18 cele mai frumoase coafuri scurte pentru fetițe în 2021

Cele mai drăguțe coafuri scurte pentru fete prezintă tăieturi de la urechi până la gât, care le fac ușor domnișoarei să-și întrețină și să-și gestioneze încuietorile în fiecare zi. A-ți ține firele departe de fețele lor adorabile (și, în același timp, a le face să arate ca niște prințese mici!) Ar trebui să fie prioritatea ta pentru a face mișcările lor mai puțin hassle și activitățile zilnice mai distractive.!

Lucrați cu forma și unghiurile feței, cu tipul ei de păr și cu personalitatea ei și veți ajunge cu siguranță la un stil confortabil pentru ea.

Nu contează dacă părul fetei tale este scurt! Împletește-i tălpile tinerești în împletituri superbe, fixează-le în cozi sau ponei drăguți sau împodobește-le cu accesorii de păr dulci și colorate – la fel de bine te poți distra îmbrăcând încuietorile dragului tău.

Alegerea unei tunsoare pentru fetița dvs. nu ar trebui să fie un stres. Pentru ghidul dvs., mai jos sunt fotografii cu cele mai recente look-uri pentru următoarea inspirație!

Tunsor scurt pentru par natural cret

Tunsoare scurta pentru par natural cretInstagram @laquitaburnett_devacurl

Învățați-o pe micuța dvs. că își poate îmbrățișa frumusețea naturală dată de Dumnezeu în atât de multe moduri uimitoare! Una dintre ele este acest bob absolut minunat până la umeri, care îi permite să-și poarte buclele liber și să le gestioneze cu ușurință. Adăugarea buclelor la coafurile scurte pentru fete le va da o notă jucăușă.

Bob inversat

Bob inversatInstagram @ viva_beauty.works

Oferă-i un nou sentiment de stil fetei tale cu această croială unghiulară complet fabuloasă! Pro-urile includ mai puțină greutate în spate și mai multă lungime și blândețe în față. Bobs sunt întotdeauna alegeri populare pentru coafuri scurte pentru fetele de toate vârstele. Asociați-vă cu câteva bretonuri sau texturi pentru un stil unic.

Bob cu lungimea bărbiei cu partea centrală

Bob cu lungimea bărbiei cu partea centralăInstagram @hairbykellye

Ideală pentru fețele rotunde până la ovale, această tăietură convențională, dar elegantă, despărțită în mijloc conferă copilului tău un aspect proaspăt și îngrijit.

Edgy Stacked Bob

Edgy Stacked BobInstagram @ patricio.moreno

Păstrați-l deasupra clapei pentru o senzație ușoară, dar elegantă. Această tăietură de o lungime arată superb pe părul drept asociat cu un bang drăguț!

Bob absolvent cu breton lateral

Bob absolvent cu breton lateralInstagram @nevuahtova

Această tăietură rotundă unghiulară pe această roșcată naturală este definiția structurii! Este un aspect răcoritor și ușor de gestionat, cu care fetele mici s-ar distra cu siguranță!

Bob rotunjit cu Bangs

Coafuri scurte pentru feteInstagram @candachihair

Evidențiați acea față drăguță cu o franjură dreaptă și o tunsoare perfectă! Este proaspăt și foarte ușor de coafat!

Coafura scurta

Coafura scurtaInstagram @hairbygalaursul

Adorabilele lungimi gât-umăr arată întotdeauna clasic și minunat cu acele fețe mici și fermecătoare. Aceasta este o croială fără probleme, ușor de gestionat și de coafat în fiecare zi.

Bob asimetric

Bob asimetricInstagram @rubiahairsalon

Este un bob subtil asimetric, care ia cu ușurință părul de pe fața fetiței tale. Adăugați o notă de stil făcând o parte laterală simplă.

Bob elegant cu linie A

Bob elegant cu linie AInstagram @ mozastudio7417

O croială până la gât este unul dintre cele mai ușoare și mai adorabile stiluri pe care le puteți face pe părul drept natural. Păstrează părul de pe corp și față pentru un aspect mai puțin agitat.

Adorabil Bob unghiular

Adorabil Bob unghiularInstagram @krivosheevaabc

Aceasta este dovada că poți avea rafinament și curățenie atât într-o singură coafură! Această tăietură este ideală pentru părul ondulat până la creț, deoarece îndepărtează greutatea, dar lasă unele pentru un aspect șic.

Tuns scurt cu partea laterală profundă

Tuns scurt cu partea laterală profundăInstagram @edendayspa_salon

Este un bob adorabil clasic pentru o față mică și prețioasă! Această tunsoare ușoară le permite celor mici să-și gestioneze părul și să-l scoată de pe față.

