19 Cele mai uimitoare culori de păr albastru și negru din 2021

Părul negru albastru este un amestec sau o combinație de tonuri de negru și albastru. Albastrele și negrii sunt adesea amestecate împreună pentru a da o culoare albastră miezul nopții sau, culorile albastre sunt adăugate părului negru.

Pentru părul din spate albastru, o nuanță de negru închis, cu o notă de albastru, nu este doar misterioasă, ci foarte măgulitoare. Este o modalitate excelentă de a-ți arăta partea îndrăzneață, la fiecare întoarcere a capului, captând lumina și expunându-ți nuanța albăstruie! Există o mulțime de combinații de culori albastre, de la albastru regal mai deschis la bleumarin sau albastru miezul nopții pentru a fuziona cu culoarea părului negru pentru a flata orice ton de piele. Nuanțele mai deschise se potrivesc bine cu pielea închisă la culoare, iar cele mai închise completează tonurile de piele deschise și palide. Uitați-vă la aceste moduri deosebit de diferite de a prezenta oriunde de la părul negru îndrăzneț la moale albastru.

Blue Black Bob

bob negru albastruInstagram @ hairpin_me_down85

Această culoare naturală a părului negru se potrivește excelent cu evidențieri subtile de albastru miezul nopții. Bobul scurt are o mare frumusețe reflectantă, deoarece nuanțele au o ușoară răsucire în nuanțe mai vizibile cu mișcarea. Dacă aveți o culoare naturală a părului negru, adăugarea de puncte luminoase poate oferi unele schimbări măgulitoare, dar nu extreme.

Perfect Black Blue Ombre

Imagine a unei nuanțe de balayage negru albastru perfectInstagram @styledbynati

Trecerea de la negru la culoarea părului mai deschisă pentru o nuanță poate fi greu de realizat, astfel încât mulți oameni au ales nuanțe mai închise pentru o tranziție mai mică. Acest albastru înghețat este opulent, cu culoarea neagră din partea de sus.

Bob Cu Repere Albastre

Imagine a unui bob obligatoriu, cu breton scurt în culoarea albastru negruInstagram @beautyrejennarated

Această coafură scurtă de bob combină culoarea naturală a rădăcinii negre cu o vopsea de păr albastră și foiling pentru a crea panouri de culoare. Adăugarea culorii la breton este, de asemenea, o atingere excelentă.

Păr negru albastru scurt

Păr negru albastru scurtInstagram @beautyartistrybyariana

Î&A cu creatorul de stil, Ariana Fernando

Hairstylist @ Pure And Couture Salon din Destin, FL

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este întunecat, dar tot cu pizzazz. Tăierea este creată folosind o margine de fund ascuțită, cu o ușoară textură pe față și puțină uzură internă pe tot capul pentru a-i oferi acel aspect texturat. Pentru coafare, folosesc o cremă de 1 inch pentru bliss baby și îmi alternez buclele ținând țeava paralelă cu capul, dar ținând capetele afară.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Luați în considerare propriul tip de păr, indiferent dacă este fin, mediu, grosier sau creț și realizați-vă că acestea vor juca un factor cheie în acest aspect sau orice aspect. Acest client are părul mediu până la gros, dar foarte dens și se lipeste drept. Ea este în curs de dezvoltare, dar a vrut să se distreze în timp ce se află în tranziție.

Aveți în vedere o culoare albastru-negru pentru dvs.? În opinia mea personală, îl iubesc pe mai multe nuanțe de măsline. A-ți menține albastru-negru poate fi puțin diferit decât ai putea crede. Albastrul fiind cea mai mică moleculă de culoare se poate estompa cu ușurință. Alegerea șamponului și a balsamului potrivit sau chiar a tratamentelor colorate vă poate ajuta să vă mențineți luciul albastru.

Repere albastre pastelate pe părul negru

Evidențiază albastru pastel pe părul negruInstagram @hairartist_annakim

Evidențierile albastre pastelate pe părul negru pot da un aspect foarte atrăgător. Oferă rădăcini întunecate, permițându-vă să vizitați coloristul părului mai puțin decât este necesar. Pentru un finisaj mai texturat și dimensional, undele moi vor face truc.

