26 de moduri uimitoare de a obține părul șaten castaniu pentru a-ți reîmprospăta încuietorile plictisitoare

Părul brun șaten este o culoare maro deschis, care este un amestec de brun și blond. O altă versiune inspirațională a bronde, această nuanță maro rece și neutră suflă în topurile de culori de anul acesta!

Nu uitați să vorbiți cu coloristul sau stilistul dvs. despre întreținere! Coafeza Mel Jaramillo din Toronto, Canada, spune: „Culoarea ta se va estompa și îți va lăsa părul sumbru. Reîmprospătați-vă culoarea la fiecare 6-8 săptămâni cu un toner pentru a menține o durată mai lungă. ”

Jaramillo recomandă produse L’Oreal Professional care sunt sigure în culori și hidratante. Ea ne spune că acest tip de produs este cea mai bună armă împotriva părului deteriorat, plictisitor și decolorat.

Înainte de următoarea întâlnire pentru culoarea părului, consultați aceste fotografii la modă cu idei de culoare maro nisipos!

Sandy Burgundy Brown to Black Ombre

Sandy Burgundy Brown to Black OmbreInstagram @ număr_76

Părul sablon brun maro până negru este ca o tendință clasică, cu un pic de condiment. Notele de nuanță roșiatică sunt cele care conferă personalitate tresselor întunecate. Umbra oferă încuietorilor un pic de luminozitate, dar într-un mod mai edgier.

Păr blond șaten brun

Păr blond șatenInstagram @dvcolour

Părul blond șaten brun este un mod subtil de a face o declarație îndrăzneață! Rădăcinile bogate și întunecate se amestecă frumos în capete moi, sărutate de soare. Valurile de plajă declanșează strălucirea strălucirilor împotriva umbrelor întunecate, dar purtarea acestei nuanțe de păr drept este o opțiune excelentă pentru a încerca și tu. Observați piesele mai ușoare care încadrează fața pentru un plus de culoare!

Sandy Beige Brown cu rădăcini întunecate

Maro bej nisipos cu rădăcini întunecateInstagram @ xhairby.ciara

Maro bej nisipos cu rădăcini întunecate completează femeile cu o bază naturală întunecată și tonuri mai calde ale pielii. Menținerea bazei întunecate va ajuta această culoare să apară, oferindu-i contrast cu capetele mai deschise. Este ceea ce îl diferențiază de cele tradiționale. Luați în considerare câte vizite la salon ar fi nevoie pentru a obține această nuanță. Este esențial să aveți o consultare amănunțită cu stilistul despre opțiuni și așteptări.

Sandy Brown Babylights

Babylights maro nisiposInstagram @eme_be_hair

Lămpile de lumină maro-nisipios dau un indiciu subtil de culoare pentru tresele tale. Este o opțiune bună pentru femeile care preferă să o mențină cu o întreținere redusă. Este, de asemenea, o alegere bună pentru femeile care își colorează părul pentru prima dată. Becurile difuzează linia de demarcație, astfel încât creșterea este perfectă și arată natural. Cereți coaforului dvs. să vă coloreze părul mai aproape de nuanța naturală a părului pentru un finisaj luxos și subtil.

Culoarea parului Sandy Medium Brown pentru părul creț

Păr de culoare maro nisipos, pentru părul crețInstagram @gabiwithcurls

Culoarea parului maro nisipos pentru părul creț vă oferă un indiciu de lumină, cu adâncime maro la bază. Este nuanța femeilor cu părul evidențiat anterior și părul la nivel natural 5/6. Este, de asemenea, o nuanță pe care o puteți alege dacă doriți să adăugați evidențieri în păr sau să vă tonificați puțin culoarea. Luați în considerare utilizarea unei măști de condiționare profundă o dată pe săptămână pentru a menține umezeala blocată.

Culoare naturală Sandy Brown

Culoarea părului maro nisipos naturalInstagram @glamhairbyamie

O culoare naturală maro Sandy este un frumos ton nud care completează tonurile mai deschise ale pielii. Această nuanță de maro auriu este realizabilă la nivelul natural 7 și în sus, astfel încât să nu luați prea mult roșu. Există o linie fină între a avea un ton cald auriu și a arăta prea sumbru. Luați în considerare acest lucru atunci când decideți dacă această nuanță va funcționa pentru dvs..

Sandy Brown cu Caramel Highlights

Maro nisipos cu accente caramelInstagram @ t.lv_hairdressers

Un maro nisipos cu accente caramel creează tonuri calde și adâncime părului. Evidențierea caramelului este nuanța ideală pentru femeile cu păr natural mai închis, deoarece are tendința de a atrage mai multă căldură în păr. Este, de asemenea, perfect pentru femeile care caută un ton mai puțin cenușă și rece. Caramelele combinate cu un maro nisipos creează o creștere fără sudură.

