21 Exemple uimitoare de păr brun și blond pentru 2021

O culoare a părului brun și blond este o fuziune între orice nuanță brunetă și blondă pentru a produce un aspect natural, sărutat de soare. Contrastul rezultat din piesele întunecate și deschise deschide o dimensiune frumoasă pentru păr!

Acesta este motivul pentru care celebrități A-lister precum Cara Delevingne, Blake Lively și Chrissy Teigen au fost reperate recent pe covorul roșu, etalându-și coamele cu aceste combinații atemporale de culoare maro și blond. Puteți combina evidențieri blond auriu pe castaniu castaniu sau caramel pe părul blond auriu, de exemplu. Stilistii profesioniști ca expert în balayage Cristen Smith de la SoFlo a creat diverse look-uri folosind diferite nuanțe de maro și blonde, iar rezultatele sunt pur și simplu divine!

Cu gamele largi ale acestor două nuanțe clasice – de la tonuri cenușate la nuanțe bogate până la nuanțe aurii vibrante – oricine poate purta acest păr indiferent de culoarea pielii. Motivul principal pentru care femeile moderne sunt peste cap pentru această tendință este datorită aspectului său viu, dimensional, care nu are nevoie de vizite lunare la salon, economisind, de asemenea, timp și bani..

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste fotografii inspirate ale celor mai populare idei de culoare păr brun și blond!

Repere părul brun deschis și blond

reflexe maro deschis și blondInstagram @loirosdemilionarias

Părul de migdale cu o notă de nuanță blondă este pregătit pentru toată strigătul din aceste zile. Acest păr brun-blond este destul de ușor de obținut și de întreținut, aș putea spune.

Dacă aveți o bază brună sau părul negru și doriți să ridicați dimensiunea încuietorilor, acesta este cel pentru care optați!

Păr castaniu cu Repere Caramel

Par castaniu cu accente caramelInstagram @caroline_theartist

Parul castaniu cu accente de caramel are un aspect natural și este perfect pentru a adăuga un strat suplimentar de dimensiune. Caramelele sunt foarte versatile și pot fi modificate pentru a se potrivi cel mai bine tenului tău.

Maro închis cu Balayage blond de plajă

Maro închis cu balayage blond de plajăInstagram @ demetriuspombosalo

Un maro închis cu balayage blond de plajă are o culoare uimitoare cu întreținere redusă. Adăugați o bucată de bani de blondă în față pentru a face culoarea să iasă în evidență și mai mult. Coafarea părului cu valuri arată dimensiunea acestei culori superbe.

Maro cu Balayage parțial

Maro cu balayage parțialInstagram @romeufelipe

Maro cu balayage parțial este perfect dacă doriți să vă luminați părul brun, dar doriți să păstrați o mulțime de dimensiuni. Blonda face ca maro să arate profund și bogat. Undele pot adăuga textură și volum aspectului general.

Scurt Pixie Maro cu Repere

Pixie maro scurt, cu accenteInstagram @mila_kryshchykhina

Un pixie scurt, maro, cu accente, poate adăuga textură și plinătate părului tău! Această combinație de culori împreună cu valurile dezordonate reprezintă întregul pachet. Finalizați stilul cu un spray de textură pentru a bloca stilul.

Blonde Chunky Repere pe o bază maro

Blonde groase evidențiază pe o bază maroInstagram @annenhiuspiste

Evidențierile maro gros pe o bază maro revin! Evidențierile îndrăznețe scot în evidență bogăția maro. Această culoare ar fi excelentă pentru toate tenurile datorită tonurilor calde și reci.

Păr castaniu mediu, cu evidențieri

Păr castaniu mediu, cu evidențieriInstagram @hairbybuller

Un smoothie caramel brond care vine chiar sus! Tonurile medii ale acestui păr ondulat sunt dulci și încântătoare. Condimentează-ți părul castaniu mediu cu accente și poate cu câteva lumini slabe.

Blond auriu Ombre pe părul lung

Blond auriu Ombre pe părul lungInstagram @enzoandcocosustainablesalon

La fel ca turnarea cremei pe cafea, tranziția încântătoare în acest păr brun și auriu ombre este una surprinzătoare, dar ideală.

Arată drăguț cu valuri, adăugând un plus de glamour încuietorilor. Deoarece are două tonuri cu maro în partea de sus, blond în partea de jos, funcționează fie pe un ton bronz, fie pe pielea deschisă.

Culoarea parului castaniu cu elemente de culoare blondă

Culoarea parului castaniu cu elemente de culoare blondăInstagram @hairmezzmerizer

Acest păr șaten și sărutat cu soare, cu accente blonde, a fost creat de proprietarul și stilistul salonului Melissa Mezzanotte. „Lucrul meu preferat despre această culoare este că arată fără efort, ca și cum fata a petrecut o săptămână la soare. Este un echilibru între blond și maro, iar stilul are o senzație de plajă ”, spune Mezzanotte.

