19 cele mai frumoase idei de culoare roz pastel în acest moment

O culoare de păr roz pastel este o versiune moale și delicată a rozului, care este de obicei îmbinată cu alte culori de modă mai deschise, cum ar fi blond și chiar violet sau purtate de unul singur. Se împerechează cu absolut orice tip de păr și tonul pielii și este foarte ușor de purtat! Tot ce aveți nevoie este încrederea în a-l etala!

Sfaturi pentru colorarea parului roz pastel

Specialistul în culori fanteziste Emma Jean din salonul Porte Noire din Florida centrală inspiră o mulțime de femei cu capodoperele ei de păr roz pastel!

Rețineți că blondul ar fi pânza perfectă pentru ca această culoare să-și arate cel mai mare potențial, deci trebuie luată în considerare pre-iluminarea. Pentru a răsturna la maxim această superbă nuanță roz pal, trebuie să le oferiți firelor voastre dragoste!

La fel ca orice alte culori nenaturale, pastelurile se spală rapid, dar utilizarea regulată a produselor color-safe vă va garanta longevitatea iubitei coame de bumbac. Există câteva vopsele de păr grozave pentru a adăuga o notă de roz la vârfuri sau în unele puncte culminante, dar pentru cele mai bune rezultate, vizita unui colorist de păr pentru un tratament chimic este cea mai bună opțiune pentru șuvițele roz pastelate.

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste fotografii inspiratoare ale popularelor culori de culoare roz pastel !

Pastel Bubblegum Pink

Pastel Bubblegum PinkInstagram @hairbylindal

Bulbuloasă și dulce, această colorare de păr roz pastel viu este visul unui mileniu. Buclele potrivite lovesc punctul dulce al blândeții. Acesta este semnul tău pentru a-ți lumina părul și a trece la culori mai strălucitoare.

Sugestii de curcubeu pe părul roz

Indicii de curcubeu pe părul rozInstagram @dreadfullocksct

Notele de curcubeu pe părul roz sunt perfecte pentru femeile care doresc niște pete subtile de curcubeu împotriva nuanței luminoase actuale a părului. Pentru a obține această culoare, cereți-i coloristului părul roz pastel și luminile de curățat curcubeu.

Culoarea parului roz pastel cu rădăcini întunecate

Păr roz pastelat cu rădăcini întunecateInstagram @colorbyliv

Obțineți această culoare roz pastel sălbatic pe părul închis utilizând vopsea semipermanentă acasă. Sau, dacă vă simțiți destul de curajos, mergeți mai departe și cereți unui profesionist să facă un roz permanent pe păr.

Roz pastel și violet

Culoarea parului roz și violetInstagram @taranicolestylez

Îndrăznești să încerci această nuanță exuberantă roz și violet pastel? Colorist Tara a ucis acest păr de unicorn de la rădăcină până la vârf.

Repere roz pastel pe părul castaniu

Culori roz pastelate pe părul castaniuInstagram @laurencolors

Te-ai gândit vreodată că bruneta roz căpșuni ar fi un lucru? Stilistul Lauren vă arată cum puteți amesteca și potrivi aceste culori foarte diferite pentru a crea reflexe armonioase roz pastel pe părul brun.

Tresses roz decolorate

Trese roz pastelate decolorateInstagram @beeblondor

Dacă aveți o culoare vie a părului și doriți să o schimbați, încercați să o estompați pentru a obține o altă nuanță roz pastel. Părul de căpșuni șampanie arată superb, mai ales pe părul crud sau mediu creț.

Argint și roz Balayage

Argint și pastel roz BalayageInstagram @ lana.mai.hair

Rozul cenușiu arată la fel de delicios ca orice culoare îndrăzneață a părului. Colorist Lana are mâinile unui maestru cu această minunată vopsea roz pastel!

Umbra roz moale

Culoare moale roz pastelInstagram @laurencosta_hair

Aceasta este o culoare uimitoare a părului roz pastel. Coloristul Lauren a făcut imposibilul și a creat o culoare strălucitoare a părului pastel pe o tunsoare mai scurtă.

Drăguță nuanță roz deschis

O nuanță drăguță de roz deschisInstagram @glamtique_taylor

Garoafa roz direct din grădină! Veți arăta înflorit, indiferent de vreme, cu această frumoasă culoare roz pastel.

Vedeți mai multe culori de păr roz deschis

Edgy Pastel Pink pe părul scurt

Edgy Pastel Pink pe părul scurtInstagram @snippydesigns

Popstar Pastel Pink ar fi cu siguranță mândru de acest stil roz pixie pe părul scurt!

Culoare par roz roz

Culoare par roz rozInstagram @salongstilboden

Superbe păr pastel roz-stropit pe părul blond și cu dungi negre. Bretonul plin și contondent pe o croială de lungime medie face aspectul mai excitant.

Dark to Light Pastel Pink Ombre

Dark to Light Pastel Pink OmbreInstagram @lestatty_

Fură acel balayage ombre roz pastel perfect cu această inspirație lungă și bogată de păr colorat! Adăugați valuri de plajă frumoase la jumătatea drumului spre sfârșitul lungilor încuietori delicioase.

Bumbac ușor

Bumbac ușorInstagram @hairbylindal

Împărtășiți culoarea delicată roz pastel cu un bob îndrăzneț și șic, lung și maxilar. Contrastul face ca aspectul să fie și mai atrăgător și mai interesant.

