17 Exemple perfecte de lumini slabe pentru părul castaniu (look-uri 2021)

Lumina slabă pentru părul brun este una sau două nuanțe secțiuni mai închise de culori vopsite într-o culoare de bază maro. Aceste dungi sunt practic opusul celor mai importante. Lowlights adaugă volum și dimensiuni cu aspect natural coamei dvs., creând umbre și adâncime peste tot.

Folosirea tradițională sau tehnica modernă de balayage face de obicei treaba la lumini slabe. Găsirea nuanței potrivite care să se echilibreze și să se amestece perfect cu baza brunetă naturală ar trebui să fie prima dvs. misiune și, pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de un colorist de păr expert care să vă ghideze.

Valurile se asociază bine cu luminile slabe datorită efectului multidimensional pe care îl creează. Aplecându-vă în partea întunecată, puteți evita un aspect monoton și puteți da părului un impuls instantaneu.

Babe brunete Bella Hadid, Kim Kardashian și Sofia Vergara au încercat toate să facă acest truc de culoare a părului, iar încuietorile lor nu arătau niciodată mai sexy!

Înainte de următoarea întâlnire pentru păr, obțineți câteva idei verificând aceste fotografii uimitoare cu lumini slabe pentru părul brun!

Puncte slabe pentru părul brun cu o textură de plajă

Puncte slabe pentru părul brun cu o textură de plajăInstagram @meerimantyla

Micile valuri de plajă pe încuietori maro cu lumini slabe parcurg un drum lung.

Vedeți singur cu aceste lumini subtile care fac diferența pe coafura brunetă.

Face-Framing Lowlights pentru femeile în vârstă

Lumini slabe care încadrează fața pentru femeile în vârstăInstagram @alexandriag_hair

Lumina slabă a femeilor în vârstă vă poate schimba aspectul în bine! Adăugarea unei anumite adâncimi culorii tale te poate face să arăți și să simți jumătate din vârsta ta. Aceste nuanțe diferite vor adăuga, de asemenea, textură și volum părului tău. Este o situație clar câștig-câștig!

Puncte slabe pentru părul cărunt gri

Puncte slabe pentru părul cărunt griInstagram @thealyssamahnke

Obțineți un aspect multidimensional serios când intrați în tendința care arată luminile slabe aproape negre.

Combină o culoare naturală a părului argintiu cu dungi de blond cenușiu pentru un rezultat minunat. Această tehnică poate transforma total o coamă subțire într-una cu aspect dens!

Aspecte naturale cu aspect natural pentru părul castaniu

Aspecte naturale cu aspect natural pentru părul castaniuInstagram @hairbycaitlyn_wow

Reînnoiește-ți părul deschis cu lumini slabe care au tonuri mai întunecate decât cele naturale pentru un aspect cu adevărat interesant și texturat.

Cu aceste lumini slabe pentru părul brun, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pierderea dimensiunii părului, deoarece nu se va întâmpla niciodată!

Păr castaniu deschis cu lumină slabă Mocha Brown

Păr castaniu deschis cu lumină slabă Mocha BrownInstagram @costumesandcosmo

Verificați acest cap complet de balayage creat cu aceste lumini slabe întunecate pentru părul brun.

Cu o coamă brunetă frumoasă și sănătoasă ca aceasta, aveți nevoie de o culoare mai întunecată și mai închisă pentru toamnă pentru un nou aspect proaspăt.

Mousy Brown cu Lowlights

Mousy Brown cu LowlightsInstagram @shear_artistry_by_katie

Minunați-vă de această dimensiune uimitoare a luminilor slabe pe părul drept și șaten!

Stilistul Katie a făcut o topire a rădăcinii, o lumină slabă și un toner care a transformat această culoare într-un aspect subtil, sărutat de soare.

Cu dimensiunea sa, acest păr colorat ar flata majoritatea femeilor cu orice tip de ton de piele.

