Cea mai bună culoare de păr pentru părul scurt

În 2013, coafurile scurte sunt în tendință. Deci, toată lumea optează pentru tunsori mai scurte. Dar, deoarece există o foarte puțină varietate de coafuri scurte, astfel dorința fetelor și a femeilor de a obține un aspect diferit se diminuează. Ei trebuie să-și împărtășească coafura cu multe alte fete și femei. Dar totuși există o modalitate prin care puteți obține un coafura unica. Puteți încerca o culoare diferită a părului pe păr, astfel încât să puteți obține un aspect unic și să arătați la modă. Iată câteva dintre cele mai bune culori de păr pentru părul scurt, pe care le puteți încerca să arate la modă și unice.

Culoarea părului roșu arată uimitor și uimitor pe coafura asimetrică. Această culoare a părului vă va oferi un aspect mai fierbinte și la modă.

Coafuri bob roșu 2013

Dacă aveți părul blond, atunci puteți încerca culoarea mov a părului pe părul din față, așa cum se arată în imagine. Va arăta cool și cu siguranță vei arăta mai sexy.

Părul scurt și blond și mov

Femeile și fetele care doresc să aibă aspectul funky pot încerca culoarea părului multicolor. Vor arăta grozav în el și este un nou stil de culoare a părului, așa că aproape nimeni nu l-ar fi optat încă.

Evidențiază multicolor pentru părul scurt

Culoarea părului brun deschis arată foarte bine pe părul subțire. Vă va oferi un aspect drăguț și inocent. Toată lumea vă va aprecia frumusețea după această culoare a părului.

Coafuri scurte maro deschis

Culoarea părului negru cu jet este cea mai bună pentru femeile profesionale. Această culoare a părului le va oferi un aspect mai profesionist și mai șef.

Stiluri de păr negru cu jet scurt

Culoarea părului verde arată la modă pe coafura scurtă bob. Aceasta este o culoare diferită a părului și foarte puțini oameni ar fi încercat-o. Deci, după ce ați încercat această culoare a părului, puteți obține un aspect unic.

Coafura verde scurta

Culoarea roz a părului arată drăguță coafura pixie. Această culoare a părului te va face să arăți drăguț și la modă.

Stiluri de par scurte roz 2013

Dacă ai părul negru și nu vrei să obții aceeași culoare a părului pe tot părul tău, atunci poți încerca culorile roșii. Aceste evidențieri roșii vor spori frumusețea tunsoare bob.

Tunsori scurte cu accente roșii

Coafura în două tonuri arată, de asemenea, încântătoare și plină de farmec. Femeile cu această culoare a părului arată la modă și fierbinți.

Tunsori scurte în două tonuri

Lumina albastră arată înfrumusețată pe părul negru. Îți va oferi un aspect unic și vei arăta la modă.

Cea mai bună culoare de păr pentru părul scurt-1

Părul blond cu accente roz are, de asemenea, un aspect uimitor. În această vară puteți încerca acest aspect răcoros și puteți arăta fierbinte și la modă.

Cea mai bună culoare de păr pentru părul scurt-2

Culoarea părului brun este, de asemenea, o opțiune uimitoare atunci când vine vorba de culoarea părului. Această culoare a părului se va potrivi personalității tale.

Cea mai bună culoare de păr pentru părul scurt-3

Dacă aveți un coafura bob scurta cu breton scurt din față, atunci puteți încerca culoarea multi păr. Acest lucru va arăta grozav și vă va oferi, de asemenea, un aspect unic.

Cea mai bună culoare de păr pentru părul scurt-4

Coafurile dezordonate arată uimitor în culoarea părului blond și ombre. Veți arăta la modă și modern în ea.

Cea mai bună culoare de păr pentru părul scurt-5

Părul blond cu accente de culoare roz închis îți va oferi cu siguranță un aspect cald și la modă. Acest stil de culoare a părului se va potrivi personalității tale.

Cea mai bună culoare de păr pentru părul scurt-6

Culorile de păr în două tonuri sunt cele mai bune pentru femeile și fetele care au o coafură scurtă pixie.

Cea mai bună culoare de păr pentru părul scurt-7

Culoarea părului roșu vă definește culoarea părului într-un mod mai bun și veți arăta fierbinte în această culoare a părului.

Cea mai bună culoare de păr pentru părul scurt-8

Dacă aveți breton lateral, atunci puteți încerca și culoarea părului în două nuanțe doar pe breton. Este un stil diferit de celelalte stiluri și vă va arăta grozav.

Cea mai bună culoare de păr pentru părul scurt-9

Culoarea părului negru și negru face o combinație excelentă. Împreună vă pot oferi un aspect plin de farmec și atrăgător.

Cea mai bună culoare de păr pentru părul scurt-10

Culoarea părului burgund face o combinație excelentă cu părul negru. Acest contrast al culorii părului arată uimitor pe coafurile bob asimetrice și inversate.

Cea mai bună culoare de păr pentru părul scurt-11