28 de idei de coadă de cal incredibil de drăguțe pentru 2021: apucați-vă cravatele de păr!

Cozile de cal drăguțe sunt de obicei stilul nostru preferat atunci când nu avem timp sau energie pentru a ne face părul. Este ceea ce facem atunci când încercăm să ne întindem părul într-o altă zi fără să-l spălăm! Acest lucru nu înseamnă, totuși, că cozile de cal ar trebui să arate blah și plictisitor. De fapt, avem inspirate o coadă de cal incredibil de drăguță și ușoară!

Valuri Topsy Tail

Imaginea unei cozi drăguțe cu coadă de calInstagram @jennailiouhairstylist

Valurile sunt un upgrade ușor pentru părul tău lung și normal de ponei. Sunt sexy, îți oferă volum și structură și te fac să te simți frumos toată ziua!

Ponei înfășurat

Imagine a unei cozi de cal înfășurate drăguțeInstagram @karlosejamessalon

Schimbați aspectul de coadă de cal înfășurând câteva bucăți de păr în jurul dvs. pentru a vă ascunde scrunchie pentru un finisaj elegant.

Coada de cal Chignon

Coada de cal ChignonInstagram @nataliegruntova

Î&A cu creatorul de stil, Natalie Gruntova

Coafor freelance & Artist de machiaj în Minsk, Belarus

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este simplu, dar elegant.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest aspect ar fi minunat pentru părul drept și lung de orice culoare. Ar fi ideal pentru cei care vor să petreacă puțin timp pentru un efect maxim. Cred că cel mai interesant lucru despre această coadă de cal răsucită este că, fără o panglică, poate fi chiar coafură zilnică, dar acest mic accesoriu îi adaugă ceva chic. În ceea ce privește produsele de coafare, numai fixativ și sclipitor pot fi folosite pentru a-l repara, dar îmi place să adaug niște ser Control Freak de la TIGI pentru a elimina frizul.

Cute Braid Ponytail

Cute Braid PonytailInstagram @ jackalope.hannah

Î&Un creator de stil, Hannah Lorraine

Stilist @ Jackalope Beauty Lounge în Keller, TX

Cum ați descrie acest aspect?

Aceasta este o coadă de cal din dantelă. Este zbârcit, dar un aspect asemănător. Cele mai drăguțe lucruri despre această coadă de cal sunt detaliile minuscule, cum ar fi șuvițele care încadrează fața scoase în față și părul înfășurat în jurul suporturilor de coadă. Acestea sunt modalități simple de a face părul să arate puțin mai interesant și să adauge un pic de plus.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Cred că adăugarea unei împletituri simple de dantelă este un mod atât de minunat de a vă duce poneiul de bază la nivelul următor. Modelul meu este o mamă în mișcare și își poartă părul de cele mai multe ori, așa că i-a plăcut cum a scuturat lucrurile puțin cu panglica mare, dar părul ei era încă înapoi și în afara drumului.

Pentru a obține acest aspect, am folosit un spray cu textură ușoară, o pudră de ridicare a rădăcinilor și un ser netezitor pe capete pentru a adăuga strălucirea și strălucirea suplimentară pe care le dorim cu toții. Modelul meu are păr gros, dar cu produsele și educația potrivite, oricine poate obține acest aspect!

Ponei dezlegat

Imagine a unei cozi de cal drăguțeInstagram @ 72helsimp

Î&A cu creatorul de stil, Helen Anderson

Sesiune și editorial Hairstylist @ The Wildside din Fife, Scoția

Cum ați descrie acest aspect?

Aș spune că aspectul general este o coadă de cal distractivă, relaxată, desfăcută!

Lucrul meu preferat în acest sens este că aproape se pare că clientul a făcut-o singură, dar, de fapt, este foarte dificil să executi un astfel de aspect și să îl faci corect.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Cred că oricine poate scoate acest aspect. Este cu adevărat versatil și s-ar potrivi tuturor vârstelor. Finisajul este esențial, părul trebuie spălat în ziua precedentă sau folosiți un spray cu textură mată în ziua.

