22 Idei uimitoare de culoare de păr violet Ombre pentru 2021

Părul ombre purpuriu este un mod distractiv de a vă condimenta părul plictisitor. Nuanțele violet ombre variază în nuanțe de la lavandă palidă la o culoare neon vibrantă mov. Un spectru larg de blues și violete creează o culoare uimitoare a părului care poate fi purtată de femei cu toate tipurile de nuanțe de bază. Deci, dacă ești blondă, brunetă sau roșcată, poți să-ți dai o umbră violet!

Această topire de culoare extrem de distractivă este o modalitate minunată de a câștiga părul bland folosind nuanțe moderne și de a-ți exprima creativitatea și personalitatea capricioasă. Alegeți dintr-o lavandă subtilă, dezactivată la indigo electrizant sau pur și simplu amestecați-le pe toate pentru un rezultat magic! Dacă aveți deja părul purpuriu, infuzarea tehnicii ombre poate crea cu adevărat o coafură uimitoare.

Deși, trebuie să vă amintiți că, cu o mare putere ombre, vin responsabilități mari! Cu ajutorul produselor profesionale sigure pentru culori, este garantat că veți putea să vă bucurați de aceste culori îndrăznețe pentru o perioadă mai lungă de timp.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a adăuga dimensiuni uluitoare la încuietori, atunci este timpul să vă obsedați de aceste fotografii actualizate cu ombre purpurii cu adevărat uimitoare!

Colorare de la blond platinat la violet

Blond platinat până la violet OmbreInstagram @joyahairdesign

Î&A cu creatorul de stil, Joya Smith

Hairstylist @ Joya Hair Design din San Diego, CA

Cum ați descrie acest lucru?

Această culoare a părului ombre violet este versatilă și poate fi transformată. Blondele, păstrează-ți blonda strălucitoare adăugând o rădăcină de umbră pentru a-ți menține creșterea mai naturală.

Ombrele mov cu amestecul de lavandă creează adâncime în păr.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Dacă aveți în vedere o culoare vie, știți doar că acestea se estompează. Ca mult! De fiecare dată când vă spălați părul, veți vedea literalmente nuanțele violet și lavandă coborând în scurgere. Deci, pentru femeile care se spală pe păr în fiecare zi sau mai mult de două ori pe săptămână, este ceva de care să ții cont. Cu aceasta, culorile vii pot necesita, de asemenea, mult timp și răbdare pentru a le elimina. Deci, atunci când decideți o culoare strălucitoare și distractivă, știți doar că va fi un angajament pentru părul dvs. Dar, de obicei, merită!

Lavanda Ombre

Lavanda OmbreInstagram @cassandracolours

Acest păr ombre lavandă prezintă o culoare topită de culoare blond platinat până la violet argintiu, care este prea magică. Având o bază ușurată, este foarte ușor să vă scufundați încuietorile pe unele bunătăți violete, cum ar fi aceste capete de ombre de lavandă!

Light Purple Ombre

Light Purple OmbreInstagram @hairbykatiek

O mică nuanță de liliac fumuriu sau violet deschis pe valuri de lungime medie este pur și simplu adorabilă! Aceste nuanțe violete dezactivate completează tenurile cu tonuri roz.

Lilac Ombre

Lilac OmbreInstagram @hairbyadriennewalsh

Straturile metalice strălucitoare, cu nuanțe de lavandă dezactivate, vor adăuga cu siguranță dimensiune și caracter aspectului tău de noapte.

Pastel Purple Ombre

Pastel Purple OmbreInstagram @amberbeckjordhair

Perfect pentru orice aspect de zi leneșă, aruncați sfaturile ombreului dvs. violet decolorat încântător pentru a obține acest rezultat natural de val de plajă.

Păr Ombre Purpuriu Întunecat

Culoarea părului Dark Purple OmbreInstagram @crystal_d_salon

Straturile și bretonele laterale lungi măgulesc orice păr de lungime medie; combinați-l cu bucle funky largi și veți fi gata pentru o noapte. Există multe nuanțe disponibile pentru culoarea mov a părului, iar această culoare a părului violet închis utilizează tonuri mai închise.

Ash Purple Hair Ombre

Ash Purple OmbreInstagram @garynghair

Suntem atât de îndrăgostiți de acest ton de prune fumuriu și așa ar trebui și tu! A avea două nuanțe diferite de violet pe valuri fără efort este un mod inovator de a purta această tendință.

Ombre de la maro deschis la purpuriu deschis

Ombre de la maro deschis la purpuriu deschisInstagram @hairby_rr

Câteva indicii minunate de violet pe un păr brunet bogat, care provoacă invidie, este incredibil de măgulitor! Faceți încuietorile groase și lungi o pânză pentru acest stil rafinat ombre violet.