Maro roșcat nisipos pentru tonuri de piele neagră

Sandy Reddish Brown pe Black GirlInstagram @iambrandibeauty

Prezintă o nuanță superbă de maro roșcat nisipos pentru păr negru! Culoarea adaugă suficientă strălucire care se potrivește tonului pielii tale. Pentru o iluzie de adâncime suplimentară, păstrați părul drept nu mai mult decât umerii și adăugați breton lateral. Folosiți lucii de păr pentru a îmbogăți nuanțele maro nisipoase și pentru a evidenția culoarea ochilor.

Sandy Brown închis pentru părul întunecat

parul nisipiu maro inchis pentru parul inchisInstagram @ beauty.by.madeline.h

Culoarea părului maro închis și nisipos și valurile curgătoare se potrivesc perfect.

Sandy Caramel Brown cu evidențieri blond subtil

maro caramel nisipos cu accente blondeInstagram @ _rion.an

Îndreptați-vă părul lung cu un ton sărutat de soare optând pentru această nuanță maro caramel nisipos. Evidențierile blonde creează un efect dimensional, care se potrivește bine cu buclele clasice.

Repere Sandy Honey Brown

nisip maro miere evidențiază pe părul crețInstagram @paigeweir

Părul tău lung și gros merită o strălucire sărută de soare și asta îți poate oferi această tendință! Evidențierile maro-miere cu nisip adaugă un plus de căldură aspectului tău. Dimensiunile moi și undele se completează bine.

Sandy Mousy Brown

Sandy Mousy BrownInstagram @ cet.beauty_theindustry

O culoare maro-nisipoasă, nisipoasă, a adăugat textură într-un bob până la umeri. Se face chiar prin balayage pentru a vă ușura și încadra fața.

Sandy Chocolate Brown

Sandy Chocolate BrownInstagram @hairbyaline

O culoare a părului maro ciocolată cu nisip este ușor de gestionat și nu necesită prea multă retușare. Părul ondulat și întunecat va crește, de asemenea, fără efort cu această nuanță.

Sandy Mahogany Brown

Sandy Mahogany BrownInstagram @hairbyjackmay

Valurile din acest păr maroniu nisipiu mahon creează o mișcare care pare fără efort. Alegerea unei lungimi care depășește umerii este, de asemenea, inteligentă – nu prea scurtă, nici prea lungă.

Sandy Espresso Brown cu extensii de păr

Sandy Espresso BrownInstagram @brittneyrhodeshair

O blondă dimensională este o nebunie care este cu siguranță aici pentru a rămâne, dar o puteți avea cu un pic de răsucire. Încercați să purtați această nuanță de maro cafeniu nisipos cu încredere îndrăzneață. Tonul rece al nuanței blonde este izbitor și încadrează fața. Cu sau fără extensii de păr, rezultatul final al unei încuietori lungi și ondulate în această culoare este satisfăcător.

Sandy Brunette Hair

Sandy Brunette HairInstagram @lofthairsalla

Cel mai bun păr brunet cu nisip arată și se simte cald și are un aspect natural pe valuri lungi.

Sandy Ash Brown Hair

Sandy Ash BrownInstagram @kaileahhenschelhair

Întrucât părul cu tonuri cenușate este în prezent în tendință, este timpul să arătați această culoare a părului maro cenușiu nisipos. Undele libere pe părul de lungime medie sunt perfecte pentru evidențierea dungi mai ușoare.

Sandy Bronde Balayage cu capete ondulate

Sandy Bronde Balayage cu capete ondulateInstagram @ scott.taylor.hair

Oferiți șuvițelor dvs. lungi și ondulate popul potrivit de blond și maro cu lumini de ceai și o rădăcină de umbră. Ambele nuanțe se echilibrează una pe cealaltă, creând acest răsfățitor balayage nisipos.

Sandy Golden Brown

Sandy Golden BrownInstagram @hannaloveshair

O culoare de păr maro auriu nisipos apare cu dungi mai întunecate pentru a crea un ton mai cald pentru blonda ta de lungime medie. Amestecul fără sudură de nuanțe maro-nisipoase este o piesă de declarație care se va descurca cel mai bine pe valuri pline de farmec.

Sandy Brown castaniu

Sandy Brown castaniuInstagram @kirstyannehair

Maro castaniu nisipiu moale și valurile superbe pe fire lungi fac minuni cu o jumătate de updo.

Sandy Copper Brown

Sandy Copper BrownInstagram @hairbyiira

Încercați un balayage maro cupru nisipos combinat cu o culoare topită și o dimensiune sărută de soare cu valuri moi.

