Coafuri pentru femei negre celebre

După cum știm cu toții asta vedete sunt cea mai la modă persoană vreodată. Cei dintotdeauna și-au dorit să arate unic și diferit de ceilalți. Toate vedetele urmăresc sau poartă cele mai noi stiluri și tendințe. Iată câteva exemple bune pentru coafuri la modă pentru femei negre purtat de niște vedete cunoscute.

The celebritate Rihanna, care arată întotdeauna la modă și diferită de celelalte vedete Coafura purtată de Rihanna este prea sexy. Acum, ea avea o tunsoare scurtă, cu o nuanță mai închisă culoare blondă.

Coafuri pentru femei negre celebre

În 2013, Halle Berry și-a schimbat coafura și arată mai frumoasă în acea coafură. Avea o tunsoare scurtă, cu o culoare neagră. O parte din părul superior se vopsea, de asemenea, în ton brun.

Coafură scurtă Halle Berry 2013

Roshumba Williams este o cunoscută actriță de la Hollywood. În zilele noastre, ea avea un păr pixie tuns cu un ton negru de culoare negru. Această tunsoare sau coafură îi face personalitatea mai fierbinte și mai elegantă.

Celebrități negre tăiate pixie

Ea este o femei destul de negre și o actriță bine cunoscută. Arată inteligentă și elegantă în această tunsoare scurtă cu breton.

Vedete negre cu părul foarte scurt

tunsoare bob este cea mai veche și la modă tunsoare vreodată. Anul acesta majoritatea celebrităților cunoscute poartă această tunsoare cu diferite stiluri și diferite tonuri de culoare a părului. De asemenea, femeile negre arată mai la modă într-o tunsoare bob.

Poze de tunsori celebrități bob

O altă tunsoare scurtă unică și elegantă purtată de Naomi Campbell. Pare prea fierbinte și inteligentă în această tunsoare.

Tunsori celebre scurte cu breton

Tamala Jones, o cunoscută actriță de la Hollywood, arată sexy și inteligentă în această tunsoare scurtă.

Tamala Jones tunsoare scurtă

Ea este una dintre cele mai trendy și mult mai unice și stilate celebrități de la Hollywood. Acum, ea a avut o tunsoare scurtă și unică, ceea ce o face diferită și la modă. Tonul culorii părului coafurii ei este tonurile mai deschise și mai întunecate ale culorii părului blond.

Coafură scurtă Mary J Blige