21 de idei de culoare maro închis pentru femei în 2021

Culorile părului maro închis au mai multe nuanțe maro variind de la deschis la întuneric și sunt super atractive! Brunetele naturale beneficiază cel mai mult de această culoare închisă a părului. Adăugarea de lumini de lumină sau de lumină la părul brun închis este o modalitate obișnuită de a ușura părul.

De la nuanțe de espresso adânci la nuanțe calde de aur sau infuzate de roșu, de obicei între maro și negru. O culoare naturală clasică care nu va deveni niciodată veche, culorile părului cu ciocolată neagră sunt întotdeauna prezente pe covorul roșu pentru abilitățile lor luxoase și reflectorizante.

Cu metodele de vopsire a părului de avangardă de astăzi, este acum ușor să schimbați un aspect brun simplu la unul mai interesant. Puteți obține panglici de evidențiere sau un ombre sexy pentru un plus de căldură și strălucire sau puteți rămâne cu o culoare închisă solidă pentru un efect dramatic și lucios.

Nuanțele reci și maro închis se potrivesc cel mai bine tonurilor calde și cremoase ale pielii, deoarece aceste tonuri contrastante se completează reciproc pentru a crea un aspect luminos strălucitor pentru tenul tău. Dacă v-ați dorit să rocați un stil nou pentru a vă înviora firele, cu siguranță sunteți pe drumul cel bun!

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste idei populare de culoare maro închis!

Păr lung și brun închis

părul lung și brun închisInstagram @tyler_the_hairstylist

Părul castaniu închis natural este sexy mai ales atunci când este coafat cu valuri delicioase! Acest păr lung și întunecat promite o întreținere minimă, dar promite să vă ofere o atmosferă cu adevărat feminină și frumoasă.

Păr brun-închis foarte

Păr brun-închis foarteInstagram @coloredbyphuong

Părul maro foarte închis se potrivește doamnelor cu toate tonurile și tenul pielii. Pare extrem de lucios și strălucitor dacă este păstrat într-o stare bună, deoarece cuticulele sănătoase reflectă lumina. Utilizați tratamente regulate și șampon, balsam și mască bune, cum ar fi Olaplex. Lăsați în uleiuri sau seruri, cum ar fi uleiul de coafare pentru tratament Paul Mitchel Awapuhi ar trebui să facă parte din rutina părului.

Încuietori maro cu lumini slabe

Încuietori maro cu lumini slabeInstagram @mfbeautylounge_

Încuietori uimitoare de culoare maro, cu lumini slabe, se potrivesc tonurilor de piele care se apleacă spre partea mai deschisă a măslinului, cu accente de galben. Lumina slabă a caramelului arată foarte frumos pe o bază întunecată în mod natural.

Maro închis auriu

Maro închis auriuInstagram @danidoesdopehair

Una dintre cele mai bune nuanțe de maro închis pentru care doriți să căutați o culoare caldă și naturală a părului – aceste culori atrăgătoare ale părului pentru părul întunecat își funcționează cel mai bine magia pe subtonuri reci! Evidențierile aurii moi vor da sigur strălucire părului întunecat.

Foarte maro închis cu lumini roșii

Păr brun-închis foarte, cu evidențieri roșiiInstagram @ alex.jacobshair

Oferiți o bucată de roșu bogatelor dvs. încuietori de ciocolată! Acest stil este modelat pentru a oferi volum și mișcare uimitoare părului ondulat.

Culoare par brun inchis

Maro Cenușiu închisInstagram @tatahairstudio

Această culoare maro închisă foarte bogată, cu un ton maro cenușiu, este minunată pentru valurile stilate și părul stratificat, mai ales atunci când este sub lumină. Strălucirea sa perfectă conferă acelor păr de păr brun-închis un aspect în două tonuri.

Balayage caramel întunecat până la umeri

Balayage caramel întunecat până la umeriInstagram @ kaansayar1

Aceste evidențieri subtile de culoare maro mediu pictate pe un păr măgulitor de lungime medie degajă o atmosferă sofisticată. Este foarte ușor de stilat – adăugați un val pentru corp sau trageți într-un coc, veți ajunge întotdeauna să fiți uimitor în aceste încuietori maro mediu, cu evidențieri subtile.