Violet Ombre

Violet OmbreInstagram @konstantinos_bakogiannishair

Faceți ca firele dvs. negre adânci să strălucească oriunde mergeți când le terminați cu acest păr strălucitor violet. Dacă vă coafați drept coama, puteți arăta cât de lină și impresionantă este tranziția culorilor.

Burgundia Ombre

Burgundia OmbreInstagram @tressesbytim

Straturile pe o coamă lungă, cu bucle moi perfect îngrijite și sfaturi sexy de culoare vin, vor asigura că toată lumea va fi orbită de tine.

Violet și roz Ombre

Violet și roz OmbreInstagram @samonpie

Echilibrul perfect între îndrăzneț și delicat. Aceste bucle vibrante, dar moi, vor face orice creatură magică să invidieze acest amestec dulce de sirenă.

Plum Ombre

Plum OmbreInstagram @hair_by_rachhh

Îți canalizezi sirenele interioare? Completați aspectul ombre de prune cu o tăietură de lungime medie și bucle largi în stil perfect.

Colorare de la argint la violet

Argint Purple OmbreInstagram @melanniemillan

Potrivește-ți valurile cu aceste nuanțe super cool! Joacă-te cu un pic de albastru-violet și cenușă pentru un finisaj modern funky.

Păr negru până la violet

Negru până la Violet OmbreInstagram @coralfasthair

Î&A cu creator de stil, Coral Fast

Hairstylist / Chair Renter @ Euphoric Day Spa in North Delta, BC

Cum ați descrie acest lucru?

Această culoare a părului negru până la violet este distractiv și modern. Jocul cu culori funky pe o bază întunecată face ca culoarea bogată să apară! Dacă plasarea este la îndemână, puteți purta acest aspect drept sau ondulat, dar îmi place când textura arată într-adevăr contrastul.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Dacă doriți să încercați acest stil, rețineți că culorile distractive pot fi de întreținere ridicată. Alegeți o culoare care se va estompa frumos dacă nu doriți să vizitați salonul prea des. Dar, de asemenea, pe măsură ce culoarea se estompează, vă poate oferi o scuză excelentă pentru a încerca o nouă culoare diferită!

De la maro închis la violet Ombre

De la maro închis la violet OmbreInstagram @hairbyerika_rohrbach

Î&A cu creatorul de stil, Erika Rohrbach

Hairstylist @ Bella Hair Salon din Northampton, PA

Cum ați descrie acest lucru?

Aceasta este o tăietură lungă, cu straturi de culoare maro până la violet, ombré. Aranjați-l folosind un fier curling de un centimetru, astfel încât valurile din păr să vă arate acea culoare de mov pe capete.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Să știți că culorile vii ale părului, precum movul de la capete, sunt foarte temporare. Faceți-vă capetele violet, astfel încât să puteți atinge mai ușor balsamurile colorate precum Brand Overtone, între întâlnirile de culoare.

Albastru și Violet Ombre

Albastru și Violet OmbreInstagram @hairby_milly_mermaid

Î&A cu creatorul de stil, Amelia Mercado

Colorist independent în Long Beach, NY

Cum ați descrie acest lucru?

Acesta este un albastru acvatic închis până la o culoare topită magenta. Aceste culori împreună, în timp ce sunt pe partea întunecată, sunt încă foarte pigmentate.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Trebuie să fiți dispus să întrețineți modul corect, astfel încât culoarea să dureze cât mai mult posibil, cum ar fi spălarea cu apă rece și utilizarea produselor color-safe. Ca orice altceva pe care îl facem pentru noi, părul vine cu un angajament.

Violet și albastru Ombre

Violet și albastru OmbreInstagram @ bleach_and_tone_81

Î&A cu creatorul de stil, Meagan Bester

Proprietar @ Bleach & Ton în Pretoria, Africa de Sud

Cum ați descrie acest lucru?

Croiala ridică ombre mov cu straturi lungi, care sunt măgulitoare pentru majoritatea formelor feței și sunt foarte versatile.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Folosiți un colorant vegetal pentru a obține această culoare strălucitoare, care se poate estompa rapid dacă nu este tratată cu produse de bună calitate acasă. Căutați produse care nu doar protejează culoarea, ci și vă hrănesc părul. Încercați șamponul și balsamul KMS Moist Repair, împreună cu tratamentul Goldwell Dualsenses Color Extra Rich din anii 60.

Violet metalic

Violet metalicInstagram @paigelindseyy

Î&A cu creatorul de stil, Paige Dudenhoefer

Hair Artist @ Moxi Hair Salon din Erie, PA

Cum ați descrie acest lucru?

