24 de coafuri drăguțe și ușoare pentru școală pe care oricine le poate face

Deși este distractiv să-ți aduni rechizitele și să găsești haine noi pentru noul an școlar, este și mai interesant să-ți împrospătezi aspectul cu o coafură nouă pentru școală. Faceți o declarație cu părul când vă retrageți în campus în acest sezon. Dacă sunteți în căutarea unor idei, sunteți în locul potrivit!

Balansarea părului nu trebuie să dureze ore dimineața înainte de școală. Alegerea uneia dintre aceste coafuri ușoare este cheia pentru a arăta cât mai bine când te întorci la școală anul acesta. Cu tunsoarea potrivită sau pur și simplu stilul rapid potrivit, sunteți sigur că veți avea un an minunat! Iată cele mai populare coafuri pentru școală pentru a vă inspira!

Împletitură franceză ușoară

Împletitură franceză ușoarăInstagram @ said.kate

Părul împletit condimentat cu rădăcini brune și vârfuri blonde. Fii liber să conduci școala fără nicio reținere.

Împletitură olandeză simplă

Panglică olandeză simplăInstagram @ noemi.espinosa.29

Luați jocul de împletit la nivelul următor făcând acest stil super ușor! Valurile libere la capete aromează modelele de împletitură.

Coada de cal simplă

Coada de cal simplăInstagram @hairbychaya

Simplu, dar cu un indiciu de lux! Legarea părului jos nu pare atât de plictisitoare, datorită unei panglici elaborate care duce la capete încrețite.

Împletituri duble franceze distractive

Împletituri duble franceze distractiveInstagram @elizabeth_at_vain

Păstrați-l real în timp ce sunteți fantezist. Util pentru păstrarea umezelii în încuietori, mai ales atunci când este expus la căldură exterioară și uscare.

Nod rapid de sus

Nod rapid rapidInstagram @hairbytara_c

Î&A cu creatorul de stil, Tara Capone

Coafor profesionist & Colorist @ Hair By Tara în Webster, TX

Cum ați descrie acest aspect?

Aspectul pe care l-am creat este un updo elegant, dar simplu, cu jumătate de nod. În primul rând, i-am pregătit părul ondulându-l cu unul dintre produsele mele preferate de la Aquage, se numește Beyond Body. Este un protector termic, dar ceea ce îmi place cel mai mult este că ține bucla toată ziua, dar lasă părul foarte moale. Apoi am luat o secțiune din vârful urechilor, în diagonală în sus și în spate și am pus-o într-o coadă de cal, lăsând în afară câțiva firi de păr în jurul liniei părului pentru catifelare. Apoi am luat coada de cal și am răsucit-o aproape până la capăt, am pulverizat pudră de textură Puff Me de-a lungul răsucirii și am tras-o ușor pentru a fi plină..

L-am înfășurat în formă de cerc pentru a crea nodul de top / top și l-am fixat în loc cu câteva știfturi. Puteți totuși să trageți mai mult de coc pentru a-l extinde pentru a obține și mai multă plinătate. În sfârșit, am folosit un pieptene dinte larg pe buclele din spate pentru a le face mai libere mai mult ca un model de undă. Apoi, am pulverizat Aquage Finishing Spray pentru a menține acea formă.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest aspect pentru mine poate fi purtat foarte elegant și, de asemenea, foarte distractiv & fără griji. Un nod superior este o piesă de declarație. Cred că dă încredere atunci când porți părul coafat în acest fel. Trăgând părul înapoi și îndepărtându-l de față, poți părea mai tânăr. Acest stil este cu adevărat perfect de la orice la întoarcerea la școală, la bal, nuntă, orice ocazie specială. De asemenea, arată minunat dacă părul tău este drept, ondulat sau foarte creț.

Dramatic A-Line Bob

Dramatic A-Line BobInstagram @ stylinbymak_17

Î&A cu creatorul de stil, Makayla

Coafeza @ Salonul Beleza în Tulare, CA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aceasta este o blondă sălbatică, cu o croială dramatică în linie A. Lucrul meu preferat la acest look este croiala. Îmi place aspectul A-line, deoarece simt că se potrivește aproape oricui de orice vârstă și poate fi uimitor de adorabil.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Vă recomand să creați un val de plajă cu orice fier funcționează cel mai bine pentru dvs. Personal îmi place să folosesc o placă de îndreptat pentru că durează mult mai mult pentru mine și clienților mei le place și ea. Au fost surprinși de cât de bine rămân valurile lor chiar și zile mai târziu și încă arată bine.