Ea adaugă, „această colorare este pentru femeile cărora le place culoarea părului cu întreținere redusă. Întrucât punctele culminante nu încep de la rădăcină, ele devin mai iertătoare, iar colorarea nu trebuie menținută foarte des. Este o culoare foarte versatilă a părului, care poate fi purtată de aproape toate vârstele și tonurile pielii. Produsele de styling includ un fier de curling / baghetă și niște spray de păr / spray de textură. ”

Blond cenușă Repere pe părul brun închis

Blonde cenușă Repere pe părul brun închisInstagram @fallonfitzpatrick

„Am făcut balayage blond cenușiu pictat manual pe păr brun închis, cu trei sferturi din cap (tot părul de deasupra osului occipital) și apoi i-am făcut bebelușului folii ușoare pe partea superioară, coroană și părți laterale pentru a avea piesele mai groase culmea până la capăt ”, explică maestrul stilist Fallon Fitzpatrick de la New York.

„Mergi la cineva care este foarte instruit în tehnici de balayage”, spune Fitzpatrick. „Când piesele sunt pictate cu îndrăzneală, dar sunt încă amestecate, arată incredibil. Vrei să te asiguri mai întâi că părul tău este sănătos înainte să-l evidențiezi și să dorești să folosești produse profesionale pentru păr acasă. ”

Dacă părul tău este super creț, poți primi și acest tratament de culoare, dar rezultatul va arăta diferit, deoarece părul creț nu se află la fel de lin.

Fitzpatrick spune că această culoare nu este de întreținere ridicată. „Femeile pot merge până la 4-8 luni înainte ca această nuanță să fie atinsă – atât timp cât nu există griuri care trebuie acoperite.”

Balayage blond platinat

Balayage blond platinatInstagram @meganomorgan

O nuanță rece de platină face un aspect proaspăt, luminos și modern pe un balayage blond. „Evidențierile Balayage vă permit să aveți o culoare dimensională în timp ce vă dezvoltați părul natural fără întreținerea de 4-6 săptămâni”, spune stilistul Megan Morgan din Avon, OH.

Când obține părul blond și castaniu astfel, Morgan spune să fie realist cu privire la ceea ce va face părul tău fără a-l deteriora.

„Ai încredere în stilistul tău”, notează ea. „Dacă un client este capabil să atingă acest nivel de ușurință, vă sfătuim să aveți grijă de el cu tratamente de condiționare și spray-uri de protecție termică la domiciliu. De asemenea, vă sfătuim să nu vă spălați în fiecare zi, deoarece vă poate usca părul. Completați umezeala și cu un șampon hidratant și un balsam. ”

Repere părul brun închis și blond

Repere părul brun închis și blondInstagram @ hairlover603

Această nuanță brună este caldă și bogată și a fost creată de coafura Crystal Imperato din Houston, TX.

„Acest lucru este minunat pentru femeile cu părul închis la culoare care doresc să adauge un pic de strălucire și dimensiune pentru a accentua culoarea lor naturală”, spune Imperato. „Este un aspect foarte puțin întreținut pentru femeia ocupată care nu are prea mult timp liber să vină la salon.”

Cenușie maro și blond cenușiu

Cenușie maro și blond cenușiuInstagram @hairbycalsea

Tonurile acestui păr de lungime medie contrastează între lumina slabă și luminozitățile și culorile părului brun și blond. Au fost create de coafura Calsea Gowan-Sand din Canada.

„Nu este prea întunecat sau prea luminos și te poți simți atât blondă cât și / sau brunetă”, spune Gowan-Sand. „Acest aspect poate fi purtat drept și ondulat și arată minunat de lungimi medii (boburi) și mai lungi.”

Deși nicio culoare nu are întreținere zero, o culoare ca aceasta poate oferi femeilor puțin mai mult timp între întâlniri, indiferent dacă sunteți o blondă naturală sau o brunetă naturală.

Ea adaugă, „cheia pentru menținerea unei astfel de culori este șamponul mov! Preferatul meu este șamponul Milkshake Purple pentru a păstra tonurile cenușii. ”

Balayage blond maro și auriu cu valuri de plajă

Balayage blond maro și auriu cu valuri de plajăInstagram @saxonhairatx

Părul vărsat de soare de vară este o brună plajă texturată, creată de stilista Rachel Saxon din Austin, TX. „Îmi place foarte mult contrastul bucăților naturale mai întunecate, intercalate cu strălucirile aurii ale acelor bucăți bej și caramel blond”, descrie ea.

„Un lucru de luat în considerare este că necesită mai multe tehnici pentru a realiza”, spune Saxon. „Am folosit o combinație de balayage în folie și în aer liber pentru a atinge diferite niveluri de lumină.”

În general, este încă destul de puțin întreținută, deoarece balayage trebuie într-adevăr atins doar la fiecare 12-20 de săptămâni. Puteți adăuga, de asemenea, reflecții maro auriu pe părul brun, de asemenea, pentru un echilibru bun.

