11 Exemple perfecte de idei de culoare a părului blond murdar (2021 look-uri)

Părul blond murdar este de culoare medie blondă, cu tonuri de maro deschis. Tonurile maronii sunt de obicei grâu sau cappuccino. Blonda murdară se împerechează bine cu tonuri de piele mai calde și culori mai blânde de blondă. Această culoare poate fi obținută cu părul blond natural sau prin deschiderea părului maro natural cu tonuri de blond mai închis.

Adăugarea acestui ton frumos coafurilor dvs. va face cu siguranță să arate minunat. Majoritatea femeilor se vor gândi să-și lumineze părul în primăvară și în vară, dar sincer, este un aspect superb în orice moment al anului! Recunosc, această tendință murdară de blondă pare mai uimitoare la femeile cu pielea mai închisă și cu diferite culori ale ochilor, deoarece este bronzul perfect cu aspect de păr plajat.

A avea o coafură blondă murdară înseamnă că, indiferent dacă aveți părul mai întunecat natural și căutați să-l luminați, sau aveți părul blond foarte deschis și doriți să-l întunecați, vă puteți obține aspectul fie cu balayage, fie cu tehnica de colorare a foliei..

Dacă urmați un regim adecvat de îngrijire a părului, vă veți menține coafurile pline de culoare. Deci, mai degrabă decât să obții o blondă platină super-ușoară sau o blondă aurie cu unt, dă-ți o culoare mai murdară cu una dintre ideile de păr blond de mai jos.

Așadar, înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste fotografii populare cu idei de vopsea blondă murdară:

Reverse Dirty Blonde Ombre

Reverse Dirty Blonde OmbreInstagram @tbgsalonstx

O rădăcină de păr blond, întunecat, foarte texturată, cu sfaturi sexy pentru brunetă, este un stil ultra-fabulos cu care să vă tratați. Împodobește-ți ombreul blond murdar cu valuri pentru a accentua în mod major acel amestec perfect!

Piese de bani blond murdar și murdar pentru femei de peste 70 de ani

Piese de bani blond murdare moi pentru femeile de peste 70 de aniInstagram @kjcrealhair

Piesele de bani blond murdare moi pentru femeile de peste 70 de ani adaugă dimensiune și luminozitate. Oferă o senzație tinerească culorii părului. Banii se concentrează în principal pe față, dar pot fi folosiți și pe tot părul pentru a adăuga un factor „wow”.

Blondă murdară cu capete violet pentru femei peste 50 de ani

Blondă murdară cu capete violet pentru femeile de peste 50 de aniInstagram @lghowardsalon

Vârfurile mov pe părul blond murdar adaugă un ton și o dimensiune distractivă femeilor peste 50 de ani care caută culori de modă. O nuanță mai închisă de violet sub formă de evidențiere este un mod mai conservator de a avea culoare fără a fi îngrijorat de faptul că este prea mult.

Păr blond modern Dishwater pentru femei în vârstă

Păr blond modern cu apă de vase pentru femeile în vârstăInstagram @mmfriseure

Un păr modern blond cu apă de vase pentru femeile mai în vârstă este foarte moale și dimensional, cu câteva apariții de culoare blondă strălucitoare. Părul blond dimensional va crea o strălucire tinerească și este foarte versatil!

Păr blond murdar cu lumini slabe pentru femei peste 60 de ani

Păr blond murdar cu lumini slabe pentru femeile de peste 60 de aniInstagram @hairbyjanetbiggers

Părul blond murdar cu lumini slabe pentru femeile de peste 60 de ani este o modalitate ușoară de a-ți amesteca părul gri. Adăugarea luminilor reduse permite dimensiuni și o creștere uniformă și decolorată cu o întreținere mai redusă.

Dirty Platinum Blonde

Dirty Platinum BlondeInstagram @tressesbytress

O nuanță metalică fantastică, care se potrivește tenului cald până la neutru – această culoare vă luminează coafura atunci când vă aflați sub lumină. Perfect pentru toate tipurile și lungimea de păr, indiferent dacă este un pixie sau acest păr simplu drept și mediu.

Dirty Blonde Ombre with Beach Waves

Blond murdar Ombre cu valuri de plajăInstagram @beautyby_brittanyjean

Un păr blond murdar, întunecat până la lumină, cu ombre ca acesta, este ceea ce își dorește toată lumea în acest moment. Absolut frumos și ușor de coafat!

Blond murdar de cenușă pe păr până la umeri

Blond murdar de cenușă pe păr până la umărInstagram @mackenziejaymes_

Simțiți-vă ca o zeiță de plajă cu acest păr blond cenușiu murdar, asociat cu o tăietură lungă până la umeri, rădăcini fumurii și balayage subtil, care arată perfect pe părul drept stratificat, acest stil blond murdar, de asemenea, o alegere perfectă pentru părul lung, subțire și fin.

Păr brunet de lungime medie cu miere

Păr brunet de lungime medie cu miereInstagram @brianalea_stylist

Adăugați adâncime și dimensiune părului blond natural murdar pentru o coafură mai sănătoasă cu aceste dungi calde de caramel! Este minunat de vibrant atunci când este combinat cu părul întunecat, datorită contrastului și dimensiunii pe care le aduce.

Dirty Bleach Blonde

Dirty Bleach BlondeInstagram @leannaslovelylocks

O nuanță albă ca zăpada foarte răcoroasă ca aceasta poate scoate la iveală rozul din piele și vă poate îmbunătăți ochii aluni, mai ales dacă aveți indicii albastre sau gri. Ideal pentru lobi ondulați și tăieturi stratificate.

Blond murdar deschis

Blond murdar deschisInstagram @shannonathairoboston

Mergeți mai strălucitor decât strălucitor cu această culoare blondă, murdară și deschisă, care arată incontestabil de frumoasă pe orice ton de piele. Th