De îndată ce buclele se răcesc, îmi trec degetele, apoi adaug puțină pomadă și aerosol pentru aspectul finit.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Recomand acest aspect oricui îi place să aibă un aspect drăguț și descurcat, fără a lua pentru totdeauna o atingere. Este un aspect matur și sofisticat pentru femeile tinere și un aspect elegant pentru femeile de o vârstă mai înaintată.

Shag fără efort

Shag fără efortInstagram @ rainerschneck365

Î&A cu creatorul de stil, Rainer Schneck

Proprietar de salon @ Pinsalon în Dallas, TX

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acesta este un nou shag fără efort. Îmi place sentimentul casual despre asta. Îi oferă într-adevăr atmosfera părului jucăuș, sexy, rock and roll.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Folosesc propriul nostru Pin Salon Rootbooster la aproximativ 80% dintre clienții mei. Este o mousse ușoară spray-on, care oferă un control mare. De asemenea, folosesc întotdeauna un protector de căldură precum Kerastase Nectar Thermique. Este de departe preferatul meu! Este foarte ușor și face părul strălucitor, dar nu prea moale. De obicei, îl termin cu un pic Un.Dressed și Bedroom.Hair de Kevin Murphy.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Acest aspect este perfect pentru clienții care doresc un aspect ușor, fără efort, care să fie foarte versatil. Funcționează excelent cu un val natural și clienți care au o cantitate bună de păr, deoarece puteți elimina o mulțime de greutate. De asemenea, poate fi utilizat pe părul mai fin, deoarece va conferi părului textură și corp!

Acest aspect funcționează pe aproape toate formele feței, deoarece puteți regla lungimea și încadrarea foarte ușor. Funcționează excelent pentru clienții cărora le place să-și folosească textura naturală, dar le place și să-și coafeze părul pentru evenimente speciale. Părul fără efort este distractiv, sexy și ușor de reprodus!

Ciufulit & Tangibil

& Amp; TangibilInstagram @coledoeshair

Î&A cu creatorul de stil, Cole

Designer / Educator produs @ Kitsap Gene Juarez în Silverdale, WA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acest aspect a fost creat mai ales pentru ușurință și versatilitate. Clienții mei sunt de tipul care doresc să poată purta textura lor naturală sau să folosească un instrument fierbinte, așa că, având în vedere acest lucru, am mers la jumătate cu încadrarea la golurile obrazului. Am păstrat straturile moi, dar rupte pentru multă mișcare. Îmi place pentru că este răvășit și sensibil. Am aruncat câteva bucle moi deasupra, doar înmuiate în jurul feței ei.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Am folosit toate produsele Bumble și Bumble pentru acest aspect. Consider că respectarea unei linii de produse funcționează foarte bine pentru ca produsele să se joace reciproc. Pentru început, am folosit șamponul și balsamul Hairdressers Invisible Oil doar pentru a înmuia și a conferi multă strălucire culorii. Pentru stil, Curl Primer ne-a ajutat să ne despărțim. Pentru a adăuga din nou textură, Surf Infusion a oferit o senzație de sare de mare, fără să se simtă uscat. După uscarea mâinilor, m-am ondulat folosind un fier de ondulat de 1 inci și am scos buclele cu degetele. Pentru a termina, am pulverizat City Swept Finish deși capetele pentru separare.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Acest aspect este perfect pentru oricine iubește să-și schimbe stilul. Este minunat dacă doriți un aspect plajă, estival, efervescent. Dacă îți place să-ți atingi părul și să-l întorci lateral, acesta este aspectul tău!

Blunt Bob

Blunt BobInstagram @lauradoesmyhair

Î&A cu creatorul de stil, Laura Myers

Coafur și co-proprietar de salon @ Salonul HALO în Reno, NV

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acest bob clasic, contondent este modern și arată minunat pentru toată lumea. Este un aspect puternic și izbitor, lustruit, dar fără efort. Bang-ul fringey atrage atenția asupra ochilor ei frumoși, iar culoarea blondă cenușă îi scoate în evidență frumusețea naturală.