Sandy Auburn Brown Balayage

Sandy Auburn Brown BalayageInstagram @casroycrofthairandmakeup

Un balayage maroniu maro-brun-nisipos permite femeilor să-l poarte fără să se îngrijoreze de liniile de regenerare, iar tonul maro nisipos are o căldură bogată toamnă. Superba lucrare de colorare a părului din această imagine a fost creată de stilistul senior Cas Roycroft din Hamilton, Noua Zeelandă.

Roycroft iubește să facă acest tip de combo de colorare și coafare a părului – valurile mari de sărituri fac doar ca o culoare balayage să iasă în evidență, arătând profunzimea, luminile și amplasarea culorii..

Când a fost întrebată despre crearea coafurilor maro nisipoase, ea a explicat: „De obicei, aduc culoarea mai sus în jurul feței și o las în jos spre spate. De asemenea, așez culoarea mai puternic pe capetele din jurul secțiunii de deasupra coroanei și din față, în timp ce împrăștie culoarea prin secțiunea de dedesubt, sub coroană. Acest lucru creează o conturare a culorii (sau o umbră) în spatele urechilor și în jurul gâtului, în timp ce se luminează în jurul feței și umerilor. ”

Păr castaniu deschis

Păr castaniu deschisInstagram @joselinepaints

Luați în considerare acest păr brun deschis, nisipos, dacă doriți să treceți de la lumină la întuneric. A fost creat de proprietarul salonului și coloristul părului Joseline Vargas din Pasadena, CA.

„Aceasta a fost o tranziție excelentă pentru acest model special din imagine”, notează Vargas. „Părul ei era de un blond deschis, care creștea și dorea să revină încet la culoarea ei naturală.”

Vargas a simțit că această vopsea de păr maro și nisipos ar fi un mijloc excelent pentru blondul deschis până acum pe care îl avea și culoarea ei naturală maro. Ea adaugă: „Pentru o senzație de întreținere redusă, va trebui să le atingeți părul la fiecare 4-6 săptămâni”.

Sandy Warm Brown

Sandy Warm BrownInstagram @lindsaypeachbeauty

Un maro cald nisipos nu numai că îți conferă încuietori aprinse și mai strălucitoare, dar le oferă și o nouă viață! Îți va plăcea când ai nevoie de o pauză de la părul brun închis.

„Acesta este un balayage brunet cald”, spune coafura Lindsay Amarel din West Jordan, UT. „Lucrul meu preferat în acest sens este modul în care tonurile maronii nisipoase se amestecă atât de frumos.”

Amarel spune că majoritatea femeilor ar fi un candidat bun pentru această nuanță de maro nisipos, atâta timp cât sunt dispuse să-și îngrijească părul cu un produs profesional.

Sandy Mushroom Brown

Sandy Mushroom BrownInstagram @balayagedbyvanessa

Dacă aveți părul blond în mod natural, întrebați coloristul pentru această idee de culoare ciupercă șatenă, pentru a evita o culoare blondă nisipoasă. A fost colorată de Vanessa Calder, specialist în balayage, din Victorville, CA. „Această formulă este o blondă închisă sau maro deschis, cu tonuri neutre”, notează ea.

„Partea mea preferată în acest sens este că am readus această frumusețe la culoarea ei naturală a părului, adăugând în același timp dimensiune și strălucire părului”, explică Calder.

Cel mai bun lucru despre această culoare a părului este că o blondă nisipoasă poate fi personalizată în funcție de tonul pielii majorității femeilor. Dacă preferați tonuri calde, poate fi puțin mai auriu, iar dacă preferați cenușa, poate fi mai mult un ton fum.

Sandy Mocha Brown

Sandy Mocha BrownInstagram @shayfreesebeauty

Ai părul brunet în mod natural și te gândești să adaugi puncte de atracție? O nuanță maro de nisip mocha vă poate oferi ceea ce doriți și multe altele! Finisajul balayage va realiza o dimensiune a încuietorilor tale lungi și ondulate.

Coloristul părului și proprietarul salonului Shay Freese din New Mexico spune: „Această tehnică are un amestec natural fără sudură. Ne-am dorit o nuanță maro nisipoasă, cu o atingere sărută de soare. Am efectuat o tehnică de culoare de lumină plină de viață folosind bricheta cu ridicare ridicată Alfaparf 9. Am glosat apoi cu 6nw + 9v + 9gi părți egale folosind nuanțe Redken apoi prelucrate timp de 7 minute. ”

Această coafură maro nisipoasă este pentru o femeie cu întreținere redusă, care dorește și o nuanță sărutată de soare. Freese recomandă o retușare în decurs de 10-12 săptămâni, menținând o rutină la domiciliu a măștii nutritive a lui Alfaparf o dată pe săptămână, precum și șamponul purpuriu înger blond al lui Kevin Murphy.