21 de idei inspirate de culoare blondă Balayage pentru femei

Balayage blond este o tehnică de colorat pictată manual folosită pentru a amesteca luminile blond în păr. Când se realizează balayage, acesta luminează părul și îi conferă dimensiune, făcându-l neobservabil în timp ce crește în mod natural. Când nuanțele blond sunt amestecate în păr, creează o culoare naturală a părului.

Dacă ești o brunetă naturală:

Adăugarea de evidențieri blonde este modalitatea perfectă de a-ți ușura părul pentru acel aspect „Tocmai m-am întors dintr-o vacanță de 2 săptămâni la plajă”. Rețineți că poate dura mai multe sesiuni de culoare pentru a obține nuanța de blond pe care îl căutați. Cu toate acestea, o blondă de înălbitor te poate duce mai repede acolo.

Dacă ești o blondă naturală:

Trebuie să căutați o schimbare. Vă sugerăm să adăugați câteva luminoase mai luminoase sau lumini slabe mai întunecate pentru a crea o dimensiune cu aspect natural care să fie observată. Fie că sunteți în căutarea platinei strălucitoare, a blondului auriu sau a unei nuanțe balayage cenușii, veți găsi toate ideile de culoare blondă balayage pentru inspirație!

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați fotografiile noastre populare cu balayage blond.

Balayage blond bej pe păr de lungime medie

Balayage blond bej pe păr de lungime medieInstagram @elysealexander

Acest balayage blond bej pe păr de lungime medie este o opțiune mai lină dacă doriți să obțineți un aspect de plajă. Aspectele esențiale se adaugă finisajului texturat și jertuit pe care îl are acest păr până la umeri.

Balayage sărutat de soare pentru Brunete naturale

Balayage blond sărutat de soare pentru brunete naturaleInstagram @shanecraighair

Balayage sărutat la soare pentru brunetele naturale oferă femeilor cu părul mai închis la culoare un blond cald închis superb, în ​​timp ce încă se simte ca o brunetă. Prin utilizarea acestei tehnici de balayage, va arăta ca și cum părul tău a fost atins de soare în toate locurile potrivite, oferind un finisaj natural, fără efort. După aplicarea balayage, cereți stilistului dvs. un toner cu miere, caramel, care să vă completeze părul brunet cald.

Balayage blond auriu cu rădăcini întunecate

Balayage blond auriu cu rădăcini întunecateInstagram @itsjustmarissaa

Suntem îndrăgostiți de dimensiunea de la rădăcini și mierea solidă se termină. Această pictură a părului pe această culoare a părului nuanțelor de balayage blond auriu nu ar putea fi mai fabuloasă dacă nu pe părul călcat plat.

Balayage blond cald pe păr fin

Balayage blond cald pe păr finInstagram @top_notch_haircutters

Un truc pentru a face părul subțire să pară mai dens este să alegeți culori dimensionale care pot adăuga adâncime și textură aspectului dumneavoastră. La fel ca această culoare caldă a părului blond. Păstrați-l scurt deasupra umerilor pentru întreținere și coafare ușoară.

Balayage blond caramel pe părul tăiat

balayage blond caramel pe Păr ChoppyInstagram @beautyybycaroline

Nuanțele dulci și calde precum cele prezentate pe această nuanță de blond deschis fac o treabă minunată în accentuarea texturii în orice păr. Această coafură blondă balayage funcționează cel mai bine pentru părul subțire și tenul rece până la neutru.

Balayage blond deschis în straturi

Abajur Balayage blond deschis cu straturiInstagram @balayageorbust

A-ți face părul alb poate fi o mare provocare și angajament, dar după cum vezi, rezultatele merită foarte mult! Acest balayage blond încântător pe maro deschis se potrivește oricărei lungimi a părului și a tonului pielii – cald, neutru sau rece.

Păr întunecat cu Blayage închis Balayage Repere

Păr întunecat cu Blayage închis Balayage RepereInstagram @petersonkawamura

Valurile mari și moi, puternice, fac atât de multe minuni pentru părul subțire și lung care dorește să aibă volum. Având evidențieri balayage blond închis și cald pe părul întunecat lângă față și la margini, asigură un efect de încadrare și dimensional. Folosirea tehnicii de balayage pentru evidențierea blondelor este o combinație superbă atunci când vine vorba de idei de păr.

Balayage blond alb pe păr lung și drept

Balayage blond alb pe păr lung și dreptInstagram @hairbyelie

Simțiți-vă ca o vrăjitoare cu acest balayage alb magic pe părul lung și drept! Asigurați-vă că utilizați cel mai bun fier plat, deoarece este esențial pentru realizarea acestei coafuri fermecătoare!

