Femei negre și coafuri scurte

Frumosul păr negru natural al femeilor americane negre poate fi foarte unic și minunat de coafat dacă cunoașteți diferitele tipuri de coafuri pentru femei negre. Există o mulțime de coafuri din care puteți alege pentru par natural cret al femeilor americane negre și iată câteva dintre cele mai populare coafuri pentru femei negre poți alege din.

Curly Finger Twist Pixie Cut

Simplă, dar elegantă, această coafură pixie formează mici șuvițe răsucite în jurul capului, creând o coafură minunată și fermecătoare. Părțile și spatele tăiate cu briciul vă fac să arătați curat și curat. Mai mult, nuanțele de roșu arămiu sporesc această coafură pixie creând un aspect elegant superb.

Curly Finger Twist Pixie Cut

Coafura Cool Loose Curly Hair Pixie

Această coafură grozavă și curată este un mod minunat de a purta o coafură curată pixie. Buclele scurte libere populează în mod natural capul creând un aspect minunat. La fel, părțile scurte și spatele creează un aspect foarte îngrijitor și captivant, care este destul de fermecător și atractiv.

Coafura Cool Loose Curly Hair Pixie

Coafura atractivă a buclelor libere

Există două tipuri de păr creț: părul cret și lăsat și părul strâmt și cret. Această coafură buclată aparține părului buclat. Buclele libere sunt lăsate să curgă în mod natural până la ceafă pentru a crea volum și textură. Minunată și atrăgătoare, această coafură extraordinară, buclată, este destul de interesantă și atrăgătoare. Cu siguranță vă va plăcea să purtați această coafură minunată.

Coafura atractivă a buclelor libere

Coafura Cool Auburn Pixie

Această coafură minunată este în mod natural atractivă și captivantă. Alegerea culorii roșii pentru a amplifica aspectul acestei coafuri este uimitor de potrivită și potrivită pentru această croială pixie. Nu este nimic mai superb decât părul natural și creț, purtat în acest mod.

Coafura rece Auburn Pixie

Coafura elegantă și buclată

Minunat și elegant, această coafură minunată este foarte atractivă și superbă de privit. Buclele naturale libere din această coafură pixie permit o privire clară și fermecătoare la față, permițând farmecul natural al doamnei să iasă. Cu siguranță vă va plăcea să aveți această tăietură fantastică de pixie.

Coafura cretă și vrac elegant

Coafura încântătoare și dezordonată Pixie

Această coafură uimitoare pixie este foarte atrăgătoare și atractivă. Părul dezordonat care definește această coafură pixie creează un volum suplimentar. Mai mult, bretonul scurt permite o privire fermecătoare pe fața cuiva. Aceasta este cu siguranță o coafură minunată și atrăgătoare pixie pentru acest păr negru drept.

Coafură încântătoare Pixie dezordonată

Coafura Bob ondulat

Este posibil să nu includem adesea această coafură în categoria coafurii bob; dar la al doilea aspect, poate fi inclus printre coafurile bob. Părul ondulat nu este nici prea creț, nici prea ondulat și tocmai potrivit pentru o coafură bob. Dar, cu siguranță, portretizează o coafură de bob diferită din cauza buclelor naturale care o îmbunătățesc și mai mult. Fermecătoare și elegantă, această coafură este cu siguranță o coafură interesantă și minunată pentru 2013.

Coafura Bob ondulată

Coafura ondulată stilistică

Ce cuvânt puteți folosi pentru a defini această coafură? Cred că stilat și artistic ar face trucul. Da, această coafură este extrem de atractivă datorită părului ondulat elegant și artistic care se aruncă în jos. Această coafură uimitoare este cu siguranță la modă și interesantă.

Coafura ondulată stilistică

Frumoasa coafură ondulată și coily scurtă

Această coafură minunată este fantastic de fermecătoare și atractivă. Dacă acesta ar fi un păr drept, s-ar fi putut numi coafură bob. Cu toate acestea, este ondulat, coil și natural și atractiv. Această coafură coily laterală are acele bretonuri drăguțe și fermecătoare care îi conferă un aspect foarte interesant.

Frumoasă coafură ondulată și coily scurtă

Coafura Pixie ondulată

Această coafură minunată și la modă este definită de buclele minunate și părul ondulat care îi conferă mai mult volum și textură. Părțile și spatele tăiate cu brici creează, de asemenea, un contrast fermecător și plin de farmec. Cu siguranță vă va plăcea această superbă croială pixie.

Coafura ondulată Pixie

Coafura Bob rece și fermecătoare

Ți-ai imaginat să ai o coafură bob cu un păr natural de femei negre? Totuși, aici, coafura poate fi inclusă printre grupurile de coafuri bob, cu excepția faptului că nu putem clasifica cu adevărat ce coafuri bob aparține. Cu toate acestea, cel mai important lucru despre această coafură minunată este farmecul și eleganța pe care o emană. Este cu siguranță foarte atrăgător și atrăgător.

Coafura Bob rece și fermecătoare

Coafura Bob asimetrică

Aceasta este o coafură bob asimetrică foarte interesantă și interesantă. Cum sa întâmplat să fie o tăietură bob? Ei bine, cu siguranță o consider ca o coafură bob asimetrică din cauza lungimilor variate ale ambelor părți frontale. Elegant și superb, acest aranjament de păr este cu adevărat atrăgător și vrăjitor.

Coafura Bob asimetrică

Asimetric Pixie Cut

Există ceva minunat și atractiv cu această coafură asimetrică pixie. Partea scurtă și spatele sunt îmbunătățite în continuare de partea frontală dreaptă mai lungă. Lungimile variabile ale bretonului creează, de asemenea, un aspect fermecător și captivant, care este destul de minunat de văzut. Mi-ar plăcea cu siguranță să port această coafură foarte atrăgătoare.

Cutie asimetrică Pixie

Coafura Pixie a Rihannei

Această coafură minunată și plină de farmec, purtată de Rihanna, este cu siguranță foarte la modă și atractivă. Bretonul asimetric este foarte drăguț și atrăgător. La fel, aranjamentul bretonului creează un aspect distinctiv minunat și captivant. Poate doriți să încercați acest lucru cutie uluitoare uimitoare.

Pixie Coafura Rihannei

Coafura ondulată a lui Keri Hilsons

Răcoros și foarte atractiv, această coafură ondulată a lui Keri Hilsons creează o coafură distinctă la modă și la modă. Părul ondulat care curge natural în jos pune multă textură acestei coafuri captivante. La fel, bretonul cret care cade ocazional pe frunte este foarte atractiv și plăcut de privit. Cu siguranță îți va plăcea să faci asta coafura minunata.

Coafura ondulată a lui Keri Hilsons