Se potrivește în mod ideal cu părul drept sau ondulat. Pentru a face un val în păr pentru a crea mișcare, apoi spălați părul ușor pe rădăcini, acest lucru va permite părului să mențină volumul și mișcarea fără ca acesta să se aplice. Apoi fixați poneiul, luați o mică secțiune de păr pentru a o înfășura, îndreptați-l și aplicați un strat ușor de gel pe măsură ce înfășurați părul în jurul elasticului. Puneți suficient gel pe păr, astfel încât să se lipească de sine, astfel încât să nu fie nevoie de ace. Finalizați adăugând fixativ odată ce sunteți mulțumit de rezultatul general.

Ponei dublu

Imagine a unei cozi de cal duble drăguțeInstagram @courtneypittmanbeauty

Î&Un creator de stil, Courtney Pittman

Hairstylist / Make-up Artist @ BLEU un Blowdry Bar din New Orleans, LA

Cum ați descrie acest aspect?

Festival chic! Este fără griji și distracție. Acest stil este minunat atunci când vei fi în aer liber și totuși vrei să arăți drăguț.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Sprayul de textură vă va ajuta să întoarceți răsucirile. Înfășurarea unei bucăți de păr în jurul benzilor de cauciuc va face acest stil să arate mai frumos și mai matur.

Înnodează-ți coada de cal medie

Imagine a unui nod drăguț coada ta de cal medieInstagram @robinmillsbailey

Î&A cu creatorul de stil, Robin Bailey

Stilist @ Salonul LaKoet în Jersey City, NJ

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este ca un ponei înnodat. Ce îmi place la ea este cât de simplă și frumoasă este. Coafurile mele preferate sunt cele mai puțin complicate. Îmi place, de asemenea, că preia culoarea pe care tocmai am făcut-o.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Aș recomanda să aveți la îndemână o grămadă de spray de textură / șampon uscat. A avea părul destul de lung ajută.

Cum să stilezi, pas cu pas

Pur și simplu pulverizați un spray cu textură / șampon uscat, țineți părul la bază cu o mână și răsuciți-l / nodul cu cealaltă, așa cum ați înnodat capătul unei pantofi. Așezați o cravată la bază și strângeți-o. Pulverizează din nou. Este minunat pentru o noapte în care vrei să arăți grozav, dar nu vrei păr în față. Este un stil minunat pentru fetele leneșe ca mine care doresc un aspect proaspăt și ușor.

Power Pony

Imagine a unei cozi de cal drăguțeInstagram @ hairbyserena96

Î&A cu creatorul de stil, Serena Forché

Hairstylist / Goldwell Master Colorist în New York, NY

Cum ați descrie acest aspect?

Lucrul meu preferat la această coadă de cal modernă este că este diferit de împletitura tradițională franceză sau olandeză.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest aspect este o coafură ușoară și rapidă pentru cineva cu părul lung care caută să adauge ceva mai distractiv cozii de cal de zi cu zi.

Acest stil poate fi lustruit neted pentru muncă sau liber și dezordonat pentru o seară sau o ocazie specială. Îmi place să folosesc KMS adăugând volum cremă de textură pentru a se usca, apoi KMS textură redabilă pentru a seta și regla stilul.

Twist of Glam

Coafura Twist of GlamInstagram @hairbyamymila

Î&A cu creatorul de stil, Amy Milas

Coafeza & Make-up Artist @ Styling Company din Belmar, NJ

Cum ați descrie acest aspect?

Aș descrie acest aspect ca o coadă de cal boemă, cu o întorsătură de glam! Lucrul meu preferat la acest aspect este cât de purtabil este. Puteți purta acest aspect în totalitate la o nuntă sau la o cină. Cred că este diferit și foarte distractiv!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Dacă un client ar lua în considerare acest aspect, aș spune că este pentru cineva cu o mulțime de păr care este cu siguranță pe partea mai lungă. Este, de asemenea, pentru fata care vrea să facă o declarație de modă!