Lucrul meu preferat la acest aspect este că completează stilul personal al oricui. De la lustruit la hipster, această tăietură îi flatează pe toată lumea.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Începând cu părul umed, am folosit Unite Hair Blow & Setați cocktailul cu uleiul Unite U, apoi uscați-l cu o perie rotundă mare pentru a-i oferi o ridicare și o netezime înainte de a trece cu un fier de călcat plat. De asemenea, puteți adăuga textură cu o baghetă. Pulverizați cu un spray texturizant pentru a termina.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Lucrul grozav despre un bob este că poate funcționa pentru toată lumea cu variații, în funcție de forma feței și textura părului. De exemplu, cineva cu fața rotundă ar dori un bob lung, iar cineva cu părul creț ar avea nevoie de straturi și mai multă textură pentru a evita un „cap triunghiular”. Este o croială clasică care nu se demodează niciodată.

Iconic Shag

Iconic ShagInstagram @alexusestellehair

Î&A cu creatorul de stil, Alexus Estelle

Stilist & Colorist @ Salon Bugatti în Woodlands, TX

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acesta este un shag modern. Lucrul meu preferat la acest stil este că este o versiune modernizată a tunsorii iconice din anii ’70. Poți purta acest aspect și cu breton. Este perfect pentru orice client care a încercat tunsoarea lob și dorește să încerce ceva nou.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Acest stil arată cel mai bine dacă părul este sănătos și strălucitor, așa că o cremă bună de părăsit este o necesitate. Am folosit Oribe Supershine Light Moisturizing Cream. Îmi place să usuc părul sau să-l usuc la aer pentru a crea un aspect trăit. Acest stil poate fi purtat drept sau ondulat, dar asigurați-vă că păstrați capetele drepte pentru a obține aspectul modern de shag. Cheia este multă textură, volum și mișcare.

Pe părul uscat, aplicați la rădăcină o pulbere de volumizare. Am folosit pulbere de volum Oribe Swept Up. Pentru a finaliza aspectul, îmi place să adaug un produs pentru a da atenție și memorie. Pulverizează-ți spray-ul texturizant preferat! Am folosit Oribe Dry Spray Texturizant.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Această croială este perfectă pentru toate texturile părului și formele feței și poate fi purtată lung sau scurt. Este versatil și poate fi adaptat la orice formă a feței personalizând croiala. Este important să păstrați straturile pe partea mai lungă, dar proporțională cu lungimea.

Dacă părul dvs. este pe partea mai groasă, adăugați o mulțime de straturi pentru a elimina greutatea. Dacă părul tău este fin spre mediu, adaugă straturi agitate pentru a crea mișcare și textură. Asigurați-vă că aduceți fotografii stilistului dvs.!

Tăiere feminină a claviculei

Tăiere feminină a claviculeiInstagram @jasminekokoszkahair

Î&Un creator de stil, Jasmine

Senior Stylist @ Garbo A Salon & spa în Austin, TX

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Lucrul meu preferat la această tăietură texturată, până la claviculă, este felul în care eliberează greutatea părului ei destul de gros. Părul dens se poate simți mai voluminos sau mai „bulbucat” cu cât este mai scurt. Am folosit stratificare concavă și texturizare grea de-a lungul și am ascuns, de asemenea, o tăietură ușor deconectată la ceafă, râzând o linie cu aproximativ 3/4 de inch mai scurtă decât perimetrul și adăugând absolvire.

Acesta este unul dintre lucrurile mele preferate de făcut, deoarece degresează și încurajează părul să se așeze frumos peste acea secțiune mai scurtă, fără să se răstoarne în exterior.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Am folosit toate produsele Aveda. Daily Hair Repair oferă protecție împotriva căldurii și hrănește părul înainte de coafare, în timp ce Confixor (un gel de menținere mediu) oferă o strălucire strălucitoare. Pentru acest aspect, suflu uscat atât în ​​păr, ridicând rădăcinile. Luând secțiuni destul de mari, am adăugat valuri de fier plate și am terminat cu fixativ Air Control pentru un rezultat voluminos, care este încă periat!

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

După cum am menționat, modul în care a fost executată această tăietură funcționează fantastic pentru părul foarte gros și, de asemenea, a îmbunătățit valurile naturale ale acestui oaspete. Deși am aranjat-o cu un fier de călcat plat pentru această fotografie, rareori o face! Este o femeie uscată la aer și îmi place o tăietură care poate avea o întreținere foarte redusă sau poate fi terminată.

Oamenii cu părul fin pot beneficia absolut de o croială ca aceasta, doar o altă versiune! Mai puțină stratificare poate menține capetele mai pline și doar un pic de textură sub suprafața părului îi conferă un volum mai mare.

