Idei de culoare pentru păr scurt

Pentru a obține cea mai bună și ideală coafură pentru sine, trebuie să știi câteva dintre ideile de bază în selectarea celei mai potrivite tunsoare. Ar trebui să-ți dai seama mai întâi de forma feței și apoi să selectezi coafurile care se potrivesc și sporesc forma feței. Mai mult, trebuie să cunoașteți textura și volumul părului. În cele din urmă, ar trebui să alegeți cea mai potrivită culoare a părului pentru a spori atractivitatea coafurii alese. În acest articol, unele dintre cele mai bune idei de culoare a părului sunt date pentru a vă oferi o idee generală despre ce culoarea părului se pot potrivi mai bine părului tău.

The Fantastic Messy Pixie Cut

Acest coafură minunată pixie este cu adevărat superb și atrăgător. Se caracterizează prin acele fire de grosime medie de păr blond platinat. Blatul și părțile dezordonate adaugă volum și textură acestei coafuri. În mod similar, bretonul rece este foarte elegant și atractiv de văzut. Mi-ar plăcea cu siguranță să port această coafură fantastică în viitor.

Fantastic Pixie Cut

Sursă

Coafura scurtă fermecătoare, cu o singură latură

Această tunsă scurtă și fermecătoare este cu adevărat atractivă și minunată. Este definit de acele suvite reci de păr roșu fin de cupru. Bretonul măturat lateral caracterizează în mod clar acest păr scurt, în timp ce partea răsturnată adaugă stil acestei coafuri reci. Această tunsoare scurtă este îmbunătățită și de alegerea drăguță a culorii roșu aramiu.

Flip Out Side Bangs

Sursă

Fabulosul tuns negru scurt

Acest păr scurt minunat și fermecător este definit de acele șuvițe reci de păr negru fin. Părul negru strălucitor conferă acestei coafuri suficient farmec, în timp ce straturile laterale și din spate adaugă volum și textură acestei coafuri. Mai mult, bretonul măturat lateral este cu adevărat fantastic și captivant de văzut. Mi-ar plăcea cu siguranță să port această croială pixie în viitorul apropiat.

Păr negru scurt și drept

Sursă

Părul scurt Awesome Red Cherry

Această coafură scurtă minunată și captivantă se caracterizează prin acele șuvițe fantastice de păr roșu cireș cu grosime medie. Cea mai distinctivă caracteristică a acestei coafuri este bretonul care dă cu adevărat farmec și atracție acestui păr scurt. Mai mult, laturile și spatele completează frumos bretonul uimitor. Mi-ar plăcea cu siguranță să port această coafură minunată în viitor.

Păr roșu scurt drăguț

Sursă

Fabuloasa coafura scurta cu top dezordonat

Acest păr scurt foarte fermecător și captivant este cu adevărat atrăgător și fabulos, cu partea superioară dezordonată, părțile și spatele răcoroase. Topul dezordonat culminează cu bretonul fermecător, care este cu adevărat minunat și atrăgător. Bretonul zimțat adaugă glamour și stil acestei coafuri fabuloase. Mi-ar plăcea cu siguranță să port această coafură uimitoare în viitorul apropiat.

Coafură scurtă fabuloasă

Sursă

O tunsoare scurtă minunată, cu flip out side

Această minunată tăietură de pixie este cu adevărat uimitoare să te uiți cu acele șuvițe groase de păr violet minunat. Caracteristica distinctivă a acestei coafuri este partea răsturnată care definește această tunsoare. La fel, straturile scurte adaugă textură și volum acestui păr. Mai mult, bretonul minunat sporește atracția acestei coafuri.

Tunsor scurt minunat

Sursă

Fantastic Pixie Cut cu nuanțe de culori diferite

Această tăietură minunată de pixie este cu adevărat unică cu acele bretonuri măturate laterale și diferite nuanțe de culori. Bretonul măturat lateral definește în mod clar această coafură rece, în timp ce șuvițele de păr de pe partea laterală adaugă stil acestei coafuri. Această coafură este cu adevărat mișto și plăcută de văzut.