Puneți împreună fără efort

Coafură fără efortInstagram @ hellojasminn.xo

Î&Un creator de stil, Jasmin Tarantino

Jr Hairstylist @ Gary Patrick Salon din Pleasanton, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Lucrul meu preferat la acest aspect este cât de rapid și simplu este de realizat, dar se pare că ai depus mult mai mult efort în asta! Această coadă de cal este combinația perfectă de efort, păstrând în același timp o senzație de ansamblu.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest aspect este minunat pentru părul de a doua și a treia zi, sau doar atunci când nu aveți prea mult timp dimineața, dar acele bucle din ziua precedentă sunt încă în tact! Este o modalitate excelentă de a îmbrăca o coadă obișnuită.

Recomand o pastă flexibilă pentru coafare, pentru a netezi și a păstra totul flexibil, precum și un spray de textură pentru bucle, dacă este necesar.

Intricat, dar simplu

Coafură complicată, dar simplăInstagram @styledbycayla

Î&Un creator de stil, Cayla Plese

Păr & Make-up Artist @ The Beauty Bar din Gallipolis, OH

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este ceva care pare complicat, dar este de fapt foarte simplu. Acesta este trucul de aici … faceți-i pe toți să creadă că v-a luat pentru totdeauna să vă coafați, dar în realitate, poate a durat zece minute!

Partea mea preferată este modul în care acest aspect poate trece cu ușurință de la o întâlnire la prânz cu prietenele la o ieșire de noapte!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Tot ce aveți nevoie sunt câteva benzi de cauciuc, niște știfturi și un fier de curling. Sincer, cred că oricine cu orice tip de păr ar putea face acest lucru!

Începeți prin a vă ondula părul, pentru a-i da textură. Apoi, ia-ți jumătate din păr, lăsând puțin în lateral și fă o coadă de cal. Deschideți partea de sus și răsuciți coada de cal prin deschidere pentru a crea o „coadă topsy”. Luați părul rămas din părți în două împletituri și trageți-le cât mai mult posibil pentru a le face să pară mai mari, apoi fixați-le pe partea opusă sub coada topsy. După ce aveți totul fixat la locul său, apucați părul rămas, adunați-l într-un ponei jos și ascundeți banda de cauciuc înfășurând părul în jurul său și fixându-l. Finalizați cu un pic de spray de textură prin coada de cal și fixativ ușor peste tot.

Fără efort & Organic

& Amp; fără efort; Coafură organicăInstagram @emthestylist

Î&A cu creatorul de stil, Emily Buckley

Hairstylist / Owner @ Willow Salon din Tucson, AZ

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este extrem de simplu și vă permite să arătați împreună în doar câteva minute! Nu au fost folosite despărțiri precise sau instrucțiuni. Vrei ca acest lucru să arate fără efort și organic!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acesta este un stil simplu și fără efort, care nu are nevoie de mult timp sau produs. Pentru a mă pregăti pentru acest stil, am făcut niște valuri rapide, cu fierul ondulant Babyliss Pro 1 1/4 inch. Nu am secționat înainte de curling. Pentru a seta buclele, am folosit un fixativ ușor și un șampon uscat cu spray pentru o textură adăugată. De acolo, am strâns părul la ceafă și l-am asigurat cu o cravată. Pentru a termina, am scos câteva bucăți lângă față pentru a-i încadra trăsăturile și mi-am folosit degetele pentru a ridica câteva bucăți în spate pentru a adăuga textură și volum.

Acest stil este excelent pentru orice tip de păr, personalitate și stil de viață. Puteți adăuga o bucată de păr drăguță așa cum am făcut-o sau o puteți lăsa simplă. Oricum ar arăta fabulos. De la început până la sfârșit, acest aspect mi-a luat aproximativ cinci minute!