Val de plajă texturat

Val de plajă texturatInstagram @kendallxfire

Î&Un creator de stil, Kendall Marie

Hair Artist (Specialist în culori) @ Designeri de păr semnat în North Augusta, SC

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acesta este un aspect texturat de plajă. Îmi place această coafură, deoarece este perfectă pentru o zi casual sau o noapte. Și pentru doamnele care se întorc la școală, este foarte rapid să se coafeze!

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Pentru a vă aranja părul astfel, aveți nevoie de un spray de textură, un agent de protecție împotriva căldurii, o cremă / ulei de netezire, un fier curling de 1 inci, un fier de călcat plat și fixativ..

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Valurile de plajă pot fi pentru oricine are orice formă a feței și orice textură a părului. În funcție de lungimea părului, puteți merge până la un fier de ondulat de 1,5 până la 2 inci pentru un val mai ușor. Desigur, acest lucru este mult mai ușor de realizat pe părul ondulat natural sau pe părul care pur și simplu ține bine o buclă. Produsele de mai sus îl ajută să țină și să reziste toată ziua!

Lob texturat

Lob texturatInstagram @hair_by_levi

Î&A cu creatorul de stil, Levi Myers

Tunsoare & Expert în culoare, păr fin și scurt @ Studio Atlantic 425 în Downtown Long Beach, CA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Descriu acest aspect ca pe un bob cu textură lungă. Această clientă are o mulțime de păr pe cap, așa că, pentru a crea mai mult un aspect de o lungime, am folosit mai multe tehnici pentru a reduce greutatea și volumul de la lungimile medii până la capete.

Îmi place cât de puțin efort necesită această croială pentru a coafa! Deși arată uimitor curbat sau netezit, este, de asemenea, visul unei fete de spălat și du-te.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Îmi place să încep cu un mousse de volum la rădăcini precum Body Builder al lui Kevin Murphy sau Whipped Cream al lui Sebastian. O cremă ușoară, o pastă sau chiar o argilă moale pot fi frumoase pentru a separa și a defini textura la finisare, în funcție de dorința unei străluciri sau a unui finisaj mat..

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Consider că acest stil de bază este foarte versatil. Practic oricine poate purta un bob lung cu variații subtile de personalizat. Analizez întotdeauna tipul de păr și forma feței clientului, apoi pun întrebări despre regimul de stil și stilul ei de viață în timpul consultației. Am ajustat croiala în funcție de ceea ce îi completează aspectul și stilul de viață.

O parte din ceea ce este atât de grozav la acest stil este că îi oferă un aspect proaspăt, actual, ușor de stilat, păstrând totuși capacitatea de a-l trage înapoi într-o coadă de cal atunci când are nevoie. Usor!

Balayage dimensional

Balayage dimensionalInstagram @theosmomdoeshair

Î&A cu creatorul de stil, Carrie Miller Murtaugh

Hair Artist / Owner @ Studio 16 în Navarre, OH

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acest aspect este un echilibru dimensional de întreținere redus. Lucrul meu preferat în acest sens este cât de moale și naturală arată culoarea și cum nu va trebui să se întoarcă luni de zile, deoarece nu am folosit nici o culoare la baza ei.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Recomand cu tărie un șampon pe bază de violet pentru toți clienții mei blond, balayaged sau evidențiat, pentru a păstra piesele mai ușoare frumoase și luminoase. Preferatul meu este Fanola No Yellow Shampoo.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Această culoare arată minunat pentru aproape oricine, în special pentru cei cu părul brun deschis până la mediu. Recomand cu tărie balayage acelor clienți care preferă un stil de viață mai mic de întreținere.

Ombre Waves

Ombre WavesInstagram @hair_by_morgan

Î&A cu creatorul de stil, Morgan Duncan

Cosmetolog @ Hair By Morgan Duncan în Ventura, CA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acest aspect este un val de plajă, stil ombré țesut creat cu o tehnică de evidențiere la aproximativ doi centimetri distanță de rădăcină. Este tonifiat într-o frumoasă blondă caramel.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Pentru a atinge acest stil, utilizați un fier de ondulat de 1,5 inci și terminați-l cu o parte din Dust It de Schwarzkopf pentru a oferi buclele dezordonate și dezordonate.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Această culoare a părului este ideală pentru un client care dorește o coafură cu întreținere redusă, care să nu aibă nevoie de multă atenție pe tot parcursul anului.

