Cele mai uimitoare împletituri mohawk pentru femei negre

O împletitură mohawk este o coafură de protecție pentru femeile negre, unde părul este împletit din părți spre mijlocul capului și până la ceafă. Înălțimea și volumul împletiturilor care se reunesc în centru oferă o iluzie a stilului mohawk – care este extrem de rock-chic incredibil!

Cu siguranță, un aspect care vă va economisi o mulțime de timp de styling dimineața – panglica mohawk vine într-o varietate de stiluri. Acestea includ cornrows, împletituri Ghana, împletituri jumbo, cu breton curat, părți ras, răsuciri sau o combinație a acestora pentru a numi câteva.

Uitați de anii în care doar rockerii punk au zguduit mohawkii. Oricine are natură poate prezenta acum acest aspect complet mișto, îmbunătățit cu panglici superbe. Toate acestea într-o singură coafură fără angajamente!

Nu uitați să lucrați cu un braider profesionist pentru a obține rezultate impresionante care se potrivesc cu personalitatea dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de o inspirație majoră, verificați lucrările rafinate ale împletiturii de păr naturale renumite IG Nisa Raye din Maryland.

Găsește-ți inspirația dintr-una dintre aceste imagini cu uimitoare coafuri de împletitură mohawk în tendințe chiar acum.

Mohawk olandez

împletitură mohawk olandeză pentru femei negreInstagram @ateliebadu

Un mohawk olandez ca acesta este o coafură care lasă o impresie puternică. Designul complicat al împletiturilor combinate face o declarație la modă. Oferă chiar și o lungime și o densitate suplimentară pentru trenzii. Cum poți să nu fii un cap în care poți purta acest lucru?

Mohawk francez

panglica mohawk franceză a femeii negreInstagram @blackhairideas

Dacă vă așteptați că nu există nicio altă legătură cu buclele negre naturale, nu este corect. Rock acest stil francez mohawk care oferă un design complicat împletit pe scalp. Vârful și stilul pe care îl țipă sunt imbatabile!

Mohawk și Weave

împletituri mohawk de negru cu țesăturăInstagram @soglossy

Fără îndoială, o combinație de mohawk și țesătură creează un rezultat foarte elegant pentru femeile afro-americane! Plinătatea împletiturii și eleganța părților laterale formează un contrast superb, perfect pentru părul negru. Pentru a-și spori luciul, un spray strălucitor va face trucul.

Mohawkul Viking

împletitură mohawk viking pentru o femeie de culoareInstagram @melforddivashair

Unicitatea este unul dintre avantajele extragerii acestei coafuri epice și împletite. Un mohawk viking pentru fetele negre care arată atât de șic și acerb. Optează pentru mini împletituri roșii pentru a se potrivi cu întregul stil pentru o notă suplimentară de punkiness.

Proiectat Mohawk

design de panglică mohawk pentru femei negreInstagram @fancy_claws

Da, nu este nevoie să vă radeți părțile pentru a realiza o transformare atât de modernă și îndrăzneață. Iată un mohawk proiectat, care arată fox pe orice unghi. Purtați-l cu îmbrăcăminte de zi cu zi sau într-o zi specială și ieșiți cu atât de mult fler.

Șoim Faux Natural

împletitură mohawk naturală faux pentru o femeie de culoareInstagram @maiaboitrago

Îmbunătățește-ți frumusețea și nervozitatea purtând această coafură naturală de împletitură de șoim! Designul îngrijit și complicat se va potrivi cu simplitatea strâmtorilor tale negre. Notele de blond adaugă o dimensiune subtilă și luminozitate încuietorilor. Aplicați ulei în cazul în care scalpul trebuie să se hidrateze.

Un mohawk scurt

mohawk împletitură păr scurt pentru femei negreInstagram @touchofheavenartistry

O coafură mohawk scurtă, care arată în orice unghiuri! Împletiturile și răsucirile sunt o combinație excelentă pentru a scoate în evidență o nouă textură. Nuanța de maro strălucitor adăugată poate face ca șmecherele tale negre să pară și mai dure!

Mohawk Top Knot

nod mohawk de top pentru o femeie de culoareInstagram @thebaddestbarber

Ce aspect mai bun decât acest nod de top mohawk pentru a se potrivi cu rafinamentul tău? Cu toate acele răsuciri și linii ras de la o parte la alta, acesta este genul de stil pe care îți va plăcea să-l arăți. Umbra maroniu-roșiatică de pe pantalonii tăi negri este sigur că este un plus excelent.

Mohawk ușor

împletitură mohawk ușoară pentru femeile negreInstagram @bookalisharenee

Pregătește-te pentru a arăta un păr mohawk lustruit și ușor împletit ca acesta! Cornrows pentru păr negru natural va fi prietenul tău pentru a obține acest aspect. Adăugați dungi de blondă la șuvițele lungi și întunecate pentru a le lumina puțin.