Coadă de cal casual elegantă

Coafură coadă de cal casual elegantăInstagram @__hairbyleah__

Î&A cu creatorul de stil, Leah Byrne

Ucenic @ Chyna Blu Hair & Frumusețe în Dublin, Irlanda

Cum ați descrie acest aspect?

Aș descrie acest aspect ca elegant, elegant și fără efort. Lucrul meu preferat la acest look este că poate fi purtat atât elegant, cât și casual. Va îmbrăca orice ținută cu abia orice efort!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acesta este un stil foarte purtabil, dar în calitate de client care caută acest stil, este esențial să ai o anumită lungime.

Am folosit doar două produse pentru a crea acest stil. Am folosit un fixativ puternic și o parte din Super Dust L’Oréal, care este uimitor pentru crearea de volum și rigiditate în păr.

Distracţie & Sassy Coada de cal

Distracție & amp; Coafura Sassy PonytailInstagram @marycaybakanhair

Î&Un creator de stil, Mary Caybakan

Session Stylist @ SHOW Dry în Notting Hill, Marea Britanie

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aceasta este o coadă de cal distractivă. Îmi place cum creează mișcare și un aspect complet nou de la zi la noapte.

Ce sfaturi sau produse recomandați pentru a recrea acest aspect?

Produsul meu preferat de utilizat este spray-ul de textură de la SHOW Beauty. De la început până la sfârșit, am folosit acest produs pentru a obține acest aspect. Am terminat cu spray de finisare și un ulei uscat pentru un luciu moale.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Personal, cred că oricine poate schimba acest aspect. Este ideal pentru cineva care este la modă și care explorează aspectele diferite.

Am făcut asta la unul dintre clienții mei care dorea ceva bun pentru prânz cu prietenii, care să o ducă să arate plin de farmec în acea seară, într-o rochie elegantă și elegantă. Părea uimitoare pentru ambele ocazii!

Panglică olandeză modernizată

Coafură modernizată cu împletitură olandezăInstagram @elenahansenhair

Î&A cu creatorul de stil, Elena Hansen

Stilist @ Standardul părului în Las Vegas, NV

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aceasta este o întorsătură modernă pe un aspect clasic. Combină sentimentul romantic al părului măturat cu un detaliu împletit și distractiv.

Lucrurile mele preferate despre această împletitură sunt piesele ușor măturate care se strâng împreună în partea olandeză!

Ce sfaturi sau produse recomandați pentru a recrea acest aspect?

Recomand cu tărie Bumble and Bumble Pret-a-Powder. Este un salvator de viață! Aduce suficientă aderență și textură părului pentru a-l ajuta să rămână pe loc.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Cred că acesta este un aspect destul de versatil pentru multe forme de față și tipuri de păr. Acest client participa la o nuntă și împerechea poneiul împletit cu o rochie de seară. Ar funcționa la fel de bine pentru un festival de muzică sau o noapte în oraș.

Poate fi modificat cu ușurință pentru fetele care au părul fin schimbând panglica olandeză pentru o panglică franceză.

Boho Chic Pony

Coafura Boho Chic PonyInstagram @aleeshadarkehairstylist

Î&Un creator de stil, Aleesha Darke

Coafor freelance @ Coafor de coafură Aleesha Darke din Gold Coast, QLD

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aceasta este o coadă de cal scăzută boho chic. Lucrul meu preferat este simplitatea și blândețea.

Ce sfaturi sau produse recomandați pentru a recrea acest aspect?

Pregătesc întotdeauna părul cu spray de pregătire mediu White Sand, pentru a ajuta stilul să se mențină toată ziua.

Am folosit o baghetă mare de butoi pentru a ondula, apoi am scos buclele pentru a crea un val de plajă moale. Înainte de a lega părul într-o coadă de cal, am tachinat puțin prin coroană pentru a da corp natural.

