Cele mai tari 25 de stiluri de împletitură torsionată în 2021

Împletiturile răsucite sunt o tehnică foarte populară printre coafurile negre care utilizează două secțiuni de păr răsucite într-o împletitură. Răsucirile sunt împletite într-o frânghie spirală, cunoscută și sub numele de răsuciri de frânghie, și permit, de asemenea, extinderea părului natural prin dreadlocks sau fire texturate comerciale de calitate.

Pentru femeile afro-americane cu părul creț natural, stilurile cu panglici răsucite sunt una dintre cele mai ușoare și populare coafuri de protecție.

De la aspectul simplu până la aspectul detaliat, textura naturală și mai grosieră până la pliurile uniform groase – există o mulțime de idei chic despre cum să vă stilizați și să vă protejați firele folosind răsuciri de împletituri. Fie că sunteți în căutarea volumului, a texturii sau a lungimii, există întotdeauna o coafură cu panglică răsucită de purtat pentru orice zi specială!

Observați modul în care celebritățile afro-americane Leigh-Anne Pinnock, Brandy, Teyonah Parris și Rihanna își fac coafurile de împletitură și au inspirat femei și împletituri peste tot în lume! La fel ca împletiturile, îți poți modifica și aspectul cu mărgele, mansete și nuanțe vibrante, cum ar fi modul în care Stephnie Lisha, un braid expert din Brooklyn, o face clienților ei!

O coafură care nu necesită mult stil pentru a arăta glam? Posibil cu aceste piese răsucite! Pur și simplu hidratează-ți scalpul în mod regulat, ascultă recomandările stilistului tău și vei deține aceste frumusețe mult timp.

Extra impresionant și ușor de realizat – diferite stiluri de răsucire fac o alternativă excelentă la împletituri. Este timpul să verificați astăzi această rundă diversă a celor mai la modă panglici răsucite pentru femei de pe internet!

Mambo Twist Braids

împletituri răsucite mamboInstagram @leilaluz

Aceste împletituri răsucite mambo sunt garantate pentru a da invidiei părului doamnelor. Este unic și arată foc! Acest stil de răsucire este o opțiune excelentă dacă doriți o lungime și o grosime suplimentare pentru părul dvs. Simțiți-vă liber să-i dați mai mult condiment pictându-l cu tonuri roșii, cum ar fi o nuanță de aramă sau visiniu.

Păr roșu cu panglici răsucite și capete cretate

Păr roșu cu împletituri răsucite și capete cretateInstagram @hairby_seraiah

Balansarea părului roșu cu panglici răsucite este o modalitate de a amplifica șireturile lungi. Umbra este atât de vibrantă, încât completează atât tenul rece, cât și pielea caldă. Condimentează-ți împletiturile răsucite cu vârfuri cretate pentru a oferi părului un rezultat și mai complet.

Blonde Twist Braids pentru femei negre

impletituri blonde twist pentru femei negreInstagram @forynine

Superbe împletituri ombre cu răsucire blondă pentru femei negre fac un trend superb al părului. O astfel de culoare flatează un ton mai cald al pielii. Stilul oferă un finisaj mai complet și se potrivește cu o lungime mai mare a părului. Elegant și versatil – există suficiente motive pentru a iubi aceste răsuciri!

Bob Twist Braids

impletituri bob twistInstagram @ijelalacrochet

Împletiturile bob twist cu o parte laterală, dacă sunt împerecheate cu o culoare maro strălucitoare, par vii și îndrăznețe. Împletiturile scurte cu răsucire arată și mai elegant, cu orice bijuterie pentru păr, precum mansetele argintii din jurul feței, adăugând un pic de strălucire. Cu lungimea claxonului-pășunat, răsucirile par mai pline.

Afro Twist Braids

impletituri afro twistInstagram @razorempress

Încercați aceste împletituri afro twist pentru o atmosferă mai elegantă și mai îndrăzneață. Stilul păstrează aspectul îngrijit al părului răsucit cu textură afro. Tunsoarea sa de lungime medie este perfectă pentru menținerea plenitudinii părului. Negrul este nuanța ideală pentru a împerechea aceste împletituri răsucite, rezultând un finisaj foarte clasic și strălucitor.