Păr scurt cu Ombre maro închis

Păr scurt cu Ombre maro închisInstagram @amys_ponytails

Aveți nevoie de idei de culoare pentru părul întunecat? Această culoare a părului maro închis prezintă o tranziție lină de nuanțe de bronz și caramel, care sunt perfecte pentru lobii până la umeri. Natural, dar sofisticat, acest lucru măgulitor face din orice femeie o uimitoare!

Repere argintii cu păr brun închis

Repere argintii cu păr brun închisInstagram @_brandifranciscohair

Capodopera realizată cu tonuri argintii și maronii vă va da sigur vibrațiile de iarnă! Adăugați câteva accente perlate reci la încuietorile dvs. de culoare maro închis pentru un stil mai contrastat și mai voluminos.

Ciocolată neagră naturală până la negru maro auriu negru

Ciocolată neagră naturală până la negru maro auriu negruInstagram @ beauty.by.julie2

Încuietorile bogate din mahon cu vârfuri de migdale pe valurile plajei sunt cu siguranță un meci făcut în cer! Acest păr brunet întunecat și tonurile de maro auriu se pot înmuia și vă pot lua greutatea de pe păr. O culoare de păr maro ciocolată ca aceasta funcționează cel mai bine pe o tunsoare de lungime medie spre lungă.

Maro cafea de lungime medie

cafea maro de lungime medieInstagram @hirohair

Dă-ți viață părului tău natural brun închis când încerci această culoare modernă de cafea! Asociați acest păr brun închis cu tunsoarea dvs. preferată, măgulitoare, pentru o atmosferă proaspătă.

Păr castaniu profund cu puncte roșii și blond

Păr de culoare brun închis, cu roșu și blondInstagram @hairby_courtneymorris

O armonie de culori maro, pământești, cu siguranță intensifică orice fel de stiluri de păr lungi. Asigurați-vă că încercați această combinație versatilă de roșii și blonde, dacă culoarea părului dvs. este maro închis, deoarece este potrivită pentru orice tip și textură de păr!

Brun închis

Brun închisInstagram @ohlucyy

Purtați frunzele de toamnă cu această coafură de toamnă într-o culoare maro-brun, care este superbă pe orice lungime a părului! Sfat special – ochii alunelor sunt cel mai bine îmbunătățiți de această nuanță roșie de maro închis.

Păr castaniu închis cu evidențieri violet

Păr castaniu închis cu evidențieri violetInstagram @hairbydanettef

Împerechează părul brun închis cu reflexe violet pentru a crea o dimensiune distractivă și uimitoare. Încercați cea mai închisă culoare a părului maro ca bază pentru a face firele mov să apară și mai strălucitoare. Atunci când coafați, jaznați tresele cu bucle și valuri pentru a le oferi mai multă mișcare și corp.

Espresso Brown cu Caramel Highlights

Espresso Brown cu Caramel HighlightsInstagram @ ashley.reps

Dacă doriți o vopsea simplă șic de vopsea de păr maro închis pentru a da părului brunet o răsucire, acest păr de culoare espresso este pentru dvs. Aceste piese mai ușoare sunt o modalitate excelentă de a vă prezenta părul texturat de lungime medie.

Dark Fudge cu Blonde Highlights

Dark Fudge cu Blonde HighlightsInstagram @hair_by_ryanelizabeth

Acestea sunt valuri dulci balayaged care adaugă cu ușurință adâncime părului tău lung și întunecat. Mergi cu lucrări de vopsire cu contrast ridicat nu dau greș niciodată în a oferi un stil total atrăgător.

Maro Deep Mahogany cu Highlights

Maro Deep Mahogany cu HighlightsInstagram @ hairby.lou

Este un păr ondulat maro cu infuzie roșie, tuns la umeri. Perfectă pentru anotimp, căldura treselor maro închis creează o culoare puternică, ușor și ușor de stilat.

