23 coafuri uimitoare scurte Ombre

Părul negru este unul dintre cele mai versatile stiluri pe care oricine le poate încerca să amestece combinațiile lor de culori deosebit de alese. Este, de fapt, o opțiune universală care se potrivește cu toată textura părului. Iată o captură, totuși! Doamnele cu doar părul lung încearcă ombre. Cu toate acestea, în aceste zile, după cum puteți vedea în acest ghid, ombre se află deasupra tendință pentru părul scurt de asemenea. Adevărat de spus, ombre arată grozav pe părul scurt. De exemplu, îl puteți încerca pe părul până la umeri sau pe bobul agitat.

În timp ce părul scurt este ușor de întreținut și ia doar puțin timp pentru a vă pregăti pentru petrecere, adăugând ombre pe părul tău scurt îți poate spori frumusețea. Deci, de ce să nu experimentați următoarele 23 de coafuri umbre uimitoare pe părul tău scurt? Vizitați-vă salonul, consultați coaforul și alegeți cea mai senzațională versiune ombre pentru a purta aspectul perfect din toate timpurile. Noroc!

1- Coafură scurtă Ombre

Scurta Ombre Hairtyle, Hair Blonde Ombre Short

Trăiește tot ce e mai bun din versiunea ta cu acest ombre pe părul de lungime medie la atingerea umărului. Oferă o atmosferă sălbatică și arată mai mult decât inspirat, chiar și fără a mai adăuga fantezie. Un showstopper perfect!

2- Rose Gold Blonde Ombre

Rose Gold Blonde Ombre, Hair Ombre Blonde Rose

Obțineți un aspect fermecător și senzațional, nu va dura mai mult de câteva lovituri ale degetului care vă trec prin păr atunci când aveți coafura ombre blond auriu roz. Versatil în atracție și mereu nou!

3- Lob Straturi Choppy

Straturi Choppy Lob, bărbie lungime Bob Brown

Aproape că nimeni nu ar nega aprecierea acestor straturi agitate pe bobul tău lung, cunoscut și ca lob. Efectul ombre este fascinant și vei străluci ca o stea chiar și într-o mulțime.

4- Bob maro deschis Balayage

Bob maro deschis Balayage, păr brun Balayage scurt

Acest bob de balayage maro deschis este atât de incredibil în tendință încât aproape fiecare fată primește acest aspect cu entuziasm total. Este timpul să încercați! Poartă această variantă ombre și nu e de mirare, ne vei mulțumi mai târziu.

5- Vara 2018 Hair Trend

Vara 2018 Hair Trend, Blonde Balayage Bob Hair

Dacă nu doriți să sacrificați distracția zilelor de vară datorită dezordinei care vine cu părul lung, acest ombre scurt ar trebui să fie singura dvs. alegere. Atmosfera plajă este ceea ce vă va uimi pe privitorii voștri.

6- Culoare multiplă combinată

Culoare par Ombre scurt

Te-ai plictisit de aceeași culoare pe păr de ani de zile? Să încercăm ceva uimitor. Mai multe culori sunt combinate în această coafură ombre care vă va aduce jocul la un alt nivel.

7- Bucle lungi despărțite lateral

Machiajul părului Blond scurt

Vrei un look la modă fără să elimini acea atmosferă sofisticată a aspectului tău? Prețuiți această latură bucle lungi despărțite ca această imagine. Nu numai că ridică farmecul purtătorului, ci sporește încrederea.

8- Puncte de atracție pentru Peek A Boo

Balayage Choppy Brown Brown

Când nici o altă coafură nu se potrivește preferințelor dvs., evidențierea peek a boo ar trebui să fie ultima soluție pentru a adăuga volum la coama ta.

9- Ocean Blue Ombre on Black Mane

Hair Ombre Blue Bob

10- Vedere laterală maro deschis

Brown Balayage Choppy Ombre

11- Versiunea Mermaid

Culoare par One mov

12- Modelul Rambut Bob

Bob Hair Ombre 20

13- Coafură dreaptă cu o lungime

Hair Short Blonde Platinum

14- Balayage pentru părul întunecat

Balayage Hair Brown One

15- Beautiful Purple on Dark Mane

Purple Hair Balayage Ombre

16- Păr gri uluitor

Bob Choppy Balayage Blonde

17- ombre albastru clasic

Hair Blue Short Ombre

18- Fabulous Pink Ombre

Păr roz Ombre scurt

19- Elegant Ombre maro ușor

Balayage Blonde Bob Ash

20- Look de celebritate de aur

Hair Huntington 20 Lungime

21- Blogueira Jade Seba

Machiaj de frumusețe pentru păr Balayage

22- Ombre negru și blond Messy Wavy

Bob Choppy Blonde Balayage

23- Camilla Luddington

Razor Lungime Culoare