Top 12 cele mai tari împletituri Fulani de copiat chiar acum

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, răsfoiți aceste fotografii cu împletituri fulani. Împletiturile Fulani sunt o coafură de protecție împletită, care este de obicei decorată cu o împletitură centrală și una până la două piese împletite din spate în față în lateral și accesorizate cu margele. Denumite și împletituri Bo, împletituri fulani provin din Africa de Vest din regiunea Sahel și din tribul Fulani. Istoria frumoasă a Africii l-a făcut unul dintre cele mai versatile look-uri.

Ați văzut aceste falduri glorioase mai întâi de la reginele stilului împletit Fulani, Alicia Keys și Bo Derek – dar mai multe vedete și-au urmat pașii de atunci! Vedetele de la Hollywood, Jordyn Woods, Amandla Stenberg și Taraji P. Henson, pur și simplu recent au purtat părul împletit originar din fulă pe covorul roșu.

Cu ajutorul extensiilor și accesoriilor de păr, veți găsi cu siguranță diverse modele și stiluri unice, pe care le puteți alege, care să se potrivească stilului dvs. de viață. De la chifle înalte până la cozi de cal, mini la împletituri fulani jumbo și chiar și stiluri drăguțe și ușoare pentru fetițe – femeile din toată lumea poartă această tendință etnică și își ating obiectivele finale în materie de păr!

Expert în coafuri de protecție Nene din Los Angeles face împletituri Fulani extra frumoase cu modelele ei care oferă clienților ei un plus de încredere. Extensiile vopsite și omurile din tehnicolor sunt, de asemenea, cele mai bune opțiuni pentru a adăuga mai mult swag acestei coafuri Fulani care atrag atenția..

Dacă aveți mare nevoie de mai multe informații, uitați-vă grijile! Continuați să citiți în timp ce dezlegăm cele mai la modă coafuri Fulani pentru împletituri de pe internet în acest sezon!

Împletituri scurte Fulani

împletituri scurte fulaniInstagram @naturalhairloving

Simplist, dar unic, împletiturile fulani scurte sunt foarte mult în prezent. Capodopera atârnată din această versiune scurtă este încă frumoasă ca oricând, cu mărgele de culoare monocromatică contrastate în toată atenția.

Fulani Cornrow Braids

Împletituri cornrow FulaniInstagram @lucasbraids

Modelele sunt punctul culminant al unei împletituri Fulani din cornrow, deoarece acoperă capul în mod complicat. Puteți adăuga chiar și accesorii pentru a scoate în evidență aspectul împletit Fulani.

Împletiturile Zeiței Fulani

Zeița fulani împletituriInstagram @paigeebynature

Acest stil etnic strălucit modelează diferite modele care se potrivesc personalității tale. Stiluri de împletitură fulani, cum ar fi aceasta, se numără printre numeroasele modele de împletitură pe care le puteți obține, împreună cu marginile elegante pe care le puteți obține cu ea.

Împletituri Fulani pentru păr de lungime medie

Împletituri Fulani pentru păr de lungime medieInstagram @itscrazysally

Modelele minunate pe care le creează tehnica de împletit sunt afișate și mai mult cu acest updo împletit Fulani, cu un accent de margele-Fulani.

Fulani Ombre

ombre împletituri fulaniInstagram @tara_braids

A avea un ombre este dificil, dar a-l pune într-un model împletit oferă curățenie, afișând totuși o mulțime de flerare cu încuietorile tale lungi. Culorile extrem de contrastante sunt pentru a face aceste împletituri lungi fulani pentru femei să arate mai dinamice.

Fulani Bun Braids

fulani împletituri bunInstagram @ afro.feex29

După ce ți-ai pus părul în broaște, fixează-le într-un coc înalt frumos pentru o prezentare mai bună. Acest lucru le adună într-un aspect central, pe care îl puteți decora și aranja oricum doriți.

Împletituri scurte cu margele

împletituri scurte fulani cu mărgeleInstagram @tshanimarithe

Faceți împletiturile Fulani într-un bob, lăsându-l în jos și închizând marginile cu margele colorate. La fel ca alte împletituri, aceste împletituri Fulani cu margele accentuează aspectul și mai mult și pot fi chiar personalizate în funcție de dispoziția și personalitatea ta.

Fulani Tribal Braids

împletituri tribale fulaniInstagram @braidsby_mahawa_

Un omagiu remarcabil adus moștenirii tale, aceste împletituri tribale Fulani nu sunt doar pentru stil, ci și pentru a reprezenta cultura. Împletiturile apropiate de piele cu modele transversale sunt unice de un aspect care este o frumusețe pură.

Împletituri egiptene Fulani

Împletituri egiptene fulaniInstagram @mimissaaa

Stilul de împletitură al reginei Nefertari vă duce înapoi în timpurile egiptene antice. Bine că poți accesa acum acele împletituri complicate uimitoare, toate îmbrăcate cu accesorii aurii și neprețuita împletitură centrală unică. Coafurile Fulani sunt perfecte pentru a scoate în evidență redevența în timp ce defilați încuietorile lungi unice.

Blond Fulani Braids

impletituri fulani blondeInstagram @beauty_relentless_beauty

Pentru a contracara factorii dăunători ai părului blond, puteți menține umezeala pregătindu-l în mici împletituri Fulani.

Împletituri coadă de cal Fulani

fulani împletituri coadă de calInstagram @ gazagirl00

Ce modalitate grozavă de a folosi complexitatea împletiturii, folosindu-l ca cravată de păr! Complet cu margele și împletituri roșii evidențiate, împletituri simple de coadă de cal Fulani, de genul acesta, ar putea să vă transforme instant în cap.

Împletituri Fulani pentru copii

O fetiță cu împletituri fulaniInstagram @nevabraidshair

Împletiturile în stil Fulani sunt o modalitate excelentă de a păstra părul îngrijit pentru activitățile lor zilnice, menținând în același timp blândețea prin aceste mărgele groase și colorate.

Acesta este un stil protector care poate fi realizat pe toate texturile părului. Cu orice stil de protecție, este important să păstrați părul hidratat cu un spray hidratant pentru împletituri. De asemenea, utilizați o eșarfă sau o capotă din satin de protecție noaptea pentru a vă menține stilul proaspăt și pentru a vă proteja împletiturile inspirate de Fulani de rupere..