21 de idei surprinzător de moderne de culoare galbenă a părului în 2021

Părul galben este o culoare la modă, strălucitoare și îndrăzneață. Uneori numit păr de muștar, culorile galbene ale părului sunt nuanța mai însorită a blondului. Optează pentru păr galben dacă îndrăznești, deoarece această nuanță veselă este foarte la modă acum.

Nuanțele galbene ale părului vopsit erau un coșmar pentru mulți, dar stilisti și vedete experți îmbrățișează acum această nuanță atipică și se îndepărtează departe de blondele obișnuite. Hailey Baldwin este una dintre primele tendințe ale firelor de muștar și a purtat-o ​​în neon!

Expert în culori de modă Jaymz Marsters afișează în celebrul său feed IG cât de uimitor și creativ poți fi cu părul galben. Lipirea cu nuanțe mai calde, cum ar fi această nuanță zesty, din fericire, merge impecabil pe orice tip de ton de piele.

În ceea ce privește întreținerea, o coamă galbenă nu necesită mult în comparație cu alte nuanțe vibrante ale modei. Deși, produsele de calitate sunt încă necesare pentru a menține vibrația și pentru a avea grijă de sănătatea părului dumneavoastră după procesul de albire. Feriți-vă, totuși, că părul galben nu va fi setat pentru o mulțime de oameni și vor fi necesare multe tratamente pentru albire și culoare toner. De asemenea, va trebui să utilizați produse care protejează cu siguranță împotriva decolorarea culorii pentru a menține culoarea.

Dacă sunteți gata să dați această nuanță unică, derulați mai jos pentru cele mai trendy fotografii cu nuanțe de culoare galbenă a părului pe Instagram chiar acum!

Păr galben și alb

Păr galben și albInstagram @donnabellahair

Când toate celelalte nu reușesc, faceți galbenul acela strălucitor partenerându-l cu o blondă platină. Păr blond galben super îndrăzneț și viu, aș putea spune!

Culoarea parului roz și galben

Culoarea parului roz și galbenInstagram @fullhairalchemist

Ai visat vreodată să ai păr colorat cu desene animate? Acum poți purta lămâi cu nuanțe moi și piersici în realitate!

Galben pal

Galben palInstagram @kirstenmci

Î&Un creator de stil, Kirsten McIntosh

Updo Stylist / Colourist @ Kirsten McIntosh Freelance în Oakville, ON

Cum ați descrie acest lucru?

Această nuanță galben pal este foarte proaspătă, dar trăită în sensul că pare făcută, dar anulată, în același timp. Cea mai bună parte a culorii sunt cele 2 tonuri care apar și modul în care pop-ul de culoare începe rădăcina. Orice blondă ar putea purta astfel de culori, deoarece acestea sunt temporare.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Acest păr galben pastel este cu adevărat ceva pe care l-ai putea purta scurt timp datorită culorii temporare, care se va spăla în 6-12 spălări în funcție de șamponul pe care îl folosești și de efectul temporar al coafurii..

Păr albastru și galben

Păr albastru și galbenInstagram @katiebendthair

Î&Un creator de stil, Katie Bendt

Hairstylist / Colorist @ Orting Hair Studio din Orting, WA

Cum ați descrie acest lucru?

A avea păr galben este o alegere cu adevărat îndrăzneață, iar galbenul auriu vă va înveseli cu siguranță întregul stil. Acest păr albastru și galben a fost realizat folosind Trillion Tones ca o ridicare într-un singur pas și depune culoarea modei. Alegeți un combo galben-albastru, deoarece acestea sunt complementare tonurilor naturale în majoritatea culorilor pielii și ochilor.

Care este cel mai bun sfat al tău?

A avea părul viu colorat poate atrage multă atenție! Majoritatea tipurilor de păr pot fi un candidat pentru păr galben, deoarece părul se va ridica în mod natural la un ton galben atunci când se deschide.

