26 Exemple uimitoare de păr întunecat cu puncte de atracție pentru un contrast incredibil

Părul închis la culoare este o tendință de culoare a părului realizată prin vopsirea dungi radiante pe fire întunecate. Astfel combinați adâncimea și luciul într-o singură creație, rezultând un finisaj dimensional.

Colorist de păr din Connecticut Meeghan Truss evidențiază părul de câțiva ani. Ea împărtășește primele două aspecte care trebuie luate în considerare atunci când se gândesc la idei de culoare a părului brun.

Ea explică: „Vorbiți întotdeauna cu stilistul despre buget și întreținere. Cea mai gravă greșeală de păr pe care o puteți face este să vă angajați într-o culoare pe care nu o puteți menține “.

Ca în cazul oricărui serviciu de culoare, întreținerea poate necesita o femeie să se întoarcă la salon la fiecare 4-6 săptămâni, în funcție de cât de repede cresc încuietorile ei. Colorarea bazei întunecate și adăugarea de puncte luminoase nu este deloc ideală. Creșterea va fi vizibilă, iar procesul poate fi foarte scump.

Părul negru evidențiat poate beneficia cel mai mult de un șampon violet, așa cum sugerează Truss. „Părul întunecat tinde să se ridice pe partea laturoasă. Un șampon profesional violet va anula căldura și tonurile aurii. ”

Unele doamne ar putea avea o bază mai ușoară, dar vor și părul. Truss recomandă luminile slabe în aceste cazuri. „Stilistul poate transforma câteva piese întunecate în blonda existentă.” Ea adaugă: „Oferă contrastul și dimensiunea pe care majoritatea femeilor doresc să le atingă”.

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste fotografii inspiraționale ale celor mai buni păr întunecat cu accente!

Repere Blonde Balayage

Păr închis la culoare cu accente balayage blondInstagram @romeufelipe

Evidențierea blondă a balayage în părul întunecat este perfectă pentru doamnele care doresc un stil la modă, fără întreținere. Zona rădăcinii rămâne o culoare mai naturală, în timp ce restul este luminat. Acest lucru permite întâlniri spațiate în continuare.

Păr negru maro ciocolată negru

Păr negru de culoare maro ciocolatăInstagram @baxehairstyles

Luați în considerare părul brun negru ciocolată dacă căutați o nuanță de păr cu contrast ridicat! Blonda caldă de pe mijloc și capete va apărea cu culoarea de bază bogată în ciocolată neagră. Această culoare este perfectă pentru femeile cu tonuri mai calde ale pielii, care doresc un finisaj natural.

Repere Ombre pentru culoarea părului natural închis

Evidențiază Ombre pentru culoarea părului natural închisInstagram @sarahcapellhairstylist

Încercați culorile ombre pentru culoarea naturală a părului întunecat dacă vă plictisiți de nuanța actuală a părului! Această combinație de culori este o modalitate excelentă de a vă înveseli șicurile, păstrând-o totuși naturală, pentru o creștere perfectă. Această culoare poate fi stilizată cu valuri sau stânga drept.

Păr castaniu cu Highlights și Lowlights

Păr castaniu cu accente și lumini slabeInstagram @ hairshegoes.id

Încercați părul brun cu lumini slabe sau cu lumină slabă dacă doriți să vă schimbați părul. Adăugarea de lumini slabe și lumini slabe va adăuga dimensiuni nuanței părului. Finalizarea părului cu niște valuri de plajă va arăta diferitele tonuri ale coroanei!

Păr de culoare brun închis, cu evidențieri blonde

Păr brun închis, cu accente blondeInstagram @ lashandblow.uk

Părul brun închis, cu accente blonde, este o modalitate excelentă de a adăuga un anumit stil brunetei tale. Panglicile de blond se îmbină perfect cu o bază brunetă bogată mai ales, atunci când sunt coafate cu unele valuri. Nimic nu este plictisitor în privința acestui aspect!

Repere argintii

Păr negru cu reflexe argintiiInstagram @getnellafyd

Lumina argintie este excelentă pentru femeile cu păr mai închis la culoare. Acestea creează un contrast îndrăzneț împotriva bazei în comparație cu bazele mai ușoare. Când alegeți un ton de cenușă, părul trebuie să ajungă la galben pal pentru a-și obține adevăratul ton. Folosiți Olaplex nr.3 săptămânal pentru a menține încuietorile sănătoase și strălucitoare.

Păr castaniu închis cu puncte culminante

Păr castaniu închis cu puncte culminanteInstagram @hailtothehair

Lumina strălucește cu adevărat pe părul brun închis, cu accente. Pentru a adăuga mișcare și adâncime în părul întunecat, adăugați evidențieri caramel pentru contrast. Lumina va sări de pe lumină și va face părul să strălucească ca niciodată!