Marley Twist Braids

împletituri Marley twistInstagram @braidsforyoubyme

Marley împletituri și ombre? Da – acești doi funcționează frumos împreună! Stropii de blond adaugă strălucire la împletiturile negre și răsucite. Este un stil perfect pentru care doriți o atmosferă mai distractivă și mai îndrăzneață. Pentru a păstra tresele mai pline, cereți un bob până la umeri.

Împletituri Twist groase pentru păr negru

împletituri groase de răsucireInstagram @tasha_worldofstyles

Împletiturile groase și mari cu răsucire vă captează majoritatea firelor de păr într-un stil masiv de împletitură, rezultând o coardă mai pronunțată, cu aspect mai gros! Împletiturile împletite cu o jumătate de updo le fac să fie mai fascinante. Un stil unic de cornrow ar fi, de asemenea, un mare plus!

Micro împletituri pentru păr natural

împletituri mirco twist pentru păr naturalInstagram @anneelisebraids

Nu vă fie teamă să căutați ceva avangardist atunci când coafați coafuri cu răsucire africană! Micile împletituri lungi și fine cu evidențieri roșii ca acestea sunt suficiente pentru a vă inspira să vă obțineți propria perucă împletită.

Împletituri Single Twist

coafura impletituri single twistInstagram @hairbyugochiii

Răsucirile simple simple sunt palpitante pentru a încerca! Puteți lucra cu panglici mai groase, cu răsucire medie sau puteți merge cu panglici cu răsucire mai mici. În orice caz, veți putea purta o singură răsucire cu orice tehnică pe care o folosiți.

Panglici Twist africane pentru femei negre

împletituri răsucite africane pentru femei negreInstagram @ nayabeauty95

Capetele conice fac o trăsătură distinctivă de modelul vibrant al panglicii răsucite africane de la rădăcinile capului. Clasic și atemporal, acesta este o mândrie de purtat pentru doamnele din melanină.

Tricouri mici de culoare neagră

mici împletituri negre de răsucireInstagram @grip_and_twist

Lucrul cu părul mic produce împletituri mici vibrante, ca acesta. Eu spun că cu cât este mai mică împletitura, cu atât este mai sasioasă doamna! Împletiturile subțiri complicate ajută la blocarea umezelii, așa că încercați-le și vedeți singur.

Coafura Spring Twist Braids

împletituri răsucite de primăvarăInstagram @sashacheveux

Ține-te strâns de cel mai bun produs din ulei de măsline pentru a obține tipul potrivit de împletituri răsucite de primăvară. Pentru astfel de tipuri de împletituri sunt necesare o hidratare și o îngrijire adecvate.

Coafura Kinky Twists pentru părul creț

împletituri răsucite pentru părul crețInstagram @cosmogirlnedd

Răsucirile super strâmte sunt încă o priveliște de văzut chiar și după toți acești ani de a fi o alegere de top pentru coafurile cu răsucire neagră. Curlingul gros creează împletituri răsucite și răsucite, ajutând încuietorile să mențină mai mult volum și corp.

Crochet Twist Braids

împletituri de croșetat se răsucescInstagram @tresonsweaves

Împletiturile de croșetat Twist sunt cunoscute ca fiind cele care pot fi modificate prin țeserea extensiilor de păr. Bine că împletiturile răsucite de croșetat sunt versatile, pentru că se potrivește oricărei forme a feței, a culorii părului și a accesoriilor argintii sau gri care îi sunt asociate..

Împletituri mari răsucite

împletituri mari răsuciteInstagram @ b.versatile_

Pentru că faptul de a fi în plus este noua regulă neagră, cu panglici mari, anul acesta! Bucăți de șuvițe interconectate creează coafuri frumoase împletite. Acestea sunt completate cu ușurință, atâta timp cât aveți mâini ferme, răbdare și simțul stilului.

Romantic împletit Twist Updo

romantice împletite twist updoInstagram @beautiibraidz

Ceea ce face ceva romantic este dacă poți scoate la iveală tot ce e mai bun din tine și acest tip de răsuciri pentru părul negru sigur a făcut-o. Purtați acele răsuciri împletite înalte și mândre cu un updo pentru a vă asigura că ochii dvs. strălucitori și minunați sunt limpezi de orice păr.

