16 culori uimitoare de păr albastru de miezul nopții de văzut în 2021

Părul albastru de miezul nopții este o culoare vopsită cu nuanțe de albastru închis și negru care dau un aspect misterios și extraordinar de îndrăzneț. Este perfect pentru femeile cu o personalitate ușor rebelă. Dacă ești obsedat de culorile de modă ciudate și ieși din mulțime, această nuanță îndrăzneață albastru-negru ar trebui să fie următorul tău obiectiv de păr!

Sfaturi pentru colorarea părului albastru nopții

Fiind o nuanță întunecată îl face o potrivire perfectă pentru orice ton de piele și, de asemenea, diminuează întreținerea pe care trebuie să o angajați pentru a păstra o coamă albastru-marit delicios și cu aspect sănătos. Acest lucru este dovedit cu siguranță de coafura Colorado Springs Sami cu numeroasele ei creații de păr albastru miezul nopții!

Obțineți șampoane și balsamuri sigure pentru culori, plus produse hidratante, cum ar fi măști pentru păr, pentru a vă menține șuvițele strălucitoare în orice moment! De asemenea, aveți grijă de umezeala părului prin reducerea căldurii atunci când coafați, deoarece albastrul nu este o culoare naturală a părului, provocând daune coamei dvs..

Crede-mă când spun că această nuanță sufocantă te va duce la stele pentru frumusețea sa cerească! Descoperiți cum să purtați părul albastru de miezul nopții după ce ați citit aceste sfaturi și trucuri ale experților pentru a lega acest aspect contemporan.

Albastru metalic la miezul nopții

Albastru metalic la miezul nopțiiInstagram @hairbymeganfloars

Tonurile ceruliene radioactive sunt un aspect intergalactic. Răsucirile mari ale butoiului adaugă zone pentru devierea ușoară, subliniind strălucirea lucioasă. Colorarea metalică a devenit foarte populară și este logic să adăugați o notă.

Albastru pe părul lung

Albastru de noapte pe părul lungInstagram @ hair.by.ramona

Albastru închis, profund, care îi conferă o strălucire violetă. Părul mai lung tinde să aducă mai multă dramă cu valuri potrivite spre capete.

Ash Midnight Blue

Ash Midnight BlueInstagram @gabbyrosehair_

Parcă aproape nu este acolo, nu-i așa? Ei bine, acest albastru de noapte fumat primește tipul potrivit de subtilitate pentru un aspect „mai puțin este mai mult”. Adăugarea unor tonuri de cenușă părului albastru de miezul nopții este ca și cum ai crea o umbră de ochi fumurie.

Midnight to Light Blue Ombre

Midnight to Light Blue OmbreInstagram @hairbyrosiejay

Părul negru-albastru nu țipă vibrant, dar prezintă un anumit comportament îndrăzneț. Capetele albastru regal fac ca culoarea albastră închisă să fie mai vizibilă.

Extra Dark la miezul nopții

Extra Dark la miezul nopțiiInstagram @taylorgbeautyxo

Albă-ca-Zăpada ar fi mândră că vă loviți de părul de abanos. Valurile de pe părul tocat au creat o strălucire, adăugând acel factor suplimentar.

Vopsea albastră de miezul nopții și maro închis

Vopsea albastră de miezul nopții și maro închisInstagram @vcoiffuremtl

Încă nu sunteți sigur de ce culoare să încercați? Încercați să vopsiți! În acest sens, capetele albastre apar împotriva încuietorilor brunete, oferind o atmosferă minimalistă.

Deep Midnight-Blue Navy

Deep Midnight-Blue NavyInstagram @pajar_hair_art

Acum poți purta și denim pe păr! Acest amestec de albastru maro miezul nopții arată uimitor pe nuanțe roz, deși oricine ar putea să-l încerce.

Albastru și Violet

Albastru miezul nopții și violetInstagram @tonyazstyle

Ce vis este să fii un copil indigo! Afișați dungi descurajante de albastru și violet pentru acel aspect direct.

Î&Un creator de stil, Tonya Zstyle

Hairstylist / Colorist / Salon Owner @ Allure Hair Salon din San Jacinto, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Această colorare a părului este de culoare maro mediu, cu accente albastre-violete. Această mamă a doi băieți foarte activi are nevoie de un stil de întreținere redus, așa că își ține părul lung și își obține ornamentele de rutină și cam atât. Cozi de cal, chifle și împletituri sunt stilurile ei preferate și, din când în când, o înfășoară pentru ocazii speciale. Este plăcut să ai acele opțiuni cu părul lung și frumos. Lucrul pe care îl iubesc cel mai mult este că este atât de vibrant, dar nu copleșitor.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Această culoare a părului este excelentă pentru cineva care dorește să se distreze cu părul, dar nu vrea să se dedice întreținerii și costului unui cap complet al unei culori de modă.