Albastru și negru intens

Albastru și negru intensInstagram @michaela_hair_portfolio

Î&Un creator de stil, Michaela Davenport

Hairstylist @ Bishops in Milwaukie, OR

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este subtil și îndrăzneț în același timp. Nuanțele albastre sunt intense, dar împotriva negru, nu există un contrast imens. Până când albastrul se estompează, această culoare se observă cel mai mult la soare și la anumite iluminări. Pentru Cherie, femeia din fotografie, exact asta și-a dorit. Ceva diferit și distractiv, dar nu atât de „în fața ta”.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest aspect a fost perfect pentru Cherie, deoarece avea deja părul aproape negru, așa că, odată cu trecerea timpului, nu a trebuit să atingă negrul de la bază. Acest aspect are o întreținere relativ redusă. Părul este luminat într-un mod care crește foarte bine, deci este posibil să nu fie nevoie să îl atingeți câteva luni. Albastrul este ușor de întreținut acasă cu un balsam de depunere a culorii.

Pentru a menține o culoare strălucitoare, se recomandă să vă spălați cu apă rece și nu mai mult de două ori pe săptămână folosind șampon și balsam sigur, precum și balsamul care depune culoarea atunci când este necesar. Dacă îți încălzești părul, îți recomand să-ți folosești fierul la cel mult 350 de grade F cu un spray de protecție împotriva căldurii. Această culoare este perfectă pentru o persoană relaxată care dorește să se distreze fără a fi în mod necesar centrul atenției.

Albastru negru împletit

Păr negru albastru împletitInstagram @maloriemhair

Î&A cu creatorul de stil, Malorie

Coafor în Atlanta, GA

Cum ați descrie acest aspect?

Îmi place că acest lucru este nervos și îndrăzneț, dar în anumite lumini, nu pare la fel de vibrant. Panglica conferă întregului stil un aspect mai moale.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Fii pregătit pentru întreținere! Această nuanță poate / va deveni verde rapid dacă nu este îngrijită corespunzător. O vopsea directă în șamponul / balsamul dvs. este o necesitate.

Balayage negru și albastru cobalt

Imagine a unui păr negru albastru, lungimea umăruluiInstagram @nikkibuchicchio

Î&A cu creatorul de stil, Nikki

Colorist de păr & Hair Artist în West Palm Beach, FL

Cum ați descrie acest aspect?

Este cu siguranță o nuanță dimensională de cobalt. Dacă vă uitați la firele individuale de păr, puteți vedea cu siguranță diferitele tonuri de adâncime între ele.

Ceea ce îmi place este că este cu siguranță tonul perfect, fără urme de verde. Ceea ce se întâmplă atunci când încercați să obțineți acest ton dacă nu îl atingeți pe pânza adecvată. Acest lucru se va estompa cu un ton pastel frumos în timp.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Albastrul este o culoare de lungă durată și tinde să fie pe partea încăpățânată, chiar dacă acesta este un colorant direct. Cu siguranță doriți să utilizați un șampon profesional fără sulfat sau un balsam de curățare cu apă rece până la rece pentru a păstra orice coloranți direcți, pentru a limita expunerea la soare / apa sărată / apa din piscină.

Această culoare nu este pentru cineva care ar dori să se clătească în câteva săptămâni. Aș rămâne în schimb cu violet și roz!

Păr negru lung și gros, cu evidențieri albastre

păr negru lung și gros, cu accente albastreInstagram @jacobhair

Nu poți nega cât de uimitoare face această tendință de păr! Prezentându-ți părul lung și gros, negru, cu accente albastre, prezența ta va străluci în sus. Completați stilul cu valuri de plajă și aplicați un spray de textură pentru un efect mult natural.

Î&A cu creatorul de stil, Jacob Lee

Hair Stylist / Colorist @ Sola Salon Studios din Richmond, VA

Cum ați descrie acest aspect?

Acest păr gros și lung, negru, cu accente albastre se numește Blue Balayage.

Cele mai importante puncte de sus au o culoare albastru-negru care se estompează cu mai mult de o culoare turcoaz / turcoaz la capete.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Produsele Pulp Riot sunt un produs excelent pentru păr pentru balayage și semi overlay.

Acest tip de balayage poate avea o întreținere ridicată, deci asigurați-vă că solicitați stilistului sfaturi pentru a păstra culoarea mai mult timp.

The Darkest Steel Blue Black Bob

cel mai întunecat oțel albastru negru bobInstagram @ anastasia_kesidou94

Nu părul tău obișnuit întunecat! Acesta este cel mai întunecat bob negru de oțel albastru, care funcționează atât de bine pe trese groase și drepte. Având în vedere perimetrul acestei tăieturi care se oprește la decolteu, pare și mai plin. Cereți coloristului dvs. un tratament lucios, astfel încât să vă puteți menține părul negru și albastru strălucitor și delicios.

