Tăieturi scurte pentru părul creț

Te-ai trezit vreodată într-o dimineață, te-ai uitat în oglindă și tocmai ai decis că ai o zi proastă de păr? Ei bine, fiecare femeie a experimentat dimineți de acest fel, dar nu trebuie să fie așa. De fapt, dacă vrei să ai păr grozav zile tot timpul, tot ce trebuie să faci este să renunți la părul lung și să cauți tăieturi scurte pentru părul creț. Știm cu toții că aceia bucle nu sta niciodată într-un singur loc. Deci, de ce să nu alegeți o tunsoare care să le permită buclelor să rămână oricum doresc și să arătați minunat și să vă simțiți grozav de fiecare dată când vă uitați în oglindă? De fapt, este foarte simplu. Cu părul scurt, nu trebuie să așteptați multe ore pentru ca părul să se usuce sau să aveți grijă să folosiți tot felul de produse pentru a proteja vârfurile despicate și așa mai departe. Cu părul mai scurt, buclele tale nu numai că vor fi lăsate să fie jucăuș, ci te vor face să arăți frumos.

Tuns lung Bob Curly

Cu această tunsoare, puteți pur și simplu să ieșiți din duș, să urmăriți un film sau să vă machiați, iar părul nu numai că va fi uscat până când terminați, dar va arăta minunat. Distrează-te cu buclele tale în fiecare zi!

Tuns lung Bob Curly

Sursă

Păr creț de lungime scurtă până la medie

Acesta este genul de tunsoare care vă permite să vă arătați un aspect jucăuș și totuși inocent, având fire de păr mai scurte pe care le puteți ondula și lăsați-le doar din coada de ponei. Stilează-l astfel și fii pregătit pentru o întâlnire în câteva minute!

Păr creț de lungime scurtă până la medie

Bob scurt la mediu, buclat

Dacă doriți să vă lăsați părul așa cum este fără să aveți de-a face cu prea multe produse de coafare sau coafuri complicate, atunci pur și simplu îl puteți tăia frumos pentru a vă acoperi urechile și apoi să vă jucați cu buclele în orice fel doriți.

Bob scurt la mediu, buclat

Păr scurt și creț cu breton mai lung

Acum, dacă vă place coafurile originale, vă puteți tăia părul scurt în spate și pe părți și lăsați-l mai mult pe vârf. În acest fel, poți avea breton curlat care îți va oferi mai mult un aspect rebel.

Păr scurt și creț cu breton mai lung

Sursă

Păr scurt și buclat

Dacă vă place mai mult stilul afro, atunci puteți să vă tundeți doar pentru a ajunge abia la umeri și apoi să-i dați mult volum. Cu siguranță veți întoarce capul oriunde mergeți la orice tip de eveniment!

Păr scurt și creț și mare

Păr scurt și creț

Acesta este tipul de tunsoare pe care nu puteți avea nimic de comentat. Nu este prea scurt, nici prea lung și îl poți coafa în așa fel încât să arate fabulos în orice moment. Cu acest hairtyle, nu puteți greși niciodată!

Păr scurt și creț

Tuns scurt si foarte cret

Dacă aveți de obicei bucle foarte strânse, atunci este posibil ca părul dvs. să aibă nevoie de o tunsoare care să le permită buclelor să stea cum doresc și să vă lase în continuare fața luminoasă și superbă în fiecare zi.

Tuns scurt si foarte cret

Bucle scurte și rebele

Dacă îți place să-ți coafezi părul, dar nu vrei să arate ca și cum ai petrece ore întregi în oglindă, atunci acest tip de tunsoare creț te va ajuta cu un aspect dezordonat. Cine știa că trebuie doar să-ți tunde părul cu lungimea potrivită pentru un aspect superb?

Bucle scurte și rebele

Păr creț mai lung

Dacă pur și simplu nu poți trăi fără să-ți simți părul pe umeri, atunci îl poți menține puțin mai mult. Buclele tale îl vor face să arate îngrijit și să-i dea o îndrăgostire romantică, astfel încât fața ta să fie încadrată frumos.

Păr creț mai lung

Foarte scurt tăiat buclat

Dacă ai părul creț și vrei să ai mult volum, dar nu suporti părul prea lung, atunci aceasta este tunsoarea potrivită pentru tine. Puteți avea cu ușurință totul și puteți beneficia de un volum extrem cu acest tip de coafură.

Foarte scurt tăiat buclat

Tuns tuns si cret

Dacă îți place cu adevărat să ondulezi fiecare fir de păr pe care îl ai și îți faci părul să pară o coafură foarte complicată, atunci taie-l la o lungime medie și apoi ondulează-l! Schimbați aspectul cu tunsoarea potrivită!

Tuns tuns si cret

Sursă

Păr mai scurt, cu Bangs Curly

Cu cât bretonul este mai ondulat, cu atât arăți mai romantic. Mai mult, dacă restul părului tău este mult mai scurt decât bretonul, atunci ai putea spune că ai făcut o combinație de păr romantic și rebel.!

Păr mai scurt, cu Bangs Curly

Păr scurt și creț cu breton lung

Acesta este tipul de tunsoare care va arăta minunat dacă știi cum să îți aranjezi buclele. Dacă aveți bucle naturale, atunci va fi mult mai ușor să o faceți să arate bine. Chiar și așa, poți oricând să te uiți în oglindă și să spui wow!

Păr scurt și creț cu breton lung

Bob curat mai scurt

Chiar și vedetele vor să aibă părul mai scurt, deoarece arată foarte bine și se simte minunat. Cu câteva bucle simple, puteți avea o schimbare dramatică de aspect. Nimeni nu te va recunoaște cu acest tip de coafură!

Bob curat mai scurt

Tuns scurt și cret

Acum, dacă ai o fascinație pentru aspectele vintage, atunci poți opta pentru părul mai scurt, pe care să-l poți ondula în așa fel încât să arate fantastic și să le amintească tuturor anilor 50. Aspectul fabulos ne amintește cât de frumoase sunt femeile!

Tuns scurt și cret

Coafura cretă foarte scurtă

Acum, dacă ești genul timid de fată cu ochi mari, atunci aceasta este pălăria tunsoare pe care trebuie să o alegi dacă vrei să arăți drăguță și plăcută. Nu este nevoie să coafați sau să folosiți niciun produs pentru părul dvs. pentru a arăta atât de frumos în fiecare zi!

Coafura cretă foarte scurtă

Păr creț extrem de scurt

Dacă iubești părul scurt și vrei să ai ceva volum, atunci poți opta pentru această coafură extrem de scurtă. Te vei simți eliberat de povara părului lung și vei putea să-ți coafezi părul în doar câteva secunde!

Păr creț extrem de scurt