25 de tunsori scurte pentru femei negre

Tunsori scurte sunt, de asemenea, în tendințe printre femeile negre. Femeilor negre le place să poarte coafuri scurte foarte la modă și sexy tonuri unice de culoare a părului și cu un stil unic în care arată uimitor, atractiv și la modă. În zilele noastre, poartă coafurile scurte la modă, cu croieli și modele unice. Iată câteva dintre cele mai bune 25 de exemple de tunsori scurte purtate de negrii.

Edgy este o coafură foarte scurtă purtată de o femeie neagră. În această imagine este afișată vederea laterală a tunsoare nervoase. Poartă un ton negru și maroniu deschis, cu o tunsoare nervoasă. Arată atractivă și elegantă în această coafură nervoasă.

Coafuri scurte Edgy pentru femei negre

În 2013, majoritatea femeilor negre poartă, de asemenea, tunsori foarte scurte pentru a arăta unic, la modă și sexy. Multe celebrități cunoscute de femei negre poartă, de asemenea, această coafură la modă.

Coafuri foarte scurte pentru femei negre 2013

Coafurile foarte scurte și la modă sunt populare printre fete negre. Ei poartă aceste tunsori la modă pentru a arăta elegant și la modă. Pentru a arăta mai unic și la modă, unele dintre fetele negre își vopsesc, de asemenea, firele de păr într-un ton unic de culoare a părului.

Coafuri scurte pentru fetele negre

Pixie este una dintre cele mai bune și foarte la modă coafură din 2013. Femeile negre pot purta și tunsoare pixie. Are o lungime foarte scurtă. Aceste femei negre din imaginea de mai jos poartă tunsoare pixie cu fire negre.

Tunsori Pixie pentru femei negre 2013

Majoritatea femeilor negre au în mod firesc părul creț, care este foarte atractiv și elegant. Anul acesta coafurile cret sunt, de asemenea, în tendințe cu o lungime scurtă. Femeile negre transportă cu ușurință aceste fire de păr cu tunsori scurți.

Păr scurt, natural și creț, pentru femei negre

Sassy este, de asemenea, o formă de tunsoare scurtă foarte unică și la modă. Majoritatea celebrităților cunoscute pot purta această tunsoare pentru a arăta unic, la modă și elegant.

Tunsori scurte și sassy pentru femei negre

Eva Pigford este o celebritate bine cunoscută și o doamnă neagră la modă de asemenea. Întotdeauna arată foarte la modă și elegantă. Acum, ea poartă o tunsoare prea scurtă la modă, prea scurtă, cu un ton de culoare maro și blond.

Tunsori scurte Eva Pigford

Bangs este una dintre cele mai populare coafuri din acest an. De asemenea, femeile negre poartă breton, dar majoritatea femeilor negre poartă această coafură într-un ton negru de culoare a părului.

Tuns scurt cu breton pentru femei negre

Kinky este, de asemenea, o formă unică de coafură numai pentru firele de păr. Arată uimitor și unic. Fata dintr-o poză de mai jos arată drăguță în această scurtă coafură perversă. Tonul de culoare a părului blond arată, de asemenea, cel mai bine cu această coafură.

Imagini scurte de coafuri curlate și perverse

Femei negre le place să poarte tunsori scurte cu coafuri cretate. Acestea sunt, de asemenea, populare în rândul femeilor negre.

Poze cu coafuri scurte și cretate pentru femei negre

Majoritatea celebrităților negre cunoscute poartă această coafură scurtă la modă doar pentru a arăta la modă, mai unică și mai elegantă. Ei pot purta aceste coafuri cu stiluri și croieli unice, care le fac să arate diferit și stilat față de ceilalți.

Coafuri scurte de vedete negre pentru femei

Cu toții suntem familiarizați cu această doamnă la modă Rihanna. De asemenea, este o cântăreață bine cunoscută și o doamnă la modă și elegantă. Acum, ea poartă o tunsoare scurtă foarte drăguță, cu o nuanță de culoare blondă a părului și arată sexy și fierbinte în acel aspect nou.

Rihanna tunsoare scurtă blondă

Majorității femeilor negre le place, de asemenea, să poarte stiluri de păr scurte cu păr drept.

Coafuri scurte drepte pentru femeile negre

25 de tunsori scurte pentru femei negre

25 de tunsori scurte pentru femei negre

25 de tunsori scurte pentru femei negre-2

25 de tunsori scurte pentru femei negre-3

25 de tunsori scurte pentru femei negre-4

25 Tunsori scurte pentru femei negre-5

25 de tunsori scurte pentru femei negre-6

25 de tunsori scurte pentru femei negre-7

25 de tunsori scurte pentru femei negre-8

25 de tunsori scurte pentru femei negre-9

25 de tunsori scurte pentru femei negre-10

25 Tunsori scurte pentru femei negre-11