Lebăda Neagră cu Highlight Highlights Highlights

Coafura Black SwanInstagram @thepaintedbunny

Î&Un creator de stil, Erika Lupercio

Coafor / asistent director salon @ J & Frank Professional Hairstylists in Yuma, AZ

Cum ați descrie acest aspect?

Am numit acest aspect „Black Swan”. Acest aspect poate fi denumit „viu timid”, deoarece este perfect pentru persoanele care doresc să se bucure de o nuanță nenaturală în timp ce sunt încă adecvate la locul de muncă.

Lucrul meu preferat la acest aspect este modul în care se schimbă în diferite setări. Arată ca un negru profund în interior, dar în lumina soarelui, are cel mai mic ton de albastru.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Pentru a obține acest tip de aspect, părul trebuie să fie în prealabil luminat pentru ca culoarea să adere corect la păr, precum și pentru ca pigmentul să arate. Pentru a menține culoarea, am creat o bombă de culoare Olaplex pentru acest client care poate fi utilizată la fiecare spălare pentru a redepune culoarea de fiecare dată.

Onyx negru cu albume subtile

Coafură Onyx BlackInstagram @ash_mclay

Î&A cu creatorul de stil, Ashley McLay

Master Stylist @ Vintage Hair Loft în Anderson, SC

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect ar fi un negru onix. Lucrul meu preferat la acest aspect este că este versatil. Poate fi nervoasă și profesionistă în același timp, având în același timp indicii subtile de marină.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Investiți într-un șampon colorat și fără sulfat. Acest lucru va menține acea culoare vibrantă.

Aceasta este cu adevărat o culoare excelentă pentru aproape orice ton de piele, indiferent dacă este porțelan cald sau rece. Cu onixul, permite oricărui negru să radieze.

Repere albastre strălucitoare pe părul negru

reflexe albastre strălucitoare pe părul negruInstagram @keracolorhair

Pop-urile acestor lumini albastre strălucitoare pe părul negru au o dimensiune dramatică și suntem aici pentru asta! Acesta este aspectul de urmat atunci când vă este frică să vă acoperiți întregul încuietoare cu nuanța albastră. Cu siguranță îți va oferi șireturile drepte, de lungime medie, emoția de care are nevoie.

Păr lung negru cu jeturi de albastru

Coafură cu contrast vibrantInstagram @ leta350

Î&Un creator de stil, Laoreta Ismaili

Stilist & Make-up Artist @ Dawns Pizzazz în Danbury, CT

Cum ați descrie acest aspect?

Îmi place strălucirea, strălucirea și contrastul în această culoare frumoasă! Mă entuziasmează atunci când un oaspete vrea să fie îndrăzneț și aventuros.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Va trebui să re-glazure la fiecare cinci până la șase săptămâni pentru a menține vibrația și a utiliza produse de protecție a culorii pentru a menține integritatea părului și a culorii..

Acest aspect este distractiv, cochet și vibrant. Tipul de persoană care poate purta acest look este cineva creativ și nervos, cu o personalitate puternică. Este perfect pentru persoana căreia îi place să iasă din mulțime și să fie acea fată „wow”!

Păr negru drept cu evidențieri albastre subtile

Puternic & amp; Coafură acerbăInstagram @hairbykirst

Î&Un creator de stil, Kirsty Richey

Proprietar de salon / coafor / artist de machiaj @ Chelleon pentru păr și frumusețe în Woodend, VIC

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect are atitudine și este puternic și acerb!

Îmi place că nu este doar o culoare neagră veche. Are o margine și o personalitate! Strălucirea ridicată și culoarea de calitate sunt ceea ce o face perfectă.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Orice client care dorește această culoare trebuie să știe angajamentul pe care îl necesită albastru-negru. Este una dintre cele mai adânci culori la care poți merge, iar eliminarea este foarte dificilă.

Pentru acei clienți cu funcții întunecate, este atât de ușor de întreținut. Împerechează-l cu o tăietură netedă și netedă pentru un aspect profesional care vorbește foarte mult. Cu părul negru natural, adăugarea unui spray strălucitor va îmbunătăți cu siguranță aspectul general.

Culoare negru albastru noapte

culoarea părului negru și albastru miezul nopțiiInstagram @ tammy.ethan

Această culoare albastră miezul nopții oferă un echilibru perfect de strălucire și adâncime. Se potrivește unei tăieturi de lungime medie, sporind plinătatea părului cu textură ondulată. Aplicarea de ulei, spray strălucitor și fixativ pe încuietori îi va oferi acestei nuanțe de păr albastru negru o strălucire adăugată.