Repere albastre

Culori albastre pe părul întunecatInstagram @ el.remedio

A avea reflexe albastre este o declarație frumoasă și îndrăzneață. Albastrul este o culoare dificilă de realizat și întreținut. Este nevoie de mai multă întreținere decât majoritatea culorilor, deoarece se poate estompa cu ușurință în verde.

Se estompează rapid, deci sunt necesare mai multe întâlniri. Acasă, șampoanele nuanțate pot ajuta la întreținerea menținerii culorii îndrăznețe și frumoase.

Păr negru cu evidențieri

Păr negru cu accenteInstagram @eliaslazarohair

Părul negru cu accente este o opțiune frumoasă pentru femeile care doresc să adauge un pic de contrast. Tresele întunecate împotriva oricărei culori fac întotdeauna o declarație. Cu evidențieri adăugate la mix, conferă încuietorilor o dimensiune și o mare variație de culori.

Repere violet

Evidențieri violet pentru părul întunecatInstagram @toritdoesmyhair

Evidențierea purpurie a părului întunecat este o schimbare drăguță și distractivă de la o culoare închisă solidă. Adăugarea acestor evidențe pictate poate fi o schimbare subtilă sau o mișcare îndrăzneață. Violetul nu apare întotdeauna excelent în interior, dar este un aspect atrăgător atunci când se află în exterior, în lumina directă a soarelui. Este, de asemenea, una dintre culorile modei mai ușor de întreținut.

Honey Blonde Repere pentru părul întunecat

Blonde miere evidențiază pentru părul întunecatInstagram @stephenjuliansalonftl

Aspectele blond miere sunt o modalitate excelentă de a încălzi părul întunecat. Nu toată lumea vrea blond cenușiu sau blond platinat. Multe femei doresc în continuare să păstreze căldura unei blonde frumoase, miere, care strălucește în lumina soarelui.

Blonde Streaks + Caramel Balayage

Păr întunecat cu dungi blonde și balayage caramelInstagram @hairbybritny

Dungile blonde și un balayage caramel pentru culoarea părului închis sunt excelente pentru un stil cu contrast mai ridicat. Femeile care doresc să-și lumineze părul pot adăuga cu ușurință dungi de blond echilibrat. Ajută la ruperea culorii și adaugă interes părului.

Repere Burgundia

Evidențiază burgundul cu părul închis la culoareInstagram @demiraehair

Evidențierile de culoare burgundă sunt o modalitate frumoasă de a adăuga ceva flare părului întunecat. Părul trebuie mai întâi luminat și apoi burgundul este adăugat pentru pop-uri de culoare distractivă pe tot parcursul.

Acest lucru este minunat pentru femeile care doresc cu adevărat strălucire și contrast ridicat față de părul mai închis la culoare. Roșii, la fel ca alte culori de modă, se pot estompa mai repede decât în ​​mod normal, așa că asigurați-vă că vorbiți cu un stilist despre îngrijirea la domiciliu.

Repere pentru părul creț închis

Repere pentru părul creț închisInstagram @urbanbloomcurls

Adăugarea de evidențieri părului întunecat și creț face buclele să iasă atât de bine unul împotriva celuilalt. Evidențierile evidențiază literalmente modelul de buclă și fac spiralele să iasă. Femeile care își iubesc buclele vor beneficia de adăugarea contrastului.

Repere Platinum

Evidențiază platina pe părul întunecatInstagram @monterey_hair_by_angie

Evidențierea platinei este o modalitate frumoasă de a lumina orice cap de păr! A merge cu această blondă nu este întotdeauna ușor, dar este întotdeauna frumos.

Platina este blonda cu cea mai mare întreținere, deoarece necesită mai multe întâlniri decât în ​​mod normal. În plus, aveți nevoie de întreținere intensă la domiciliu. Asigurați-vă că întrebați un stilist despre întreținere înainte de a face pasul.

Repere parțiale pe părul de lungime medie

Păr întunecat cu accente parțiale pe păr de lungime medieInstagram @coiffeur_fantastic

Aspectele parțiale pe părul de lungime medie sunt perfecte pentru femeile care au nevoie de aspectul unui șes de culoare all-over. Mai ales când nu ai timp să petreci ore întregi pe scaun. Evidențierea parțială oferă iluzia unei culori complete, în timp ce piesele mai întunecate de dedesubt oferă adâncime.