Am terminat folosind Schwarzkopf Dust It pudră prin capete pentru a crea textura respectivă.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Frumusețea acestui aspect este că se potrivește tuturor formelor feței datorită moliciunii feței. Funcționează bine cu lungimi de păr medii până lungi.

Aceasta este o coafură minunată pentru un look îmbrăcat de zi, pentru un eveniment special sau pentru un aspect de mireasă boho subevaluat.

Cer

Această coadă de cal este perfect imperfectă. Este liber, moale, feminin și frumos fără efort.

Loose-Feminine-Coada de cal

Cum să stilizezi:

 1. Treceți degetele prin păr, împărțindu-vă părul pe partea opusă a părții naturale.
 2. Strângeți părul în coadă de cal laterală joasă și fixați-l cu o bandă elastică.
 3. Luați niște păr din coada de cal și înfășurați-l în jurul bazei sale pentru a acoperi banda elastică.
 4. Setează stilul cu un spray de finisare flexibil.

Produse Recomandate:

Hold Me Tight de Paul Mitchell oferă coafurilor o ținută flexibilă de lungă durată.

Cea mai bună formă de față & Tip de păr:

Formele ovale ale feței cu păr de textură și densitate medie vor arăta cel mai bine în acest stil.

Coada de cal minunată împletită

Coada de cal minunată împletităInstagram @sunkissedandmadeup

Î&A cu creatorul de stil, Taylor deClercq

Proprietar / artist @ Sunkissed și inventat în Houston, TX

Cum ați descrie acest aspect?

Consider că acest aspect este un ponei formal de petrecere și asta îmi place la acest aspect – cât de versatil este. Puteți purta o rochie de cocktail la o petrecere de Crăciun de afaceri și apoi să ieșiți și să dansați toată noaptea, iar părul dvs. se potrivește ambelor scene! Nu trebuie să vă faceți griji că va cădea. Am auzit pe cineva folosind expresia „biroul meu pentru a bea ținută” și, în acest caz, este un „birou pentru a bea” păr.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Puneți-vă propriile întrebări – „Îmi place cum arăt cu părul pe spate?”, „M-aș simți confortabil legănând un ponei la acest eveniment?”, „Aș fi în regulă să las piesele care încadrează fața?” Dacă aceste răspunsuri sunt afirmative, atunci mergeți la el!

Când fac acest stil, folosesc spray de păr Kenra și spray de textură uscată pentru a obține buclele din ponei să aibă mai multă textură și să ridice. Am întotdeauna un pieptene „pentru toate scopurile” pentru a tachina coroana pentru a da volumul dorit. Dacă aveți de gând să participați la un eveniment formal, fie aș netezi vârful după tachinare, fie aș adăuga o textură intenționată în funcție de aspectul sau personalitatea părului și a persoanei. Un alt lucru despre acest stil care îl face mai formal este răsucirea laterală și, dacă doriți doar un ponei de petrecere, nu aș adăuga răsucirea făcându-l mai casual.

Coadă de cal răsucită

Coadă de cal răsucităInstagram @chantellemareehair

Întoarce-ți coada de cal normală pe dinăuntru și folosește un dispozitiv de îndreptare a părului pentru a uniformiza părul. Acum sunteți gata pentru un eveniment glam!

Kenna

Această coadă de cal este măturată strâns pe lateral și purtată cu volum sexy deasupra.

Tight-Ponytail-with-Volume

Cum să stilizezi:

 1. Aplicați un dispozitiv de ridicare a rădăcinilor pe rădăcinile părului uscat deasupra capului.
 2. Uscați părul cu părul cu capul în jos până când produsul se usucă.
 3. Trageți tot părul într-o coadă de cal strânsă, cu excepția părului de deasupra capului.
 4. Fixați-l cu o bandă elastică.
 5. Tachinează părul deasupra capului cu un pieptene.
 6. Setează tachinarea cu un spray ferm.
 7. Adunați tot părul într-o coadă de cal și fixați-l cu o bandă elastică.
 8. Setați coafura cu un spray de fixare flexibil.