Î&A cu creatorul de stil, Tammy și Ethan

Hair Stylist / Colorist @ Hair de Tammy și Ethan în Melbourne, AU

Cum ați descrie acest lucru?

Există atât de multă bogăție în acest ton albastru de noapte de la GuyTangMydentity. Este foarte iertător, dar și o culoare unică.

Când se află sub iluminare scenică sau iluminat exterior, arată vibrația acestui ton, în timp ce în condiții de iluminare interioară normală este un albastru intens neted.

Cereți stilistului dvs. o tehnică de frunze pentru a amesteca culoarea și a permite culorilor naturale să se amestece în timp ce crește.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Pentru a obține această culoare neagră și albastru miezul nopții, cereți-i stilistului să vă ridice părul la un nivel 8.

Folosiți un șampon și un balsam care asigură culoarea și spălați-vă părul cu apă mai rece.

Aranjează-ți părul la căldură scăzută și cu produse de protecție împotriva căldurii.

Pentru întreținerea casei, vă recomandăm să luați acasă tratamentul MyHero Collagen și Olaplex nr.3 pentru a vă menține părul puternic și sănătos.

Albastru bogat și nuanță neagră

Bogat & amp; Coafura Classy BlueInstagram @ kailee.halifax.hairapist

Î&Un creator de stil, Kailee Slaunwhite

Master Stylist / Colorist @ Lift Salon and Spa în Lakeside, Nova Scoția

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este atât de bogat și elegant și va întoarce orice cap. Albastrul (indiferent de ton) are un fundal foarte rece, așa că negrul este cel mai bun prieten al său. Negrul este bogat, primitor și va completa aproape orice culoare a ochilor. Dacă suferiți de rozacee sau simțiți-vă că pielea dvs. trage căldură (roșiatică), este posibil să nu vă gândiți la asta, dar culoarea neagră a pielii o va răci și vă va lăsa să arătați fox!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Mentenanța este FOARTE importantă pentru orice culoare. În lumea de astăzi, există atât de multe șampoane pigmentate, încât nu există nicio scuză pentru ca culoarea părului dvs. să se estompeze rapid. Pentru acest client, am recomandat șampon albastru Blacklight, Olaplex nr.3 și Red E To Go. De asemenea, se luptă cu frizz, așa că am folosit Bedhead After Party pentru un stil mai elegant.

Acest șampon este comercializat pentru ca blondele să contracareze orice tonuri galbene, dar nu vă îndrăgostiți, acest șampon puternic pigmentat va păstra adâncimea în orice culoare a părului..

Dimensiunea albastră și neagră

Coafura Blue Dimension BlackInstagram @kaylakrommerhair

Î&A cu creatorul de stil, Kayla Krommer

Licențiat profesionist cosmetolog @ Salon LA în Cincinnati, OH

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este unul dintre aspectele / culorile mele preferate de creat ca coafor. Această culoare este perfectă pentru cineva care dorește un aspect foarte modern și clasic, dar dorește totuși puțină vibrație, dimensiune și un plus de culoare..

Lucrul meu preferat în legătură cu această creație este că este încă acceptabil pentru un mediu de lucru profesionist, dar în anumite lumini, în special soarele, vă vor oferi o nuanță mare în părul elegant, de culoare neagră..

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Personal, simt că oricine poate încerca această culoare, indiferent de forma feței sau tonul pielii pe care o aveți. Deși schimbarea culorii părului în negru poate fi intimidantă, la final poate fi plină de satisfacții! Culoarea părului poate fi întotdeauna schimbată, așa că, dacă vă gândiți să încercați acest lucru, aș spune că mergeți la el!

Aceasta este o culoare ușor de întreținut și chiar de aplicat, ceea ce este minunat atunci când nu aveți mult timp liber de petrecut la salon. Recomand cu siguranță un șampon și un balsam care protejează culoarea (folosesc toate produsele Paul Mitchell) pentru a menține culoarea părului de lungă durată, strălucitoare și vibrantă.

Pentru a crea acest aspect, am folosit Paul Mitchell XG: părți egale 4AA și intensificator albastru cu 10 volți pentru cel mai mare depozit de culoare pe păr.

Albastru închis și nuanță neagră

păr albastru închis și negruInstagram @ caissie.rachelle

Îți place să încerci o altă tendință de păr? Are tăietura ta scurtă de bob necesită o actualizare? O vopsea de păr albastră neagră vă va salva! Combinarea nuanței albastru închis și negru va adăuga mai multă poftă tăieturii. Stilează-l cu textură subtilă, iar culoarea apare chiar mai mult. Pentru mai multă dramă, câteva fâșii de un verde lime lângă linia părului se miră.