și modul în care toate culorile se amestecă perfect unul în celălalt creează culori ombre frumoase.

Care este cel mai bun sfat al tău?

A face părul blond să fie blond este atât de universal și se poate face pe toate culorile și tipurile diferite de păr. Cu toate acestea, dacă doriți să luați această lumină de la părul mai întunecat, poate dura mai multe sesiuni.

Umbra maro și blond are o întreținere foarte redusă, deci este bună pentru femeile care au un stil de viață ocupat și nu doresc să vină la fiecare 6 săptămâni pentru retușuri. Deoarece părul este luminat, încercați să utilizați un șampon hidratant bun fără sulfat și spray de protecție împotriva căldurii atunci când utilizați unelte fierbinți.

Negru natural la blond Ombre

Negru natural la blond OmbreInstagram @hairandmakeup_ngabui

Î&A cu creatorul de stil, Nga Bui

Hairstylist / Makeup Artist @ Creations Unisex Salon din Philadelphia, PA

Cum ați descrie acest lucru?

Umbra de culoare neagră până la blondă este uimitoare! În această fotografie, părul a fost decolorat pe părul negru, apoi tonerul a fost utilizat cu 9n + 9v + 9t (nuanțe Redken).

Care este cel mai bun sfat al tău?

Utilizați șampon violet de fiecare dată când vă spălați părul ombre. Va scoate galbenul și vă va face părul mai blond. Dacă părul tău este creț și gros, obține un tratament cu keratină în mod regulat pentru a-ți face părul blond ombre mai fin și mai strălucitor. De asemenea, utilizați un balsam profund.

Blonda Balayage Ombre

Culoarea părului blond balayage ombreInstagram @styledbycarolyn

Acest ombre de balayage blond este un ombre topit. Pentru a obține această blondă, roagă-ți coloristul să îți amestece părul natural într-un vârf de blond strălucitor. Aceasta va crea o tranziție ușoară. Dacă părul tău are nivelul 5 în mod natural, nu ar trebui să-ți tonifici vârfurile. Acest lucru poate crea un ombre cald blond miere.

Pentru a vă îmbunătăți culoarea naturală a părului cu o luminozitate de întreținere redusă, utilizați șampon violet. Acest lucru vă va înveseli ombre blond. Șamponul purpuriu vă va împiedica, de asemenea, să frecventați salonul pentru a fi relansat din nou.

Blond albit până la maro închis Ombre

Blondă izbitor albită până la maro închis OmbreInstagram @deryndaniels

Î&Un creator de stil, Deryn Daniels

Senior Stylist @ Chrome Salon din Evergreen, CO

Cum ați descrie acest lucru?

Acesta este un balayage invers mediu până la întuneric. Au fost folosite două culori diferite; una doar câteva nuanțe mai întunecate decât culoarea naturală și culoarea finală chiar la capete cel puțin 5 nuanțe mai închise decât nivelul natural.

Cel mai tare lucru despre acest păr ombre este modul în care blonda se amestecă în culoarea închisă. Aceasta este întotdeauna cheia pentru orice balayage, amestec amestec amestec!

Care este cel mai bun sfat al tău?

Această nuanță este pentru orice blondă naturală, care nu dorește să își coloreze complet părul. Acesta este un mod minunat de a încerca ceva nou și de a te exprima prin culoarea părului și de a nu te angaja pe deplin în colorare. Este încă o soluție ușoară, doar tăiați culoarea.

Femeile cu părul blond mai subțire ar putea încerca acest lucru și ar putea constata că acest aspect adaugă dimensiune părului lor și chiar îl poate face să pară mai gros.

De la brun închis la blond închis pe părul creț natural

Ombre de culoare brun închis până la blond închis pe părul creț naturalInstagram @kelleyscanvas

Aceste bucle drăguțe, subtile și ombre, blonde, încep în mod natural ca o culoare întunecată profundă și se termină cu un ombre blond cald, care adaugă dimensiune și definiție stilului ei.

Blond cremos până la Ombre roșu

Trebuie să încercați blonda cremoasă până la roșu cireș OmbreInstagram @ shauna_salon27eleven

Puteți avea culori dulci dacă nu doriți să mergeți până la capăt cu această nuanță îndrăzneață. Această combinație a acestei culori ombre blond și roșu este cu adevărat uimitoare prin luminozitatea și contrastul pe care le creează în special pe unde lungi.

Blond bej-albastru de top

Blond bej-albastru de topInstagram @ jenna.withthegoodhair

Acest albastru visător de ocean este cu siguranță greu de purtat, dar dacă ai părul blond, îl poți deține cu ușurință. Pentru a adăuga mai multă dramă în acest mix de plajă, fluturați părul în partea de jos pentru un finisaj rece.

Părul blond sărutat de soare până la violet

soarele a sărutat părul blond până la violetInstagram @lexiepaintshair

E timpul să faci ceva diferit și distractiv! Această blondă sălbatică spre ombre purpuriu vă va oferi un aspect măgulitor, ascultând încuietorile lungi. Finalizați-l cu valuri naturale, libere, pentru a arăta diferitele tonuri și dimensiunea sa superbă.

Trendsetting Blonde Ombre la Argint

Trendsetting Blonde Ombre la SilverInstagram @angie_likes_color

O coafură super fermecătoare de purtat este această topire de culoare blondă metalică până la argintie, care combină modernul și clasicul în același timp! Este perfect să vă arătați cu încuietori lungi și un ton de piele echitabil până la mediu.

Blond cenușiu deschis la violet pe părul scurt

Blond cenușiu deschis la violet pe părul scurtInstagram @carltonhairmontclair

Acest delicios blond cenușă până la lavandă ombre este un mod total adorabil de a amplifica un păr simplu drept de lungime medie. Lăsați-vă rădăcinile cu nuanța naturală, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la faza de creștere.