Rope Twists Style

coardă răsucește stilulInstagram @adornbraids

O clasă A pe acele răsuciri mari de frânghie care oferă protecție și stil satisfăcător. La fel ca frânghiile rezistente care pot prelua orice, împletiturile împletite cu siguranță vor căpăta oarecum dragoste și vă vor oferi o putere și încredere în doamnă. Dacă doriți un rezultat mai îndrăzneț și dramatic, vopsiți încuietorile miezul nopții albastru sau violet!

Împletitură Twist Long pentru păr lung

împletituri lungi de răsucireInstagram @braidsbybutterfly

Gestionați-vă încuietorile până la talie, punându-le într-o coafură cu împletituri lungi. Veți putea totuși să flexați acele împletituri, păstrându-le în același timp îngrijite. Dacă aveți nevoie de o iluzie suplimentară de păr gros, un set de piese de extensie este ideal.

Coafura Twisted High Bun cu culoare

răsuciți panglica cu coafură cu coc înaltInstagram @superstarthecreator

V-ați săturat să vă curgeți răsucirile? Faceți un aspect interesant punându-le într-un coc, expunându-vă umerii și gâtul! Detaliile răsucirilor sunt încă observate pe măsură ce afișați un model unic împletit plasat în zona de ceafă. Veți avea un aspect nou răcoritor!

Pasiunea Twist Crochet Hair

împletituri de păr croșetate twist twistInstagram @thedollhouse_bbc

Un stil de împletit croșetat nou conceptualizat! Aceste împletituri de răsucire pasionale folosesc părul primăvărat cumpărat din magazin, apoi slăbit înainte de a fi încorporat în răsucirile tale normale. Această tehnică mărește volumul și textura și se abate de la răsucirile normale netezite.

Coafură Cascading Twists Twists

împletituri groase în cascadăInstagram @xcellentxtensions

A pune o răsucire întreagă pe răsucirile tale aduce o mulțime de surprize! Pentru această coafură cu panglici în cascadă, modelele diagonale îți aduc ochii peste o capodoperă minunată, care este panglica ta răsucită!

Împletituri scurte de răsucire

împletituri scurte de răsucireInstagram @ poplaura.b

Răsucirile groase într-un stil împletit scurt este un aspect remarcabil! Capetele cad perfect în jurul zonei maxilarului, accentuându-ți forma feței și făcându-te să arăți atât de minunată în același timp. Coafurile la modă, cu panglici scurte, ca aceasta se potrivesc oricărui eveniment și ocazie.

Box Braids Hair Twists

împletituri cutie răsuciteInstagram @elyt_styles

Aceasta este coafura cu panglică răsucită de creatorul de stil Hamdiyah Holliman din Lawrenceville, GA. Completează strâmtorile negre și forma rotunjită a feței.

Dintre numeroasele despărțiri, cum ar fi părțile cutiei și părțile triunghiului, Holliman alege un cerc pentru a da părului un aspect mai complet.

„Lucrul meu preferat la aceste coafuri cu panglici răsucite este cât de complexă este. Vă oferă o împletitură și o întorsătură, două tehnici diferite într-un singur stil ”, afirmă Holliman.

Coafurile răsucite cu panglică sunt perfecte pentru toate femeile cu încuietori texturate, în special trecând de la păr relaxat la păr natural și care caută ceva cu întreținere redusă. Un stil de protecție, cum ar fi împletiturile cu cutie twist, poate dura până la patru săptămâni, ceea ce este un factor important dacă lucrați într-un cadru de birou.

Stilurile de împletitură twist oferă femeilor avantajul „să se trezească și să plece”. Holliman explică: „Reducând timpul petrecut în oglindă, îl puteți arunca într-o coadă de cal sau lăsați-l jos petrecând doar două minute în loc de o oră pe răsucirea naturală”.

Împletirea la lungimea părului natural și răsucirea restului asigură capetele contondente și adaugă longevitate stilului. Holliman a recomandat această tehnică, astfel încât orice capete contondente nu vor ieși din răsucirile obișnuite.