Sfaturi pentru nuanța părului blond

Sfaturi pentru părul blondInstagram @khairstylist

Gradientul maro-blond din acest păr de lungime medie este o rotire extrem de dimensională și de întreținere redusă a blondului modern. A fost creat de coafura Kayla Hodges din North Wales, PA.

„Lucrul meu preferat este că, în timp ce nuanțele calde ale culorii o păstrează naturală și„ în largul plajei ”, balayage-ul plasat strategic a luminat fața și crește ușor între programările de întreținere”, notează ea..

Ea continuă, „această culoare a părului brun și blond simulează tonurile naturale prezente în păr, deci menține întreținerea la minimum. Balayage este o tendință de culoare a părului dintr-un motiv. Imită reflexia noastră naturală și strălucirea soarelui în timpul verii. ”

Reverse Blonde to Brown Ombre cu Highlights și Lowlights

Reverse Blonde to Brown Ombre cu Highlights și LowlightsInstagram @hairbydani_o

Această nuanță blondă până la maro este excelentă pentru femeile cu păr deschis, care doresc în continuare aspectul în două tonuri. A fost creat de coafura Danielle Osborne din Fulton, NY.

„Întunecarea capetelor i-a dat un aspect nou, fără duritatea și menținerea schimbării rădăcinilor”, explică ea. „Am adăugat puncte luminoase și puncte slabe pentru o anumită dimensiune.”

Acest aspect ar fi bun pentru femeile cu întreținere redusă și pentru femeile care au deja o umbră. În plus, luminile blonde și luminile slabe vor ajuta la amestecarea oricărei rădăcini solide pe măsură ce crește.

„Este o opțiune plăcută pentru femeile care au părul lung, deoarece culoarea închisă nu este la fel de dăunătoare la capetele părului, precum ar fi un fulger blond”, spune Osborne. „Este un stil minunat pentru părul fin, întrucât toată culoarea oferă mai multă dimensiune pentru un aspect mai complet.”

Părul blond și castaniu este luminat pe un lob

Părul blond și castaniu este luminat pe un lobInstagram @glowhairsalonandspa

„Ador blondele, dar singurul lucru greu este întreținerea. Dacă sunteți blondă și aveți nevoie de ceva mai puțin întreținut, vă recomandăm să optați pentru aceste lumini slabe pe un lob “, spune proprietarul salonului și maestrul stilist Dennise Allende din San Antonio, TX.

„I-am sugerat să facă o culoare topită pe rădăcinile ei, adăugând în același timp luminile slabe pentru adâncime, ceea ce la rândul său face blonda să iasă mai mult în evidență”, notează ea. „În ceea ce privește tăietura, ea este în curs de a crește un bob, așa că am tăiat-o și i-am dat o lovitură laterală pentru a-i da mai mult stil.”

Păr maro ciocolată, cu puncte de atracție blond închis și piese frontale mai deschise

Păr maro ciocolată, cu puncte de atracție blond închis și piese frontale mai deschiseInstagram @hairbyderby

Acest păr maro ciocolată, cu dungi blonde pe o tăietură de lob, este perfect pentru brunetele care doresc să devină mai ușoare.

Vrei o ciocolată cu lapte sau o ciocolată neagră? Oricum ar fi, bunătatea dulce a blondului închis și a culorilor maro bogate se armonizează pentru acest aspect transcendental.

Păstrați piesele din față mai ușoare și cu siguranță vă veți îndrăgosti de această idee de păr!

Păr castaniu deschis cu puncte de atracție blond

Păr castaniu deschis cu puncte de atracție blondInstagram @hayleighmarrshair

Văd tonuri de caramel, mocha și ciocolată în acest păr brun deschis. Toată bunătatea unui delicatese într-o coafură maro deschis foarte delicioasă!

Evidențierile blond caramel pe părul brun sunt piese de tranziție perfecte.

O maro destul de dulce Balayage pentru păr brun brun

Un brun destul de dulce Balayage pentru păr brun brunInstagram @ hairstylist.madison

Acea umbră netedă de la maro închis la o nuanță mai blondă este doar uau! Combinația dintre nuanțele calde de blond și maro deschis creează o culoare de miere delicioasă, care se potrivește bine cu valuri voluminoase și bucle.

Înghețat Mocha Brown Hair

Păr castaniu mocha înghețatInstagram @bassamrachid

Părul castaniu mocha înghețat are un ton mai deschis, care nu necesită o întreținere ridicată. Frizerul Bassam Rachid din Dubai a realizat această umbra uimitoare de mocha cu două tehnici.

„Am vopsit cu mâna liberă pudra de lumină pe toată lungimea părului. Pentru rădăcini și zona din jurul feței, am folosit babylights. Acestea îmbină tonurile întunecate cu capetele mai deschise și pentru un efect de regenerare mai puțin evident ”, spune Rachid.