De culoare maro închis la blond miere Balayage Ombre

De culoare maro închis la blond miere Balayage OmbreInstagram @ zulleiry27

Pentru acest balayage maro închis până la blond, imaginați-vă miere dulce turnată peste ciocolată! Acest ombre balayage blond și maro strălucitor creează un efect perfect asupra părului drept și neted, care este atât de ușor de întreținut!

Păr de culoare brun închis, cu evidențieri blonde

Păr de culoare brun închis, cu evidențieri blondeInstagram @ hair.by.ham

Un balayage brond inspirat de latte (maro + blond) cu piese care încadrează fața face uimitor pe valuri de lungime medie stratificate. Este o opțiune frumoasă pentru cei cu păr brunet natural și tonuri calde ale pielii.

Ashy Blonde Balayage Repere cu valuri de plajă

Ashy Blonde Balayage Repere cu valuri de plajăInstagram @ toan.d.mai

Aceste rădăcini întunecate dimensionale cu un balayage blond cenușiu fum pe părul negru sunt o opțiune excelentă pentru părul lung. Aceste straturi blânde și moi cad ușor pe spate, oferind o aură sexy, dar rece.

Bob Blond scurt Balayage sărutat de soare

Bob Blond scurt Balayage Sărutat la SoareInstagram @sarahgossetthair

Suntem profund îndrăgostiți de această croială elegantă, unghiulară, netedă până la gât! Această nuanță balayage blondă mai deschisă oferă o luminozitate care completează orice ton de piele și, de asemenea, vă poate îmbunătăți machiajul. Părul acesta nu arată altceva decât uimitor!

Culoarea părului blond cenușiu Balayage

Culoarea părului blond cenușiu BalayageInstagram @bribirdhair

„Vopsirea părului„ balayage ”este de departe cel mai solicitat serviciu de colorare a părului solicitat astăzi în saloane. Se poate face pe toate lungimile și culorile părului. Poate fi natural și moale sau poate fi folosit pentru a aduce culori distractive la modă ”, spune proprietarul salonului și coaforul Bri Bird of Denver, CO.

„Pentru a crea un balayage blond cenușiu cu aspect natural, cu o ușoară rădăcină de umbră, astfel încât atunci când părul crește, culoarea ta naturală se amestecă doar în părul tău”, spune Bird. „Acest lucru permite luni întregi de timp înainte de a fi nevoită să-l mute pe blondă.”

Balayage poate fi folosit pentru a configura culori mai vizibile și izbitoare, cum ar fi Culori vii. Punând bazele dimensiunii subtile și naturale și apoi adăugând aplicații suplimentare de violet, verde, albastru și / sau roz, puteți menține subtil balayage blond cenușă totuși, totuși, vă exprimați.

„Pentru un balayage blond, culorile părului brunet funcționează excelent”, notează ea. „Balayage este o opțiune minunată pentru femeile care sunt în căutarea unei aplicații de culoare„ cu întreținere redusă ”. Cu plasarea naturală și efectul treptat, poate dura mai mult decât o folie sau o culoare tradițională, eliminând liniile dure. ”

Sandy Blonde Balayage pentru păr creț natural

Sandy Blonde Balayage pentru păr creț naturalInstagram @hairbysabrinaflores

„Cel mai bun lucru în acest sens este că este un balayage blond și nisipos cu întreținere redusă pe părul brun, care este versatil atât pentru părul creț, cât și pentru cel drept. Pentru a crea acest balyage blond, utilizați gelul de definire a luminii și crema de styling DevaCurl ”, spune stilista Sabrina Flores din Cape Coral, FL.

Pentru a vă coafa părul blond balayage, Flores vă sugerează să aplicați produsele pe părul umed, apoi difuz!

Dirty Blonde Balayage cu Beachy Vibes

Dirty Blonde Balayage cu Beachy VibesInstagram @leannaslovelylocks

Aceasta este o tăietură de o lungime cu un balayage blond murdar. A fost creat de coafura Leanna Matthews din Canada.

„A fost decorat cu un fier de curling 1-1 / 4 ″ Babyliss și apoi a trecut cu degetul prin bucle odată răcit”, explică Matthews. „Faceți acest lucru pentru a vă menține culoarea deschisă, dar cu un ton ușor mai cald, pentru a se amesteca bine cu un ten de măsline.”

Pentru culoarea balayage de la brunetă la blondă, Matthews spune că este un ton uimitor pentru toamnă și iarnă, dar totuși cu o ușurință. „Acest balayage blond și cald este pentru o pruncă jucăușă și ușoară, cu stil din cap până în picioare! Buclele sunt o atingere suplimentară ”, adaugă ea.

Balayage cu aspect natural pe părul blond

Balayage cu aspect natural pe părul blondInstagram @hairbykassiep

Acest balayage cu aspect natural pe părul blond a fost creat de stilistul Aveda Kassie Pinegar din Huntington Beach, CA.