Undele Sunkissed

Undele SunkissedInstagram @studiocgsalon

Î&A cu creatorul de stil, Carrie Gridley

Proprietar / Stilist @ Salonul Studio CG în Coeur d Alene, ID

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Îmi place că acest balayage oferă un aspect foarte plin de viață, care este atât de la modă acum. De asemenea, oferă comoditatea unei întrețineri mai mici pentru client, ceea ce este foarte atrăgător pentru mulți.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Deoarece acest aspect este de obicei creat cu bricheta, un protector termic este recomandarea mea de top pentru a proteja părul de daunele termice. Acest aspect a fost creat și cu un Paul Mitchell Worked Up, care este un spray de lucru ușor, precum și cu Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Texture Sea Spray. Buclele în sine sunt valuri plate de fier.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Balayage este un aspect minunat pentru oricine tocmai își rupe culoarea părului, precum și pentru oricine din mers cu un program nebunesc. Este, de asemenea, perfect pentru persoanele cu toate tipurile de păr. Pictura în formă liberă vă permite să obțineți o acoperire ușoară, moderată sau maximă, în funcție de rezultatul dorit. În general, această tehnică de colorare, în general, este o opțiune excelentă pentru atât de mulți oameni!

Balayage Babe

Balayage BabeInstagram @kels_hairstylist

Î&Un creator de stil, Kelsey VanderEnde

Coafeza @ Salonul și spa-ul Michauds în Cloverdale, B.C., Canada

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acesta este unul dintre aspectele mele preferate. Îmi place acest aspect, deoarece este amestecul perfect de la păr natural la balayage. Balayage este cel mai bun mod de a adăuga ușurință și adâncime părului fără a fi nevoie să vă colorați și să vă luminați tot părul.

Ceea ce îmi place și la acest aspect este lungimea părului ei. Este încă suficient de lungă pentru ca ea să o tragă înapoi dacă are nevoie și face mult mai ușor să pună bucle, făcând lucrurile rapide și ușoare pentru a se pregăti dimineața.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Cel mai bun mod de a păstra acest aspect luminos și proaspăt este prin utilizarea unui șampon sau balsam purpuriu cel puțin o dată pe săptămână. Personal, balsamul meu violet preferat este Blonde Angel al lui Kevin Murphy. Un alt produs extraordinar pentru a obține acest aspect este o mousse pentru a permite corpului și mișcării. Adăugarea unui mousse va permite, de asemenea, să țină buclele și, desigur, recomand întotdeauna să folosiți un protector de căldură înainte de a face orice fel de stil de căldură.

Pentru a crea aceste bucle am folosit un fier de călcat plat, alternând buclele în direcții diferite pentru a face părul mai plin și a crea mai multă mișcare.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Recomand acest aspect oricui are păr natural și vrea doar să adauge puțină strălucire fără a fi nevoie să-și atingă părul la fiecare câteva luni. Acest aspect este minunat și pentru cineva căruia nu-i place să aibă o lungime mare și îi va fi mai ușor să se coafeze cu părul mai scurt.

Această lungime mai scurtă a părului este excelentă pentru cineva care are părul fin și își dorește să aibă senzația ca părul să fie mai plin. Este, de asemenea, perfect pentru persoana care are mult prea mult păr și are nevoie să-și lumineze părul.

Dimensiunea naturală

Dimensiunea naturalăInstagram @laurentreatshair

Î&A cu creatorul de stil, Lauren

Stilist / Extraordinar de păr / Specialist în culori @ Studio 2121 în Little Rock, AR

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acest aspect poate fi rezumat ca o dimensiune moale, cu aspect natural. Pentru această clientă, aceasta a fost o primă sesiune de luminare în călătoria ei către obținerea părului blond. Totuși, acest aspect ar fi potrivit și ca rezultat final al culorii!

Îmi place modul în care sunt puse în evidență luminile pentru a-i lumina fața și cât de ușor se amestecă ușurința pentru a semăna cu firele naturale, acoperite de soare.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Aș sugera să-i solicitați coloristului dvs. lumini de lumină și un balayage subtil amestecat din fața feței spre spate. De asemenea, i-aș cere stilistului tău să modifice combinația tehnică pentru a-ți completa structura feței și a ajusta formularea de culoare pentru a-ți flata tonul pielii!