Produse Recomandate:

Sprayul de finisare extra-corp este un spray ferm de prindere, care este excelent pentru a susține tachinarea.

Cea mai bună formă de față & Tip de păr:

Formele feței mai largi, cu părul de textură și densitate medie, vor arăta cel mai bine în acest stil.

Olivia

Această coadă de cal curată și elegantă este clasică. Este atât de simplu, dar șic și sofisticat.

Coadă de cal elegantă și sofisticată

Cum să stilizezi:

 1. Aplicați protecție termică părului.
 2. Aplicați un ser pe păr pentru strălucire.
 3. Adunați tot părul într-o coadă de cal curată și elegantă.
 4. Asigurați-vă cu o bandă elastică transparentă.
 5. Îmblânziți orice frizz și flyaways cu un spray de finisare umed.

Produse Recomandate:

Soft Spray de Paul Mitchell este un spray umed care ține apăsat orice frizz și flyaways.

Cea mai bună formă de față & Tip de păr:

Formele ovale ale feței cu păr de textură medie și densitate vor arăta cel mai bine în acest stil.

Coada de cal înaltă

O coadă înaltă de cal merge cu orice! Poate fi îmbrăcat sau îmbrăcat în funcție de ținuta pe care o îmbraci sau de modul în care îți faci machiajul.

Coadă de cal înaltă

Cum să stilizezi:

 1. Cu capul răsturnat, strângeți părul cu mâinile într-o coadă înaltă de cal.
 2. Îndepărtați părul în mâini folosind o perie pentru pansament de mistreț.
 3. Asigurați coada de cal folosind o bandă elastică transparentă.
 4. Luați jumătate de centimetru de păr din coada de cal, înfășurați-l în jurul bazei și fixați-l cu un știft.
 5. Setează stilul cu un spray flexibil de reținere.

Produse Recomandate:

Hold Me Tight oferă părului o menținere de lungă durată, fără aspectul rigid și crocant.

Cea mai bună formă de față & Tip de păr:

Formele ovale ale feței cu păr de textură și densitate medie vor arăta cel mai bine în acest stil.

Bacsis:

O perie Mason Pearson este cea mai bună pensulă pentru pansament!

Rebecca

Părul tinde să pară mai scurt atunci când este coafat într-o coadă înaltă. Iată un mod interesant de a evita acest lucru!

Tineresc-Sexy-Coada de cal

Cum să stilizezi:

 1. Adunați și fixați jumătatea superioară a părului în jumătate înaltă de coadă de cal.
 2. Adunați și fixați restul părului într-o coadă de cal la nivelul osului occipital.
 3. Set cu un spray de fixare flexibil.

Produse Recomandate:

Hold Me Tight oferă părului o prindere fără durere și durată.

Cea mai bună formă de față & Tip de păr:

Formele ovale ale feței cu păr de textură și densitate medie vor arăta cel mai bine în acest stil.

Bacsis:

Cele două cozi de cal tind să se amestece bine și să creeze iluzia de a fi una atunci când părul este ondulat.

Jessica

Cozile de cal cu cantitatea potrivită de a fi anulate oferă un aspect mai tineresc și mai sexy.

Tânăr-Sexy-Coadă de cal1

Cum să stilizezi:

 1. Aplicați un produs volumizant pe părul uscat al părului.
 2. Cu degetele, uscați-vă părul cu capul cu susul în jos pentru a crea volum.
 3. Adunați-vă tot părul într-o coadă înaltă de cal, trecând degetele prin păr și fixați-le cu o bandă elastică clară.
 4. Set cu spray de finisare flexibil.

Produse Recomandate:

Spuma de sculptură extra-corporală conferă părului gri, volum și textură atunci când se usucă prin păr uscat.

