13 Cele mai bune coafuri scurte pentru femei negre

Când vine vorba de modul în care arată părul nostru de fiecare dată când ne uităm în oglindă, este foarte important să fim mulțumiți de ceea ce vedem. În caz contrar, veți petrece următoarele câteva săptămâni sau chiar luni în așteptarea creșterii părului pentru a vă asigura că puteți avea o coafura Schimbare. Adevărul este că înainte de a-ți permite efectiv coafura să folosească foarfeca pe frumoasele tale încuietori, asigură-te că ai văzut toate tunsorile care ți se pot potrivi și ai aceeași formă a feței ca și modelele din imagini. În acest fel, veți fi mulțumit de schimbarea aspectului în momentul în care ați părăsit salonul. Deci, iată câteva dintre cele mai bune coafuri scurte pentru femeile negre. Optează pentru cea care va face mai ușoară ieșirea pe ușă cu un aspect perfect în fiecare dimineață.

Tunsoare scurtă cu breton lung

Cu cât bretonul este mai lung, cu atât îți va fi mai ușor să-ți coafezi părul așa cum vrei. Aceasta înseamnă că vă puteți răsturna cu ușurință părul deasupra capului sau chiar să-l păstrați într-o parte, dacă asta vă place.

Tunsoare scurtă cu breton lung

Sursă

Coafură scurtă dezordonată

Dacă doriți să puteți face părul să arate minunat din câteva mișcări simple, atunci ar trebui să mergeți cu siguranță la acest lucru coafura dezordonata deoarece nu poate fi doar un economisitor de timp, ci este tipul de look care se potrivește cu fiecare ținută.

Coafură scurtă dezordonată

Sursă

Tuns scurt la mediu Bob

Cu acest aspect, puteți scoate cu ușurință buclele, precum și părul drept, în funcție de stilul pe care doriți să îl atingeți. Dacă simți că este timpul să vrei să ai un aspect elegant, atunci alege această tunsoare.

Tuns scurt la mediu Bob

Sursă

Coafura Bob scurtă

Dacă sunteți în căutarea tunsoare care are totul, inclusiv breton frumos, atunci vă veți simți mai mult decât mulțumit de coafura bob scurta. Aspectul curat și curat pe care îl oferă îl face o alegere foarte bună.

Coafura Bob scurtă

Sursă

Tuns scurt de băiat

Cu cât părul este mai scurt, cu atât este mai ușor să îl îngrijești. Dacă vrei să te trezești dimineața și în momentul în care ai terminat machiajul, ești gata să ieși pe ușă, atunci acest aspect este pentru tine.

Tuns scurt, băiețel

Sursă

Tuns scurt cu breton cu o singură față

Puteți alege acest aspect dacă doriți să vă atrageți atenția asupra ochilor și a trăsăturilor frumoase ale feței. Bretonul va echilibra totul, făcându-l potrivit pentru toți.

Tunsoare scurtă cu breton unilateral

Sursă

Bob de lungime scurtă

Stilul pe care îl aveți cu acest tip de tunsoare este tipul cu care se simt cel mai bine femeile misterioase. Dacă vrei să poți răsturna părul în mod constant, atunci te vei simți mai mult decât mulțumit de această coafură.

Bob de lungime scurtă

Sursă

Rebel scurt tunsoare

Dacă sunteți în căutarea unei coafuri originale, veți putea atrage atenția tuturor cu părul mai scurt pe părți și pe spate și mai lung pe partea de sus. Puteți să-l stilizați după cum doriți.

Tuns scurt Rebel

Sursă

Scufundări asimetrice scurte

Să vă arătați caracteristicile frumoase, inclusiv fruntea, este ceva care este posibil doar cu breton asimetric. Aceasta înseamnă că poți avea breton și în același timp să ai o față luminoasă.

Scufundări asimetrice scurte

Sursă

Bob scurt scurt

Dacă vrei să te asiguri că părului tău nu îi va lipsi niciodată volumul, poți cu acest bob scurt care îți permite să ai breton lung și păr foarte scurt în spate. Obțineți aspectul de stea cu această tunsoare magnifică.

Bob scurt scurt

Sursă

Tunsor extrem de scurt

A fi liber de responsabilitate este ceva ce majoritatea femeilor nu își pot imagina atunci când vorbesc despre părul lor. Cu toate acestea, cu această tunsoare foarte scurtă, nu trebuie să vă faceți griji că nu l-ați uscat bine sau nu ați folosit suficient produs.

Tunsor extrem de scurt

Sursă

Tuns scurt afro

Aspectul natural este de cele mai multe ori cea mai bună alegere, indiferent de tipul de păr pe care îl ai. Dacă părul tău este creț în mod implicit, atunci îl poți tăia puțin pentru a-i da o formă și gata!

Tuns scurt afro

Sursă

Coafura scurta si baieteleasca

A decide cât de scurt ar trebui să mergi cu lungimea părului este ceva care depinde de ceea ce vrei. Dacă doriți să o ușurați și să obțineți un makeover extrem de rapid, atunci aceasta este tunsoarea pentru care ar trebui să optați.

Coafura scurta si baieteleasca

Sursă