Lumini slabe maro alune

Lumini slabe maro aluneInstagram @hannahperezhair

Luați-vă părul pregătit pentru toamnă mai întunecat și mai cald atunci când obțineți o corecție frumoasă a culorilor cu lumini slabe maro alun ca acestea!

Acest păr șaten cu lumini slabe va fi cu siguranță recunoscut oriunde pentru simplitatea și feminitatea sa.

Lumini slabe subtile pentru parul castaniu rosiatic

Lumini slabe subtile pentru parul castaniu rosiaticInstagram @cosmobymadison

Mergeți mai luminos și mai dimensional cu aceste lumini slabe pe părul de balayage absolut superb ca al ei!

Cu combinația potrivită de roșii, blonde și o bază de castan, veți obține profunzime și unicitate pentru aspectul dvs..

Păr maro miere cu lumini slabe maro ciocolată

Păr brun miere cu lumini slabe maro ciocolatăInstagram @taylermadehair

Cine nu ar cădea peste cap cu această bază de alune de mocha cu păr de ciocolată cu lumină slabă pe valuri de plajă?!

Aceasta este o tehnică de întreținere redusă și sexy pentru a vă înviora coama brunetă simplă.

Rădăcinile topite vă vor permite să crească culoarea naturală a părului fără vizite regulate la salon.

Lumini slabe colorate espresso pe o coamă maro

Lumini slabe de culoare espresso pe o coamă maroInstagram @solotreartofbeauty

Luminile slabe de culoare espresso de pe o coamă maro sunt obținute prin metoda de conturare a părului. Stilistul Tharwat Bou Diab din Dubai, Emiratele Arabe Unite a creat această culoare a părului.

Notă Diab, „ar trebui să vă luați în considerare vârsta, deoarece nu toate culorile sunt potrivite pentru toate vârstele. De asemenea, atunci când vă vopsiți părul, asigurați-vă că salonul folosește produse de înaltă calitate. Este important ca produsul să dureze și culoarea vopselei să nu se estompeze după mai multe spălări. “

Puncte slabe pentru părul brun castaniu

Lowlights pentru părul castaniu cenușiuInstagram @jeannasbeautybook

Aceste lumini slabe pentru o culoare a părului maro cenușiu sunt cu siguranță pământii, reci și topite cu câteva bucăți dimensionale sărutate de soare. Au fost create de coafura Jeanna Casallo din Auburn, WA.

Pentru a crea această culoare a părului, Casallo a făcut unele tachinări grele pentru a obține aspectul de lumină slabă, adăugând în același timp piese pictate manual pentru a-i oferi o strălucire subtilă.

„Dacă ți-e frică să mergi după părul blond, atunci aceasta este o culoare medie fericită perfectă”, notează ea. „Este foarte locuit, natural și poate avea o întreținere redusă atât pentru tăiere, cât și pentru culoare. Vă recomand să utilizați șamponul și balsamul The Perfect Brunette de la Pravana pentru a prelungi culoarea. ”

Lumini de culoare roșu închis pentru părul brun închis

Lumini de culoare roșu închis pentru părul brun închisInstagram @tonyazstyle

„Aș descrie acest aspect ca pe un păr brun deschis (nivelul 5) cu lumini slabe roșii / violete (nivelul 6/7) pe șenile maro închis. Am folosit Wella Professional pentru culori și lumini slabe “, explică proprietarul salonului, stilistul și coloristul Tonya Ziske din San Jacinto, CA.

Ziske ne spune că cel mai bun lucru despre acest păr întunecat este că nu este prea lung sau prea scurt. „Este lungimea perfectă de purtat în sus sau în jos și drept sau ondulat.”

Ea adaugă, „acest stil și culoare sunt ușor de întreținut. Ar fi minunat pentru femeile care au deja părul brun, deoarece vor trebui să retușeze luminile slabe la fiecare câteva luni. ”

Păr brun caramel cu lumini slabe

Păr brun caramel cu lumini slabeInstagram @bystephanieborgelt

Acesta este un bob cu un unghi ușor, îmbunătățit cu o nuanță maro caramel și câteva lumini slabe. A fost tăiată și colorată de coafura Stephanie Borgelt din Brea, CA.