Evidențierile vibrante pot fi realizate și în orice culoare, deci depinde doar de preferințele cuiva. Oricine se gândește să facă acest tip de colorare va trebui să-și amintească faptul că cele mai importante momente necesită iluminare înainte ca culoarea modei să poată fi adăugată. Fiind că aceasta este o culoare de modă, se va estompa și se va spăla oriunde în 4-6 săptămâni.

Aceasta este o alternativă distractivă la evidențierea tradițională și ar arăta excelent pentru oricine are orice lungime de păr.

Albastru și Argintiu

Albastru și miezul nopțiiInstagram @ number76_gomi

Î&A cu modelul, Junko Suzuki

Styled by Yurina Gomi – Hairstylist @ Number76 in Omotesando, Tokyo

Cum ați descrie acest aspect?

Această culoare albastră denim este rezultatul căutării noastre pentru un albastru care nu este exact același cu cel de acum patru ani, dar este la modă și se potrivește cu moda. Este o culoare extrem de la modă.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Culoarea părului albastru miezul nopții se va estompa de fiecare dată când vă șamponați părul, deoarece nu este permanent. Este posibil să fie nevoie să folosiți un șampon pentru culori sau să fiți creativi adăugând singuri culori folosind tratamente color. L-am recomanda celor cărora le place să creeze noi stiluri de păr și machiaj.

Păr scurt albastru de miezul nopții

Păr scurt albastru de miezul nopțiiInstagram @natalie_xosalon

Î&A cu creatorul de stil, Natalie Kramer

Proprietar / Stilist @ XO Salon din Pittsburgh, PA

Cum ați descrie acest aspect?

Cel mai bun lucru despre acest aspect este sincer doar ușurința care se asociază cu stilul. Tăieturile Pixie îmi dau serios viața.

Îmi place să văd trăsăturile faciale ale clientului. De exemplu, în această imagine, Lacey are cele mai frumoase sprâncene în formă, buze pline și cele mai drăguțe pistrui. Ascunderea în spatele unui cap plin de păr nu i se potrivește. De asemenea, mi-a plăcut foarte mult acest albastru de cărbune subtil pe care i l-am dat! Contrastul de cărbune conferă într-adevăr părului albastru de miezul nopții marginea.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acesta este un stil foarte ușor pentru cineva care este foarte activ și duce o viață aglomerată. Am folosit Redken’s Velvet Gelatine 07 înainte de uscare prin suflare pentru a ajuta la netezirea ei. După orice fel de pastă sau chit, chiar și un spray cu textură uscată ar funcționa pentru a conferi stilului un pic de textură!

Bob albastru

Bob albastru la miezul nopțiiInstagram @lily_magallanes

Î&A cu creatorul de stil, Lily Magallanes

Hairstylist @ Evolutions Salon din Pasadena, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este nervos. Tunsul în sine este un bob elegant, cu linii curate, cu gradare zero și cea mai mică tăiere pentru a-i oferi mișcare.

Culoarea este un albastru cobalt, realizat cu bricheta Schwarzkopf și culoarea părului Pravana.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest stil este destinat clienților care nu sunt&Rsquot se teme să se joace cu un pic de culoare și sunt dispuși să ia măsurile adecvate pentru a menține acest albastru superb.

Deși aceasta este o culoare de întreținere ridicată, utilizarea produselor adecvate va asigura culoarea durabilă. Vă recomand cu tărie să vă protejați culoarea părului cu un șampon de culoare, cum ar fi Redken Color Magnetics și un tratament post-șampon colorat, cum ar fi Joico Color Butter in Blue.

Această textură specială a clienților este puțin ondulată, așa că am aplicat un agent de protecție împotriva căldurii, Kerastase Nectar Thermique, și călcat plat.

Albastru și negru Balayage

Midnight Blue și Black BalayageInstagram @styledby_veronica

Î&Un creator de stil, Veronica Guzman

Coafeza & Makeup Artist @ D&Un salon în Woodstock, IL

Cum ați descrie acest aspect?