Deși nu am evidențiat o mare parte din părul ei, totuși recomand întotdeauna să folosiți un șampon sigur pentru culoare, o mască de păr hrănitoare (o dată pe săptămână) și un protector zilnic împotriva căldurii!

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Această plasare a culorilor este măgulitoare pentru aproape oricine. Acest combo babylight / balayage poate fi utilizat în aproape orice culoare de bază, de la aproape negru la blond! Punctul de plecare al celor mai importante momente poate varia de la client la client pentru a-și îmbunătăți trăsăturile unice ale feței. De exemplu, unii clienți arată cel mai bine cu evidențieri care pun accentul pe osul frunții, în timp ce alții arată cel mai bine cu evidențieri care își scot pomeții sau linia maxilarului.

Balayage cald

Balayage caldInstagram @ md.hair.yyc

Î&A cu creatorul de stil, Mandy DeVo

Hair and Make-up Artist @ Salonul Red Bloom în Calgary, Alberta, Canada

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Lucrul meu preferat în legătură cu acest aspect este modul în care cele mai clare folosesc tonuri calde pentru a-i complimenta tonul pielii și caracteristicile mai întunecate. Îmi place, de asemenea, că acest stil a fost creat pentru o nuntă în lacul de munte.

Lucrul minunat despre această culoare pentru întoarcerea la școală este că este minunat pentru introducerea culorii. Fetele se pot întoarce la școală cu părul proaspăt fabulos!

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Pentru a crea bucla a fost folosit un fier ondulator Hot Tools Marcel de 1 inch. Am folosit și Aveda Damage Remedy leave-in și Aveda Volumizing Tonic. Odată uscat și fixat, am scos valurile cu Wetbrush Pro și am terminat cu Aveda Control Force.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Recomand acest stil pentru cineva care iubește un stil de viață destul de ocupat. Cu această culoare / tăietură ușoară, cu întreținere redusă, ea vizitează salonul la fiecare 8-12 săptămâni. Ea este capabilă să pregătească această nuntă pentru păr, pregătită pentru antrenament și totul între ele.

Straturi texturate

Straturi texturateInstagram @ gracehill.hairdressing

Î&A cu creatorul de stil, Grace Hill

Stilist senior și colorist @ Coafură Grace Hill în Sydney, Australia

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aceasta este o blondă căptușită cu o tăietură texturată, cu straturi lungi. Lucrurile mele preferate despre acest aspect sunt aspectul său natural și stilul fără efort.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Încercați-l pe Kevin Murphy Undressed pentru un aspect negru, natural

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Acest aspect este cel mai potrivit pentru părul drept, lung și mediu. O față rotundă, ovală sau lungă va purta bine acest aspect.

Bucle de cascadă

Bucle de cascadăInstagram @curllovemiriam

Î&A cu creatorul de stil, Miriam McNamara

DevaCurl Stylist @ Curl Power Salon în Minneapolis, MN

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Lucrul meu preferat la acest look este fluxul și echilibrul său! Îmi place efectul cascadă pe care îl au buclele ei, cascadându-se unul în celălalt, fără exces de vrac care să le împiedice. Cel mai de bază, aceasta este o tunsoare cu straturi lungi, dar cu părul atât de gros și creț, poate fi dificil să-și controleze volumul natural.

După ce ați făcut straturi lungi tradiționale, este important să vă întoarceți în păr și să adăugați straturi suplimentare în jurul feței și pe toată coroana pentru a oferi părului un efect de cascadă echilibrat, fără exces de volum. Rezultatul este un aspect care păstrează lungimea fără greutate și este ușor de coafat.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Acest aspect este conceput pentru a maximiza impactul frumoasei sale texturi naturale cu un confort simplu, de spălat și de dus, ideal pentru dimineața timpurie a școlii! Recomand produsele DevaCurl pentru controlul maxim al umidității, strălucirii și volumului.

I-am curățat și condiționat părul cu No Poo și One Condition Decadence și am stilat-o cu Cremă de styling pentru umezeală și strălucire și Gel Ultra Defining pentru o reținere atinsă, dar puternică, care va dura toată ziua.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Recomand acest stil pentru orice formă a feței și pentru oricine caută un aspect simplu, ușor de stilat, care să păstreze lungimea. Puteți totuși să o trageți într-o coadă de cal, dacă este necesar, dar este ușor să faceți să arate uimitor atunci când doriți să purtați acele bucle!