„Dacă sunteți o roșcată naturală (ca modelul din fotografie), dar doriți niște piese ascunse de balayage mai deschise și mai întunecate, știți doar că ar fi un amestec frumos pe măsură ce crește”, spune Borgelt.

Lumini slabe caramel închis pentru culoarea părului castaniu mediu

Lumini slabe caramel închis pentru culoarea părului castaniu mediuInstagram @karagenstyles

Această culoare a părului de culoare maro mediu prezintă lumini slabe de caramel închis pe stilul liber și dezlipit. A fost creat de hairstylistul Karagen Drennan din Little Rock, AR.

„Cel mai bun lucru la acest tip de stil este ușurința acestuia”, notează Drennan. „Culoarea este un aspect natural cu întreținere redusă, folosind culoarea naturală ca bază, astfel încât să nu aibă nicio nouă creștere.”

Ea adaugă: „cu tăietura, va putea să-și onduleze părul și să-l poarte câte zile vrea între spălări, pentru că, cu cât buclele sunt mai libere, cu atât mai bine”.

Lowlights Deep Burgundy pentru păr castaniu cu scorțișoară

Lowlights Deep Burgundy pentru păr castaniu cu scorțișoarăInstagram @evelyn_transforms_hair

Acestea sunt lumini slabe maro-închise, cu umbrire a rădăcinilor, care se ramifică cu balayage de cupru auriu și o răsucire de panglici de zmeură! Au fost create de cosmetologa Evelyn Lynch din Chicago, IL.

„Înțelegeți că roșul se poate estompa puțin și acceptați dimensiunea caldă a culorilor”, spune Lynch. „Aș învăța cum să folosesc și bagheta, deoarece va prezenta culoarea mai bine.”

Lumini slabe roz maro

Lumini slabe roz maroInstagram @hairsoakedinbleach

Acest lob ondulat maro roz cu lumini slabe. a fost creat de coloristul certificat Nikki Parsons din New Jersey.

„Îmi place faptul că brunetele au o opțiune la modă de aur roz”, exclamă Parsons. „Acest lucru este suficient de colorat pentru a simți că culoarea părului este distractivă, dar și suficient de subtilă pentru majoritatea locurilor de muncă.”

Este posibil ca această culoare maro intens să nu pară, dar Parsons spune că are o întreținere ridicată. „Așteptați-vă să vă vedeți stilistul mai mult decât de obicei pentru luciu și întreținere, sau lăsați-l să se estompeze singur și să vă bucurați de diferitele tonuri pe care părul dvs. le va reflecta pe măsură ce trece timpul!”

Ea recomandă Keracolor’s Rose Gold Conditioner pentru întreținere și note, „pregătiți-vă să vă spălați părul cu apă rece. De asemenea, recomand Linia de restaurare Living Proof pentru protecție împotriva căldurii și a razelor UV pentru a preveni decolorarea. “

Căldura este hoțul secret de culoare. Susține-ți întotdeauna culoarea părului cu produse și instrucțiuni recomandate de stilistul tău!

Red-Violet Lowlights pe părul castaniu auriu

Red-Violet Lowlights pe părul castaniu auriuInstagram @abstracthairartistry

Aceste lumini slabe roșu-violet pe părul maro auriu au fost create de proprietarul și stilistul salonului Chelsea Litchfield din Avondale, AZ.

Ea explică: „Am fost creativă cu modul în care am aplicat luminile slabe. Nu am saturat scalpul până la capete. M-am saturat puternic în apropierea scalpului și am scos culoarea în timp ce ajungeam la capetele medii pentru a menține luminozitatea prin capete. ”

„Acest aspect ar fi perfect pentru femeile care doresc să adauge dimensiuni culorilor de păr existente”, adaugă ea. „Lowlights sunt modalitatea perfectă de a face tranziția din vară și din toamnă. Este o nebunie faptul că adăugarea unor bucăți mici de bogăție poate avea un impact mare în a-ți face culoarea să apară! ”