Ceea ce îmi place la această culoare este că este un albastru de miezul nopții, dar de îndată ce pășește în lumina directă a soarelui este purpuriu strălucitor, cu indicii de albastru! Îmi place să-i învăț pe clienții mei să modifice astfel, deoarece durează mai puțin de 10 minute și îi face să simtă că au părăsit salonul de fiecare dată când o fac!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Sfatul meu pentru această culoare pentru clienți este că aceștia trebuie să fie pregătiți să-și spele părul în apă rece o dată pe săptămână și să fie pregătiți pentru întreținerea acestei culori. Această culoare îmi amintește de cineva care vrea să fie cunoscut și nu se teme să facă o declarație.

Păr albastru lungime umăr

Păr albastru lungime umărInstagram @sesar_leo

Î&A cu creatorul de stil, Sesar Moreno

Hair Designer @ House of Styles în Fayetteville, NC

Cum ați descrie acest aspect?

Această culoare a fost o culoare de vis a clientului meu. A început cu un păr natural închis la culoare și visul ei a fost să obțină un albastru – nu un albastru de tip Marge Simpson, ci mai mult un albastru de miezul nopții mai închis. M-am gândit la un cer luminat întunecat ca în mijlocul nopții, așa că i-am dat un balayage păstrându-și baza naturală și neutralizând orice galben de pe părul clientului meu. Am folosit culori semipermanente Pulpriot, Nightfall (Blue) și un pic de Noir (Black) pentru a crea versiunea mea de albastru de miezul nopții. S-a îndrăgostit instantaneu și cu o culoare atât de incitantă a trebuit să-i dau o panglică în stil viking și bucle pentru a o lua acasă. O coroană potrivită pentru o regină, nu s-a simțit niciodată mai mult ca ea. Lucrul meu preferat la acest aspect este că este subtil, dar suficient de îndrăzneț pentru a face o declarație.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Înțelegeți că va trebui să fiți ridicat la o blondă rece înainte de depozitul dvs. albastru. O mulțime de stilisti și clienți tind să pună albastrul pe părul blond galben, dar nu reușesc să-și dea seama că albastrul și galbenul fac verde, iar părul verde poate fi sfâșietor pentru cineva care caută albastrul perfect. Solicitați blondei dvs. anterior, astfel încât tot galbenul să fie anulat și neutralizat, astfel încât să puteți depune această culoare.

De asemenea, rețineți că aceste culori semi-permanente de modă durează doar aproximativ 4-6 săptămâni. De asemenea, necesită o întreținere ridicată (evitarea înotului și a căzilor cu hidromasaj pentru substanțele chimice și sărurile din apă pot modifica culoarea). Aceste culori sunt foarte distractive, iar cea mai bună parte este că, odată decolorate, puteți ține pasul cu culoarea preferată, o puteți schimba sau pur și simplu vă puteți bucura de pânza blondă după decolorare.

Albastru inchis

Deep Midnight BlueInstagram @adriennemillerhair

Î&A cu creatorul de stil, Adrienne Miller

Hair Artist @ Talk of the Town Salon din Fayetteville, NC

Cum ați descrie acest aspect?

Îi spun păr albastru de miezul nopții – Acest „albastru-negru” vă permite să purtați aspectul negru fără a fi atât de obositor. Majoritatea femeilor doresc să-și schimbe părul de la blond la unul peste tot întunecat, dar și urăsc să piardă acea atingere de dimensiune. Asta face asta pentru tine! Îmi place acest aspect albastru de miezul nopții, deoarece țipă – elegant, dar nervos. Întunecat, dar nu atât de obscur.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Cred că orice client poate scoate culoarea albastră de miezul nopții. Dar chiar iese în evidență pe acele fete cu acel stil nervos și, de asemenea, pe femeile care au pielea palidă și ochii albaștri! Într-adevăr apare pe pielea lor. Bobul lung de aici adaugă, de asemenea, acea atitudine clasică, dar nu prea strălucitoare, pe care singura culoare o poate crea, mai ales dacă tăietura ar fi mai scurtă decât aceasta. Acest aspect poate fi creat cu ușurință de către stilistul tău! Du-te!

Midnight Weave

Midnight Blue WeaveInstagram @sofiercehair

Î&Un creator de stil, Tanya Vaughn

Coafor autorizat @ So Fierce Hair Co. LLC din Torrance, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este o țesătură parțială / extensii cu o parte din mijloc.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Doar o cantitate mică de păr este lăsată în partea de sus pentru a acoperi extensiile. Culoarea este pe extensii, nu pe părul ei adevărat. Am folosit 2 nuanțe diferite de albastru. Am albit extensiile 1 și apoi am folosit 2 blues semipermanente.

Pentru părul creț

Par cretInstagram @hairbymikaylah

Regina de cobalt cret! Tot luciul și strălucirea pentru părul tău acum într-o culoare funk.