Valurile și buclele în special vor străluci cu această croială. Acest aspect funcționează cel mai bine pentru părul gros și dens. Nu aș recomanda atâtea straturi pentru un client cu densitate mai mică a părului.

Blunt Precision Bob

Blunt Precision BobInstagram @prismahairstudio

Î&A cu creatorul de stil, Mona Lee

Coproprietar @ Prisma Hair Studio în Albuquerque, NM

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acest look este un bob de precizie contondent, cu o atmosferă retro, nouă de mileniu. Lucrul meu preferat despre aspect este versatilitatea. Acest stil specific este de fapt două tunsori combinate într-una. Când vine vorba de întregul perimetru, veți obține un aspect frumos și contondent de o lungime, care este șic și modern. Am putut apoi să aduc părul din secțiunea superioară și breton și să mă deconectez în acel unghi dramatic pe care cu toții vrem să-l vedem.

Oferă flexibilitate pentru a avea un unghi ascuțit și părul lung în jurul feței, în timp ce poți trage înapoi într-un ponei.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Versatilitatea este cel mai bun lucru la acest aspect. Modul meu preferat de a modela oricare dintre boburile mele este de a încorpora un tip de produs texturat în păr. Acest lucru oferă cantitatea potrivită de textură și volum, care este excelent pentru aspectul aceleiași zile sau a doua zi.

Pentru acest aspect, am folosit Loma’s Nourishing Treatment Oil pentru un agent de protecție împotriva căldurii și un finisaj elegant la capete, apoi numărul 4 Haircare’s Sugar Texturizing Spray pentru volum și textură la rădăcină.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Recomand acest aspect cuiva care se bucură sau este dispus să se angajeze să-și coafeze părul, fie că este vorba de un fier de călcat neted, de un ondulator, de un uscător etc..

Acest aspect ar fi minunat pentru cineva care dorește un volum mic în spate, dar care dorește să-și păstreze multă lungime în jurul feței. Este minunat pentru majoritatea tipurilor de păr gros.

Mermaid Shag

Mermaid ShagInstagram @callyjosalon

Î&Un creator de stil, Cally Fredrickson

Coafeza @ Salonul Cloud 9 & Spa de zi în West Fargo, ND

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Croiala este considerată o șirag de sirenă. Această croială este distractivă și jucăușă și, din moment ce nu există linii precise, cu atât mai dezordonată, cu atât mai bine! Este cu adevărat un val de plajă tradițional la maxim.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Produsul meu preferat pe care îl recomand să îl folosesc pe această tăietură de sirena, ar fi un spray texturizant. „Praful lichid” al lui Unite și spray-ul lor „Texturiza” sunt două dintre preferatele mele.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Recomand această tăietură unui client cu păr gros care dorește să scape de o parte din greutatea suplimentară a părului. Este, de asemenea, minunat pentru un client care are ceva val de păr, deoarece este menit să fie conceput ca un val dezordonat. Această tăiere se realizează cu o mulțime de tăieturi de felii, deci nu există straturi uniforme.

Deoarece este menit să fie un pic dezordonat, ar fi perfect pentru un client care nu are mult timp să-și coafeze părul, dar dorește totuși să arate de parcă ar pune timp în coafare.

Bob absolvent clasic

Bob absolvent clasicInstagram @wwesleyjohn

Î&Un creator de stil, Wesley Hanlon

Director de creație @ Sassoon Toronto în Toronto, CA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aspectul este un bob clasic clasificat, cu o franjură și o notă de straturi. Motivul pentru care am ales să fac acest look a fost pentru că am vrut să proiectez o croială care să îi facă pe ochii ei să iasă și mai mult în evidență. Asta îmi place cel mai mult la această croială.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Recomand o loțiune ușoară pentru protecția împotriva căldurii sau un spray de balsam pentru a da strălucire, dar pentru a menține lucrurile ușoare și libere de mișcat.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Oricine se poate potrivi cu această croială, dar atunci când alegeți o franjură grea, forma feței dvs. ar trebui să fie suficient de lungă pentru a se potrivi, deoarece vă închide fața. Acestea fiind spuse, dacă aveți o față mai scurtă și mai rotunjită, atunci sugerez aceeași tăietură minus franjul sau să faceți franjul foarte ușor și moale (fără linie dreaptă).

Cred că bobul este cel mai potrivit pentru orice stil de viață, deoarece este un aspect de spălare și uzură care se potrivește oricărui stil de viață.