În funcție de cât de întunecată este culoarea ta naturală, va determina procesul pe care îl va dura și cât de luminos / luminos va fi rezultatul. Pentru a avea culori vii în păr, va fi nevoie de o rutină strictă de îngrijire la domiciliu. Doar șamponul o dată sau de două ori pe săptămână cu apă rece / rece și condiționarea și clătirea completă în alte zile sau utilizarea șamponului uscat vă vor ajuta, de asemenea.

Longevitatea culorii părului galben strălucitor depinde de îngrijirea acasă, deci este mai bine să folosiți produsele recomandate pentru păr de către stilist, astfel încât să fie adaptate nevoilor exacte ale părului..

Negru și galben

bob ondulat negru și galbenInstagram @theodoraraptis

Acest păr negru și galben are echilibrul corect de galben lămâie, lumini portocalii și culoare abanos pentru a oferi un aspect răcoritor chiar pe fața ta! Popul de culoare iese în evidență și îți aduce bobul ondulat la un alt nivel.

Galben pastel

Galben pastelInstagram @ superbasic.hair

Utilizatorii obișnuiți pe părul bicolor încearcă tehnica ombre sau balayage. Această lucrare de vârf de vopsire prin imersiune capătă un nivel întreg de păr vopsit galben însorit.

Păr galben decolorat pe piele închisă

Încuietori galbene albite pe pielea închisă la culoareInstagram @slayedbyblossom

Uite, orice coafură sau culoare galbenă se potrivește frumuseților din abanos, așa că încercarea acesteia nu va fi o problemă.

Scurt și galben strălucitor

Păr scurt și galben strălucitorInstagram @ryanerwin_hair

Nu ai loc să fii mai blând când ai părul galben! Nuanța de neon a părului scurt punk întruchipează atitudinea de călărie sau moarte.

Păr Cenușiu Gălbui

Culoarea părului gălbui griInstagram @ amber.cuttinup

O combinație puțin probabilă, dar care funcționează! O culoare întunecată care se amestecă în păr galben cu capete canare este o pereche surprinzător de bună.

Păr roșu cu Repere Galbene

Păr roșu cu Repere GalbeneInstagram @ cabeloscoloridos66

Acest păr roșu cu accente galbene arată cu adevărat acele flăcări de dragon!

Negru și galben Ombre

Negru și galben OmbreInstagram @chaannttt

Cu această coafură, părul tău galben va fi instantaneu acea piesă de modă deosebită, atunci când ți-e lene să-ți actualizezi garderoba.

Repere galbene

Repere galbeneInstagram @hairbytaranichole

Acesta poate fi primul dvs. pas pentru a avea culori de păr galbene. Lăsați-l să îl aveți mai întâi ca puncte de atracție și faceți încuietorile caramelului să se însenineze.

Culoarea părului galben galben

Culoarea părului galben strălucitorInstagram @josiethestylist

O mulțime de nuanțe de galben pot arăta ca niște lucrări de înălbire eșuate. Din fericire, acesta atinge locul perfect de nu prea galben și blond.

Păr blond galben la lumina soarelui

Păr blond la lumina soareluiInstagram @ hairby.bk

Glisarea pe dungi galbene pe părul scurt și blond este o surpriză vibrantă.

Portocaliu, roșu, galben Ombre Color

Portocaliu, roșu, galben Ombre ColorInstagram @hannah este deconectat

Iată una pentru doamnele indecise de acolo. Asociați-vă părul galben vopsit cu o portocală minunată și pregătiți-vă să purtați apusul soarelui toată ziua.

Verde și Galben

Culoarea părului verde și galbenInstagram @hairbynakishac

Această nuanță galbenă te face să arăți ca niște eroi direct din cărțile de benzi desenate!

Violet și galben

Violet și galbenInstagram @haironesalon

Nuanța galbenă pastel potrivită pentru ambele culori, amestecată corespunzător, pare să se completeze foarte bine.