Păr închis la culoare cu puncte maro deschis

Păr de culoare închisă, cu accente maro deschisInstagram @sonder_kelly

Părul brun închis, cu accente maro deschis, este perfect pentru o schimbare subtilă. Având o nuanță sau două diferențe între culoarea de bază și culoarea evidențiată, dă suficient contrast părului. Având evidențieri subtile, maro, este o alegere excelentă pentru culoarea cu întreținere redusă.

Suvite blonde

Păr negru cu Blonde HighlightsInstagram @sonder_kelly

Purtați reflecții blond pe părul închis la culoare pentru a obține un stil mai îndrăzneț. Topirea culorii permite ca baza naturală să lucreze în continuare cu tonul pielii. Blonda adăugată oferă un efect de strălucire nu numai părului, ci și tenului.

Caracteristici caramel pe părul întunecat natural

Păr natural întunecat cu Caramel RepereInstagram @nailblaze

Evidențierea caramelului conferă căldură părului brun natural. Părul luminos va arunca întotdeauna tonuri mai calde. Deci, aceste puncte culminante se vor îmbina frumos cu culoarea dvs., păstrând o dimensiune naturală.

Blond cenușă Repere pe părul întunecat și lung

Blond cenușiu evidențiază pe părul lung și mai închisInstagram @awedeewolff

Evidențierile blond-cenușie cu un ton mai închis au un ton fum. Are un efect marmorat care măgulește bazele naturale, în special cele care nu au mai fost colorate până acum. Permite, de asemenea, ridicarea și longevitatea corecte ale culorii tale.

Repere Auburn

Păr închis la culoare cu reflexe roșiiInstagram @behindamberschair

Evidențierile Auburn sunt perfecte pentru doamnele care iubesc tonurile de aramă și care au o bază brunetă. Combinația de tonuri funcționează perfect și declanșează o reflexie bogată asupra tonurilor de piele medii. Discutați cu stilistul dvs. despre topirea culorii dintr-o bază naturală pentru o creștere perfectă.

Păr Brunet Întunecat cu Repere Sărutate de Soare

Păr brunet închis la culoare cu lumini sărutate de soareInstagram @sadieface

Părul brunet închis, cu accente, dă un efect sărutat de soare. Este o modalitate excelentă de a adăuga dimensiuni cu blondele cu unt auriu, care vor încălzi subtil tonul pielii. Discutați cu coloristul cât de ușor ar trebui să mergeți, în funcție de preferința dvs. de întreținere.

Repere pe părul scurt și întunecat

Repere pe părul scurt și întunecatInstagram @hailtothehair

Repere pe părul scurt și întunecat oferă mult efect dimensional și adâncime. Acest lucru se potrivește femeilor cu păr fin și subțire, deoarece oferă o iluzie a unei densități mai complete și mai groase.

Cenușiu maro Repere pe părul întunecat

Culoare maro cenușiu pe părul întunecatInstagram @wendyho_artistry

Evidențierile maro cenușiu pe părul întunecat oferă un ton neutru care măgulește orice ten de piele. Pentru doamnele care doresc să schimbe lucrurile fără a merge prea drastic, iată o tendință de culoare pe care să o încercați!

Coloristul din California, Wendy Ho, a folosit becuri pentru a crea această nuanță cu întreținere redusă. „Lămpile de lumină sunt micro-evidențiază cu țesături fine și subțiri, care conferă părului un amestec fără sudură. Ele arată mai puțină dimensiune și un aspect aproape solid în comparație cu un balayage ”, explică ea.

Repere gri

Evidențiază gri pe părul întunecatInstagram @ jacebinder.cosmetologist

Evidențierile gri dau un efect subtil, de topire a culorilor, care luminează șmecherele întunecate. Cosmetologul Jace Binder din Michigan a creat această idee de păr și arată atât de chic cu valuri!

Potrivit lui Binder, aceasta este pentru doamnele care caută o culoare distractivă care nu poate purta nuanțe vii de roz sau roșu. De asemenea, ea avertizează: „Dacă nu te simți confortabil cu rădăcinile negre, este posibil ca această culoare să nu fie pentru tine”.

Repere roșii pe părul întunecat

Repere roșii pe părul întunecatInstagram @ hair_colorcriminal.xoxo

Punctele roșii de pe părul întunecat creează o culoare îndrăzneață, aprinsă, care oferă o dimensiune nervoasă și ondulată. Colorist Summer Ramsey din Upstate, SC este creatorul acestei nuanțe minunate de încuietori.

„Acest lucru ar fi perfect pentru femeile care își doresc un stil de culoare fără a fi copleșite. Are un echilibru, adâncime și dimensiune perfectă ”, spune Ramsey.

Pentru întreținere, ea sugerează să șamponeze mai puțin și să opteze pentru șampon uscat. Acestea păstrează vibrația culorii, cu siguranță!