Păr fin și scurt

Păr fin și scurtInstagram @hairbynicolemiller

Î&A cu creatorul de stil, Nicole Miller

Hair Artist / Color Specialist @ Sabrina’s Salon din Rochester Hills, MI

Cum ați descrie acest aspect?

Această tunsoare scurtă este un bob stratificat cu încadrare a feței și o franjură de lungime a frunții. Cea mai drăguță parte a acestei coafuri scurte este modul în care am stivuit ușor spatele pentru a-i da o formă rotundă frumoasă. De asemenea, acesta este genul de tunsoare care are nevoie de un stil zilnic puțin sau deloc pentru a arăta frumos.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Această croială funcționează cel mai bine pentru formele feței ovale sau mai subțiri. De asemenea, funcționează cel mai bine pentru persoanele cu părul drept sau ușor ondulat. Coafarea acestei croieli este foarte ușoară. Dacă se face corect, o uscare rapidă o va face să fie așezată frumos. Este posibil să fie nevoie să folosiți o pensulă rotundă pentru a-i oferi mai mult volum și formă.

Această tunsoare scurtă este perfectă pentru persoanele care nu doresc să petreacă mult timp agitându-se cu părul dimineața. Această tăietură funcționează și pentru părul gros sau subțire, are tendința de a adăuga volum pentru persoanele cu păr subțire. Dacă părul tău este foarte gros, este posibil să fie nevoie să-l ai mai subțire sau texturat pentru ca acesta să se așeze frumos.

Short Boyish / Tomboy Cut

Short Boyish / Tomboy CutInstagram @tiffanyhairboston

Î&Un creator de stil, Tiffany Landers

Hairstylist @ Vinndio Salon din Boston, MA

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este un pixie tineresc. Ceea ce îmi place la acest aspect este că are structură și textură. Se poate mișca cu tine în orice direcție și poate părea încă tânăr.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Este foarte spălat și plecat. Cel mai bine ar fi pentru cineva cu păr natural drept / ondulat. Pentru coafare, puteți usca uscat, uscat la aer sau vă puteți înfășura și nu puteți folosi niciun produs, dar totuși acest stil poate fi mutat. Puteți arunca spray cu textură uscată sau șampon uscat pentru un aspect mai dezordonat. De asemenea, puteți pune o pastă pentru a scoate într-adevăr un aspect texturat. Este minunat pentru cineva care nu vrea să-și pună multă muncă în păr și să se distreze în continuare cu el.

Scurt Pixie Cut

Scurt Pixie CutInstagram @lavitasalon

Î&A cu creatorul de stil, Zhala

Proprietar @ La Vita Salon & Spa Inc. în Mississauga, ON

Cum ați descrie acest aspect?

Aceasta este o tăietură pixie asimetrică. Are o margine moale care încadrează fața pentru a-i spori aspectul tânăr. Cel mai drăguț lucru din acest stil de tăiere este că îi completează contrastul de culoare și blândețea tăieturii. Elementele funcționează bine împreună. Tăieturile Pixie fac coafuri scurte fantastice pentru fetele care sunt active.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Depinde de forma și caracteristicile feței, de textura părului și de calitate. Vă recomandăm întotdeauna o consultație gratuită. Este foarte benefic pentru client și stilist, pentru a ajuta la determinarea celui mai bun aspect și stil care ar fi atât adecvat, cât și ușor de lucrat acasă.

Tuns scurt Shaggy pentru păr gros

Tuns scurt Shaggy pentru păr grosInstagram @hairby_delainea

Î&Un creator de stil, Delainea Hubbard

Hairstylist @ Head Masters Salon din Texarkana, TX

Cum ați descrie acest aspect?

Cel mai superb lucru despre această croială este că poate fi distractiv, elegant, fetelor cărora le place să-și poarte părul puțin desfăcut și nu atât de perfect! Această bob asimetrică, shaggy, are o tăietură, deoarece avea atât de mult păr. După ce am tăiat perimetrul părului, indic straturile tăiate cu un unghi de 90 de grade.

Pentru a obține toată această textură, îmi place să fac mai multe metode diferite pentru a-mi oferi acest aspect. Folosesc tăierea în adâncime a părului pe părul uscat și, de asemenea, îmi place să mă îndepărtez la capetele grele chiar cu vârful foarfecelor.

Pentru coafat, am folosit un ridicator de rădăcini și un ulei pentru a netezi capetele, am făcut o uscare dură cu vârful degetelor și am terminat cu pensula rotundă. Am folosit fierul plat pentru a arunca bucle și valuri aleatorii pe tot capul.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Doar distrează-te cu el! Are o textură atât de mare încât se simte atât de ușoară și aerisită pentru doamnele obișnuite cu atât de mult păr. Acest stil poate fi atât de simplu, cu câteva bucle și ceva fixativ sau spray de texturare pentru a-l termina!