Culoarea părului galben neon

Culoarea părului galben neonInstagram @aimeehairmakeup

Î&A cu creatorul de stil, Aimee Jörliden

Coafeză & Makeup Artist @ Aimee Hair & Machiaj în Helsingborg, Suedia

Cum ați descrie acest lucru?

Acesta este un păr cu o declarație reală și o culoare care iese în evidență. A îndrăzni să ai păr galben este un lucru împuternicit. Fii pregătit să întorci capul. Rădăcinile luminoase de culoare portocaliu neon conferă părului o anumită adâncime și completează părul galben neon de ansamblu.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Pentru o culoare îndrăzneață ca aceasta, părul trebuie să fie în stare bună. Părul trebuie decolorat în prealabil pentru a fi colorat în galben și nu fiecare păr poate rezolva acest proces. De aceea, o tăietură tocită completează culoarea. Aproape ca o perucă!

Culorile folosite au fost de la Guy Tang Mydentity – focul Phoenix și fulgerul. Folosiți întotdeauna Olaplex nr 3 acasă.

Galben Ombre pe părul lung

Galben Ombre pe părul lungInstagram @beautifulbreakdown

Î&A cu creatorul de stil, Sarah Manginelli

Colorist / Stylist @ Hairroin Salon din New York, NY

Cum ați descrie acest lucru?

Acest păr galben de floarea-soarelui a fost creat folosind un amestec fără sudură de folie și saturația perfectă a galbenului pentru vibrație și strălucire. Observați tranziția părului natural întunecat în galben. Aranjează-ți părul neted pentru o mulțime de mișcare pentru a arăta tranziția, dar și pentru ca vopseaua galbenă să fie la fel de dramatică pe cât arată!

Care este cel mai bun sfat al tău?

Culorile vii au nevoie de multă atenție. Produsele sigure și protejante împotriva căldurii vor ajuta la longevitatea culorii. Obțineți un balsam colorat personalizat, care vă va ajuta să reîmprospătați culoarea la fiecare spălare.

În ceea ce privește procesul de iluminare, aceasta poate fi o întreținere mai redusă dacă alegeți să faceți o culoare de păr galben ombre ca aceasta. Orice lucru care are părul natural amestecat cu acesta va fi mai ușor de întreținut și va necesita doar o reîmprospătare a culorii între serviciul de iluminare. Păstrarea părului galben natural, hidratat și sănătos vă va face întotdeauna părul viu să arate uimitor!

Păr creț galben închis

Păr creț galben închisInstagram @carlajimenez_d

Î&Un creator de stil, Carla Jimenez

Colorist / Coafor @ Salonul Academiei Negre din Mexico City, Mexic

Cum ați descrie acest lucru?

Aceste șuvițe de culoare galben închis sunt ceva distractiv, fără a fi dramatice. Culoarea și fuziunea pe care o are la final creează o anumită coafură.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Asigurați-vă că părul este în stare bună și faceți o decolorare bună. Este important să purtați acest păr galben închis în siguranță și, acasă, ar trebui să aveți mare grijă cu anumite produse, în special cu un șampon uscat.

Culoarea părului galben muștar

Culoarea părului galben muștarInstagram @fonsiedoeshair

Î&Un creator de stil, Fonsie Vasquez

Hairstylist @ Chaveleeze Studio în El Paso, TX

Cum ați descrie acest lucru?

Aceasta este o rază frumoasă de galben muștar! Căldura și vibrația sa sunt un plus, precum și culoarea uniformă.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Asigurați-vă că puteți avea grijă de el acasă! Mai ales dacă treci de la o schimbare atât de drastică, trebuie să fii sigur că toată munca depusă la scaun nu se risipește acasă. Cereți-i stilistului să vă trimită acasă cu masca Joico Defy Damage pentru a vă menține integritatea superbă a părului galben după albire..