Rădăcini întunecate naturale pentru părul blond titaniu

Blonda fierbinte din titan cu rădăcini întunecate

Instagram @ caroline.anythingbutbasic Combinați vibrațiile de plajă cu o culoare de păr alb blond și înghețat pentru a obține un contrast uimitor pentru coama lungă și ondulată. Acest amestec perfect de tonuri calde și reci se va potrivi frumos cu orice ton de piele.

Coafură Ombre Blonde miere până la castaniu

Coafură iconică Blonde miere până la castaniu OmbreInstagram @azza_salon

Dacă sunteți curios să dețineți un păr brunet întunecat în mod natural, dar nu doriți să renunțați la îndrăgitele dvs. încuietori calde, această combinație este o necesitate pentru dvs.! Această ombre la modă blondă de miere până la maro castan pe acele capete ondulate adaugă dimensiune și definiție stilului.

Roșu până la blond pe părul lung Ombre

Culoare lungă de păr roșu până la blondInstagram @msnataliejean

Căldura care provoacă invidie care coboară lin prin acele valuri groase și delicioase definește un gradient perfect. Trecând de la părul roșu portocaliu până la capetele blondului auriu, acest ombre completează orice culoare a pielii cu tonuri roz sau calde. Pentru un aspect mai atrăgător, puneți-l într-o coadă de cal în timpul antrenamentelor sau al ieșirilor casual.

Coafura de culoare maro deschis la blond Ombre

Coafură drăguță de culoare maro deschis la blond OmbreInstagram @elinarawet

Acesta prezintă un amestec de culori care demonstrează semnificația părului ombre cu tranzițiile sale moi, dar senzaționale, de la brunete la nuanțe deschise. Puteți prezenta cel mai bine aceste ombre de culoare brun deschis până la blond, cu un păr mediu spre lung, care este ondulat pentru mai multe dimensiuni și volum.

Blonda la negru

blond spre negru ombreInstagram @cassiethatgirl_

Fă-ți părul blond până la negru și fii de fiecare dată un turn-head! O tunsoare lungă este ceea ce face ca tonurile contrastante să arate mai dramatic. Păstrarea strălucirii nuanței blonde constă în utilizarea corectă a unui șampon violet.

Champagne Blonde to Warm Caramel

șampanie blondă pentru a încălzi ombre caramelInstagram @hair_by_courtneywinter

Culoarea părului blond șampanie pentru a încălzi caramelul este perfectă pentru a împrospăta flori întunecate. A fi blond când este întunecat în mod natural nu înseamnă întotdeauna o transformare cu întreținere ridicată. Încercați acest ombre superb! Are o culoare topită mai blondă și mai strălucitoare, care păstrează rădăcinile întunecate, astfel încât întreținerea nu va fi prea solicitantă.

Strawberry Blonde to Red Ombre

Bold Blonde to Red OmbreInstagram @_amber_pro

Î&A cu creatorul de stil, Amber Dziekan

Hairstylist / Makeup Artist @ Excuria Salon and Spa in Williamsville, NY

Cum ați descrie acest lucru?

Acest blond căpșună până la ombre roșu este perfect pentru acea doamnă care caută ceva distractiv și diferit, dar nu dorește întreținerea.

Cel mai mare lucru despre acest ombre este cât de perfect arată și cât de distractiv este.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Dacă părul tău este drept în mod natural, acesta poate arăta puțin diferit decât dacă părul tău este ondulat sau texturat. Această umbră este ușor de realizat fără a deteriora părul dacă aveți păr virgin.

Reverse Blonde to Brunette Ombre

inversă blondă la brunetă ombreInstagram @reneeowens_hair

Nu este o nuanță blondă tipică pe părul castaniu, cu siguranță! Începeți o tendință cu o culoare blondă inversă spre brunetă topită astfel. Dispune de o rădăcină de umbră pentru a evita o linie aspră pe măsură ce vă dezvoltați părul lung și ondulat. Nu lăsați niciodată nuanța dvs. blondă să se transforme într-una albă, așa că folosiți cel mai bun șampon violet.

Blondă la maro Ombre cu valuri

Blond proaspăt până la maro Ombre cu valuriInstagram @kolorsbykayla

Î&Un creator de stil, Kayla McConnell

Hairstylist / Student @ Phagans ’Cosmetology Colleges in Corvallis, OR

Cum ați descrie acest lucru?

Acesta este un punct culminant blond invers, care trece de la lumină la întuneric. Acest păr are un amestec fără sudură, cu culoarea topită.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Dacă doriți o coafură cu întreținere redusă, atunci aceasta este cea pentru dvs. Păstrarea părului natural la rădăcini și colorarea mijlocului până la capete păstrează o nuanță de întreținere redusă, în timp ce faceți încă o declarație.

Blond închis la Caramel Brown

ombre blond închis până la maro caramelInstagram @loukahairdesign

Ombra blond închis până la maro caramel susține un efect de topire impecabil. Atâta timp cât culoarea rămâne strălucitoare, face părul încântător de spălat și du-te. Acest lucru este, de asemenea, perfect dacă nu vă puteți decide dacă veți deveni mai strălucitori sau mai întunecați. Veți obține cele mai bune din ambele lumi!

De la maro la blondă de gheață

ombre blond brun până la înghețatInstagram @beauty_bydaisy_

Iată o ombre inversă blondă de la maro la înghețată, pentru o tranziție unică și moale a tonurilor! Gradul de culori se potrivește unei coafuri lungi, voluminoase și ondulate. Acel efect decolorat este un foc direct!