Bob scurt cu Bangs

Bob scurt cu BangsInstagram @curtisbrookshairstylist

Î&Un creator de stil, Curtis Brooks

Hairstylist @ FIERCE! un salon jfierz în Jefferson City, MO

Cum ați descrie acest aspect?

Este un bob de bază A-line, cu multă textură și breton curbat. Am folosit o perie mică rotundă în timp ce curățam, cu concentratorul pe perie pentru a netezi părul și a-l ondula sub doar un pic. Părul ei natural este foarte drept, așa că nu va fi ceva ce va trebui să facă în fiecare zi. Straturile din această tunsoare îi dau o mulțime de mișcare, astfel încât părul ei va fi la fel de saltos ca și pe terenul de joacă. Bobul și bretonul fac față drăguță care încadrează coafuri scurte pentru fete.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Când luați în considerare o tunsoare de acest fel, veți dori să luați în considerare textura părului (Este drept, ondulat sau creț?) Și textura dorită. Cât timp îți va lua să coafezi această tunsoare cu tipul tău de păr? Această tunsoare este excelentă pentru acest client, datorită texturii naturale a părului neted / drept. Nu-i place părul din față, așa că bretonul curbat îi încadrează frumos fața și rămâne departe de ochi.

Drăguț Pixie Bob

Drăguț Pixie BobInstagram @mintsalonlodi

Î&A cu creatorul de stil, Lindsey Wentz

Proprietar / Stilist @ Mint Salon în Lodi, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Primul lucru care îmi vine în minte în legătură cu această croială este sărac! Această fetiță are încredere și nesiguranță, iar această tunsoare reflectă asta exterior pentru ea.

Forma și textura îi vor facilita coafarea și purtarea cu foarte puțin efort. Este atât de important pentru un copil cu simț al stilului. Am folosit Oi All In One Milk și Relaxing Moisture Fluid, ambele de Davines pentru a o coafa. Culoarea ei este absolut superbă și 100% realizată de natură (nu pot să cred pentru asta).

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest aspect este minunat pentru cineva care are o textură de păr medie sau fină și o densitate subțire sau medie spre medie. Poate fi purtat drept sau cret / ondulat. Nu l-aș recomanda pentru cineva care are o coadă de cal de mărimea unei cutii de cocs sau pentru cineva cu o textură extrem de grosieră. Această formă este excelentă pe o formă rotundă, ovală sau triunghiulară (adăugați franjuri) și pentru cineva care caută stilul de 5 minute dimineața. Doar un pic de produs, uscat rapid cu fața și rădăcinile pentru a îmblânzi orice buclă și ieși afară.

Undercut la modă cu design

Undercut la modă cu designInstagram @ amandatory2012

Î&A cu creatorul de stil, Amanda VanDyne

Licențiat cosmetolog @ Skills Barbershop & Salon în Fort Worth, TX

Cum ați descrie acest aspect?

Este o piele laterală sau doamnelor cu o tăietură pixie și stil. Îmi place acest look pentru fiecare fată, deoarece este o transformare super-împuternicitoare, indiferent cât de lung este restul părului tău. Adăugarea unui design la partea inferioară este un mod distractiv de a vă exprima stilul și interesele unice.

Această tendință este foarte fierbinte chiar acum, fie că este vorba de partea capului sau a spatelui. Este minunat pentru copii și pentru femei de orice vârstă și din orice profesie. Aceste stiluri pot fi, de asemenea, ușor ascunse pentru locul de muncă prin simpla schimbare a despărțirii părului. Îmi place să văd modul în care un client se aprinde atunci când vede și își simte noul păr și designul ras.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Fiind cineva care a purtat o tăietură rasă pe ceafa de peste doi ani, acesta este un stil minunat pentru oricine are părul extrem de gros și iubește să-și poarte părul. Acesta este, de asemenea, un stil uimitor pe lateral, dacă aveți stiluri scurte de pixie, deoarece adaugă caracter și creativitate aspectului dvs..

Un lucru de care ar trebui să fii conștient cu acest stil este că există mai multă întreținere decât stilurile tale „normale”. Subcuparea este ceva care trebuie de obicei întreținut aproximativ la fiecare 2 săptămâni pentru a-l menține proaspăt și pentru a menține desenele îndrăznețe. Cu cât culoarea părului este mai închisă, cu atât desenele vor arăta mai îndrăznețe. Aș sugera femeilor cu culori mai deschise ale părului să aibă un design mai simplu, astfel încât să nu se piardă de scalp.