Când menține stilurile de răsucire a împletiturilor de cutie, lui Holliman îi place să hidrateze mai întâi cu o loțiune de păr și să uleie scalpul cu grăsime. „Marca mea preferată de păr este Xpressions, datorită calității și cât de ușor este să merg pe mâini”, afirmă stilistul.

Împletituri Jumbo până la talie

împletituri jumbo twist până la talieInstagram @stylesbysmyley

Stilul jumbo kinky twist se realizează folosind o împletitură perversă numită Fluffy Kinky – este un brand kenyan (Darling Hair Kenya). Având textura ciudată, ele scot un aspect mai natural al părului, cu o atmosferă africană.

Creat de stilistul Damaris Smiley din Nairobi, KY, lucrul bun al acestui aspect este că este foarte ușor și ușor de buzunar pe termen lung, deoarece oferă un serviciu îndelungat și este rapid de instalat.

Stilul va depinde de lungimea și dimensiunile pe care le preferați pentru răsucirea împletiturilor mari. Cele mai multe doamne preferă lung și gros, care arată uimitor.

Pentru întreținere, alegeți întotdeauna un produs auto-convenabil care funcționează cel mai bine pentru dvs. și pentru scalp. Smiley afirmă: „De obicei recomand uleiul de ricin pur, deoarece ajută la linia părului. Dă un aspect strălucitor și pe margini și pe scalp. ”

Dintre toate tipurile de păr, 4C are cea mai bună aderență, deoarece împletiturile twist jumbo sunt perverse, precum și părul. Pentru alte texturi moi de păr, stilistul trebuie să fie atent și blând cu privire la fixare.

Coafurile variază în funcție de personalitate, în funcție de gust și preferință.

„Când vine vorba de răsuciri, alegeți dimensiunea, lungimea și culoarea care vă sunt favorabile. Dacă ai 20-30 de ani, este posibil ca stilul tău de viață să nu fie o problemă. Depinde doar de ceea ce vrei ”, subliniază Smiley.

Jumbo Senegalese Twist Braids

împletituri jumbo senegalezeInstagram @devinerootz

Simplitatea și eleganța acestei coafuri cu panglici răsucite nu se compară! Este o capodoperă a lui Uju Ozumba, un stilist din Enfield, LDN.

„Răsucirile senegaleze sunt foarte versatile și pot arăta uimitoare dacă sunt uzate, sau îmbrăcate într-un updo, un coc sau un nod, cozi de cal și așa mai departe. Ușurința acestei coafuri o face perfectă pentru orice vacanță și zi de zi. Nu este o surpriză faptul că răsucirile de păr din Senegal sunt o alegere populară în rândul doamnelor, în special stilul folosește tipul de păr Kanekalon care poate dura până la 6-8 săptămâni, în funcție de modul în care este gestionat “, descrie Ozumba.

Faceți-vă cercetările dacă luați în considerare acest aspect. Ozumba explică: „Diferența dintre beneficiile stilului de protecție și ruperea părului nu depinde în totalitate de tehnica coaforului. Modul în care vă manipulați părul poate avea și un efect. ”

Un exemplu este dacă legați părul prea strâns. Acest lucru poate pune prea multă tensiune pe păr și poate provoca leziuni.

Există două sfaturi cheie pe care Ozumba ar dori să le împărtășească. Primul este să folosești o sticlă de pulverizare pentru a pulveriza răsucirile cu un balsam de la fiecare 2-3 zile sau după spălare pentru a prelungi stilul.

Următorul este să porți o eșarfă de mătase, durag sau capotă când dormi. Dacă dormiți dur sau pur și simplu nu vi se pare confortabil, încercați să treceți la fețele de pernă din mătase.

Împletituri medii pentru păr până la umeri

împletituri cu răsucire medie pentru părul lung până la umeriInstagram @victoriousdesigns_

Pentru un stil de răsucire ușor de întreținut, optează pentru împletituri medii care sunt la câțiva centimetri de umeri. Împărțiți încuietorile pe orice parte doriți, ridicați-le sau aruncați-le în jos. Alegerea este a ta! Nu lăsați să se înroșească folosind o eșarfă din satin când dormiți.