Acesta este un „Ombré Dusty Purple”. Cel mai frumos lucru legat de acest aspect este vibrația culorii violet. Evidențierile ombre violet sunt foarte măgulitoare pe diferite tonuri de piele.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Rețineți întreținerea. Trebuie să continuați să vă spălați la minimum, să folosiți șampon sigur pentru culori, să reduceți temperatura instrumentelor și să reprogramați o reîmprospătare a culorilor cu stilistul!

Violetul este culoarea perfectă pentru a încerca dacă doriți să vă condimentați culoarea într-un mod care să se estompeze pentru o blondă frumoasă dacă o lăsați să plece. Deși, nu va dura mult dacă nu urmează instrucțiunile de mai sus.

De asemenea, rețineți că poate dura câteva întâlniri înainte de a obține această culoare de păr violet ombre. Așteptați-vă să petreceți aproximativ 5 ore pe scaun. Cereți coloristului dvs. să creeze mai întâi ombré-ul, apoi să aplice culoarea mov.

Această culoare a părului ombre purpuriu va funcționa pe toate tipurile și texturile de păr, dar poate dura ceva până ajungeți în funcție de ce culoare începeți. Cu cât este mai blondă, cu atât mai bine!

De asemenea, este modalitatea perfectă de a condimenta un ombré vechi sau evidențiază balayage!

Deep Purple Hair Ombre

Deep Purple OmbreInstagram @wild_and_free_hair_studio

Î&Un creator de stil, Kaili Miles

Proprietar / Stilist @ Wild&Studio de păr gratuit în Paso Robles, CA

Cum ați descrie acest lucru?

Acesta este un ombré purpuriu realizat prin aplicarea plăcii balayage ca prim pas. Al doilea pas este o culoare-topit folosind pulpa revoltă de culoare violet catifea și liliac, amestecând culori personalizate prin zona 2 și 3.

Părul pare să prindă viață cu aceste stiluri vii penetrante de culoare a părului. Face tot timpul pentru întâlniri în culori vii în valoare de fiecare minut!

Care este cel mai bun sfat al tău?

Pentru coafurile mov, ia în considerare costurile totale ale programării. Rețineți că longevitatea unei nuanțe de violet este minimă, durând 2-3 săptămâni cu puțină spălare rece a părului.

Folosiți un șampon și balsam de culoare cu pigment de culoare și economisiți culoarea, precum Celeb Luxury Gem Lites Colorwash disponibil într-o gamă de culori!

Culoarea părului roșu și violet

Roșu și violet OmbreInstagram @melissahairlove

Î&A cu creatorul de stil, Melissa Hartlove

Hairstylist @ Elsewhere Salon din Wilmington, NC

Cum ați descrie acest lucru?

Acesta este un ombré cu un roșu pe bază de cupru la rădăcină spre axul mediu, care trece la violet spre mijloc spre capătul axului părului..

Este vindecat folosind o baghetă de 2 inci, înfășurând fiecare secțiune în jurul baghetei de o dată și jumătate. Panglica cascadă arată cât de distractivă și dimensională este culoarea.

Cea mai tare parte a acestui stil este traducerea culorilor și mișcarea părului! Este, de asemenea, bun pentru femeile care doresc o culoare distractivă, dar nu vor să-și lumineze prea mult părul. Va trebui să vă ușurați doar la nivelul 7 pentru a obține acest violet strălucitor.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Fii răbdător cu procesul de iluminare și ascultă-ți stilistul. De asemenea, movul folosit în această culoare este o vopsea directă și nu este permanent, așa că, dacă vă șamponați părul în fiecare zi, se va estompa rapid. Pe de altă parte, întrucât culoarea nu este permanentă, deschide o lume de posibilități pentru alte culori!

Ametist Purple Sombre

Ametist Purple SombreInstagram @ ave65salon

Î&A cu creatorul de stil, Tina Ong

Hairstylist / Colorist / Owner @ Ave 65 Salon in San Gabriel Valley, CA

Cum ați descrie acest lucru?

Există un element de culoare distractiv la această culoare de păr violet ombre. Combinația de culoare mov a părului s-a amestecat foarte bine.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Partea de colorare și prelucrare durează foarte mult. După ce ați obținut acest păr violet ombre, stați departe de înot și evitați să vă spălați părul pentru următoarele câteva zile. Pentru a extinde culoarea, este cel mai bine să folosiți șampon uscat între spălare. Pentru a ajuta la menținerea sănătății părului, utilizați un tratament de păr la fiecare două săptămâni. Menținerea părului colorat necesită multă atenție și dăruire. Cu toate acestea, culoarea merită!

Bright Purple Ombre

Bright Purple OmbreInstagram @hairbysaretta

Stilistul Saretta a creat această schemă de culori ombre din păr lung, liliac, împletit genial.