Pixie Cut

Sursă

Fantasticul tăietură Pixie cu un păr minunat verde deschis

Această coafură este cu adevărat unică cu acele șuvițe reci de păr mediu gros. Are o culoare unică de verde deschis care conferă pur și simplu acestei coafuri calitatea sa distinctivă. La fel, părțile și spatele tăiate cu brici, adaugă glamour și stil acestei coafuri. Mai mult, secțiunea superioară a acestei coafuri este cu adevărat mișto și completează frumos părțile laterale și spatele. Cu toate acestea, culoarea unică a acestei coafuri este cea care conferă acestei tăieturi pixie caracteristica sa definitivă.

Păr frumos verde deschis

Sursă

Coafura Bob elegantă și unică

Această tăietură bob este cu siguranță răcoroasă și fantastică cu acele șuvițe frumoase de păr și aranjamentul dezordonat. Secțiunea superioară este foarte frumoasă, cu culoarea roșu vișiniu, în timp ce părțile laterale și spate au nuanțe de roșu vișiniu și culori blond aramiu. Bretonul este cu adevărat fermecător, în timp ce buclele minunate ale părților completează frumos partea superioară și bretonul. Această coafură este cu siguranță foarte elegantă și unică.

Coafura Bob unică

Sursă

Cutie Pixie Cool și Charming

Această tăietură de pixie răcoroasă și fermecătoare este cu adevărat plăcută de văzut cu acele șuvițe minunate de păr mov. Laturile și spatele sunt frumos tăiate, în timp ce partea de sus are câteva vârfuri mici. Bretonul măturat lateral este cu adevărat fermecător și completează frumos topul țepos. Cu toate acestea, culoarea purpurie neobișnuită a acestui păr este cea care conferă acestei tăieturi pixie atracția sa unică.

Fermecător Pixie Cut

Sursă

Bobul cool și fermecător

Această coafură drăguță bob este pur și simplu răcoroasă și fermecătoare, cu bretonul său minunat măturat lateral și laturile și spatele frumos. Aspectul distinctiv al acestei coafuri este bretonul elegant, măturat lateral, care adaugă atât de mult farmec și atracție acestei coafuri. La fel, blatul elegant și elegant sporește atracția acestui păr bob. Mai mult, laturile și spatele completează frumos bretonul și secțiunea superioară.

Păr Bob fermecător

Sursă

Lovely Pixie Cut cu Spiky Top

Această coafură spiky este destul de unică, cu toate acele vârfuri colorate minunate. Secțiunea de sus este cu adevărat fantastică cu acele vârfuri minunate de roz și portocaliu, care sunt foarte cool și minunate de văzut. Blatul cret conferă acestei coafuri stilul său distinctiv. Mai mult decât atât, fețele de platină frumos decupate sunt cu adevărat fermecătoare și completează frumos topul minunat.

Frumos Pixie Hair

Sursă

Coafura Pixie Ravishingly Attractive

Această minunată tăietură pixie este cu adevărat atrăgătoare, cu o gamă minunată de culori diferite. Culoarea alternativă de portocaliu, roșu și violet conferă cu adevărat acestei coafuri unice atracția sa minunată. La fel, bretonul măturat lateral este cu adevărat superb și minunat de văzut. Mi-ar plăcea cu siguranță să încerc acest păr fantastic de pixie.

Coafura Pixie

Sursă

Awesome Pixie Cut cu Messy Top

Această coafură fantastică este cu adevărat superbă și minunată. Partea superioară este aranjată într-un mod cam dezordonat, în timp ce părțile laterale și bretonul completează frumos partea superioară. De asemenea, aș dori să evidențiez bretonul minunat, care este cu adevărat superb și fermecător. Mi-ar plăcea cu siguranță să port această coafură minunată în viitor.

Minunat Pixie Hair

Sursă

Minunatul și fermecătorul Flip Out Bob Cut

Această minunată coafură bob flip out este cu adevărat fermecătoare cu acele fire ondulate de păr blond de cupru cu nuanțe de platină. Efectul este cu siguranță fabulos. La fel, partea din spate și părțile laterale adaugă glamour și stil acestei coafuri fantastice. Mi-ar plăcea cu siguranță să port asta coafura fantastica în viitor.

Flip Out Bob Cut

Sursă