Cea mai bună formă de față & Tip de păr:

Formele ovale ale feței cu păr de textură medie și densitate vor arăta cel mai bine în acest stil.

Sarah

Aceasta este o coadă de cal mică, legată elegant, cu textură minimă, dar lăsată liberă și fluturată la capete.

Coadă de cal redusă cu valuri

Cum să stilizezi: 

 1. Aplicați un produs de volumizare pe părul ondulat uscat.
 2. Cu degetele, uscați-vă părul cu capul cu susul în jos pentru a crea volum.
 3. Masați o pulbere volumizantă în păr pentru a crea textura și înălțimea.
 4. Tachinează ușor părul la rădăcini pentru a crea volum.
 5. Strângeți-vă tot părul într-o coadă de cal ridicată, trecând degetele prin păr și fixați-le cu o bandă elastică clară.
 6. Set cu spray de finisare flexibil.

Produse Recomandate:

Poțiunea Pravana’s Lived In Powder oferă volum și textură părului.

Cea mai bună formă de față & Tip de păr:

Formele ovale ale feței cu păr de textură și densitate medie vor arăta cel mai bine în acest stil.

Dylan

Această coadă de cal este tachinată și despărțită în față, cu doar cantitatea potrivită de păr rămas pentru a încadra fața.

Tachinat-Coada-de-cal-cu-Partea-laterală

Cum să stilizezi:

 1. Tachinează părul în zona coroanei și pune-l cu un spray ferm.
 2. Adunați părul într-o coadă de cal, lăsând niște păr afară în jurul feței.
 3. Set cu un spray de fixare flexibil.

Produse Recomandate:

Sprayul de finisare extra-corp este un spray ferm care menține tachinarea în loc.

Cea mai bună formă de față & Tip de păr:

Formele feței mai largi, în special pătrate, cu păr de textură medie și densitate vor arăta cel mai bine în acest stil.

Lisa

Adăugarea răsucirilor la o coadă de cal este o modalitate foarte ușoară de a o îmbrăca, mai ales dacă nu știi să împletești.

Idei drăguțe de coadă de cal

Cum să stilizezi:

 1. Îndepărtați părul în mijloc.
 2. Începând de la despărțire, începeți să răsuciți părul înapoi, adăugând mai mult păr pe măsură ce ajungeți în spate.
 3. Fixați-l temporar cu un clip.
 4. Faceți același lucru și cu cealaltă parte.
 5. Una și ambele părți au fost răsucite, strângeți cele două și fixați-le cu o bandă elastică transparentă.
 6. Set cu un spray de fixare flexibil.

Produse Recomandate:

Hold Me Tight este un spray flexibil care permite părului să se miște liber și să arate natural.

Cea mai bună formă de față & Tip de păr:

Formele ovale ale feței cu păr de textură medie și densitate vor arăta cel mai bine în acest stil.

Selena

Există ceva atât de chic la Hollywood cu privire la o coadă elegantă, care este despărțită în mijloc!

Coadă de cal elegantă cu piesă de mijloc

Cum să stilizezi:

 1. Aplicați protecție termică părului.
 2. Aplicați un ser pe păr pentru strălucire.
 3. Păr parțial pe mijloc.
 4. Adunați tot părul într-o coadă de cal mică, curată și elegantă.
 5. Asigurați-vă cu o bandă elastică transparentă.
 6. Îmblânziți orice frizz și zburați departe cu un spray de finisare umed.

Produse Recomandate:

Soft Spray de Paul Mitchell este un spray umed care ține apăsat orice frizz și flyaways.

Cea mai bună formă de față & Tip de păr:

Formele feței mai largi, cu păr de textură medie și densitate, vor arăta cel mai bine în acest stil.

Nu te limita la aceste înfățișări. Amestecă și asortează aceste idei drăguțe de coadă de cal! Experimentați și creați diferite înfățișări care vă sunt unice.