Mohawk cu împletituri laterale

mohawk de negru cu împletituri lateraleInstagram @ajleojamal

Nu este izbitoare fără fuziunea buclelor blonde definite și a plăcilor delicate. Încercați un mohawk cu împletituri laterale, în cazul în care sunteți suficient de curajos pentru o schimbare îndrăzneață.

Mohawk Braid Hair Black

împletituri mohawk pentru femei cu păr negruInstagram @tsafricanhairbraiding

Amplifică stilul tău lung de protecție pentru o schimbare! Acest păr negru mohawk împletit îți va oferi un efect îndrăzneț, perfect pentru personalitatea ta puternică.

Mohawk cu părul ras

împletituri mohawk cu părțile ras pentru femeile negreInstagram @divasbeautyspot

Mergeți neînfricat în timp ce purtați un stil mohawk cu părul ras astfel! Optează pentru răsucirile lui Marley, ca coafură de protecție, pentru a merge îndrăzneț cu benzi de cauciuc vii.

Mohawk și Bun

coc mohawk cu împletitură pentru femei negreInstagram @devinerootz

Purtă-ți pantalonii negri în sus și fă-o cu cea mai captivantă posibilă! Explorează un mohawk și un coc, deoarece acești doi vor face minuni cu răsucirile tale. Câteva dungi de nuanță blondă plus bretonul lateral vor aduce un plus de fior întregului aspect.

Î&A cu creatorul de stil, Uju Ozumba

Coafor @ Rootz Coafură în Enfield, Londra

Cum ați descrie acest aspect?

Cu această ocazie specială, clientul meu a venit la mine și mi-a spus că are un program încărcat în față și că va face o apariție la televiziunea națională și, prin urmare, are nevoie de un aspect cu întreținere redusă, dar elegant. Am iubit întotdeauna combinația de abilități și creativitate care este necesară în domeniul meu și am acceptat provocarea direct. Această coafură cuprinde tot ceea ce și-a dorit, fără a pune în pericol eleganța și simplitatea acesteia, asigurându-se că este pregătită în permanență pentru camera foto și, cel mai important, din toate unghiurile!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Dă-i bătaie! Unul dintre lucrurile mele preferate despre această coafură este cât de ușor este să o îmbraci în diferite stiluri, ceea ce o face coafura perfectă, indiferent dacă sunteți în deplasare sau doriți o coafură cu întreținere redusă pentru următoarea vacanță..

Această coafură poate fi spălată, iar stilul poate dura între 4-6 săptămâni.

Coada de cal Mohawk

coadă de cal împletită mohawk pentru o femeie neagrăInstagram @ e._k.a.h.l.e.r_curlysue

Această împletitură de coadă de pește pe o coadă de cal de mohawk face un updo elegant pentru părul tău negru înnăscut. O împletitură de cusut va fi rezonabilă pentru a adăuga lungime la trese.

Î&Un creator de stil, Emma Sue Kahler

Hair Stylist @ Curly Sue Hair în Duluth, GA

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este descris în două cuvinte, extrem de elegant.

Lucrul meu preferat despre aspectul împletiturii de pește mohawk este coada de cal sofisticată și elegantă, care se separă de această împletitură mohawk nervoasă..

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest aspect funcționează cel mai bine dacă nu încearcă să se ocupe de părul lor într-o noapte.

Evitați utilizarea gelurilor, deoarece doriți să obțineți un finisaj neted. Finisajul extra puternic luminos al uleiului marocan funcționează bine cu menținerea stilului la locul său și, de asemenea, adaugă strălucire.

Mohawk Braid pentru păr afro-american

împletitură mohawk pentru o femeie afro-americanăInstagram @toryhammondsalon

Profită de eleganța unei împletituri și de vâlvătoarea mohawk într-o singură coafură! Aceasta este o împletitură mohawk pentru păr afro-american, accesorizată cu perle. Nu este nevoie să vă radeți părțile laterale, deoarece împletiturile pe scalp vor face trucul.

Î&A cu creatorul de stil, Wendy Southwell

Hair Stylist @ Tory Hammond Unisex Salon Inc. în Brooklyn, NY

Cum ați descrie acest aspect?

Acest stil se numește mohawk cu coadă de pește împletit. Poate fi purtat pe păr natural sau relaxat. Îl descriu ca un mohawk împletit unic, cu părțile laterale împletite, excelent atât pentru îmbrăcămintea formală, cât și pentru femeia obișnuită care este în mișcare. Este un stil unic, care va întoarce capul.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Un fir natural (adică nu există substanțe chimice pe părul tău), relaxat sau orice tip de păr poate atinge acest stil. Am folosit șampon, balsam și un tratament leave-in, deoarece clientul va fi împletit. Am terminat apoi cu pomadă de păr și puțină strălucire.

Aceasta este pentru o persoană care este distractivă și își dorește un pic de avantaj. Împletiturile sunt foarte populare și în tendințe, deci se pot potrivi oricărei femei care îndrăznește să fie diferite. Poate fi purtat de o femeie de carieră sau de o persoană căreia îi place să meargă la sală. Este ușor de întreținut.