Dacă ai evidențieri grele și îți place mult aspectul blond, Pinegar spune că acesta este un mod minunat de a-ți lăsa rădăcinile naturale. „Oferă un balayage blond fără probleme. Adăugați câteva lumini slabe dimensionale și tonuri de blond pentru a împrospăta lucrurile. Folosiți toată culoarea Aveda, pe culoarea blondă inversă a părului blond pentru a vă readuce părul la viață ”, notează ea.

Dacă vrei părul tău balayage blond, Pinegar spune că mergi! „Dacă culoarea naturală a rădăcinii nu este foarte întunecată, atunci nu există un contrast imens între întuneric și lumină. Cu toate acestea, această culoare este perfectă pentru femeile cu păr natural mult mai închis. Dacă culoarea părului dvs. se potrivește bine cu părul natural, nu va trebui să vă atingeți culoarea timp de cel puțin 6 luni “, explică ea.

Icy Blonde Cool Toned Balayage cu argint Lowlights

Icy Blonde Cool Toned Balayage cu argint LowlightsInstagram @ alexa.hamilton.hair

Acest balayage blond înghețat, cu tonuri reci, cu reflexe argintii a fost creat de coafura Alexa Hamilton din Halifax, NS.

„Nu fiecare femeie este capabilă să atingă acest nivel de ușurință”, explică Hamilton. „Părul din fotografie este în mod natural de nivelul 7 și a fost nevoie de 3 întâlniri pentru a ajunge la acest ton. Această culoare necesită, de asemenea, o cantitate extraordinară de întreținere. ”

Hamilton vă sugerează să utilizați un șampon pe bază de violet la fiecare a doua spălare și să vă atingeți rădăcinile la fiecare 5 săptămâni. „De asemenea, este foarte important ca tratamentele proteice să fie utilizate pentru a menține integritatea părului.”

Balayage blond bej pe păr scurt

Balayage blond bej pe păr scurtInstagram @hairby_kaylajuppe

„Pentru acest balayage blond, părul scurt arată într-adevăr dimensiunea. Dimensiunea a fost creată prin aprofundarea rădăcinii înainte de a adăuga evidențieri de balayage. Este un balayage excelent pentru părul blond pentru femeile cărora le place o folie clasică, dar doresc o creștere mai moale “, explică coafura Kayla Juppe din Waltham, MA.

„Menținerea acestei culori necesită îngrijire la domiciliu”, notează ea. „Folosirea unui șampon violet între întâlnire va menține luminozitatea blondă și va arăta liber. Aceste atracții blonde pentru balayage sunt destinate femeilor care își iubesc punctele culminante, dar doresc să adauge o anumită adâncime și dimensiune. ”

Păr Blay Balon de căpșuni

Păr Blay Balon de căpșuniInstagram @ rl.styles0813

„Aceste luminițe blonde cu căpșuni sunt cu siguranță mai distractive și mai interesante, dar nu sunt permanente pentru totdeauna! Balayage este o tehnică excelentă de colorare ”, explică cosmetologa Rebekah Hodge din Lakeland, FL.

Pentru părul blond balayage tuns astfel, Hodge spune că este important să luați în considerare forma feței. „O persoană care are o formă a feței mai îngustă și ovală este perfectă pentru această tunsoare, deoarece le va spori frumusețea naturală.”

Balayage Lob pe păr ondulat

Balayage Lob pe păr ondulatInstagram @mackpaintedthat

Aceasta este o culoare subtilă a părului blond, cu tonuri de nisip. A fost creat de cosmeticianul și proprietarul salonului Mackenzie Myers din Salisbury, NC. „Bluntness-ul tăieturii completează moliciunea balayage-ului și a valurilor pentru un finisaj fără efort”, notează ea..

Myers spune că acest aspect este perfect pentru femeile care doresc o dimensiune simplă și moale sau pentru femeile care doar încearcă un ton mai deschis. „Acest tip de balayage blond deschis are o întreținere redusă și, de obicei, nu trebuie atins timp de 3 până la 6 luni”, adaugă ea.

Blond + Platinum Balayage

Blond + Platinum BalayageInstagram @amberdoeshairhtx

Acesta este un balayage de platină cu cea mai mică rădăcină de umbră. A fost realizat manual de stilistul Amber Lloyd din Houston, TX. „Cea mai bună parte a acestui păr blond balayage este strălucirea și strălucirea tonului”, spune Lloyd.

Lloyd ne amintește, de asemenea, să fim pregătiți pentru o mulțime de întreținere și muncă atunci când vine vorba de balayage. „Tendințele culorilor Balayage necesită retușuri lunare, precum și un regim adecvat de îngrijire la domiciliu.”

Mergeți acasă cu un șampon violet pentru a anula orice arome care pot apărea între întâlniri, plus câteva tratamente de condiționare de calitate profesională. Dacă de multe ori să fii în salon nu se potrivește cu stilul tău de viață, alege o blondă mai naturală.