Negru maro închis

negru maro închis

Această culoare a părului maro negru este un mocha maro închis! Este bogat și strălucitor! Tunsoarea este simplă, cu o singură lungime, cu straturi mai lungi, pentru a elimina o anumită greutate.

Dacă vreți să vă întunecați, asigurați-vă că este ceea ce doriți cu adevărat să faceți, deoarece este dificil să vă întoarceți.

Dacă intenționați să vă întunecați pentru toamnă și apoi să reveniți la blond vara, utilizați o culoare semi-permanentă. Va provoca mai puține daune atunci când începeți să vă luminați din nou și vă va ajuta să salvați integritatea culorilor întunecate ale părului.

Culorile de ciocolată profundă și maro sunt culori atât de frumoase. Este plăcut să vezi din când în când un păr brunet închis la culoare!

Bruneta Întunecată cu Blonde Cenușă Repere

Bruneta Întunecată cu Blonde Cenușă RepereInstagram @ pagina.vopsele

Această culoare blondă cu părul închis a fost creată de proprietarul și stilistul salonului Alycia Smith din Richland, NY.

„Cel mai frumos lucru legat de această nuanță de maro închis este faptul că îi permite unei brunete să scoată părul de platină în timp ce arată în continuare natural”, spune Smith. „Prin păstrarea unei nuanțe mai întunecate a rădăcinii, culoarea tinde să fie mai măgulitoare pentru cineva cu părul natural mai închis.”

Smith crede că obții cele mai bune din ambele lumi cu o culoare ca aceasta. „Este, de asemenea, o întreținere extrem de redusă datorită modului în care blondul este amestecat. Necesită doar o întreținere minimă în comparație cu o femeie care este complet platină. Deci, întunecă-te! Amestecul îi permite să crească perfect. ”

Acest stil este minunat pentru femeile care doresc o culoare de înaltă calitate, dar s-ar putea să nu aibă timp să mențină un blond general sau un punct culminant tradițional. Aspectele texturate mai scurte sunt cele mai bune atunci când nu sunt supradimensionate cu culori de păr maro închis.

Păr roșu-brun închis

Culoarea părului roșu închisInstagram @casskicksbrass

Acest păr roșu-maroniu închis este luxos și arată măgulitor pe un ton de piele corect. Face ca tresele groase să arate vii cu tonurile sale bogate. Pentru a proteja o culoare maro-roșiatică, șamponul și balsamul fără sulfat sunt cele mai bune. Șamponul și balsamul cu depunere roșie de la un stilist sau profesionist sunt de asemenea utile! Acestea vor facilita întreținerea la domiciliu.

Castaniu castaniu cu evidențieri maro deschis

Castaniu castaniu cu evidențieri maro deschisInstagram @ ga_beauty89

Această nuanță de castan închis cu reflexe maro deschis este un balayage dimensional cu tonuri calde. A fost creat de artistul de păr Gaby Koite din Alrington, TX.

„Cel mai bun lucru în acest sens este culoarea”, susține Koite. „Arată atât de natural, mai ales pe o bază mai întunecată! Concentrați-vă pe mai multă strălucire în jurul feței și în jurul capetelor. Cereți coloristului dvs. să creeze o rădăcină topită pentru a face rădăcinile maro naturale să se amestece perfect ”.

Această culoare a părului brun este pentru femeile care caută o schimbare a culorii părului, dar care nu sunt pregătite să facă acel salt uriaș pentru a deveni blond încă!

„Există o întreținere a acestei culori maro închis, dar nu prea mult”, adaugă ea. „Trebuie doar să vin la fiecare 3-4 luni pentru retușuri de bază și toner. Folosiți un șampon albastru o dată pe săptămână pentru a păstra alama departe de încuietorile mai întunecate și pentru a vă păstra părul proaspăt între întâlnirile de retușare. Reduceți temperatura sculelor de încălzire și folosiți întotdeauna protecție împotriva căldurii! ”