Petal Pink pe un stil împletit

Petal Pink pe un stil împletitInstagram @eileenhairdresser

Acest păr elegant, roz, cu petale pastelate, este delicat și dulce. „Lucrul meu preferat în acest sens este cu siguranță culoarea roz pal”, afirmă creatorul de stil Eileen Rindal.

Stilistul din Norvegia împărtășește câteva sfaturi înainte de a adopta această culoare a părului.

„Părul are nevoie de decolorare până la o culoare albă, ceea ce ar putea afecta calitatea părului. Această nuanță nu va fi durabilă în păr pentru o perioadă lungă de timp. Unul ar avea nevoie de un șampon / balsam de culoare pentru a fi folosit acasă, așa că bugetul este și un lucru de luat în considerare ”, notează Rindal.

Când vine vorba de nuanța pielii, rozul deschis se va potrivi majorității doamnelor. Conține atât pigmenți calzi, cât și reci. Și atât timp cât rădăcinile sunt puțin mai întunecate, nu va da o impresie netedă.

Păr roz roz pastel

Păr roz roz pastelInstagram @ goodhairday.byhanna

Aceasta este o culoare drăguță roz pastel în nuanță de aur roz care nu trebuie întreținută foarte des. „Cel mai bun lucru despre această culoare este că atunci când nuanțele de aur roz se estompează din păr, îl poți avea blond pentru restul timpului și nu trebuie să-ți faci griji cu privire la creșterea rădăcinilor”, explică stilistul finlandez Hanna Paananen.

Paananen avertizează că părul roz pastel trebuie menținut frecvent, aceste tonuri pastelate se estompează foarte ușor. Această culoare nu este cea mai bună dacă nu doriți să vă pierdeți timpul la duș, menținând culoarea sau banii pe care îi puteți cheltui cu ușurință pe produsele pentru păr.

Datorită duratei sale de viață de scurtă durată, acest lucru este bun pentru femeile care doresc să încerce ceva nou, dar doresc un aspect mai subtil!

Albastru pastel și roz

coafură ombre pastel albastru și rozInstagram @qynnetessential_styles

O coafură fantastică de culoare albastru pastel și roz pastel este îndrăzneață, în timp ce este încă foarte feminină și flirty. Cea mai bună parte a acestui lucru este cum strălucește în lumină și, în timp ce se mișcă, dă un efect irizat.

Părul colorat devine din ce în ce mai popular și este obișnuit ca femeile să presupună că sunt ușor de realizat și întreținut, dar, în realitate, este mai dificil decât pare și acest lucru este dublu pentru culoarea roz pastel.

Pregătește-te pentru mai multe sesiuni și găsește un stilist care te poate duce la o blondă platină sănătoasă înainte de a încerca pastelurile. De asemenea, tratamentele de depunere a culorilor, cum ar fi tonul și untul de culoare Joico, vor deveni cel mai bun prieten pentru a vă ajuta să reîmprospătați culoarea între întâlniri.

Repere roz pastel pe părul blond deschis

Repere roz pe părul blond deschisInstagram @danonliketheyogurthair

Iată un pastel roz deschis de coloristul Danon Christoffers. Aceasta este o culoare fantastică de primăvară pe blondele care doresc o schimbare puțin distractivă. Fade-out-ul său va arăta frumos până va dispărea.

Coloristul din Illinois are câteva recomandări. „Știți că culorile pastelate roz de modă se estompează în 25 de spălări, așa că călcați ușor și ușor. Apă rece, puneți bani în șamponul dvs. colorat / fără sulfat, nu șamponați zilnic. Fă-ți șampon uscat prietenul tău ”, subliniază Christoffers.

În ceea ce privește tonul, este frumos pe majoritatea blondelor deja deschise! Este doar o lovitură de distracție, fără a fi prea acolo și se estompează foarte moale & frumos. Rădăcina umbră face ca gestionarea să fie mai ușoară.

Smokey Pastel Pink

Smokey Pastel PinkInstagram @hairbygienny

O culoare roz pastel fumuriu oferă cele mai bune din ambele lumi. Dacă nu puteți decide ce tonuri ar arăta mai bine, obțineți această culoare. Dacă doriți un păr mai închis la culoare, dar cu o răsucire, acesta este un lucru obligatoriu!

Realizat de stilistul canadian Gienny Nguyen, are un amestec de tonuri reci, care îi conferă fum și căldura pentru a aduce și a prinde lumina. Similar cu machiajul în aspectul contur și contur, dar pentru păr! Părul roz pastel strălucește într-adevăr, deoarece nuanța chiar iese mai mult.

Sfatul ei? Faceți o mulțime de cercetări. „Salvați toate fotografiile de culoare roz pastel care vă atrag privirile și arătați-le coaforului. Ar trebui să observe un model și să vadă tonurile care vă plac. Nu vă spălați părul, folosiți șampon uscat sau mergeți cât puteți de mult și spălați-vă în apă rece ”, notează Nguyen.

Pastel metalic roz deschis

pastel metalic roz deschisInstagram @hairpaintedwithlove

Acesta este cel mai frumos roz metalic pastel cu o nuanță de argint. Culorile părului precum rozele deschise vă vor face să străluciți într-o lumină diferită!