Femei negre cu părul scurt

Majoritatea femeilor negre în zilele noastre preferă să poarte coafuri scurte elegante pentru a le spori personalitatea și atractivitatea. Motivul constă în ușurința de gestionare a coafuri scurte în comparație cu coafurile mai lungi. În acest articol, vă prezentăm câteva dintre cele elegante coafuri scurte purtate de femeile negre pentru ca tu să alegi și să apreciezi.

Coafura scurtă fantastică periată

Acest minunat păr scurt periat este cu adevărat fabulos și fermecător. Secțiunile laterale și posterioare ale acestui păr sunt bărbierite cu ras, spre deosebire de vârful vârf. Aș spune că această coafură arată oarecum băiețească, totuși nimic nu este băiețel sau fetal în această epocă modernă. Mi-ar plăcea cu siguranță să port această tunsoare scurtă și rece în timpul verii.

Femei negre cu părul scurt

Sursă

The Boyish Pixie Cut

Această coafură pixie foarte băiețească este într-adevăr atât de scurtă încât ai greși purtătorul acestei coafuri ca fiind un băiat fără cercei și rochia feminină. Părul fin este tuns scurt pentru a prezenta forma capului. La fel, culoarea platină a acestei coafuri sporește frumos atracția acestei tunsoare scurte. Mai mult, cerceii grozavi completează în mod natural această tunsoare scurtă.

Femei negre cu părul scurt

Sursă

Coafura fantezie cret

Această frumoasă tunsoare creță este cu adevărat fermecătoare și atrăgătoare. Se caracterizează prin acele șuvițe de păr căpru natural, care se formează ca un halou natural în jurul capului. Fermecătoare și minunată, această coafură scurtă este cu siguranță foarte atractivă, deoarece nimic nu este mai plăcut și mai fermecător decât lucrul natural.

Tunsori scurte și drăguțe pentru femei negre

Sursă

Frumosul și atractivul coafură ondulată Bob

Această tunsoare bob este foarte răcoroasă și fermecătoare, cu acele șuvițe ondulate de păr brun cenușiu, cu reflexe maro deschis. Acest păr ondulat acoperă această coafură cu suficient volum și textură. La fel, capetele contondente ale acestei coafuri adaugă glamour și stil acestui păr uimitor. Răcoros și captivant, acest păr bob este cu siguranță un exemplu frumos al modului în care părul ondulat poate fi forjat într-un mod minunat de tăiere bob.

Femei negre cu părul scurt

Sursă

Coafura Minunat Curly Pixie

Acest minunat și fascinant păr pixie este cu adevărat fabulos și atractiv de văzut. Părul creț natural, care este tăiat suficient de scurt, este într-adevăr foarte fermecător și atractiv. Mi-ar plăcea cu siguranță să am acest tip de coafură în timpul verii, când temperatura începe să se încălzească.

Femei Negre Scurt Pixie Cut

Sursă

Fabulous Pixie tăiat cu secțiunea superioară minunată

Această coafură scurtă minunată și atractivă are o secțiune superioară frumoasă, care este cu adevărat fermecătoare și captivantă. La fel, secțiunile laterale sunt grozave, în timp ce bretonul completează frumos secțiunea superioară uimitoare. Mai mult, nuanțele de maro deschis cenușă sporesc foarte mult atracția acestui păr pixie.

Noi stiluri de păr scurt pentru femei negre

Sursă

Coafura minunată și fabuloasă Bob

Acest păr bob minunat și fabulos este într-adevăr foarte atractiv și captivant cu acele șuvițe minunate de păr brun castaniu. Textura acestui păr este foarte groasă, ceea ce creează mult volum pentru această coafură. Mai mult, bretonul măturat lateral este cu adevărat fabulos și atractiv. Cu siguranță nu aș ezita să port această coafură oricând.

Coafură scurtă pentru femei negre Bob

Sursă

Tichina’s Lovely Asymmetric Bob Coafura

Acest minunat păr asimetric de bob, purtat de Tichina, o actriță și cântăreață americană, este cu adevărat fabulos și superb de privit. Este definit de acele fire groase de păr negru, care sunt forjate într-un bob asimetric minunat. Părul minunat sporește frumos frumusețea Tichinei, iar părul frumos suprapus în partea mai scurtă este foarte elegant și fermecător de văzut.

Bob scurt asimetric pentru femei negre

Sursă

Unica tăietură Pixie cu Messy Top

Coafura nu poate fi niciodată atât de experimentală ca aceasta. Această coafură sfidează modul convențional de a purta părul. Partea superioară este aranjată dezordonat și nuanțată de culoare galbenă, în timp ce secțiunile laterale și posterioare sunt impregnate de culoare cenușie. Efectul este cu adevărat nou și unic. Cu siguranță nu aș spune că această coafură este uimitoare. Totuși, aș spune că ar fi nevoie de mult curaj pentru a purta această coafură scurtă unică.

Femeile negre Tunsori scurte Coafuri

Sursă

Coafura minunată și fabuloasă Bob Curly a Selitei Ebanks

Acest păr bob fantastic de Selita Ebanks este uimitor de superb și atractiv. Selita are acea față minunată și având în vedere acest minunat păr bob, devine uimitor de superbă. Părul creț îi sporește frumos frumusețea. Fermecător și fascinant, acest păr scurt este într-adevăr foarte captivant și adorabil.

Selita Ebanks Păr scurt și creț

Sursă

Coafura fermecătoare Bob

Acest păr bob fermecător este foarte răcoros și frumos de văzut. Are acele fire groase de păr negru care conferă acestei coafuri suficient volum și textură. Alegerea unei tăieturi bob pentru acest păr este suficient de adecvată. La fel, părul despărțit lateral adaugă glamour și stil acestei coafuri. Într-adevăr, această coafură este un exemplu frumos al unei tăieturi minunate de bob.

Stiluri scurte de tunsoare pentru femei negre

Sursă

Coafura minunată asimetrică a lui Vanessa Simmons

Această coafură bob purtată de Vanessa Simmons este cu adevărat minunată și fabuloasă. Are șuvițe ondulate și reci de păr brun, care curge în mod natural până la ceafă. Panglica minunată din partea din față a acestei coafuri sporește atractivitatea acestei tunsoare. La fel, asimetria rece este într-adevăr fermecătoare și fabuloasă de văzut.

Scurtături drăguțe pentru femeile negre

Sursă

Părul Minunat Bob

Acest minunat păr bob este foarte răcoros și fermecător, cu firele de păr brun castaniu, cu nuanță de maro închis. Secțiunile laterale ale acestui păr scurt sunt într-adevăr foarte plăcute de văzut, în timp ce bretonul completează frumos secțiunile laterale. Acest păr bob este într-adevăr un exemplu atractiv și perfect de coafură bob fermecătoare.

Stiluri scurte de păr drept pentru femeile negre

Sursă

Coafura perversă minunată cu temeri fantastice

Această coafură minunată și atractivă are acele temeri minunate, care sunt cu adevărat fermecătoare și captivante. Temerile sunt minunate și sporesc foarte mult atracția acestei coafuri. Mi-ar plăcea cu siguranță să am aceste temeri naturale dacă aș putea.

Parul scurt Dreads naturale

Sursă